pyxta Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Εχω λογαριασμό στο μπαιντου... Οτι θελω να κατεβασω, το μεταφέρω στο drive μου στο baidu και απο κει το κατεβαζω στην καρτα. .. Για εμυι.... https://docs.google.com/file/d/0B8kqC7UkNBLcLWNna00ybE12QjQ/edit?pli=1 Την περασα και δεν ειχε gapps. Περασα το pa_gapps-modular-micro-4.4.2 και μου βγαζει συννεχεια λυπουμαστε η εφαρμογη Google Play εχει σταματησει Φρέσκο πράγμα... .. . :) "15.11.20" EMUI3.0 international edition Super cool God F1 Huawei HIFI smooth power, treasures size: compressed 583MB Android version: 4.4.2 Update: 2015.11.20 This update introduces: End of package extraction EMUI3.0 from Huawei to foreign publications produced Compared to the domestic version, much less cumbersome and useless, and even a little rogue features, making the system more fluid, less power consumption Removing the international multilingual input method, reduced package volume Streamlining the foreign exclusive foreign software and services Built-in theme download themes feature has been added (former package does not support online theme download) Rewrite partition is stored, the perfect hanging phone memory, as well as the theme required storage elements From the bottom of the frame embedded in the Acer global and MAXX Dolby sound effects, and optimized runtime lib sound decoders, sound quality good to popcorn, put on headphones is better Build system manual brightness the minimum is 1, save energy and protect the eye Add a full root permissions, have BusyBox runtime Breathing support LED lights, This brush Pack default brings up recent task for long press menu key More, please make your own experience, multi kill Link...... http://pan.baidu.com/s/1sj7VNwp Προφανώς, πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση εμυι σε θέματα ήχου, εμφάνισης (θεματων). ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cool God F1 Unicom aliyun OS update, advanced Setup, Dolby +V4 dual sound. fresh well 11.19 (προκειται για yunos) Aliyun package production Integrated advanced settings: Performance mode, call Flash, hidden, color temperature adjustment Sidebar, goggles, shutdown, restart functions Integrated Du Biyin effect Perfect sound Enhanced GPS positioning Remove SD card read/write limit Fresh, smooth, stable ROM Below link is stored both inside and outside Exchange patch Need SD card by default brushes after oil to brush a full ROM to use - http://pan.baidu.com/s/1i3EXBud Link..... http://pan.baidu.com/s/1eQwMMgq ------------------------------------ Amoi rom... http://s16.postimg.org/8mn6u1ybp/Screenshot_2015_11_21_15_43_56.png Άψογη....! Μηπως υπαρχουν λινκ απο μεγα για αυτες τις 2; Edited November 25, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 οχι, δεν εδειξε κανεις ενδιαφερον... τις θέλετε? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Την περασα και δεν ειχε gapps. Περασα το pa_gapps-modular-micro-4.4.2 και μου βγαζει συννεχεια λυπουμαστε η εφαρμογη Google Play εχει σταματησει Μηπως υπαρχουν λινκ απο μεγα για αυτες τις 2; Θα ξανά περάσεις τη rom με τα σχετικά wipe μετά θα κάνεις wipe cache&davlick και θα περάσεις τα gapps 4.4.2 nano..Μετά ξανά wipe cache&davlick και reboot.. Το ίδιο θέμα είχα στο coolpad του αμόρε με την emui 3.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 οχι, δεν εδειξε κανεις ενδιαφερον... τις θέλετε? Αυτην αν μπορεις 15.11.20" EMUI3.0 international edition Super cool God F1 Huawei HIFI smooth power, treasures size: compressed 583MB Θα ξανά περάσεις τη rom με τα σχετικά wipe μετά θα κάνεις wipe cache&davlick και θα περάσεις τα gapps 4.4.2 nano..Μετά ξανά wipe cache&davlick και reboot.. Το ίδιο θέμα είχα στο coolpad του αμόρε με την emui 3.. εβαλα pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20150308 και τωρα δουλευουν Στη emui υπαρχει τροπος να κατεβασουμε περισσοτερα θεματα γιατι προσπαθω να κανω λογαριασμο και δεν με αφηνει να προχωρησω. Γραφει οτι δεν υποστηριζει την περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Στη emui υπαρχει τροπος να κατεβασουμε περισσοτερα θεματα γιατι προσπαθω να κανω λογαριασμο και δεν με αφηνει να προχωρησω. Γραφει οτι δεν υποστηριζει την περιοχη. απο δω... http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone&zone=theme&mod=list&display=1&model=G7&version=EMUI3.0/3.1 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημερα στη παρεα Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με την μπαταρία ρε παιδιά? Από χθες μου πέφτει η στάθμη της χωρίς να το χρησιμοποιώ, έχω την rom του algorithm. Τα έχει παίξει απλά ή παίζει να είναι κ κάτι άλλο? Το κινητό το έχω ένα χρόνο. Κοίταξα στο aliexpress και βρήκα με 2980 Mah στα 12 ευρώ Δοκίμασε να κανεις calibration την μπαταρία (ακολούθησε τις οδηγίες απο την εφαρμογή).συνήθως οι "μεγάλες"μπαταρίες είναι και μεγάλες μουφες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 απο δω... http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone&zone=theme&mod=list&display=1&model=G7&version=EMUI3.0/3.1 Ωραια το κατεβαζεις και μετα τι κανεις; Παω να το τρεξω το αρχειο και λεει δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Λεω να την κάνω απο την EMUI που έχω και να πάω σε κάτι νέο. Η EMUI άρχισε να κάνει κουλά και μου σπάει τα νευρα. Να δωκιμάσω την DANoS η την amoi? Έχουν ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ωραια το κατεβαζεις και μετα τι κανεις; Παω να το τρεξω το αρχειο και λεει δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα Το ρίχνεις στο φάκελο hwthemes που βρίσκεται στην sd σου. Μετά ανοίγεις την εφαρμογη themes, περιμένεις λίγο να το δει, το επιλέγεις και το κάνεις apply.. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Λεω να την κάνω απο την EMUI που έχω και να πάω σε κάτι νέο. Η EMUI άρχισε να κάνει κουλά και μου σπάει τα νευρα. Να δωκιμάσω την DANoS η την amoi? Έχουν ελληνικά? Ναι και ναι. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ναι και ναι. Στην DANoS πρέπει να κάνω αυτό με τις μνήμες που είναι ανάποδα? και αυτο με την γραμματοσειρά που είπες ότι είναι μικρή φτιάχνετε κάπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Εγω προσωπικά, δεν είχα πρόβλημα κι έτσι να το αφήσω. Απλά να ξέρεις, όπου Phone Storage = κάρτα sd Για τις ψειρες, κατεβάστε resolution changer Μόλις το τρέξετε θα σας δείξει ότι η ανάλυση είναι 260. Κάντε την 320 (προτεινόμενη) Αν πάλι σας φαίνονται μικρά τοσο τα γράμματα οσο και τα εικονίδια , ρυθμίστε τα από τον νοβα στο 115%... Αν δεν έχετε νοβα, βρείτε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις του δικού σας Launcher. Αν πάλι δεν διαθέτει σχετικές ρυθμίσεις (απίθανο) βάλτε την ανάλυση στο 340 Παιδιά, εχω ποσταρει οδηγίες και εικόνες πριν μερικές σελίδες στην παρουσίαση της ρομ.... Διαβάστε τες, ρε παιδιά..! .... (Παρουσιάζω ρομ, γραφω στο νήμα και την ίδια στιγμη, απαντάω και σε μηνύματα... Κσι όλα αυτά από το κινητό τηλέφωνο, δεν εχω πισι στη διάθεσή μου ......... Ενδεχομένως να απαντήσω σε σλλο πράγμα από αυτό που με ρωτησατε διότι τελευταία, οι παρουσιασεις πεσαν βροχή.... Λίγη κατανόηση .. :)) .. Πειραματιστειτε.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσονούπω, σε μεγκα.. EMUI3.0 international edition Super cool God F1 Huawei HIFI smooth power, treasures size: compressed 583MB (ποστ #17656) Και ASUS ROM.... (νομιζω ZENPHONE ;) ) Τις εχω εδω και λίγο καιρό στην καρτα... Δεν πρόλαβα να τις δοκιμάσω..... Θα τις μοιραστω μαζι σας.. :) Edited November 25, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) EMUI3.0 international edition Super cool God F1 Huawei HIFI smooth power, treasures size: compressed 583MB (ποστ #17656) Αφαιρέθηκε λογω πιθανης ασυμβατότητας μόντεμ... Μου έσβησε τα ιμει... Όποιος την θέλει, μόνο με pm. ASUS ROM https://mega.nz/#!gQBHTRRQ!O_pWvdHtYf9f6NzRrpPk3upC-gPiMuN_xUIH2708zyE Τυχόν αναγραμματισμοι στον τίτλο του ζιπ, οφειλονται στις ντάγκλες του λιουταο, την ώρα που τα εφτιαχνε :lol: Καλά φλασαρίσματα.. ... Edited November 26, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτός ο Liutao πρέπει να βρει κοπέλα, μου φαίνεται!! Πέντε πέντε τις ανεβάζει τις ROMs! Παιδάκια, σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα το ηχείο του F1... Έχει σταματήσει να παίζει, ενώ στις πιο δυνατές εντάσεις είχε ξεκινήσει και παραμόρφωνε κατά τη διάρκεια της μέρας (εκεί που δεν παραμόρφωνε πιο πριν)... Έχετε κανένα έμπιστο λινκ για καινούριο ηχείο;; Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, αν φυσήξω λίγο το ηχείο την ώρα που παίζει κάποιον ήχο, επανέρχεται για λίγο ο ήχος πεντακάθαρα και μετά κλείνει πάλι... Δυστυχώς δεν έχω τόσο ψιλό σταυροκατσάβιδο για να του ανοίξω την πλάτη και να ρίξω μια ματιά τι παίζει! Πάντως, μετά από δύο φουσκωμένες μπαταρίες και τώρα το πρόβλημα του ηχείου πάνω στον ένα χρόνο από την απόκτηση, νομίζω ότι έχω αρχίσει και απογοητεύομαι από την ποιότητα κατασκευής του F1... Δυστυχώς... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτός ο Liutao πρέπει να βρει κοπέλα, μου φαίνεται!! Πέντε πέντε τις ανεβάζει τις ROMs! Παιδάκια, σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα το ηχείο του F1... Έχει σταματήσει να παίζει, ενώ στις πιο δυνατές εντάσεις είχε ξεκινήσει και παραμόρφωνε κατά τη διάρκεια της μέρας (εκεί που δεν παραμόρφωνε πιο πριν)... Έχετε κανένα έμπιστο λινκ για καινούριο ηχείο;; Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, αν φυσήξω λίγο το ηχείο την ώρα που παίζει κάποιον ήχο, επανέρχεται για λίγο ο ήχος πεντακάθαρα και μετά κλείνει πάλι... Δυστυχώς δεν έχω τόσο ψιλό σταυροκατσάβιδο για να του ανοίξω την πλάτη και να ρίξω μια ματιά τι παίζει! Πάντως, μετά από δύο φουσκωμένες μπαταρίες και τώρα το πρόβλημα του ηχείου πάνω στον ένα χρόνο από την απόκτηση, νομίζω ότι έχω αρχίσει και απογοητεύομαι από την ποιότητα κατασκευής του F1... Δυστυχώς... 1,5+ χρονο κ δεν εχει βγαλει το παραμικρο μην υπολογισω κ τα 50+ πεσιματα που εχει κανει. 1+ χρονο της αδελφης μου το ιδιο. Λογικο το ηχειο καποια στιγμη να παρει αναποδες με τις εντασεις που του δινουν τα καθυστερημενα με τις ΡΟΜ. Η μπαταρια παντως σε καποια παρτιδα βγαζει προβλημα οποτε σε δινω δικιο σε αυτο. Προσπαθησε να προμηθευτεις original μπαταρια κ οχι αυτες που υποσχονται πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτός ο Liutao πρέπει να βρει κοπέλα, μου φαίνεται!! Πέντε πέντε τις ανεβάζει τις ROMs! Οοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιι!! Πρώτα θ ανεβάσει σωστή λολλιποπ και ύστερα γυναίκα... Αλλιώς μπακούρι θα μείνει.. :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 1,5+ χρονο κ δεν εχει βγαλει το παραμικρο μην υπολογισω κ τα 50+ πεσιματα που εχει κανει. 1+ χρονο της αδελφης μου το ιδιο. Λογικο το ηχειο καποια στιγμη να παρει αναποδες με τις εντασεις που του δινουν τα καθυστερημενα με τις ΡΟΜ. Η μπαταρια παντως σε καποια παρτιδα βγαζει προβλημα οποτε σε δινω δικιο σε αυτο. Προσπαθησε να προμηθευτεις original μπαταρια κ οχι αυτες που υποσχονται πραγματα. Αυτή η μπαταρία που είχα πάρει το καλοκαίρι από το Aliexpress ήταν η αυθεντική του, άρα μου έχουν φουσκώσει δύο αυθεντικές μπαταρίες! Το ηχείο δε με είχε προειδοποιήσει καθόλου νωρίτερα και να φανταστείς ότι πρόσεχα πάρα πολύ τις εντάσεις, αφού ακουγόταν ότι από ένα σημείο και μετά παραμόρφωνε, οπότε έμενα κάτω από αυτό! Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι η κοπέλα μου δεν το προσέχει καθόλου και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα στο hardware!! (Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα να βγάζει το δικό μου κινητό προβλήματα πάρα να την έχω να γκρινιάζει από πάνω!!!!!!!) Καμία ιδέα γιατί παίζει το ηχείο όταν το φυσάω έχουμε;;; ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιι!! Πρώτα θ ανεβάσει σωστή λολλιποπ και ύστερα γυναίκα... Αλλιώς μπακούρι θα μείνει.. :lol: Χαχαχαχα!!!! Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πιο πιθανό μου ακούγεται να βρει γυναίκα!!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Αυτός ο Liutao πρέπει να βρει κοπέλα, μου φαίνεται!! Πέντε πέντε τις ανεβάζει τις ROMs! Οοοοοοοοοοχχχχχιιιιιιιι!! Πρώτα θ ανεβάσει σωστή λολλιποπ και ύστερα γυναίκα... Αλλιώς μπακούρι θα μείνει.. :lol: Χαχαχαχα!!!! Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά πιο πιθανό μου ακούγεται να βρει γυναίκα!!! Και εγώ δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά η Liu Tao είναι γυναίκα !!! :p Wiki και forum !!! :lol::lol::lol: Edited November 25, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Και εγώ δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά η Liu Tao είναι γυναίκα !!! :p Wiki και forum !!! :lol::lol::lol: μαλλον ειναι συνωνυμια..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μια ακόμα ερώτηση γιατί δεν ξέρω που να ψάξω...την LG camera που έχετε που μπορώ να την βρώ? γιατί είχα την lenovo camera μέχρι τώρα. και στο swifty το κατεβαζετε απο το play store ή το κατεβάζετε σε pro εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Λοιπόν, μετά από φλασαρισμα της εμυι b102. Το τηλρφωνο δεν βλέπει τις sim. Ακόμη και με επαναφορά σε προηγούμενη ρομ, ακομη και με επαναφορά του imei, εχω αυτο.... http://s29.postimg.org/l5fx2r47b/Screenshot_2015_11_25_22_24_38.png image hosting over 5mb Τώρα μάλιστα... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδάκια, σήμερα μου έβγαλε πρόβλημα το ηχείο του F1... Έχει σταματήσει να παίζει Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, αν φυσήξω λίγο το ηχείο την ώρα που παίζει κάποιον ήχο, επανέρχεται για λίγο ο ήχος πεντακάθαρα και μετά κλείνει πάλι... μου έχουν φουσκώσει δύο αυθεντικές μπαταρίες! Το ηχείο δε με είχε προειδοποιήσει καθόλου νωρίτερα και να φανταστείς ότι πρόσεχα πάρα πολύ τις εντάσεις, αφού ακουγόταν ότι από ένα σημείο και μετά παραμόρφωνε, οπότε έμενα κάτω από αυτό! Καμία ιδέα γιατί παίζει το ηχείο όταν το φυσάω έχουμε;;; Για το ηχείο το μόνο που μπορώ να υποθέσω (αν δεν έχει χαλάσει) είναι ότι κάπου έχει μικροπρόβλημα κάποια επαφή του ηχείου, μπορεί να διορθώνεται με άνοιγμα κλπ Για να σου χαλάσουν δύο γνήσιες μπαταρίες ίσως να φταίει το δίκτυο της ΔΕΗ με μεγάλα σκαμπανεβάσματα τάσης ή δεν είναι καλός ο φορτιστής. Μπορείς να το φορτίζεις και σε καλό pc, με τροφοδοτικό με προστασίες από υπέρταση κλπ κλπ, από το usb αλλά λίγο αργά. Λοιπόν, μετά από φλασαρισμα της εμυι b102. Το τηλρφωνο δεν βλέπει τις sim. Ακόμη και με επαναφορά σε προηγούμενη ρομ, ακομη και με επαναφορά του imei, εχω αυτο.... http://s29.postimg.org/l5fx2r47b/Screenshot_2015_11_25_22_24_38.png image hosting over 5mb Τώρα μάλιστα... έχεις μπακαπ τον Nvram φακελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μια ακόμα ερώτηση γιατί δεν ξέρω που να ψάξω...την LG camera που έχετε που μπορώ να την βρώ? γιατί είχα την lenovo camera μέχρι τώρα. και στο swifty το κατεβαζετε απο το play store ή το κατεβάζετε σε pro εκδοση? Το κατεβάζεις από από εδώ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Λοιπόν, μετά από φλασαρισμα της εμυι b102. Το τηλρφωνο δεν βλέπει τις sim. Ακόμη και με επαναφορά σε προηγούμενη ρομ, ακομη και με επαναφορά του imei, εχω αυτο.... http://s29.postimg.org/l5fx2r47b/Screenshot_2015_11_25_22_24_38.png image hosting over 5mb Τώρα μάλιστα... Βρες H/Y και βάλε μια με flashtool ή ygdp tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μια ακόμα ερώτηση γιατί δεν ξέρω που να ψάξω...την LG camera που έχετε που μπορώ να την βρώ? γιατί είχα την lenovo camera μέχρι τώρα. και στο swifty το κατεβαζετε απο το play store ή το κατεβάζετε σε pro εκδοση? αν ψάξεις πιο πίσω έχουμε δώσει έτοιμο το ζιπάκι, για φλασάρισμα από recovery, με την εφαρμογή και τις ρυθμίσεις του jpower73 αλλιώς από modaco http://www.modaco.com/forums/topic/374871-shooting-at-216-mpixels-6000%CF%873600/#comment-2254512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Για το ηχείο το μόνο που μπορώ να υποθέσω (αν δεν έχει χαλάσει) είναι ότι κάπου έχει μικροπρόβλημα κάποια επαφή του ηχείου, μπορεί να διορθώνεται με άνοιγμα κλπ Για να σου χαλάσουν δύο γνήσιες μπαταρίες ίσως να φταίει το δίκτυο της ΔΕΗ με μεγάλα σκαμπανεβάσματα τάσης ή δεν είναι καλός ο φορτιστής. Μπορείς να το φορτίζεις και σε καλό pc, με τροφοδοτικό με προστασίες από υπέρταση κλπ κλπ, από το usb αλλά λίγο αργά. έχεις μπακαπ τον Nvram φακελο; Το restore απο twrp δεν τον επαναφέρει? http://s7.postimg.org/wvrwxbhy3/Screenshot_2015_11_25_23_03_21.png image url Αυτό εννοείς? Είναι από το twrp backup Εδω παντως, υπάρχουν, στο system http://s28.postimg.org/6r7nu9lql/Screenshot_2015_11_25_23_09_50.png image upload Αν οχι, που μπορώ να βρω? Edited November 25, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts