Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Νομίζω ότι κατέστρεψα το coolpad. Τον τελευταίο καιρό έκανε διάφορα κουλά όπως δεν δούλευαν τα gapps δεν έβρισκε εφαρμογές κλπ σαν να χάλασε η flash. Δοκιμάζω να βάλω εργοστασιακή με ygdp λεει ολα οκ αλλά το κιν δεν ανοίγει δεν φεύγει απο αρχικό logo(το έκανα 2-3 φορές). Recovery μπαίνει αλλα δεν βρίσκει αρχεια και δεν μπορεί να κανει mount κανένα partition. σκουπίδια ?

τελειωνει με επιτυχια το φλασαρισμα απο ygdp?

http://s18.postimg.org/5jytm8gs5/Capture.jpg

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

τελειωνει με επιτυχια το φλασαρισμα απο ygdp?

http://s18.postimg.org/5jytm8gs5/Capture.jpg

ναι τελειώνει κανονικά όπως στη φοτο αλλά δεν ξεκινάει για κανένα λόγο!

δοκιμασε να την περασεις με το Coolpad Download Assistant η το SP Flash Tools.Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα δεν εχεις να χασεις κατι.Λογικα θα εχει links στην πρωτη σελιδα

Edited by azuli

Όταν την είχα βάλει εγώ, από την αρχή μου έδειχνε 3G, άσχετο με το αν είχα ανοιχτά ή όχι τα δεδομένα. Αυτό που λες με τον διακόπτη που λέει : Use only 2G network (saves energy), όταν το έχεις κλικαρει κάνει το εξής: Μόλις σβήσει ή οθόνη πέφτει σε 2G χωρίς να έχεις ίντερνετ (viber,messenger κτλ) και μόλις ανοιξεις την οθόνη πάει ξανά σε 3G και σου έρχονται τα μηνύματα. Ξανά λέω... Πάντα έγραφε πάνω αριστερά 3G είχα δεν είχα ίντερνετ ή καλό σήμα.

Κάπου κάνεις λάθος. Όταν είναι τσεκαρισμένο το use only 2g network είναι μονίμως σε 2g είτε με αναμμένη είτε με σβηστη οθονη

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει ξανασυμβεί σε κάποιο συμφορουμίτη, δυστυχώς 99,9% είναι άχρηστο, μόνο για ανταλλακτικά.

Κάπου κάνεις λάθος. Όταν είναι τσεκαρισμένο το use only 2g network είναι μονίμως σε 2g είτε με αναμμένη είτε με σβηστη οθονη

Μάλλον κάνω λάθος. Απλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι κάτι είχα κλικαρει και είχε μόνιμα ίντερνετ και με κλειστή και με ανοιχτή οθόνη. Επειδή μου είχε σπάσει τα νεύρα με τα μηνύματα από το viber.

δοκιμασε να την περασεις με το Coolpad Download Assistant η το SP Flash Tools.Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα δεν εχεις να χασεις κατι.Λογικα θα εχει links στην πρωτη σελιδα

Έχει ξανασυμβεί σε κάποιο συμφορουμίτη, δυστυχώς 99,9% είναι άχρηστο, μόνο για ανταλλακτικά.

ε ναι θα δοκιμασω και με αυτά αλλά δεν νομίζω να πετυχουνε

έχει αντικατασταθεί ήδη με g4

Ορίστε και η φώτο,μετα από πρόχειρο καθάρισμα με πανάκι.

Καλημερα,ασχετο φιλε μου,τη θηκουλα που την εχεις παρει εχεις κανενα λινκ?βλεπω αγκαλιαζει καλα,γιατι εχω μια της πλακας που μου εστειλε ο πωλητης,ευχαριστω

Όχι πολύ εύκολα.Αλλά όταν είναι σβηστή η οθόνη,ναι φαίνεται αν ρίξεις φως επάνω.Εε μ χει πέσει καμιά φορά,ναι.Αλλά τώρα τελευταία ,που εμφανίστηκε και το πρόβλημα,εδώ και καμιά βδομάδα,δεν νομιζω....Τι να κάνω?

Υ.Γ. βασικά ναι,φαίνεταο γενικά όταν είναο σβηστή η οθόνη

Αν μπορείς να πείς οτι είναι απο υγρασία..Θα έλεγα βγάζεις καπάκι,θήκη,μπαταριά κ το αφήνεις στο ήλιο 1-2μέρες με την οθόνη προς τα κάτω κ καλύτερα πάνω κάτι μαλακό (την σιλικονούχα θήκη π.χ. ώστε να μην γρατσουνιστεί.

Αλλιώς κάνε χρήση εγγυησης.

εφυγε και η miui.2 μερες την στηνω,στα μετρα μου δεν ερχεται..

η iNew v3 απο το needrom http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/comment-page-3/#comments τι λεει σε σχεση με maucat?κανα bug?

Και εκεινη η Inew v3 η κινεζικη που αναφερθηκε προχθες?κανα link μη κινεζικο?

το post είναι βέβαια πριν 5-6 μέρες.....αλλά είδα και στις παρακάτω σελίδες συζήτηση για την Inew.....

Παιδιά.....δεν ξέρω ΤΙ ψάχνει ο καθένας και ΤΙ ζητάει......την έβαλα μόλις βγήκε....την ίδια μέρα.....από τότε ΔΕΝ ξαναασχολήθηκα με τίποτα.

Την έχω επάνω.....πάνω από 7μηνο......πρόβλημα κανένα ΠΟΥΘΕΝΑ.....το έχω αναφέρει άλλες 3-4 φορές μέσα σε αυτό το 7μηνο.....σας έχω πει μην ψάχνετε......έχω αλλάξει πάνω από 30 ρομ....έχω δοκιμάσει ότι έβγαινε.....καμία δεν έκατσε τόσο καλά.....κάποιες είχαν θέμα με τον ήχο......σε άλλες ήταν όλα τέλεια αλλά έχαναν το σήμα.....άλλες είχαν θέμα με το wifi και το bluetooth....άλλες ενώ στην αρχή ήταν μια χαρά μετά από 10-15 μέρες είχαν διάφορα θέματα-κρασσαρίσματα κτλ....

Επαναλαμβάνω ότι εδώ και ένα 7μηνο δεν με κόλλησε ΠΟΥΘΕΝΑ και σε τίποτα....ούτε σε κλήσεις-ούτε σε gps-ούτε σε wifi-ούτε σε εναλλαγές 2G σε 3G για δεδομένα που το κάνω μπορεί και 20 φορές την ημέρα και ΠΑΝΤΑ αστραπιαία αλλάζει χωρίς θέμα.

Από ότι θυμάμαι όμως....μαζί με αυτή είχε βγει και μία .....Inew-plus.....δεν μιλάω γιααυτή....αυτή την έβγαλα αμέσως....είχα πολλά θέματα.....

Μιλάω για αυτή......http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3/........και επαναλαμβάνω γιαυτούς που κουράστηκαν από τις αλλαγές όπως και εγώ τότε......στην μία έβρισκα κάτι ψιλό-στην άλλη κάτι χοντρό κτλ......με αυτήν έχω αράξει εδώ και 7 μήνες και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το τηλέφωνο για τίποτα.

Edited by pontokeras

Καλημερα,ασχετο φιλε μου,τη θηκουλα που την εχεις παρει εχεις κανενα λινκ?βλεπω αγκαλιαζει καλα,γιατι εχω μια της πλακας που μου εστειλε ο πωλητης,ευχαριστω

Η αυθεντική της coolpad είναι μωρέ,που ήρθε μαζί με το κινητο

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μπορείς να πείς οτι είναι απο υγρασία..Θα έλεγα βγάζεις καπάκι,θήκη,μπαταριά κ το αφήνεις στο ήλιο 1-2μέρες με την οθόνη προς τα κάτω κ καλύτερα πάνω κάτι μαλακό (την σιλικονούχα θήκη π.χ. ώστε να μην γρατσουνιστεί.

Αλλιώς κάνε χρήση εγγυησης.

Ευχαριστώ πάρα πόλυ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Θα δοκιμάσω κατά σειρα τα βηματάκια: 1)γνώμη ειδικού και θαυματουργό σπρέι

2) 1-2 μέρες το κολπάκι στον ήλιο,να δω τι θα γίνει.παρότι δοκίμασα το κόλπο με 24ωρο σε ρύζι και δουλειά δεν έγινε

3)αίτηση για νέα όθονη από vickmall και πέρασμα Θεσσαλονίκη,μπας και μας σώσει η εγγύηση.Γιατί τώρα ποιος στέλνει κινητό Κινα?

4)Στη χειρότερη, παραγγελία απο ebay οθόνης και πέρασμα Θεσσαλονίκη.Κόστος 13 η οθόνη +20 το πέρασμα...

Edited by nikolaos8

το post είναι βέβαια πριν 5-6 μέρες.....αλλά είδα και στις παρακάτω σελίδες συζήτηση για την Inew.....

Παιδιά.....δεν ξέρω ΤΙ ψάχνει ο καθένας και ΤΙ ζητάει......την έβαλα μόλις βγήκε....την ίδια μέρα.....από τότε ΔΕΝ ξαναασχολήθηκα με τίποτα.

Την έχω επάνω.....πάνω από 7μηνο......πρόβλημα κανένα ΠΟΥΘΕΝΑ.....το έχω αναφέρει άλλες 3-4 φορές μέσα σε αυτό το 7μηνο.....σας έχω πει μην ψάχνετε......έχω αλλάξει πάνω από 30 ρομ....έχω δοκιμάσει ότι έβγαινε.....καμία δεν έκατσε τόσο καλά.....κάποιες είχαν θέμα με τον ήχο......σε άλλες ήταν όλα τέλεια αλλά έχαναν το σήμα.....άλλες είχαν θέμα με το wifi και το bluetooth....άλλες ενώ στην αρχή ήταν μια χαρά μετά από 10-15 μέρες είχαν διάφορα θέματα-κρασσαρίσματα κτλ....

Επαναλαμβάνω ότι εδώ και ένα 7μηνο δεν με κόλλησε ΠΟΥΘΕΝΑ και σε τίποτα....ούτε σε κλήσεις-ούτε σε gps-ούτε σε wifi-ούτε σε εναλλαγές 2G σε 3G για δεδομένα που το κάνω μπορεί και 20 φορές την ημέρα και ΠΑΝΤΑ αστραπιαία αλλάζει χωρίς θέμα.

Από ότι θυμάμαι όμως....μαζί με αυτή είχε βγει και μία .....Inew-plus.....δεν μιλάω γιααυτή....αυτή την έβγαλα αμέσως....είχα πολλά θέματα.....

Μιλάω για αυτή......http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3/........και επαναλαμβάνω γιαυτούς που κουράστηκαν από τις αλλαγές όπως και εγώ τότε......στην μία έβρισκα κάτι ψιλό-στην άλλη κάτι χοντρό κτλ......με αυτήν έχω αράξει εδώ και 7 μήνες και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το τηλέφωνο για τίποτα.

Τα led παιζουν ολα τα χρωματα;

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Τα led παιζουν ολα τα χρωματα;

Τα led παίζουν όλα, από ότι θυμάμαι το μόνο bug που είχε η συγκεκριμένη είναι ότι δεν ακουγόταν ο ήχος κλήσης όταν είχες συνδεδεμένο το hands free.

Τα led παίζουν όλα, από ότι θυμάμαι το μόνο bug που είχε η συγκεκριμένη είναι ότι δεν ακουγόταν ο ήχος κλήσης όταν είχες συνδεδεμένο το hands free.

Παρομοιο θεμα εχω με την Α310. Όταν έχω συνδεμένο το Bluetooth οι ήχοι ακούγονται από ελάχιστα ως καθόλου. Είμαι σε διαδικασία wiping και θα την περάσω αφού την παίνεψε τόσο πολύ ο φίλος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα καλό wipe καθώς άρχισε να μου κάνει νερά η άλλη μετά από τόσα restore που της έχω κάνει. Καμία ΡΟΜ δε μου κάθισε καλά μετά την Α310, οπότε ξαναγυρνούσα σε αυτήν (ούτε γκόμενα να την είχα :lol:)

Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος. Πάει σφαίρα!

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παρομοιο θεμα εχω με την Α310. Όταν έχω συνδεμένο το Bluetooth οι ήχοι ακούγονται από ελάχιστα ως καθόλου. Είμαι σε διαδικασία wiping και θα την περάσω αφού την παίνεψε τόσο πολύ ο φίλος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα καλό wipe καθώς άρχισε να μου κάνει νερά η άλλη μετά από τόσα restore που της έχω κάνει. Καμία ΡΟΜ δε μου κάθισε καλά μετά την Α310, οπότε ξαναγυρνούσα σε αυτήν (ούτε γκόμενα να την είχα :lol:)

Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος. Πάει σφαίρα!

Η inew δεν έχει θέμα με το bluetooth, μόνο με τα ενσύρματα ακουστικά. Από κει και πέρα σε σχέση με την Α310 έχει χειρότερη διάρκεια μπαταρίας αλλά έχει ελληνικά και καλύτερο Auto Brightness (η Α310 ήταν μονίμως πιο σκοτεινή από ότι ήθελα).

Η αυθεντική της coolpad είναι μωρέ,που ήρθε μαζί με το κινητο

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πάρα πόλυ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Θα δοκιμάσω κατά σειρα τα βηματάκια: 1)γνώμη ειδικού και θαυματουργό σπρέι

2) 1-2 μέρες το κολπάκι στον ήλιο,να δω τι θα γίνει.παρότι δοκίμασα το κόλπο με 24ωρο σε ρύζι και δουλειά δεν έγινε

3)αίτηση για νέα όθονη από vickmall και πέρασμα Θεσσαλονίκη,μπας και μας σώσει η εγγύηση.Γιατί τώρα ποιος στέλνει κινητό Κινα?

4)Στη χειρότερη, παραγγελία απο ebay οθόνης και πέρασμα Θεσσαλονίκη.Κόστος 13 η οθόνη +20 το πέρασμα...

καλημερα ειναι μια πολυ λεπτη που βγαινει υπερβολικα ευκολα?τη χρεωθηκες εξτρα?γιατι εμενα μου την εστειλε ετσι και ειναι ψευτικη τελειως

Μέχρι στιγμής με την iNew ευχαριστημένος. Έχει θέμα με το wifi του πανεπιστημίου μου όμως. Ελπίζω να στρώσει. Κατα τ'άλλα πολύ σφαιράτη και μου αρέσει πολύ που μετά από καιρό νιώθω λες και πήρα καινούριο κινητό. Άλλη αίσθηση!

Χμμ κολπα μου κανει το led. Δε βλεπω να αναβοσβηνει στις ειδοποιησεις...

Edited by iPap

Μέχρι στιγμής με την iNew ευχαριστημένος. Έχει θέμα με το wifi του πανεπιστημίου μου όμως. Ελπίζω να στρώσει. Κατα τ'άλλα πολύ σφαιράτη και μου αρέσει πολύ που μετά από καιρό νιώθω λες και πήρα καινούριο κινητό. Άλλη αίσθηση!

Και πάνω που ψηνομουνα να την βάλω... Μπαααα. Αστο! Μια χαρά είμαι με Algorom... Δουλεύουν όλα ρολόι.

Σ εμενα μεχρι ωρα ειναι ολα καλα.. Το μονο που δεν εχω βρει (δεν πολυεψαξα να πω την αληθεια) ειναι που αλλαζουμε χρωμα στο led αναλογα τις ειδοποιησεις...

Δοκίμασε να κανείς wipe cache /dalvik cache 2-3 φορές...Με το led notification όλα οκ το δικιμασα,wifi συνδέθηκα σε 4-5 και όλα οκ και εδώ.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ εμενα μεχρι ωρα ειναι ολα καλα.. Το μονο που δεν εχω βρει (δεν πολυεψαξα να πω την αληθεια) ειναι που αλλαζουμε χρωμα στο led αναλογα τις ειδοποιησεις...

Δοκίμασε το light manager από playstore

Να ρωτησω κατι. Ειμαι με Algorom για αρκετους μηνες. Ενα δεν εχω καταφερει .Να βρω πως αποθηκευει τα τραγουδια που θελω σαν ηχους κλησεις γιατι με που κλεινω το κινητο αυτα εξαφανιζονται. Οχι απο την καρτα sd . Απο ηχοι κλησεις που τα εχω ορισει!!Πως γινεται να μην εξαφανιζονται?

Να ρωτησω κατι. Ειμαι με Algorom για αρκετους μηνες. Ενα δεν εχω καταφερει .Να βρω πως αποθηκευει τα τραγουδια που θελω σαν ηχους κλησεις γιατι με που κλεινω το κινητο αυτα εξαφανιζονται. Οχι απο την καρτα sd . Απο ηχοι κλησεις που τα εχω ορισει!!Πως γινεται να μην εξαφανιζονται?

Πρέπει να αντιγραψεις τον φάκελο ringtones στην εσωτερική μνημη η να βάλεις τα τραγούδια που θέλεις και στον φάκελο ringtones της εσωτερικής μνήμης

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να αντιγραψεις τον φάκελο ringtones στην εσωτερική μνημη η να βάλεις τα τραγούδια που θέλεις και στον φάκελο ringtones της εσωτερικής μνήμης

Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι.Ευχαριστω!!

Δοκίμασε να κανείς wipe cache /dalvik cache 2-3 φορές...Με το led notification όλα οκ το δικιμασα,wifi συνδέθηκα σε 4-5 και όλα οκ και εδώ.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε το light manager από playstore

Άκυρο παιδιά όλα άψογα με το LED. Πρώτη φορά έχω στο κινητό όλα τα χρωματάκια! Το μόνο μου πρόβλημα μετά από 3 μέρες χρήσης είναι με τη σύνδεση στο Eduroam. Είναι για πανεπιστήμια κατά κύριο λόγο. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ή ξέρει κάτι θα ήταν χρήσιμο γιατί όταν αποσυνδέεται από ένα ρούτερ και πιάνει άλλο τελειώνει το παραμύθι. Συν του ότι για να συνδεθείς κάθε φορά θέλει registration από την αρχή. Κατά τα άλλα είναι πολύ πολύ γρήγορη ρομ.

εβαλα και γω να τσεκαρω την iNew3 απο το needrom.Σε καμια περιπτωση πιο γρηγορη απο την maucat αλλα ουτε και απο την iNew v3plus 26/9.Ειναι μια normal aosp με ολα τα γνωστα μικροbugs οπως το basloudness και το cpu power save που δεν κρατανε τις ρυθμισεις τους.Κατα τ'αλλα οκ αλλα τιποτα ιδιαιτερο