georgeIII Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 μενει οταν η νεα ρομ που βαζεις δεν εχει δικο της boot logo στο zip της η miui του kouskous εχει; αυτη ειναι η τελευταια που εβαλα και μου εμεινε το boot logo απο μια samsung που δοκιμασα για πλακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Διαβαζω ότι έχει κινεζιες και μάλιστα στο kangvip.. Θα την τιμήσω.... Άλλωστε με την 262 δεν εχω κανένα πρόβλημα Άλλωστε εμυι εχω.. http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-09-26-22-43-15_20150926_232417_zps4nzl82re.jpg Ευχαρηστω για τον κοπο που εκανες, ευχαρηστω και τον Μηχανικο που απαντησε Edited September 27, 2015 by parisaktos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ios 8 theme, το ανωτέρω screenshot Σε συνδυασμο με Bravia Engine (x-reality), δείχνει καλύτερα και από οριτζιναλ... .:p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ios 8 theme, το ανωτέρω screenshot Σε συνδυασμο με Bravia Engine (x-reality), δείχνει καλύτερα και από οριτζιναλ... .:p με ποια ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Emui 3 B262 Μόνο ρομ απο επώνυμες συσκευές. Δεν ασχολούμαι, ξανα, με πειράματα.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 στην miui που δεν παιρνει xInternal και obb on sd τι γινεται με την sd?μπορουν τα apps να την χρησιμοποιησουν κανονικα ως default?Και στα παιχνιδια που εχουν obb τι γινεται,μπορεις να τα εχεις στην εξωτερικη sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αυτο το εβγαζε στην αρχη που η οθόνη αναβόσβηνε. Οταν σταματασησε στα μισα η διαδικασια δεν βγαζει τιποτα τωρα.. Ουτε το led φορτισης δεν αναβει.. 100% είναι για πέταμα ή ανταλλακτικά. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 στην miui που δεν παιρνει xInternal και obb on sd τι γινεται με την sd?μπορουν τα apps να την χρησιμοποιησουν κανονικα ως default?Και στα παιχνιδια που εχουν obb τι γινεται,μπορεις να τα εχεις στην εξωτερικη sd? link2sd plus kai eisai arxontas ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ετοιμάζομαι για backup, wipes και install της νεας Α310. Με το app που αλλαζει τη γραμματοσειρα, αν δουλευουν ολα ρολοι κρατηθηκε. Τα led δουλευουν ολα; Καποιος που τη χρησιμοποιει να πει εντυπωσεις;; Edit Συγχρονισμος επαφων με gmail δεν υπαρχει!!!!!!!!! A310 ποια ειναι?εχουμε καποιο λινκ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Guys καλημέρα.Μια γρήγορη ερώτηση:η Α310 V3 παραμένει η καλύτερη ακόμα από άποψη μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 A310 ποια ειναι?εχουμε καποιο λινκ?ευχαριστω http://www.needrom.com/download/pure-aosp-rom-v2-by-omkar-battery-performance-stability/ έχει θέμα με τον συγχρονισμό όπως αναφέρει ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Guys καλημέρα.Μια γρήγορη ερώτηση:η Α310 V3 παραμένει η καλύτερη ακόμα από άποψη μπαταρίας? An εννοείς την παλια, δε νομιζω. Εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος και τη φοραω κανα 9μηνο. Βέβαια το κινητο λιώνει στα χέρια μου κι ολα ειναι παντα ανοιχτα. Οπότε μάλλον η ΡΟΜ ειναι οκ, εγώ δεν είμαι :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Στην emui δεν εχει κανεις αλλος το προβλημα που χανει το σημα και διακοπτεται η κληση μονο εγω; Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του δικτυου γιατι αλλα ατομα μιλουν κανονικα. Διορθωνεται αυτο η οχι; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 http://www.needrom.com/download/pure-aosp-rom-v2-by-omkar-battery-performance-stability/ έχει θέμα με τον συγχρονισμό όπως αναφέρει ο φίλος νομιζω οτι εννοει την official a310 aosp v3 http://www.modaco.com/forums/topic/374249-rom-442-aosp-nitro-a310-v3-repack/?page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 An εννοείς την παλια, δε νομιζω. Εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος και τη φοραω κανα 9μηνο. Βέβαια το κινητο λιώνει στα χέρια μου κι ολα ειναι παντα ανοιχτα. Οπότε μάλλον η ΡΟΜ ειναι οκ, εγώ δεν είμαι :lol: Ναι ναι αυτήν λέω,by dakok.Ξέρει μήπως τότε κάποιος ποια θεωρείται η τοπ από άποψη μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 νομιζω οτι εννοει την official a310 aosp v3 http://www.modaco.com/forums/topic/374249-rom-442-aosp-nitro-a310-v3-repack/?page=1 Παιδια εχει ελληνικα αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 http://s8.postimg.org/43r9ctg4l/unnamed.jpg Με μιυι 5.9.17 απο κουςκους Ερωτηση: στο needrom εχει αλλη μαι μιυι 5.9.24 απο εναν αλλον οχι απο κουςκους ..την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Στην emui δεν εχει κανεις αλλος το προβλημα που χανει το σημα και διακοπτεται η κληση μονο εγω; Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του δικτυου γιατι αλλα ατομα μιλουν κανονικα. Διορθωνεται αυτο η οχι; Θελω να αλλαξω τη ρυθμιση απο 2g-3g σε μονο 2g να δω αν θα διορθωθει αλλα δεν βρισκω πως γινeται αυτο στην emui, μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Θελω να αλλαξω τη ρυθμιση απο 2g-3g σε μονο 2g να δω αν θα διορθωθει αλλα δεν βρισκω πως γινeται αυτο στην emui, μπορει να βοηθησει καποιος; Ρυθμίσεις ασύρματων και δικτύων ->δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ->use only 2g networks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 http://www.needrom.com/download/pure-aosp-rom-v2-by-omkar-battery-performance-stability/ έχει θέμα με τον συγχρονισμό όπως αναφέρει ο φίλος αν ειναι μονο αυτο μια χαρα ειναι,ετσι κι αλλιως μπορεις να τις βαλεις μεσω sd.Εγω ετοιμαζομαι να την βαλω μια να δω τι εχει κανει ο τυπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 αν ειναι μονο αυτο μια χαρα ειναι,ετσι κι αλλιως μπορεις να τις βαλεις μεσω sd.Εγω ετοιμαζομαι να την βαλω μια να δω τι εχει κανει ο τυπος δοκιμασε αν θελεις και την αλλη που αναφερουν στο modaco και πες μας τις εντυπωσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δοκιμασε αν θελεις και την αλλη που αναφερουν στο modaco και πες μας τις εντυπωσεις σου. ποια λες..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ποια λες..? Δικο μου λαθος,Έχει καινουργια inew v3 plus ο liutao ,την βαζω σε λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) η miui που ανεβασε ο Kouskous μπαινει με cwm?Θελω να την τσεκαρω αλλα δεν θελω να βαλω twrp. Edited September 28, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 αν ειναι μονο αυτο μια χαρα ειναι,ετσι κι αλλιως μπορεις να τις βαλεις μεσω sd.Εγω ετοιμαζομαι να την βαλω μια να δω τι εχει κανει ο τυπος την δοκιμασες αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts