pyxta Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν μπορείς δοκίμασε gps και Bluetooth. Ανέβασε μας και κανένα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν μπορείς δοκίμασε gps και Bluetooth. Ανέβασε μας και κανένα screenshot gps δουλευει,bluetooth αναβει αλλα δεν εχω κατι να συνδεσω.screenshots στο link πιο πανω σε λιγες μερες βγαινει η v4 οποτε οποιος δεν ειναι ανυπομονος περιμενει..! προς το παρον παω μια βολτα απο aosp iNew v3 να δω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να αγορασω απο minideal και δεν με αφηνει λογω capital.Δοκιμασα και μεσω paypal που αναφερθηκε πιο πανω αλλα τιποτα.Γνωριζει κανεις πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 λοιπον η rom ειναι καλη,smooth,γρηγορη,πιο γρηγορη και απο του maucat. Bug δεν βρηκα.Εχει παρα πολλες ρυθμισεις τραβηγμενες απο διαφορες rom. Το μονο που με χαλαει ειναι ενα συγκεκριμενο mod που εχει κανει στο system ui θεματιζοντας το ως lollipop, στο οποιο αν χρησιμοποιησεις μεγαλη αναλυση στο lcd density (εγω βαζω 320, η default της rom ειναι γυρω στα 240) κανει τα notifications κατω απο τα quick settings να μην εχουν αρκετο χωρο για να τα σκρολαρεις με ανεση αν εχουν μαζευτει αρκετα αδιαβαστα.Αυτο σε μενα που θελω μεγαλο density. Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλη rom δεν λαγκαρει.Ελευθερη μνημη γυρω στα 700mb με πολυ καλη διαχειριση της,κατι που επιβεβαιωνει αυτο που λεω παντα,οτι δηλαδη οι rom που αφηνουν 1gb+ ελευθερη ram δεν ειναι ποτε καλυτερες σε ταχυτητα και multitasking απο αυτες που δεσμευουν την μνημη σαν cache. Αυτα με μια μερα χρησης που φυσικα ειναι λιγο για πληρη εικονα από μπαταρία πως σου φαίνεται?πρόσεξες διάρκεια οθόνης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 από μπαταρία πως σου φαίνεται?πρόσεξες διάρκεια οθόνης? οχι δεν προσεξα ιδιαιτερα,κανονικη μου φαινεται.Εχει και ενσωματωμενο greenify και viper.Εγω θα περιμενα την v4 παντως που θα αλλαξει το ui των notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να αγορασω απο minideal και δεν με αφηνει λογω capital.Δοκιμασα και μεσω paypal που αναφερθηκε πιο πανω αλλα τιποτα.Γνωριζει κανεις πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να αγορασω απο minideal και δεν με αφηνει λογω capital.Δοκιμασα και μεσω paypal που αναφερθηκε πιο πανω αλλα τιποτα.Γνωριζει κανεις πως να το κανω? Εγώ το έκανα έτσι (μεταφέρεις χρήματα στο balance του paypal με την κάρτα και μετά κάνεις την αγορά χωρίς κάρτα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6276855#post6276855 Εδώ συζητάνε το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εγώ το έκανα έτσι (μεταφέρεις χρήματα στο balance του paypal με την κάρτα και μετά κάνεις την αγορά χωρίς κάρτα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6276855#post6276855 Εδώ συζητάνε το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=384 δηλαδη αν θελω να παρω ενα κινητο τον 180 ευρω ποσο θα μου παει συνολο ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 δηλαδη αν θελω να παρω ενα κινητο τον 180 ευρω ποσο θα μου παει συνολο ? :blink: Κραταει νομιζς 3.5% απο τα λεφτα που 8α φορτωσεις +1 ευρω κατι , αυτο καθε φορα που μεταφερεις λεφτα.Καποιος τα εγραψε πιο πανω οπως και στα λινκ που εδωσε ο μιχανικοςγρ Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Γιατί ακριβώς να πάρει κανείς το F1 όταν μπορείς να πάρεις το καινούργιο Xiaomi Note Prime; Αφού έχεις την δυνατότητα να πάρεις από έξω πάρε καμιά καινούργια συσκευή με επίκαιρη rom και όχι ψιλό λειτουργική Kit Kat... (Προδοσία , I know, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Γιατί ακριβώς να πάρει κανείς το F1 όταν μπορείς να πάρεις το καινούργιο Xiaomi Note Prime; Αφού έχεις την δυνατότητα να πάρεις από έξω πάρε καμιά καινούργια συσκευή με επίκαιρη rom και όχι ψιλό λειτουργική Kit Kat... (Προδοσία , I know, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε). πλακα κανεις και εγω για το xiamo note γλικοκιταζα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Γιατί ακριβώς να πάρει κανείς το F1 όταν μπορείς να πάρεις το καινούργιο Xiaomi Note Prime; Αφού έχεις την δυνατότητα να πάρεις από έξω πάρε καμιά καινούργια συσκευή με επίκαιρη rom και όχι ψιλό λειτουργική Kit Kat... (Προδοσία , I know, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε). Δεν έχεις αδικο βέβαια και μάλιστα και γώ παρακολουθώ ανελλειπώς το αντίστοιχο θέμα για το Redmi Note 2,αλλα αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι τα 13 χιλιοστά παραπάνω που δεν τα μπορώ στην παλάμη μου άν και είναι XXL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Σιγουρα εχουν βγει καλυτερα τηλεφωνα απο το Coolpad F1 για να επιλεξει κανεις σημερα που ψαχνει για καινουργιο τηλ. αλλα για μενα που το εχω παρει εδω και 15 μηνες ειναι η αγορα του αιωνα,εγω προσωπικα δεν θα το αλλαζα με τιποτα ουτε με του κολλητου το meizu note 1 μιας και πιο αργο ειναι σε ολα του και η οθονη του ειναι για τα μπαζα σε συγκριση με του f1,καλα τα σπεκς αλλα αλλο πραγμα να το δουλεψεις ενα τηλ. στο χερι! Με βλεπω τουλαχιστον αλλους 15 μηνες με το f1,μπορει και πολυ παραπανω αν βρω μοντουλα πισω καμερας! Για εναν μεσο χρηστη πιστευω οτι ειναι ακομη πολυ δυνατο το f1 μας και πιστευω οτι ανετα θα εξακολουθει να ειναι πολυ δυνατο για αλλον εναν χρονο,παιχνιδι ακομη που να κολλαει δεν εχω συναντησει ,παρολου που ειναι 3g ειναι πoλυυυυυυυ σφεντονα στο ιντερνετ και απο καμερα σκιζει(εκτος του δικου μου ειπαμε!),τι αλλο να ζητησει κανεις,καφε να του κανει? Edited September 11, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Ακριβωs οπωs τα λεει ο φιλτατοs απο πανω...αμα στηθει σωστα με μια σωστη custom rom το τηλεφωνο ειναι δυνατο εργαλειο...τετοια σφαιρα σε εφαρμογεs..games κτλ..δεν εχω ξαναδει..η μεν πλοηγηση σε ιστοσελιδεs ειναι ταχυτατη(ενταξει παιζει ρολο και το σημα..παντωs με wifi που το δουλευω αποκλειστικα..χαιρομαι σερφαρισμα και περναω αφθονεs ωρεs ευχαριστα(με τον φορτιστη διπλα μου παρεα..)...οι σελιδεs φορτωνουν αρκετα σβελτα..ουτε και εγω διατίθεμαι να το πουλησω..και σιγουρα για εναν χρονο πλαs ακομα ανετα μενω εκει..βγει δεν βγει λολλιποπ..με κιτ κατ μια χαρα ολα! Edited September 12, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 gps δουλευει,bluetooth αναβει αλλα δεν εχω κατι να συνδεσω.screenshots στο link πιο πανω σε λιγες μερες βγαινει η v4 οποτε οποιος δεν ειναι ανυπομονος περιμενει..! προς το παρον παω μια βολτα απο aosp iNew v3 να δω τι παιζει Φιλε μου σε ποια v4 αναφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Φιλε μου σε ποια v4 αναφερεσαι; στην mystic os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Σιγουρα εχουν βγει καλυτερα τηλεφωνα απο το Coolpad F1 για να επιλεξει κανεις σημερα που ψαχνει για καινουργιο τηλ. αλλα για μενα που το εχω παρει εδω και 15 μηνες ειναι η αγορα του αιωνα,εγω προσωπικα δεν θα το αλλαζα με τιποτα ουτε με του κολλητου το meizu note 1 μιας και πιο αργο ειναι σε ολα του και η οθονη του ειναι για τα μπαζα σε συγκριση με του f1,καλα τα σπεκς αλλα αλλο πραγμα να το δουλεψεις ενα τηλ. στο χερι! Με βλεπω τουλαχιστον αλλους 15 μηνες με το f1,μπορει και πολυ παραπανω αν βρω μοντουλα πισω καμερας! Για εναν μεσο χρηστη πιστευω οτι ειναι ακομη πολυ δυνατο το f1 μας και πιστευω οτι ανετα θα εξακολουθει να ειναι πολυ δυνατο για αλλον εναν χρονο,παιχνιδι ακομη που να κολλαει δεν εχω συναντησει ,παρολου που ειναι 3g ειναι πoλυυυυυυυ σφεντονα στο ιντερνετ και απο καμερα σκιζει(εκτος του δικου μου ειπαμε!),τι αλλο να ζητησει κανεις,καφε να του κανει? Ακριβωs οπωs τα λεει ο φιλτατοs απο πανω...αμα στηθει σωστα με μια σωστη custom rom το τηλεφωνο ειναι δυνατο εργαλειο...τετοια σφαιρα σε εφαρμογεs..games κτλ..δεν εχω ξαναδει..η μεν πλοηγηση σε ιστοσελιδεs ειναι ταχυτατη(ενταξει παιζει ρολο και το σημα..παντωs με wifi που το δουλευω αποκλειστικα..χαιρομαι σερφαρισμα και περναω αφθονεs ωρεs ευχαριστα(με τον φορτιστη διπλα μου παρεα..)...οι σελιδεs φορτωνουν αρκετα σβελτα..ουτε και εγω διατίθεμαι να το πουλησω..και σιγουρα για εναν χρονο πλαs ακομα ανετα μενω εκει..βγει δεν βγει λολλιποπ..με κιτ κατ μια χαρα ολα! Έτσι ακριβώς είναι συν το ότι ΔΕΝ βγάζει ποιοτικά προβλήματα. Δύσκολα θα το αλλάξω με κάτι παρόμοιο. Πρέπει να είναι πραγματικά καλύτερο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 στην mystic os Αν βαλεις την inew v3 plus που ειπες θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος...την εχω απο τοτε που βγηκε και παει σφαιρα..να ειχε λιγο καλυτερη διαχειρηση μπαταριας θα ηταν τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αν βαλεις την inew v3 plus που ειπες θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος...την εχω απο τοτε που βγηκε και παει σφαιρα..να ειχε λιγο καλυτερη διαχειρηση μπαταριας θα ηταν τελεια. Την ειχα την inew v3 plus και πραγματικα δεν συγκρινεται με miui του kouskous,καλσεις ανωτερη για μενα η miui του kouskous,λες και αγορασα αναβαθμισμενη εκδοση το f1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 5.9.10 στο needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) 5.9.10 στο needrom Μόλις την κατέβασα φρέσκια-φρέσκια :) Μήπως βρήκες τίποτα που να δουλευει, για να πειράξουμε την οθόνη από πλευράς gamma calibration κλπ @Για όσους ψάχνουν τηλέφωνο σαν το δικό μας, ας δουν και το meizu M2 mini (120$) Edited September 12, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 5.9.10 στο needrom Την περνάω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Θέματα για την miui από που μπορώ να κατεβασω; Εννοειτε έβαλα την 5.9.10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Θέματα για την miui από που μπορώ να κατεβασω; Εννοειτε έβαλα την 5.9.10 ;) εχει εφαρμογη θεματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Την ειχα την inew v3 plus και πραγματικα δεν συγκρινεται με miui του kouskous,καλσεις ανωτερη για μενα η miui του kouskous,λες και αγορασα αναβαθμισμενη εκδοση το f1! Εχω δοκιμασει και miui και emui unicom και δεν μου αρεσανε..προτιναω aosp... Μαλλον η δυναμη της συνηθειας..η miui του kouskous δεν ειναι αυτη που εχει μονο στη μια καρτα 3g;γιατι την δοκιμασα και την εβγαλα γι αυτο το λογο...χρησιμοποιω ιντερνετ και απο τις δυο καρτες και δεν με βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts