vasilis91 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Μετα απο εγκατασταση της miui του kouskous παρατηρησα οτι η γραμματοσειρα στην εφαρμογη του facebook και του viber ειναι υπερβολικα μεγαλη . Γινεται να αλλαξει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δηλαδη παιδια όντως υπάρχει πρόβλημα με το κινητο και το HSPA;; Όχι, κανένα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ας το τσεκαρουμε με τα χρώματα. Ποσταρω ένα screenshot με Emui 3. Εσείς ποσταρετε μια ίδια φωτό από miui. τα screenshots θα ειναι ιδια,το χρωμα της οθονης ειναι σε επιπεδο hardware (θερμοκρασια οθονης) .Αν βγαλεις ενα screenshot με full φωτεινοτητα και ενα με λιγοτερη θα ειναι και τα 2 ιδια.Οποτε μια τετοια συγκριση μπορει να γινει μονο αν βγαλεις φωτο την οθονη με φωτογραφικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πέρασα την νέα MIUI του kouskous (ευχαριστούμε!). Όλα λειτουργούν ρολόι, εκτός από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των εφαρμογών. Όταν το πατάώ μου βγάζει πως η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει. Καμιά ιδέα στο τι μπορεί να φταίει; Τη ρομ την πέρασα πάνω από την προηγούμενη MIUI που είχα, απλά πέρασα πρώτα την TWPR επειδή είχα CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δεν ξέρω πια miui είχες πριν παντός αν έχεις ένα back up κανε καθαρό install και μετά επανέφερε το Απλά μου φαίνεται περίεργο μια και εγώ την μια πάνω από την άλλη την βάζω και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο εγκατασταση της miui του kouskous παρατηρησα οτι η γραμματοσειρα στην εφαρμογη του facebook και του viber ειναι υπερβολικα μεγαλη . Γινεται να αλλαξει αυτο; Κοιτά στο ρυθμίσεις----->μέγεθος γραμματοσειρας αν είναι προεπιλεγμένο ή λέει κάτι άλλο.... Εμένα και στα 2 αυτά προγράμματα δουλεύει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δεν ξέρω πια miui είχες πριν παντός αν έχεις ένα back up κανε καθαρό install και μετά επανέφερε το Απλά μου φαίνεται περίεργο μια και εγώ την μια πάνω από την άλλη την βάζω και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτά στο ρυθμίσεις----->μέγεθος γραμματοσειρας αν είναι προεπιλεγμένο ή λέει κάτι άλλο.... Εμένα και στα 2 αυτά προγράμματα δουλεύει κανονικα Καλησπέρα, Είναι εφικτό να ενσωματωθεί αυτό το χαρακτηριστικό : http://en.miui.com/thread-140287-1-1.html Advanced Reboot Mode ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Θα παρουσιάσω όσο πιο αναλυτικά και ξεκάθαρα μπορώ το πως μπορείς να επαναφέρεις το Coolpad F1 στη ζωή μετά από softbrick. Κυρίως υπεύθυνες είναι οι AOSP Roms των οποίων bug είναι το αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή φορμάρεις την sd card να πέφτεις σε bootloop, δηλαδή τη διαδικασία του αέναου boot. Εμφανίζεται το boot logo και μετά ξαναbootάρει κ.ο.κ. Δυστυχώς οι drivers της Coolpad είναι επιεικώς άθλιοι και σε συνδυασμό με τις ασαφείς οδηγίες που υπάρχουν μια υπόθεση δέκα λεπτών μπορεί άνετα να διαρκέσει δύο ημέρες ή και περισσότερο. Η διαδικασία που θα περιγράψω εφαρμόσθηκε σε Windows 7 x32 και x64 ενώ σε Windows XP αρχικά δεν κατάφερα να εγκαταστήσω τον driver γιατί εμφάνιζε μήνυμα σφάλματος αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι έπρεπε να αντιγράψω το Installer.dll μέσα στο φάκελο 2Κ_ΧΡ_COM και μετά να τρέξω το InstallDriver.exe. Βέβαια τα XP δεν είναι φαντεζί σαν τα Windows 7 και απλά εμφανίζουν ένα μήνυμα ότι ο usb driver εγκαταστάθηκε επιτυχώς. :lol: Εγώ πάντως τα κατάφερα χρησιμοποιώντας Windows 7 x64. Ξεκινάμε κατεβάζοντας από εδώ τα All MTK USB Driver 2014.rar, MTK_Driver.rar, SP_Flash_Tools.rar και [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar Update: Driver έτοιμος για Windows XP εδώ. Αυτά είναι και τα μόνα που χρειάζονται. Update: Κατεβάστε από εδώ Αγγλική και νεότερη έκδοση του Flashtool. Προαιρετικό βήμα: Αποσυμπιέζουμε το All MTK USB Driver 2014.rar και από το φάκελο εγκαθιστούμε τον Universal Android USB Driver. Δεν το θεωρώ απαραίτητο, η διαδικασία έχει πετύχει και χωρίς αυτό, ίσως όμως τον χρειάζεται το Flashtool. Στη συνέχεια αποσυμπιέζουμε το MTK_Driver.rar το οποίο περιέχει τους drivers που θα εγκαταστήσουμε. Για Windows 7 x32 τρέχουμε από το φάκελο Win 7 το dpinst.exe ενώ για Windows 7 x64 το DPInst64.exe. Πρέπει να το κάνουμε με δεξί κλικ επάνω τους και "Εκτέλεση ως διαχειριστής". Τα Windows θα εμφανίσουν κάποια στιγμή μήνυμα ότι ο driver που εγκαθιστούμε δεν έχει ψηφιακή υπογραφή αλλά εμείς θα επιλέξουμε "Συνέχεια της εγκατάστασης παρ' όλα αυτά". Αυτό θα γίνει τρεις φορές γιατί είναι τρεις οι drivers που εγκαθιστώνται. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να δείτε αυτό: (Δεν ισχύει για Windows XP) [ATTACH]49244[/ATTACH] Είμαστε εντάξει από drivers (καλού κακού κάντε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή) και προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι να συνδέσουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή μας χωρίς μπαταρία. Αυτόματα θα εμφανισθεί το μήνυμα ότι τα Windows ψάχνουν drivers για την άγνωστη συσκευή στο Windows Update, κάντε παράλειψη του Windows Update (χάσιμο χρόνου) έτσι ώστε να προχωρήσει σε αναζήτηση σε προρυθμισμένους φάκελους και να επιλέξει τον driver που εγκαταστήσαμε πριν και είναι ο mtk 6592 preloader usb vcom port driver. Στη συνέχεια αποσυμπιέζουμε σε κάποιο φάκελο το [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar και σε κάποιον άλλο το SP_Flash_Tools.rar. Το μεν πρώτο είναι το image που θα φορτώσουμε στη συσκευή έτσι ώστε να επανέλθει, ενώ το δεύτερο είναι το Flashtool, το εργαλείο δηλαδή που θα μας κάνει τη δουλειά. Ξεκινάμε λοιπόν από το φάκελο του Flashtool και τρέχουμε το flash_tool.exe. [ATTACH]49235[/ATTACH] Θα εμφανισθεί κάποιο μήνυμα στα Αγγλικά ότι δεν βρέθηκε το scatter file, εμείς πατάμε OK. Δυστυχώς το Flashtool είναι στα Κινέζικα και γι' αυτό παραθέτω τις εικόνες. Για να "φορτώσουμε" το scatter file επιλέγουμε το κάτω πεδίο, αυτό που έχω σε κόκκινο περίγραμμα. [ATTACH]49236[/ATTACH] Στη συνέχεια "οδηγούμε" το πρόγραμμα στο φάκελο που έχουμε αποσυμπιέσει το [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar και επιλέγουμε το MT6592_Android_scatter.txt. Αυτόματα το πρόγραμμα θα φορτώσει το image ενώ συντοχρόνως θα "γυρίσει" στην Αγγλική γλώσσα. Η εικόνα που θα δούμε είναι η εξής: [ATTACH]49237[/ATTACH] Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Κάνουμε κλικ στο πράσινο βέλος Download του προγράμματος έχοντας στα χέρια μας το τηλέφωνο, απενεργοποιημένο εννοείται, με μπαταρία και πίσω καπάκι γιατί πρέπει να κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα τα Volume Up και Power και συνδέουμε το καλώδιο usb. Η λέξη κλειδί εδώ είναι ο συγχρονισμός γιατί το περιθώριο που μας δίνεται είναι πολύ μικρό. Οι γνώμες είναι ποικίλες ως προς το ποιά κουμπιά πρέπει να είναι πατημένα. Κάποιοι αναφέρουν επιτυχία μόνο με το Volume Up και κάποιοι άλλοι μόνο με το Power. Εγώ αν θυμάμαι καλά πατούσα και τα δύο. Στη δική μου περίπτωση με το που συνέδεα τη συσκευή τα Windows έψαχναν drivers στο Windows Update και δεν ενεργοποιούσαν τον ήδη εγκατεστημένο driver με αποτέλεσμα μετά από αρκετή ώρα πλέον που είχα πατημένα και τα δύο κουμπιά το τηλέφωνο έμπαινε σε Fastboot mode και έπρεπε να βγάλω πίσω καπάκι, μπαταρία και πάλι από την αρχή. Αν κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο καλό θα είναι να κάνει παράλειψη του Windows Update όσο πιο γρήγορα μπορεί ώστε να δουλέψει ο driver που ήδη υπάρχει. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις και σαράντα φορές, μπορεί και να πετύχει με την πρώτη, είναι θέμα τύχης και συγχρονισμού. Αν όλα πάνε καλά θα πρέπει το Flashtool να επικοινωνήσει με τη συσκευή και η κάτω μπάρα να γίνει κόκκινη, δηλαδή θα δούμε αυτή την εικόνα: [ATTACH]49239[/ATTACH] Μόλις η μπάρα γίνει κόκκινη μετά από 3 - 4 δευτερόλεπτα αφήνουμε τα πλήκτρα και όταν η κόκκινη μπάρα "γεμίσει" αλλάζει σε κίτρινη και συνεχίζει. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στο τέλος το τηλέφωνο θα bootάρει μόνο του. Εμείς πάντως δεν πειράζουμε τίποτα μέχρι το Flashtool να βγάλει μήνυμα OK. Τότε μόνο αποσυνδέουμε τη συσκευή και αν δεν έχει ξεκινήσει πατάμε εμείς το Power. Το αφήνουμε να ξεκινήσει, η πρώτη φορά θα πάρει κάποια ώρα, υπάρχει περίπτωση αν κάνει "μαγκιές" να χρειασθεί να του βγάλουμε τη μπαταρία και να το επανεκκινήσουμε. Συγχαρητήρια, το τηλέφωνο μας επανήλθε, αλλά με Αγγλοκινέζικη rom, Κινέζικο recovery και χωρίς root. Κατ' αρχήν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι η Κινέζικη οπότε δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. :p Για να την αλλάξουμε σε Αγγλικά μπαίνουμε στο μενού από το κεντρικό softbutton, πάμε στις ρυθμίσεις που είναι το εικονίδιο με το γρανάζι και μετράμε από επάνω προς τα κάτω δεκαπέντε εικονίδια που βρίσκονται αριστερά, το15ο είναι ένα κεφαλαίο Α, εκεί βρίσκονται οι επιλογές γλώσσας. Αφού μπούμε εκεί πατάμε επάνω στην πρώτη Κινέζικη λέξη ψηλά και κατόπιν επιλέγουμε English. Έγινε το θαύμα, η γλώσσα πλέον είναι Αγγλική, και επιτέλους καταλαβαίνουμε τι γίνεται. :lol: Βήμα πρώτο, πάμε στις ρυθμίσεις---->κάτω - κάτω About Phone--->Build Number, πατάμε επτά φορές πάνω του ώστε να ενεργοποιήσουμε τα Developer Options έτσι ώστε να έχουμε επικοινωνία μέσω usb με τον υπολογιστή. Μην ξεχάσετε από τα Developer Options να ενεργοποιήσετε το Usb Debugging, διαφορετικά ο υπολογιστής δεν θα "βλέπει" τη συσκευή. Βήμα δεύτερο, πρέπει να το κάνουμε root ώστε να εγκαταστήσουμε τα mobileuncle tools 2.9.9 για να αλλάξουμε recovery και να βάλουμε Αγγλική. Για να γίνει root προτείνω το VRoot, κατεβάστε από το link που έδωσα την Αγγλική version, εγκαταστήστε τη και μετά "ρίξτε" από πάνω την τελευταία Κινέζικη έτσι ώστε να μείνει η Αγγλική γλώσσα και να έχετε την τελευταία version στα Αγγλικά. Οι παλαιότερες εκδόσεις αποτυγχάνουν να κάνουν root τη συσκευή. Πρέπει να αναφέρω ότι πολλά προγράμματα antivirus συμπεριλαμβανομένου του Nod32 που χρησιμοποιώ αντιλαμβάνονται το VRoot ως ιό και είτε δεν σε αφήνουν να το κατεβάσεις ή το μπλοκάρουν κατά τη χρήση του. Δεν νομίζω να είναι ιός (καλά, δεν ορκίζομαι κιόλας :lol:), η λύση είναι να απενεργοποιήσεις το antivirus και να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ πάντως ψάχνοντας το σύστημα αφού το χρησιμοποίησα δεν βρήκα κάτι περίεργο. Αφού το κάναμε root είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε recovery, εγκαθιστούμε μέσω του .apk αρχείου από το link που έδωσα παραπάνω τα Mobileuncle tools. Μπορούμε να αντιγράψουμε το .apk αρχείο στην sd card μέσω του υπολογιστή μας. Για την επικοινωνία του υπολογιστή με τη συσκευή μας θα χρεαστούμε (αν δεν τον έχουμε ήδη) τον Coolpad Usb Driver. Μετά, αφού πρώτα πάμε στις επιλογές ασφαλείας του τηλεφώνου και επιλέξουμε την "Εγκατάσταση από άγνωστες πηγές", εγκαθιστούμε το .apk μέσω του ήδη υπάρχοντος File Manager. Κατόπιν βάζουμε είτε τη CWM Recovery είτε την TWRP, ό,τι προτιμάει ο καθένας. Προσοχή, υπάρχουν συσκευές (όπως η δική μου) στις οποίες για ανεξήγητο λόγο δεν δουλεύει η CWM, ενώ υποτίθεται ότι εγκαθιστάται δεν μπορείς να bootάρεις σε recovery. Εκεί βάζουμε TWRP και κάνουμε τη δουλειά μας. Αν τα καταφέρατε είστε έτοιμοι να φλασάρετε το κινητό με τη rom της επιλογής σας. :lol: Οφείλω να απολογηθώ και στην Coolpad, τους drivers της οποίας χαρακτήρισα τρισάθλιους. Είναι λοιπόν, γιατί αν ήταν σωστοί τα Windows εφ' όσον τους είχες εγκαταστήσει δεν θα αντιλαμβάνονταν κάθε φορά που συνέδεες το τηλέφωνο σαν άγνωστη συσκευή, αλλά θα το αναγνώριζαν αμέσως και θα γλυτώναμε την ταλαιπωρία. Το έχω ξαναπάθει με drivers της Prolific αλλά εκείνοι τουλάχιστον τους αναβάθμισαν και ησυχάσαμε. Συγνώμη για το μακροσκελέστατο post (μου πήρε δύο ώρες :lol:), ελπίζω να βοηθήσω αρκετούς. :) παιδια βοηθεια...κανο ολο τον παραπανω οδηγο..το sp flash tool λεει οτι πετυχε το περασμα της ρομ..ομως το κινητο παλι σε bootloop ειναι..τι κανουμε σ αυτη τη περιπτωση?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Είδα τις αναφορές και το βίντεο, απλά ρωτώ αν το εφάρμοσε κανείς με επιτυχία εδώ μέσα :) Exω παραγγηλει ηδη οθονη.Φυσικα μεσω Σκωτιας εγινε η παραγγελια γιατι εδω εχουμε θεμα.Η διαδικασια ειναι ευκολη αρκει να εχεις υπομονη.Περισσοτερα σε καμια 10αρια μερες οταν θα την παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 παιδια βοηθεια...κανο ολο τον παραπανω οδηγο..το sp flash tool λεει οτι πετυχε το περασμα της ρομ..ομως το κινητο παλι σε bootloop ειναι..τι κανουμε σ αυτη τη περιπτωση?? Δηλαδή οι μπάρες κοκκινίζουν αρχικά και κιτρινίζουν μετά και η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς; Μου φαίνεται περίεργο, μάλλον δεν έχει περαστεί σωστά ο driver, δοκίμασε να ακολουθήσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας για φλασάρισμα με τα YGDP Tools που είναι ευκολότερο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 @kouskous η miui καλη φαινεται.Θα την δοκιμασω οταν φτιαξω την οθονη.Αλλα αυτη η γραμματοσειρα υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 παιδια βοηθεια...κανο ολο τον παραπανω οδηγο..το sp flash tool λεει οτι πετυχε το περασμα της ρομ..ομως το κινητο παλι σε bootloop ειναι..τι κανουμε σ αυτη τη περιπτωση?? Καταρχάς ακολούθησε τον δικό μου οδηγό και χρησιμοποίησε αγγλικό flash tool, απορώ γιατί μπλέκεται με κινέζικα. Φλάσαρέ το με firmware upgrade, οχι download. Άναψε το τηλέφωνο χωρίς κάρτα μνήμης μέσα. Αν παραμείνει σε bootloop, τότε πάει για πέταμα. Θέμα driver δεν είναι, εφόσον σου βγαλε το πράσινο OK. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δηλαδή οι μπάρες κοκκινίζουν αρχικά και κιτρινίζουν μετά και η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς; Μου φαίνεται περίεργο, μάλλον δεν έχει περαστεί σωστά ο driver, δοκίμασε να ακολουθήσεις τον οδηγό της πρώτης σελίδας για φλασάρισμα με τα YGDP Tools που είναι ευκολότερο. εχω απογοητευτει..νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.. 1) με sp flashtool και το αγγλικο και το κινεζικο 2) με ygdp 3) με coolpad assistant με ολους τους τροπους το ιδιο αποτελεσμα...τα προγραμματα δειχνουν επιτυχια οτι και καλα περαστηκε η ρομ αλλα το κινητο πεφτει παντα σε bootloop..επισης εκανα απο το flashttool format to all memory μπας και καθαρισει,τα ξαναδοκιμασα ολα,,παλι τα ιδια... καμια ιδεα??λες να πεθανε οριστικα?? :blink: Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εχω απογοητευτει..νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.. 1) με sp flashtool και το αγγλικο και το κινεζικο 2) με ygdp 3) με coolpad assistant με ολους τους τροπους το ιδιο αποτελεσμα...τα προγραμματα δειχνουν επιτυχια οτι και καλα περαστηκε η ρομ αλλα το κινητο πεφτει παντα σε bootloop..επισης εκανα απο το flashttool format to all memory μπας και καθαρισει,τα ξαναδοκιμασα ολα,,παλι τα ιδια... καμια ιδεα??λες να πεθανε οριστικα?? :blink: Αν έκανες format και ξαναπέρασες το firmware και παλι δεν ανάβει, πέθανε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αναβει αλλα μενει στο λογοτυπο της coolpad καμποση ωρα,κλεινει,ξανααναβει και κανει συνεχως αυτο.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αν μπορει καποιος να μου απαντιση για την rom του kouskous 1) εχει ενσοματομενο greenify? δηλαδη οταν που λεει ο λογος εχω κλειστο το viber και την οθονη θα μου ερχονται οι οιδοποιησεις? 2) επισης στο messenger υπαρχει μια επιλογη( ανοιγμα εικονας συνομιλητη) και κρατουσε μια εικονιτσα στην οθονη με την maucat εμενε η εικονα του συνομιλητη στην οθονη και με βολευει απυρα :( τωρα εξαφανιζεται πως μπορω να το ριθμισω? επισης υπαρχει κατι αλλο στις ριθμισης που ειναι χρισιμο και πρεπει να το ξερω? πολλες επιλογες και δεν καταλαβενω :wacko: απο maucat ερχομαι ενα χερι βοηθειας σας παρακαλω :lol: καποιος εδω ? θελω να την κρατισω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) αναβει αλλα μενει στο λογοτυπο της coolpad καμποση ωρα,κλεινει,ξανααναβει και κανει συνεχως αυτο.. modaco ίσως εδώ 2) Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested): κάνεις κλικ θα το βρεις στην σελίδα http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ το είχα πάθει και εγώ το έφτιαξα κόλλαγε στο logo νομίζω ο λόγος ήτανε ότι δεν άλλαξα το όνομα στο recovery.img και πήγα να μπω σε recovery και αναβόσβηνε το logo δοκίμασα πολλούς τρόπους μόνο με αυτό λειτούργησε έφαγα 2 μέρες ίσως και παραπάνω για να το φτιάξω και να βρω την λύση έψαχνα έψαχνα και το δοκίμασα και λειτούργησε. καλή επιτυχία ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιος εδω ? θελω να την κρατισω :/ η emui 3 έχει super greenify την έχεις δοκιμάσει?είναι πολύ καλή ρομ με περισσότερη αυτονομία.. θέλει κάποιες τροποιήσεις αλλά έχεις super ρομ για την miui δεν ξέρω δεν την έχω περάσει κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω φαίνεται καλή ρομ ότι βολεύει τον καθένα Edited August 30, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 καποιος εδω ? θελω να την κρατισω :/ Για το θέμα του από ότι καταβάλει θες να μένει ή εικόνα της εφαρμογής στην οθόνη όπως στις aosp rom. Αυτό δεν γίνεται παρά μόνο αν πατήσεις συνεχόμενα το μεσαίο κουμπί αφής σου εμφανίζει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές (αν δεν στο κάνει πας ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις πλήκτρα και τα βάζεις όπως ή εικόνα που θα παραθεσω στο τέλος)και σέρνεις προς τα κάτω την εφαρμογή που θες. τώρα ή εφαρμογή αυτή έχει ένα λουκέτακι. καθαρίζοντας τις εφαρμογές στο παρασκήνιο αυτή θα μείνει ενεργή και θα δέχεσαι ειδοποιήσεις. Αν θες κάποια εφαρμογή να ανοίγει αυτόματα με την εκκίνηση του τηλέφωνου πας κέντρο ασφαλείας δικαιώματα αυτόματη έναρξη βρίσκεις αυτή που θες και είσαι οκ. Αν σβησεις το τηλ και έχεις πχ το Viber με λουκέτο και έχει και αυτόματη έναρξη όταν θα λάβεις το πρώτο μύνημα πατήσεις μια φορά το κεντρικό κουμπί και μετά συνεχόμενα θα δεις ότι το Viber έχει λουκέτο όπως πριν σβησεις το τηλ. Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου να σου πω. Ελπίζω να σε καλυψα [ATTACH]63828[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 modaco ίσως εδώ 2) Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested): κάνεις κλικ θα το βρεις στην σελίδα http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ το είχα πάθει και εγώ το έφτιαξα κόλλαγε στο logo νομίζω ο λόγος ήτανε ότι δεν άλλαξα το όνομα στο recovery.img και πήγα να μπω σε recovery και αναβόσβηνε το logo δοκίμασα πολλούς τρόπους μόνο με αυτό λειτούργησε έφαγα 2 μέρες ίσως και παραπάνω για να το φτιάξω και να βρω την λύση έψαχνα έψαχνα και το δοκίμασα και λειτούργησε. καλή επιτυχία φιλε αυτη τη ρομ κατεβασα και δουλεψα με το spflashtool..δεν εχω βρει ετσι κι αλλιως αλλο scatterfile...ομως δεν ανοιγει με τιποτα...εχετε κανενα αλλο scatter file υπ οψιν σας?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 modaco ίσως εδώ 2) Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested): κάνεις κλικ θα το βρεις στην σελίδα http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ το είχα πάθει και εγώ το έφτιαξα κόλλαγε στο logo νομίζω ο λόγος ήτανε ότι δεν άλλαξα το όνομα στο recovery.img και πήγα να μπω σε recovery και αναβόσβηνε το logo δοκίμασα πολλούς τρόπους μόνο με αυτό λειτούργησε έφαγα 2 μέρες ίσως και παραπάνω για να το φτιάξω και να βρω την λύση έψαχνα έψαχνα και το δοκίμασα και λειτούργησε. καλή επιτυχία φιλε αυτη τη ρομ κατεβασα και δουλεψα με το spflashtool..δεν εχω βρει ετσι κι αλλιως αλλο scatterfile...ομως δεν ανοιγει με τιποτα...εχετε κανενα αλλο scatter file υπ οψιν σας?? Κατέβασε ένα άλλο recovery πχ από αυτά που έχω στα λινκ Ονόμασε το recovery.img Βρες τον φάκελο στην μαμά ρομ που έχει το ρεκοβερι και ξαναφλασαρε το Άνοιξε το τηλ με vol+ και power Θα μπει στο ρεκοβερι που διαλεξες Να έχεις στη sd μια Ρομ για το τηλ φλασαρε την και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εχω απογοητευτει..νομιζω εχω δοκιμασει τα παντα.. 1) με sp flashtool και το αγγλικο και το κινεζικο 2) με ygdp 3) με coolpad assistant με ολους τους τροπους το ιδιο αποτελεσμα...τα προγραμματα δειχνουν επιτυχια οτι και καλα περαστηκε η ρομ αλλα το κινητο πεφτει παντα σε bootloop..επισης εκανα απο το flashttool format to all memory μπας και καθαρισει,τα ξαναδοκιμασα ολα,,παλι τα ιδια... καμια ιδεα??λες να πεθανε οριστικα?? :blink: Αφού κάνεις την εγκατάσταση, δοκίμασε και ένα Factory Reset από recovery. Είχα πάθει το ίδιο με odin σε samsung και δούλεψε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει αντιστοιχία, αλλά δεν χάνεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Κατέβασε ένα άλλο recovery πχ από αυτά που έχω στα λινκ Ονόμασε το recovery.img Βρες τον φάκελο στην μαμά ρομ που έχει το ρεκοβερι και ξαναφλασαρε το Άνοιξε το τηλ με vol+ και power Θα μπει στο ρεκοβερι που διαλεξες Να έχεις στη sd μια Ρομ για το τηλ φλασαρε την και πες μας κι αυτο το εχω δοκιμασει.. και με την twrp και με τη cwm...παταω να μπω αλλα απλα μπαινει μοοονο στο λογοτυπο...τι γινεται ρε φιλε??ελεος...εχω φλασαρει 800 κινητα μονο εδω την εχω παθει ετσι.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) modaco ίσως εδώ 2) Soda's Factory Rom 015 Flash Tutorial & Tools (tested): κάνεις κλικ θα το βρεις στην σελίδα http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ το είχα πάθει και εγώ το έφτιαξα κόλλαγε στο logo νομίζω ο λόγος ήτανε ότι δεν άλλαξα το όνομα στο recovery.img και πήγα να μπω σε recovery και αναβόσβηνε το logo δοκίμασα πολλούς τρόπους μόνο με αυτό λειτούργησε έφαγα 2 μέρες ίσως και παραπάνω για να το φτιάξω και να βρω την λύση έψαχνα έψαχνα και το δοκίμασα και λειτούργησε. καλή επιτυχία φιλε αυτη τη ρομ κατεβασα και δουλεψα με το spflashtool..δεν εχω βρει ετσι κι αλλιως αλλο scatterfile...ομως δεν ανοιγει με τιποτα...εχετε κανενα αλλο scatter file υπ οψιν σας?? κάτι μου είχε κάνει εντύπωση όταν έκανα αυτή την διαδικασία γιατί δεν θυμάμαι καλά ήτανε κάποιο αρχείο κάποια άλλη ρομ στον φάκελο που παραθέτει στο modaco να φανταστώ ότι σου δείχνει μόνο το Logo να αναβοσβήνει και δεν logarei ε; και δεν μπαίνει ούτε σε recovery mode σωστά; θα δω μήπως θυμηθώ τπτ κάτι αρχίζω και θυμάμαι... νομίζω αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι κάτι με την μπαταρία δηλαδή την διαδικασία για να περάσω την ρομ την έκανα με την μπαταρία ή δεν την έκανα με την μπαταρία ή δεν την αφαίρεσα καθόλου την μπαταρία ή την αφαιρώ κάτι τέτοιο θυμάμαι πάει πολύς καιρός.... Edited August 30, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 κάτι μου είχε κάνει εντύπωση όταν έκανα αυτή την διαδικασία γιατί δεν θυμάμαι καλά ήτανε κάποιο αρχείο κάποια άλλη ρομ στον φάκελο που παραθέτει στο modaco να φανταστώ ότι σου δείχνει μόνο το Logo να αναβοσβήνει και δεν logarei ε; και δεν μπαίνει ούτε σε recovery mode σωστά; θα δω μήπως θυμηθώ τπτ ναι ρε φιλε...ακριβως αυτο κανει...δες αν μπορεις να βρεις κατι γιατι εχω φαει τα νιατα μου εδω και φως δε βλεπω.. :-P οποιος μπορει ας βοηθησει Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) ναι ρε φιλε...ακριβως αυτο κανει...δες αν μπορεις να βρεις κατι γιατι εχω φαει τα νιατα μου εδω και φως δε βλεπω.. :-P οποιος μπορει ας βοηθησει στείλε μου το Link που είναι αποθηκευμενά τα αρχεία στο modaco αυτό που θα κάνεις είναι για αρχή ή θα περάσεις ρομ χωρίς μπαταρία ή θα περάσεις ρομ με μπαταρία κάποιο από τα δύο θα το έχεις κάνει δοκίμασε αυτό που δεν έχεις κάνει μισό να κοιτάξω και στον σκληρό μου να δω ποια αρχεία είχα χρησιμοποιήσει.. αν τα έχω.. [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar αυτό το αρχείο χρησιμοποιείς? σε vista νομίζω δεν λειτουργούσε Edited August 30, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 στείλε μου το Link που είναι αποθηκευμενά τα αρχεία στο modaco αυτό που θα κάνεις είναι για αρχή ή θα περάσεις ρομ χωρίς μπαταρία ή θα περάσεις ρομ με μπαταρία κάποιο από τα δύο θα το έχεις κάνει δοκίμασε αυτό που δεν έχεις κάνει τα αρχεια στο modaco ειναι ακριβως στο ιδιο link μ αυτο της πρωτης σελιδας εδω..δλδ https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGMXFTRFJ0QmNoUGc&usp=sharing#list δοκιμασα και με μπαταρια και χωρις..μονο με μπαταρια και πατωντας volume + και power προχωρησε το flashing με τα γνωστα αποτελεσματα βεβαια... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι φλασαρω και με ygdp και με coolpad assistant πανω σε αυτο που εχω φλασαρει με flashtool και ενω λενε επιτυχια παλι ειμαι σε bootloop.σαν να βαζει σε λαθος μερος τα αρχεια το flashtool ισως επειδη δεν ειναι τα σωστα και τα κανει ολα μπαχαλο Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts