Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα τεσταρα για λιγο την νεα ColorOS 2.0.1 by Maucat αρχικα δεν μου εμφανίζει το πληκτρολογιο ok το ενεργοποιησα δεν μπορεσα να παρω το buckup μου από το google αρα δεν εχω τις επαφες μου δεν καταφερα να της παρω ουτε από την sd

κρασαρουν οι ρυθμισεις δεν μπορεσα να δω τι android είναι για να κατεβασω gapps τελικα καταφερα να περασω τα pa-gapps παμε στα καλα της ομορφο περιβαλον, πολύ καλο χρωμα, πολύ καλος και δυνατος ηχος.

χρησιμοποιει ο ποιητής τα εικονίδια της oppo, δεν δουλευουν τα notification led, με δυσκολεψε αρκετα δεν μποερεσα να την φερω στα μετρα μου επιστροφη στην oppo

Μετά από 4 μήνες με την A310 v3 λέω να αλλάξω παραστάσεις αλλά έχω να ασχοληθώ κανά δίμηνο τώρα. Θα ήθελα να δοκιμάσω μια αντίστοιχη της Α310 που τη θεωρώ την κορυφαία, αλλά να δουλεύουν όλα ακόμα και τα LED (στην Α310 μόνο πράσινο και κόκκινο). Δε θέλω 10 προτάσεις, προτιμώ 2 και καλές :lol:

Μερσί!!!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Μετά από 4 μήνες με την A310 v3 λέω να αλλάξω παραστάσεις αλλά έχω να ασχοληθώ κανά δίμηνο τώρα. Θα ήθελα να δοκιμάσω μια αντίστοιχη της Α310 που τη θεωρώ την κορυφαία, αλλά να δουλεύουν όλα ακόμα και τα LED (στην Α310 μόνο πράσινο και κόκκινο). Δε θέλω 10 προτάσεις, προτιμώ 2 και καλές :lol:

Μερσί!!!

σιγουρα maucat...αν δεν εχεις δοκιμασει..μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απο αυτη a310 v3 που εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχει τυχει να τη δοκιμασω.ειναι αυτη του dakok?

σιγουρα maucat...αν δεν εχεις δοκιμασει..μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απο αυτη a310 v3 που εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν εχει τυχει να τη δοκιμασω.ειναι αυτη του dakok?

Έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή αλλά δεν είμαι και βέβαιος. Πάει καιρός βλέπεις. Θα τη βρεις σίγουρα πάντως αν κάνεις ένα search στο νήμα.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή αλλά δεν είμαι και βέβαιος. Πάει καιρός βλέπεις. Θα τη βρεις σίγουρα πάντως αν κάνεις ένα search στο νήμα.

εριξα μια ματια..απ οτι καταλαβα ειναι αυτη του dakok που υπαρχει και στο needrom..εχει ελληνικα?

Ψάχνοντας βρήκα συμφορουμίτες που του απασχολούσε το θέμα με τα ακουστικά και φαίνεται να λειτουργούν τα Samsung EHS64 post 1130 ,1156 και 1157 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5507617#post5507617 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5507161#post5507161

Δεν ξέρω βέβαια αν παρακολουθούν ακόμα το νήμα για να μας πουν περισσότερα.....

Mα χαρα και ακομη πιο φθηνα τωρα,πηρα και αλλο ζευγαρι μιας και το πρωτο το πηρε η κορη μου,5 ευρω απο ebay και δουλευουν ολες οι λειτουργειες,με διπλο κλικ κανει και σκιπ στο επομενο τραγουδι,το μονο κακο ειναι οτι οι σιλικονες ειναι μικρες για τάυτια μου και παρηγγειλα απο ali 3 ζευγαρια XL earbuds για να μπαινουν σφηνωτα στα αυτια!

εριξα μια ματια..απ οτι καταλαβα ειναι αυτη του dakok που υπαρχει και στο needrom..εχει ελληνικα?

Δεν έχει... Στο needrom νομιζω έχει τη v1. Στείλε μου ένα λινκ από του maucat. Αυτήν που θεωρείς καλύτερη

αυτη ειναι τελικα..ειχα δοκιμασει να την κατεβασω απο καπου αλλου και δεν κατεβαινε με τιποτα.ευχαριστω φιλε μου!

[/color]

Δεν έχει... Στο needrom νομιζω έχει τη v1. Στείλε μου ένα λινκ από του maucat. Αυτήν που θεωρείς καλύτερη

ριξε μια ματια στη σελιδα 815..εχει μια του maucat που τις αλλαξε καποιος το dialer και ειναι μια χαρα.το μονο bug που βρηκα ηταν με τα handsfree.δεν μπορουσα με το κουμπακι να απαντησω η να τερματισω την κληση.απο τη λιστα που εχω απο ρομ την εχω πρωτη.μου ααρεσουν μονο οι aosp..για αλλες δεν εχω εικονα.μονο για την oppo η οποια ηταν πολυ ομορφη και γρηγορη αλλα οχι καλη διαχειρηση μπαταριας..για μενα τουλαχιστον.

Tελικα η aosp maucat πρεπει να παρει ποδι ενα bug εχει και αυτο εχει καταντησει εκνευριστικοτατο,μου χανει την συνδεση απο το ρουτερ και για να ξανασυνδεθω πρεπει να κανω επανακινηση το τηλ.,εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα?

Ακουω προτασεις για γρηγορη εντελος bugless rom που να ειναι ρουτ το τηλ(δηλ. να μην χρειαστει να ξαναρουταρω!),να εχει Ελληνικα και google aps!

Mα χαρα και ακομη πιο φθηνα τωρα,πηρα και αλλο ζευγαρι μιας και το πρωτο το πηρε η κορη μου,5 ευρω απο ebay και δουλευουν ολες οι λειτουργειες,με διπλο κλικ κανει και σκιπ στο επομενο τραγουδι,το μονο κακο ειναι οτι οι σιλικονες ειναι μικρες για τάυτια μου και παρηγγειλα απο ali 3 ζευγαρια XL earbuds για να μπαινουν σφηνωτα στα αυτια!

Εγώ πήγα σήμερα και τα δοκίμασα.Δυστυχώς σε εμένα δεν λειτουργεί το πιο βασικό η απάντηση / τερματισμός κλήσης :(

Άσε που όταν τα ακουστικά είναι πάνω στο τηλέφωνο ο ήχος κλήσης από το ηχείο είναι πάρα πολύ χαμηλά ,όχι μόνο στα Samsung, σε όποια ακουστικά και να δοκίμασα.

Ας μας πει κάποιος αν είναι θέμα ρύθμισης (για την απάντηση / τερματισμός κλήσης και για τον χαμηλό ήχο κλήσης) και αν ναι πως τα ρυθμίζουμε.

Tελικα η aosp maucat πρεπει να παρει ποδι ενα bug εχει και αυτο εχει καταντησει εκνευριστικοτατο,μου χανει την συνδεση απο το ρουτερ και για να ξανασυνδεθω πρεπει να κανω επανακινηση το τηλ.,εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα?

Ακουω προτασεις για γρηγορη εντελος bugless rom που να ειναι ρουτ το τηλ(δηλ. να μην χρειαστει να ξαναρουταρω!),να εχει Ελληνικα και google aps!

φιλε μου εντελως φιλικα επειδη μια ρομ εχει καποιο bug στη συσκευη μας δεν σημαινει οτι πρεπει να παρει ποδι.ειδικα με maucat δεν ειχα ποτε προβλημα με σημα,δεδομενα κινητου και wifi.

οταν περναω μια ρομ κανω τουλαχιστον 3 φορες wipes και format.και καθε φορα reboot recovery ενδιαμεσα..νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο..

φιλε μου εντελως φιλικα επειδη μια ρομ εχει καποιο bug στη συσκευη μας δεν σημαινει οτι πρεπει να παρει ποδι.ειδικα με maucat δεν ειχα ποτε προβλημα με σημα,δεδομενα κινητου και wifi.

οταν περναω μια ρομ κανω τουλαχιστον 3 φορες wipes και format.και καθε φορα reboot recovery ενδιαμεσα..νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο..

Φιλε τα εκανα τα 3 wipes και δεν το εδινα πολυ σημασια το προβλημα αλλα τωρα τελευταια αρχισε να με εκνευριζει αφανταστα!

Μολις φυγω απο το σπιτι π.χ και παω σε αλλο ρουτερ δεν συνδεεται εκει ,πρεπει να ξαναμπουταρω το τηλ. ,μολις γυρισω σπιτι ξανα μανα τα ιδια,δηλ. με το που ξεσυνδεθει απο ενα ρουτερ δεν μπαινει σε αλλο και δεν ξαναμπαινει στο ιδιο αν δεν κανω reboot!

Και εγώ την ίδια έχω ( την AOSP_KitKat_4.4.2_1101 με διορθωμένο dpi και dialer) ποτέ πρόβλημα με την σύνδεση.

Απίστευτο πάντως έχουμε ίδια rom και σ'εμένα τα ακούστηκα δεν δουλεύουν.

Φιλε τα εκανα τα 3 wipes και δεν το εδινα πολυ σημασια το προβλημα αλλα τωρα τελευταια αρχισε να με εκνευριζει αφανταστα!

Μολις φυγω απο το σπιτι π.χ και παω σε αλλο ρουτερ δεν συνδεεται εκει ,πρεπει να ξαναμπουταρω το τηλ. ,μολις γυρισω σπιτι ξανα μανα τα ιδια,δηλ. με το που ξεσυνδεθει απο ενα ρουτερ δεν μπαινει σε αλλο και δεν ξαναμπαινει στο ιδιο αν δεν κανω reboot!

φλασαρε το wifi fix zip κανε ενα search εδω μεσα

φλασαρε το wifi fix zip κανε ενα search εδω μεσα

Το'κανα και αυτο,που δεν νομιζω να κανει τιποτα μιας και το φιξακι ειναι για αλλο προβλημα!

Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το wifi στην maucat.οταν εφευγα απο την δουλεια που ημουν συνδεδεμενος και πηγαινα σπιτι δεν συνδεοταν αυτοματα και αντιστροφα.το μονο που εκανα ηταν να μπω απλα στις ρυθμισεις και αμεσως συνδεοταν.δεν ξερω αν ηταν συμπτωματικο αλλα παντα ετσι εφτιαχνε

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Το'κανα και αυτο,που δεν νομιζω να κανει τιποτα μιας και το φιξακι ειναι για αλλο προβλημα!

Αν δεν έχεις την 1101 έκδοση δοκίμασε την. Κι εμένα είναι η μόνη που μου δουλεύει άριστα το wifi. Link έχω δώσει μερικές σελίδες πιο πίσω.

Για την AOSP iNew v3 από needrom, http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3/ , υπάρχει καμιά φρέσκια άποψη; την χρησιμοποιεί κανείς; Edited by Baniko

και γω το είχα σε Maucat 1101 και το wifi είχε πρόβλημα και πήγα σε emui 3.0 b262 fireteam αρκετά καλή ρομ θα μείνω σ' αυτή διάρκεια οθόνης με φωτεινότητα 50 6 ώρες μέχρι στιγμής και η μπαταρία είναι στο 20%

και έχει λειτουργία να απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές στο κλείδωμα οθόνης η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής με full ελληνικά αυτό που ήθελα δλδ δεν έχει κινεζιές μόνο στο κλείδωμα οθόνης εμφανίζει κάτι κινέζικα αλλά δεν με ενοχλούνε μπροστά στα τόσα + της θέλει gapps θα αγοράσω το smart keyboard καμιά άλλη επιλογή για πληκτρολόγιο;και με το google keyboard κάνεις την δουλειά σου αλλά μου αρέσει το smart

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]