Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Τώρα δεν εγκαθιστά το super su ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

EDIT: Αφού είδα κι αποείδα με όποια έκδοση του supersu υπάρχει, η TWRP αποτυγχάνει να το εγκαταστήσει. Αν δε γίνει η συσκευή root δεν μπορείς να αλλάξεις recovery. Ξανά φλασάρισμα της επίσημης με YGDP Tools λοιπόν, αλλά αυτή τη φορά εβαλα μέσα την CWM 6.0.5.0 και εγκατέστησα emuiUNICOM και supersu χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ και το τηλέφωνο αυτή τη φορά δουλεύει σωστά και δεν εκκινεί όταν πας να το φορτίσεις σβηστό.

Πρέπει να πω ότι δεν ξαναβάζω TWRP πουθενά, μόνο προβλήματα μου έχει δημιουργήσει. Κρίμα γιατί η ευχρηστία της λόγω touch είναι καταπληκτική.

Θεωρώ επίσης ότι ξέρω να κάνω install και wipe και δεν κάνω κάτι λάθος...;)

Twrp 2.4.4 εχω βαλει πολλες ρομ χωρις το παραμικρο προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με vanilla v3 καο συνεχεια ανοιχτο το wifi...http://s17.postimg.org/kexqsid3z/Screenshot_2015_04_05_01_14_37.png

Πως εχεις αυτο το εικονιδιο της μπαταριας στην v3???

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

εδω εξακολουθει να υπαρχει, βεβαια καλο να ρωτησετε πρωτα αν υπαρχει σιγουρα σε στοκ

http://www.b2cbuying.com/coolpad-f1-smartphone.html

κατι πηρε το ματι μου οτι η Xtremevanilla v.3 δεν εχει ελληνικα?

enjoy your life...:p

Λοιπον, το bootanimation το άλλαξα. Κανενα πρόβλημα.

Το θεμα με την μπαταρία λύνεται με αυτό

http://repo.xposed.info/module/com.bocharov.xposed.fsbi

Το οποίο δεν κανει conflict με το gravity. Απλώς, δεν το επηρεάζει..

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

μια ερωτηση μαλλον χαζη και ισως σε ακαταλληλο θεμα, εχω κανει back up μια rom με TWRP αν την κανω restore θα κανει και οτι ειχα στην καρτα SD; Δλδ φωτογραφιε βιντεο εγγραφα κτλ;

Καλησπέρα, ερώτηση από έναν άσχετο με smartphones.

Έχω κανα τρίμηνο που αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό, το coolpad f1. Μου κάναν και root από εκεί που το πήρα, αν και δεν ήξερα τι πολυείναι, απλά ότι κάνει το κινητό πιο γρήγορο.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ωστόσο, το κινητό δε λαμβάνει μηνύματα επιβεβαίωσης από την κοσμοτέ. Για παράδειγμα όταν βάζω κάρτα, δε μου ρχεται το κλασσικό μήνυμα "το υπόλοιπό σας είναι 10 ευρώ" πχ, ούτε όταν παίρνω πακέτα προσφορών. Ενεργοποιούνται κανονικά, αλλα δε μου έρχονται μηνύματα επιβεβαίωσης.

Πως το διορθώνω αυτό?

Έχω κανα τρίμηνο που αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό, το coolpad f1. Μου κάναν και root από εκεί που το πήρα, αν και δεν ήξερα τι πολυείναι, απλά ότι κάνει το κινητό πιο γρήγορο.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ωστόσο, το κινητό δε λαμβάνει μηνύματα επιβεβαίωσης από την κοσμοτέ. Για παράδειγμα όταν βάζω κάρτα, δε μου ρχεται το κλασσικό μήνυμα "το υπόλοιπό σας είναι 10 ευρώ" πχ, ούτε όταν παίρνω πακέτα προσφορών. Ενεργοποιούνται κανονικά, αλλα δε μου έρχονται μηνύματα επιβεβαίωσης.

Πως το διορθώνω αυτό?

κατεβασε ενα αλλο sms app

Έχω εγκαταστήσει τον Xposed Installer,και μέσα από αυτόν το Framework όμως όταν πάω να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το GravityBox [ΚΚ] είτε μέσα από το Xposed Installer είτε κατεβάζοντας το από κάπου άλλου δεν μου ανοίγει μετά την εγκατάσταση και μου γραφεί ότι το GravityBox system framework δεν ανταποκρίνεται .Τι κάνω λάθος?

Έχεις ενεργοποιημένο το module του Gravity από το μενού του xposed?

Πως το διορθώνω αυτό?

Διάβασε εδώ.

μας τα κουρασε λιγο η vanilla,τα χει σκατωσει ο τυπος με το lcd density,ακομα και αν το γυρισω σε 320 απο built prop η απο το module που εχει βαλει μεσα (που δεν δουλευει) υπαρχουν τουλαχιστον 4 απο τα apps μου που ουτε τα εμφανιζει το Play store αλλα ουτε και τα δεχεται το συστημα σαν restore απο titanium.

Σε συνδιασμο με το fail system UI που χρησιμοποιησε η υπομονη μου εξαντλειται.Εκανα 1 ωρα να φτιαξω τα εικονιδια να βλεπονται

Μπορει η rom να ειναι σουπερ γρηγορη αλλα ο τυπος αγνοησε τον νομο που λεει ''if it ain't broke,don't fix it''

Aν βρω αλλη μια μ@λ@κια θα δοκιμασω την νεα aosp του maucat αν και θελω να την κρατησω γιατι ειναι η πιο γρηγορη και smooth rom που εχω βαλει μεχρι τωρα

Edited by azuli

Twrp 2.4.4 εχω βαλει πολλες ρομ χωρις το παραμικρο προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως εχεις αυτο το εικονιδιο της μπαταριας στην v3???

Εχω βαλει το Flat Style Bar indicator και το εχω φτιαξει απο κει μεσα

μια ερωτηση μαλλον χαζη και ισως σε ακαταλληλο θεμα, εχω κανει back up μια rom με TWRP αν την κανω restore θα κανει και οτι ειχα στην καρτα SD; Δλδ φωτογραφιε βιντεο εγγραφα κτλ;

όχι .

μας τα κουρασε λιγο η vanilla,τα χει σκατωσει ο τυπος με το lcd density,ακομα και αν το γυρισω σε 320 απο built prop η απο το module που εχει βαλει μεσα (που δεν δουλευει) υπαρχουν τουλαχιστον 4 απο τα apps μου που ουτε τα εμφανιζει το Play store αλλα ουτε και τα δεχεται το συστημα σαν restore απο titanium

...

Δοκίμασε και το DPI changer από το playstore.

Edited by Baniko

πέρασα αυτή την ρομ http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ αλλά δεν μου κρατάει τα 21mp κατέβασa το zip της lg to έκανα επαναφορά αλλά τπτ καμια άλλη ιδέα;

να ξαναπεράσω την s5 και να πάρω backup από titanium θα αλλάξει τπτ;

καμια ρομ με full ελληνικά και να δουλεύει η lg camera και η cosmote;στην emuiunicom δεν παίζει cos ?

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

μας τα κουρασε λιγο η vanilla,τα χει σκατωσει ο τυπος με το lcd density,ακομα και αν το γυρισω σε 320 απο built prop η απο το module που εχει βαλει μεσα (που δεν δουλευει) υπαρχουν τουλαχιστον 4 απο τα apps μου που ουτε τα εμφανιζει το Play store αλλα ουτε και τα δεχεται το συστημα σαν restore απο titanium.

Σε συνδιασμο με το fail system UI που χρησιμοποιησε η υπομονη μου εξαντλειται.Εκανα 1 ωρα να φτιαξω τα εικονιδια να βλεπονται

Μπορει η rom να ειναι σουπερ γρηγορη αλλα ο τυπος αγνοησε τον νομο που λεει ''if it ain't broke,don't fix it''

Aν βρω αλλη μια μ@λ@κια θα δοκιμασω την νεα aosp του maucat αν και θελω να την κρατησω γιατι ειναι η πιο γρηγορη και smooth rom που εχω βαλει μεχρι τωρα

Πάλευα κι εγώ πόση ώρα με τα incompatible apps.

Θέλει 2 πράγματα, το ένα είναι αλλαγή στο build prop για density, αλλα και καλού κακού

ro.product.model=Nexus S

ro.product.brand=samsung

Το άλλο το τραγικό που έκανε είναι ότι ξέχασε να βάλει google maps apis, λογικά λύνεται και με επανεγκατάσταση gapps, εγώ απλά έβαλα αυτά τα 2

/system/etc/permissions/com.google.android.maps.xml

/system/framework/com.google.android.maps.jar

από άλλη rom, reboot και δούλεψε.

μια ερωτηση ρε παιδια.... μετα απο πολυ ψάξιμο δεν μπορεσα να βρω ακρη.... εχω την emui unicom και ειμαι πολυ ευχαριστημένος εκτος απο αυτο... δεν θελω καθε φορα που κανω κληση να επιλεγω απο ποια καρτα θα γινει η κληση. θελω να ορισω την μια απο της δυο ως προεπιλεγμενη και ολες οι κλησεις να γίνονται απο εκει. οχι! ομως με αλλον dialer για λογους που δεν αναφερω για να μην σας κουρασω. στης ρυθμισεις τον καρτων sim δεν υπαρχει τετοια επιλογη παρα μονο για το ιντερνετ. ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πάλευα κι εγώ πόση ώρα με τα incompatible apps.

Θέλει 2 πράγματα, το ένα είναι αλλαγή στο build prop για density, αλλα και καλού κακού

ro.product.model=Nexus S

ro.product.brand=samsung

Το άλλο το τραγικό που έκανε είναι ότι ξέχασε να βάλει google maps apis, λογικά λύνεται και με επανεγκατάσταση gapps, εγώ απλά έβαλα αυτά τα 2

/system/etc/permissions/com.google.android.maps.xml

/system/framework/com.google.android.maps.jar

από άλλη rom, reboot και δούλεψε.

το φτιαξες το incompatibility?τι density εβαλες?Γιατι με 320 και nexus στο built prop παλι δεν τις βλεπει

αν μπορεις ανεβασε τα 2 αρχεια

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εβαλα την vanilla v3 και προσπαθωντας να κανω φορματ την SD εκανε επανεκκιμηση το κινητο. το προσπαθηασ 2 φορες , τα ιδια...

φορματ απο recovery?

μια ερωτηση ρε παιδια.... μετα απο πολυ ψάξιμο δεν μπορεσα να βρω ακρη.... εχω την emui unicom και ειμαι πολυ ευχαριστημένος εκτος απο αυτο... δεν θελω καθε φορα που κανω κληση να επιλεγω απο ποια καρτα θα γινει η κληση. θελω να ορισω την μια απο της δυο ως προεπιλεγμενη και ολες οι κλησεις να γίνονται απο εκει. οχι! ομως με αλλον dialer για λογους που δεν αναφερω για να μην σας κουρασω. στης ρυθμισεις τον καρτων sim δεν υπαρχει τετοια επιλογη παρα μονο για το ιντερνετ. ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δεν γίνεται, το έχω ψάξει κι εγώ.

πέρασα αυτή την ρομ http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ αλλά δεν μου κρατάει τα 21mp κατέβασa το zip της lg to έκανα επαναφορά αλλά τπτ καμια άλλη ιδέα;

να ξαναπεράσω την s5 και να πάρω backup από titanium θα αλλάξει τπτ;

καμια ρομ με full ελληνικά και να δουλεύει η lg camera και η cosmote;στην emuiunicom δεν παίζει cos ?

Με Aosp maucat 11 01 ειμαι και δουλεύει 21mpxl η lg

το φτιαξες το incompatibility?τι density εβαλες?Γιατι με 320 και nexus στο built prop παλι δεν τις βλεπει

αν μπορεις ανεβασε τα 2 αρχεια

Αζουλι,

Χτες έγραψα οτι το density μου ειχε κάνει τα μάτια, αστα νσ πανε...

Το μονο που μου δούλεψε είναι αυτο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nomone.resolution_changer

Το οποίο το είχε μέσα η oppo find 7 rom,

Στην οποία με βλεπω να επιστρέφω αν βρω κι εγω αλλη μία *******.

Σχετικα με το θεμα του εικονιδιου της μπαταρίας,

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-04-05-01-42-53_zpsoerwz436_edit_1428248801763.png_zpsysj0yrgf.jpeg

Θεωρω, αν σβηστουν αυτά τα δυο αρχεία, θα σβησει και το εικονιδιο....

Αν και έτσι οπως το φτιαξα...

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-04-05-18-49-48_zpssewiffim.png

Καλο είναι...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128