vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδια επειδη μου εσπασε η οθονη, εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι ή πωλητη απο aliexpress για να παραγγειλω μια? Δεν εχω κοιταξει για μαγαζι αλλα να εχεις το νου σου γιατι αν θυμαμαι το αφης στα δικα μας πηγαινει πακετο με το display απο κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stantonop Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Για την MIUI V6 δεν έχω διαβάσει και τίποτα εδω μέσα. Δεν την πέρασε κανείς σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Παιδια επειδη μου εσπασε η οθονη, εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι ή πωλητη απο aliexpress για να παραγγειλω μια? Λογικά αυτό θα σου κάνει http://www.aliexpress.com/store/product/Wholesale-High-Quality-OEM-LCD-Screen-Display-Digitizer-Touch-For-coolpad-F1-Great-God-8297w-Free/337299_2047939803.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) κανονικά θα πρεπει να βγάλεις την οθονη να δεις το sirial και να παραγγείλεις αλλά μαλλον αυτή ειναι Edited March 1, 2015 by bandirs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex6053 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ριξε μια ματια εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcoolpad+f1+touch.TRS0&_nkw=coolpad+f1+touch&ghostText=&_sacat=0 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ριξε μια ματια εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcoolpad+f1+touch.TRS0&_nkw=coolpad+f1+touch&ghostText=&_sacat=0 και εδω http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-WLSG-/201138134916?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item2ed4c45f84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ριξε μια ματια εδω http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcoolpad+f1+touch.TRS0&_nkw=coolpad+f1+touch&ghostText=&_sacat=0 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εδω http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-WLSG-/201138134916?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item2ed4c45f84 Υπερβολικα φθηνα μου φαινονται για touch και display μαζι. Μακαρι να ειναι τα αυθεντικα και να μην ειναι χαλια η ποιοτητα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 τετοιες ειναι οι τιμες.. παντως καλυτερα χωρις tempered glass και αμα σου γρατζουνιστει η οθονη να την αλλαξεις (γιατι αν ειναι να σπασει θελει αρκετη δυναμη που τοτε δεν θα την σωσει το tempered ετσι κι αλλιως) Εγω το tempered το πεταξα,η διαφορα στην αποκριση ηταν κατι παραπανω απο αισθητη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 τετοιες ειναι οι τιμες.. παντως καλυτερα χωρις tempered glass και αμα σου γρατζουνιστει η οθονη να την αλλαξεις (γιατι αν ειναι να σπασει θελει αρκετη δυναμη που τοτε δεν θα την σωσει το tempered ετσι κι αλλιως) Εγω το tempered το πεταξα,η διαφορα στην αποκριση ηταν κατι παραπανω απο αισθητη.. εβαλες κανα φιλμ απο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δεν εχει χαθει το root. Απλα δεν ειναι οπως στις aosp. Πηγαινεις κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Προνομια root και ενεργοποιεις οποια εφαρμογη θες. Ευχαριστώ πολύ!!!! :) Titanium backup πας κύριο μενού,προτιμήσεις, θέση του φακελου αντιγράφων ασφάλειας, εύρεση!..για την κινεζια διαεγραψε/πάγωσε με το titanium ότι νομίζεις Μια ερώτηση... Αν πατήσω το αριστερό capacitive button (που στην AOSP ήταν το μενου της τρέχουσας εφαρμογής και μου έβγαζε το μενού), εδώ μου βγάζει το "clear apps" που στην AOSP αντίστοιχα ήταν το παρατεταμένο πάτημα του Home. Οπότε πως μπορώ να μπω στο μενού? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Μια ερώτηση... Αν πατήσω το αριστερό capacitive button (που στην AOSP ήταν το μενου της τρέχουσας εφαρμογής και μου έβγαζε το μενού), εδώ μου βγάζει το "clear apps" που στην AOSP αντίστοιχα ήταν το παρατεταμένο πάτημα του Home. Οπότε πως μπορώ να μπω στο μενού? :/ Με κρατημενο το αριστερο. Μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα και να ειναι οπως στην aosp πηγαινοντας ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Με κρατημενο το αριστερο. Μπορεις να αλλαξεις τα πληκτρα και να ειναι οπως στην aosp πηγαινοντας ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/πληκτρα. Είσαι και πολύ ωραίος!!!! Και μερικές ακόμα: :p Επειδή έχω τον Nova Launcher αγορασμένο, και έχω αποθηκέυσει διάφορες επιλογές, διατάξεις κλπ, μπορώ κάπως να κάνω από Nova, Import σε αυτόν όλα αυτά? Ή τουλάχιστον την διάταξη? To "χωρίς δίκτυο" που βρίσκεται πάνω, στις κάρτες , μπορεί να αλλαχτεί? GApps παίζει εδώ? Για να κατεβάζεις πράγματα μέσα απο MObileUncle Edited March 1, 2015 by ObiGoSu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Είσαι και πολύ ωραίος!!!! Και μερικές ακόμα: :p Επειδή έχω τον Nova Launcher αγορασμένο, και έχω αποθηκέυσει διάφορες επιλογές, διατάξεις κλπ, μπορώ κάπως να κάνω από Nova, Import σε αυτόν όλα αυτά? Ή τουλάχιστον την διάταξη? To "χωρίς δίκτυο" που βρίσκεται πάνω, στις κάρτες , μπορεί να αλλαχτεί? GApps παίζει εδώ? Για να κατεβάζεις πράγματα μέσα απο MObileUncle Αυτο με τον nova δεν γινεται οχι οπως και επισης το το χωρις δικτυο, δεν εχει διορθωθει ακομα. Playstore εχει κανονικα. Edit: Διορθωθηκε και το χωρις δικτυο . Εβγαλε ενα μικρο patchaki για flashαρισμα. Edited March 1, 2015 by vasilis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αυτο με τον nova δεν γινεται οχι οπως και επισης το το χωρις δικτυο, δεν εχει διορθωθει ακομα. Playstore εχει κανονικα. Edit: Διορθωθηκε και το χωρις δικτυο . Εβγαλε ενα μικρο patchaki για flashαρισμα. Πως μπορούμε να βάλουμε το patchaki χωρίς να τα κάνουμε όλα απ την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πως μπορούμε να βάλουμε το patchaki χωρίς να τα κάνουμε όλα απ την αρχή? Δεν χρειαζεται να κανεις wipe τιποτα. Απλα το φλασαρεις. Διαβασε ομως και την περιγραφη στο needrom για το patch διοτι μετα δν θα δουλευει ο μετρητης ταχυτητας του δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αυτή φαίνεται να τα έχει όλα. Και το όνομα δικτύου φαίνεται, και ο μετρητής ταχύτητας υπάρχει... αλλά δεν έχει ελληνικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αυτή φαίνεται να τα έχει όλα. Και το όνομα δικτύου φαίνεται, και ο μετρητής ταχύτητας υπάρχει... αλλά δεν έχει ελληνικά :p Αν όντως είναι τοσο καλη,να πούμε τον johnickz να την μετάφρασει αν μπορει! Αρκεί όντως να είναι καλη,γιατί η αλλη τρώει παγώματα και reboot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα, Ποια ρομ προτείνετε να περάσω μιας και εχει θέμα με την μπαταρια,καπου διαβασα αυτο διορθώνεται με αλλαγή ρομ. Τωρα εχει την εργοαστασιακη πανω. Το κινητο δεν ειναι δικο μου,οποτε αναλαμβανω εγω τις μετατροπες και το διαβασμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλησπέρα, Ποια ρομ προτείνετε να περάσω μιας και εχει θέμα με την μπαταρια,καπου διαβασα αυτο διορθώνεται με αλλαγή ρομ. Τωρα εχει την εργοαστασιακη πανω. Το κινητο δεν ειναι δικο μου,οποτε αναλαμβανω εγω τις μετατροπες και το διαβασμα :p Xtreme vanilla θα έλεγα. Έχω παίξει μαζί της σε κινητό φίλου και είναι εξαιρετική, και στην διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εχει ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Ναι έχει και είναι αρκετά γρήγορη,μην βάλεις όμως τα πατσακια που κυκλοφορούν γιατί δεν δουλεύουν σωστα! Αν ενδιαφέρεται κανεις σκέφτομαι να το δώσω μαζί με καινούργια επιπλέον μπαταρία tempered glass δυο μεμβράνες nilkin leather case και θήκη σιλικόνης. Edited March 1, 2015 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αν όντως είναι τοσο καλη,να πούμε τον johnickz να την μετάφρασει αν μπορει! Αρκεί όντως να είναι καλη,γιατί η αλλη τρώει παγώματα και reboot! Δεν την έχω βάλει, από τις φωτογραφίες βλέπω πως έχει και το όνομα δικτύου, αλλά και τον μετρητή ταχύτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ωραιος! Απο που μπορω να την κατεβασω; Το κινητο ειναι root,ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω μην κανω καμια πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αυτή φαίνεται να τα έχει όλα. Και το όνομα δικτύου φαίνεται, και ο μετρητής ταχύτητας υπάρχει... αλλά δεν έχει ελληνικά :p Την δοκίμασες? Δουλεύουν όλα? Edit: Δεν την δοκίμασες απ ότι διάβασα παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sina Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Θα μπεις σε recovery και θα κάνεις τα παρακάτω. (Μετακινούμαστε πάνω-κάτω στο μενού με τα vol+ vol- Επιλέγεις με το home ή το power button πίσω πας με το back button) Πέρασμα ρομ Κάνεις πρώτα αυτά τα wipes: wipe data/factory reset wipe cache partition advanced->wipe dalvik back mounts and storage-> format system format cache format data format data data/media back advanced->reboot recovery και μια φορα ακόμη όλα ξανά Και στο τέλος install zip/ choose zip from extermal sd back και reboot system now Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε μια χαρά. για backup - restore backup and restore backup to external sd ή restore from external sd Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εχει καταφερει κανεις να κανει την εξωτερικη καρτα να δεχεται τις εφαρμογες του κινητου με algo rom? υπαρχει κανα λινκ gia xtreme vanilla rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts