mixanikosgr Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 η Ρομ maucat έχει ελληνικά;όταν σε περνούν τηλ και το σηκώνεις έχει δόνηση;;; Ελληνικά έχει κανονικά, για το άλλο δεν το πρόσεξα όταν είχα την παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ουπς, κουβεντούλα για α310.... Εδω είμαστε.. :) Έχοντας δοκιμάσει την ν3, διαπίστωσα οτι η ν2 δίνει καλύτερη αυτονομία. Αλλη διαφορά δεν πρόσεξα. Ο μανισιος launcher μου φανηκε νωχελικος οποτε και αντικατασταθη με νοβα ο οποίος πετάει... Έχοντας δοκιμάσει σημαντικο αριθμο από ρομς, καμία αλλη δεν μου εδωσε εφαμιλλη αυτονομία πλην της maucat aosp. Πάντως θα δωσω άλλη μία ευκαιρία στην ν3. Νομιζω την τελευταια φορα που την περασα ηταν πανω απο ν2 για τσεκαρε την απο το cpb γιατι την αλλη φορα ειχες βαλει μονο το κερνελ αν θυμαμαι καλα.. την maucat ειχες βαλει την καθαρη aosp η αυτη με τα ασπρα settings?εχω εδω και καμια 10ρια μερες πανω την καθαρη και λεω με ανεση οτι ειναι η πιο καλη aosp που εχω βαλει.Αλλα εχει θεμα με το 3g σημα που απλα δεν υπαρχει..εσενα ηταν κομπλε το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Ναι, σωστα θυμάσαι. Ειχα βάλει μονο τον πυρήνα... Χμμ, θα την δοκιμάσω, οχι ομως τωρα λόγω ημερας (καλύτερα να μην πειραματιστω). Ηταν η καθαρή, (μαυρα σεττινγκς). Δεν ειχα πρόβλημα με το 3g. Αν θυμάμαι καλά, εβγαινε πάνω στην μπαρα, η σχετικη ένδειξη. Βέβαια, δεν άνοιξα ντατα για να το τσεκαρω εν πράγμασι.. Πάντως, γενικά αυτες της μέρες με το π...σόκρυο, εχω προβληματα τοσο με το σταθερό (οπου δεν είχα τηλ+ιντερνετ για 3 ημέρες), ούτε καν καλή ληψη tv. Ίσως να μην φταίει η ρομ αλλά η κεραία της εταιρίας και δεν εχεις 3τζι. Μου ειχε τύχει στο παρελθόν και τους τηλεφώνησα και μου το επιβεβαίωσαν. Ααααα, υ.γ.: βγηκε νεα a better camera (3.29) ;) και ειναι πιο.. γρηγορη :) Edited December 31, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ναι, σωστα θυμάσαι. Ειχα βάλει μονο τον πυρήνα... Χμμ, θα την δοκιμάσω, οχι ομως τωρα λόγω ημερας (καλύτερα να μην πειραματιστω). Ηταν η καθαρή, (μαυρα σεττινγκς). Δεν ειχα πρόβλημα με το 3g. Αν θυμάμαι καλά, εβγαινε πάνω στην μπαρα, η σχετικη ένδειξη. Βέβαια, δεν άνοιξα ντατα για να το τσεκαρω εν πράγμασι.. Πάντως, γενικά αυτες της μέρες με το π...σόκρυο, εχω προβληματα τοσο με το σταθερό (οπου δεν είχα τηλ+ιντερνετ για 3 ημέρες), ούτε καν καλή ληψη tv. Ίσως να μην φταίει η ρομ αλλά η κεραία της εταιρίας και δεν εχεις 3τζι. Μου ειχε τύχει στο παρελθόν και τους τηλεφώνησα και μου το επιβεβαίωσαν. Ααααα, υ.γ.: βγηκε νεα a better camera (3.29) ;) και ειναι πιο.. γρηγορη :) τι εταιρια εισαι?εγω με την rom αυτη πηγα απο 3-4 γραμμες 3g που ειχα με τις αλλες σε 0-2 και ταχυτητα ουτε ενα mbps σε σημεια που ειχα 15+ ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NEA AOSP maucat 31.12 https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo ετσι και φτιαχνει το 3g θα ειμαστε super!θα την φορεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Βονταφον και ουιντ... Με την βοντα είχα θέμα. Α, με την ευκαιρία, με την Α310ν2, μονο η σιμ 1 έχει 3τζι. Επίσης για εναν φίλο, πιο πανω που αναφεροταν σε κατανάλωση της Α310ν2. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-12-31-17-13-39_zps32susjca.png Φρεσκο πράμα.. :) Ο χρόνος Bluetooth αναλωθηκε εν μερει και σε μουσική μεσω a2dp Edited December 31, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 για ξανακανε μια εγκατασταση με wipe σε data,cache,dalvik και format system/data/cache καθως και φορμαρισμα της sd στο pc σε fat32/default alocation size και ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας με battery calibration απο το play store (Η οποια ειναι η μονη σωστη διαδικασια για να περασεις νεα rom) Γιατι αυτα που αναφερεις δεν παιζουν σε αυτην την rom.Eιναι η μονη aosp που δεν εχει bugs και η μπαταρια της ειναι η καλυτερη με διαφορα απο ολες τις αλλες. Η καλυτερη μεθοδος ειναι βεβαια να βαλεις το cpb της v1 με YGDP tools και μολις την βαλεις να κανεις ota update σε v3. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορω να συμφωνησω,η μπαταρια εχει μεγαλη σχεση με το kernel και η a310 χρησιμοποιει διαφορετικο kernel απο τις υπολοιπες που βαζουμε.Εχει οντως 2+ ωρες μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια. Φίλε Αζούλι, το μόνο που δεν έκανα από αυτά που έγραψες είναι το καλιμπράρισμα της μπαταρίας! Εννοείται ότι δεν προσπαθώ να πείσω τον κόσμο ότι εγώ τα έκανα σωστά και εσύ λάθος, έτσι;; Ίσα ίσα που εσύ μαζί με αρκετά άλλα παιδιά εδώ μέσα μας έχετε δώσει τα φώτα σας σε πολλά ζητήματα και σας ευχαριστούμε πολύ! Απλά, μετά από τόσες σελίδες μελέτης, ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες διαφορές ανάμεσα σε (θεωρητικά) ίδιες συσκευές και ίδια λογισμικά!! Ίσως είναι αυτό που είχε γράψει και ο Algorithm ότι το κάθε Coolpad έχει τη δική του προσωπικότητα!! (Μήπως, όμως, τελικά μας αρέσει αυτό;; Να νιώθουμε ότι ο καθένας έχει μία ξεχωριστή συσκευή;;;; :) ) NEA AOSP maucat 31.12 https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Την κατεβάζω εντός ολίγου και θα την περάσω μόλις φορτίσει η Coolpadάρα!! Θα την δοκιμάσω και μετά θα δοκιμάσω και του Algorithm μπας και καταλήξουμε κάπου!! ...τουλάχιστον για το δικό μου Coolpad!! Γιατί μπορεί σε εμένα να πηγαίνει σφαίρα, ενώ σε κάποιου άλλου να σέρνεται!! (Φίλε Valsam, για σενα χτυπάνε οι καμπάνες! Το F1 σου πρέπει να είναι το πιο ιδιότροπο του φόρουμ!!! :p ) Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Φίλε Αζούλι, το μόνο που δεν έκανα από αυτά που έγραψες είναι το καλιμπράρισμα της μπαταρίας! Εννοείται ότι δεν προσπαθώ να πείσω τον κόσμο ότι εγώ τα έκανα σωστά και εσύ λάθος, έτσι;; Ίσα ίσα που εσύ μαζί με αρκετά άλλα παιδιά εδώ μέσα μας έχετε δώσει τα φώτα σας σε πολλά ζητήματα και σας ευχαριστούμε πολύ! Απλά, μετά από τόσες σελίδες μελέτης, ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες διαφορές ανάμεσα σε (θεωρητικά) ίδιες συσκευές και ίδια λογισμικά!! Ίσως είναι αυτό που είχε γράψει και ο Algorithm ότι το κάθε Coolpad έχει τη δική του προσωπικότητα!! (Μήπως, όμως, τελικά μας αρέσει αυτό;; Να νιώθουμε ότι ο καθένας έχει μία ξεχωριστή συσκευή;;;; :) ) Φίλε μου, δεν αποκλείεται τα παιδια (αζουλι - αλγόριθμος) να εχουν δικιο. Χαρακτηριστικα θα σου πω οτι στην σελιδα του micromax στο φεης, έχω δει αυτονομία με εμυι 3, κοντα στις 8 ωρες και πολλά παιδιά απο δω έχουν αναφέρει αυτονομία της ταξεως των 6ωρων οθονης, οπου εγω οσο κι αν δοκίμασα, οσο κι αν το πρόσεξα, οσες εμυι κι αν αλλαξα μετά βίας περνουσα τις 4,5 ωρες. Edited December 31, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ποιο Battery Calibration προτεινετε παιδια απο το Playstore ωs αξιοπιστο που να κανει σωστα την δουλεια του απο τα τοσα που εχει?Μενω με την μαμα rom για λιγο.αλλα εντοs ημερων παμε full για custom Kitkat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ποιο Battery Calibration προτεινετε παιδια απο το Playstore ωs αξιοπιστο που να κανει σωστα την δουλεια του απο τα τοσα που εχει?Μενω με την μαμα rom για λιγο.αλλα εντοs ημερων παμε full για custom Kitkat.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en Thank You Man Μου!Αs κανω και εγω το μινι review μου..Ολα λοιπον ειρθανε απο vickmail σε αριστη κατασταση..παραπονο κανενα....συμπαθητικη η μαμα ρομ αλλα ειναι να παιρνει ποδι...να φερουμε στα μετρα μαs μια απο τιs εδω μεσα..ωστε να μπορουμε να δουλεψουμε οπωs πρεπει..στον email client τηs ρομ μου κανει force close...κατα τα αλλα για το χαβαλε περασα καποια παιχνιδακι και ασχολουμε..λιγο bronsing..you tube κτλ..ολα τα λεφτα η συσκευη..αξιζει το καθε ευρω τηs..μην τρολαρω αλλο...περιμενω αυτο απο e-shop.gr..http://www.e-shop.gr/kingston-fcr-mrg2-micro-sd-reader-gen-2-p-PER.553994 να ξεκινησω ομορφα το φορματ μου κτλ,,,,αναμονη ποτε θα το στειλουνε..ουτε τηλεφωνα σηκωνουνε ουτε τιποτα...αs περιμενω(αντικαταβολη δηλωσα να μου το φερουνε πρωινεs ωρεs)...ρε ενα ανταπτορακι ρε vickmail τα υπουργεια μαs μεσα..συμφοριτηs εδω μεσα ειθελε να με εξυπηρετησει αλλα ειμασταν μακρια σαν περιοχη να με εξυπηρετηση οποτε αναμενω το card reader...αντε να το customιασουμε...Καλη χρονια ευχομαι συμφοριτη που ειθελεσ να με φτιαξεισ αλλα πολυ αποσταση μεταξυ μασ...Καλη χρονια ευχομαι παιδια σε ολουs μαs και να αλληλοβοηθιομαστε..! Edited December 31, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RomanzoCriminale Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βάλε την sd σε άλλο κινητό το οποίο εμφανίζει την sd ως αποθηκευτικό χώρο. Πχ εγώ την βάζω σε νοκια 208 και κάνω από εκεί φορμάτ μέσω υπολογιστή, γιατί δεν έχω card reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βονταφον και ουιντ... Με την βοντα είχα θέμα. Α, με την ευκαιρία, με την Α310ν2, μονο η σιμ 1 έχει 3τζι. Επίσης για εναν φίλο, πιο πανω που αναφεροταν σε κατανάλωση της Α310ν2. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-12-31-17-13-39_zps32susjca.png Φρεσκο πράμα.. :) Ο χρόνος Bluetooth αναλωθηκε εν μερει και σε μουσική μεσω a2dp στο screenshot που εβαλες,οι ενδειξεις στο τελος που λεεθ average per complete charge τι σημαινουν? τι ενοει ο φιλος πιο πριν που σε ρωταει αν ηταν η καθαρη aosp με τα μαυρα σετιγκς?υπαρχει κατι που να ξεχωριζει γενικοτερα τις ρομ? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βάλε την sd σε άλλο κινητό το οποίο εμφανίζει την sd ως αποθηκευτικό χώρο. Πχ εγώ την βάζω σε νοκια 208 και κάνω από εκεί φορμάτ μέσω υπολογιστή, γιατί δεν έχω card reader. Δεν Εχω Αλλο κινητο φιλαρακι με αυτο ειμαι μονο...ολα καλα δεν τρεχει..αs περιμενουμε!Ολα Καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 χρονια πολλα,πως κανουμε root την τελευταια εκδοση (62) ? με το vroot που δοκιμασα δεν γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) στο screenshot που εβαλες,οι ενδειξεις στο τελος που λεεθ average per complete charge τι σημαινουν? τι ενοει ο φιλος πιο πριν που σε ρωταει αν ηταν η καθαρη aosp με τα μαυρα σετιγκς?υπαρχει κατι που να ξεχωριζει γενικοτερα τις ρομ? Σημαινει π. χ. Ανα πλήρη κύκλο φόρτισης η μεγιστη οθονη που μετρήθηκε ηταν 5ωρες + 25 λεπτα. Φυσικά αυτο το ρεκορ έχει καταριφθει προ πολλού. Πλην ομως υφίσταται διότι απο τοτε που περασα απο την μαυκατ στην Α310ν2, η μέγιστη επιδοση που έγραψα ηταν αυτή. Δλδ, αν το πουσαρω.... Και το ξενυχτισω σιγουρα θα γραψω πολύ καλύτερο χρόνο... .... Επίσης, αν και έχει ειπωθεί πολλες φορες, μια πατέντα για να μην καλυπτεται το ηχείο.. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Mobile%20Uploads/20141231_200627_zpsbfzlyli0.jpg Τσοχάκια ειναι, απο αυτα που μπαίνουν κατω απο τις καρέκλες... http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Mobile%20Uploads/20141231_192752_zpsiiqrxpoz.jpg 2ευρω απο jumbo Edited December 31, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (Φίλε Valsam, για σενα χτυπάνε οι καμπάνες! Το F1 σου πρέπει να είναι το πιο ιδιότροπο του φόρουμ!!! :p ) Φιλε το δικο μου με την miui v5 ηταν τερας σταθεροτητας ,ουτε ενα κολημα ουτε μια επανεκινηση και σφεντονα,εφυγα μονο και μονο για την αθλια της καμερα(που την χρειαζομαι την καμερα λογο 2 παιδιων!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 NEA AOSP maucat 31.12 https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo οι AOSP δεν υποστηρίζουν 2 κάρτες η κάτι δεν κάνω καλά? :cry: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 οι AOSP δεν υποστηρίζουν 2 κάρτες η κάτι δεν κάνω καλά? :cry: Ποια miui ειναι αυτη? Δωσσε κανενα link. Ειναι android 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Φιλε το δικο μου με την miui v5 ηταν τερας σταθεροτητας ,ουτε ενα κολημα ουτε μια επανεκινηση και σφεντονα,εφυγα μονο και μονο για την αθλια της καμερα(που την χρειαζομαι την καμερα λογο 2 παιδιων!). Infocus maucat...εχει ελληνικα,playstore, root και η καμερα είναι κορυφη...αξιζει να την δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Στο ακριβός επάνω μήνυμα έχει το link. Ναι είναι 4.4 αλλά είναι ΑΟSP όχι miui (από αυτά που ξέρω :/ ) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σημαινει π. χ. Ανα πλήρη κύκλο φόρτισης η μεγιστη οθονη που μετρήθηκε ηταν 5ωρες + 25 λεπτα. Φυσικά αυτο το ρεκορ έχει καταριφθει προ πολλού. Πλην ομως υφίσταται διότι απο τοτε που περασα απο την μαυκατ στην Α310ν2, η μέγιστη επιδοση που έγραψα ηταν αυτή. Δλδ, αν το πουσαρω.... Και το ξενυχτισω σιγουρα θα γραψω πολύ καλύτερο χρόνο... .... Επίσης, αν και έχει ειπωθεί πολλες φορες, μια πατέντα για να μην καλυπτεται το ηχείο.. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Mobile%20Uploads/20141231_200627_zpsbfzlyli0.jpg Τσοχάκια ειναι, απο αυτα που μπαίνουν κατω απο τις καρέκλες... http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Mobile%20Uploads/20141231_192752_zpsiiqrxpoz.jpg 2ευρω απο jumbo Απαντησε μου αν θες και στο αλλο ερωτημα για τις ρομ. Εγω ειμαι εδω αυτη τη στιγμη : Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Απαντησε μου αν θες και στο αλλο ερωτημα για τις ρομ. Εγω ειμαι εδω αυτη τη στιγμη : Πολυ καλη επίδοση.. Σχετικά με τις ρομ... Δες εδώ http://www.doctorandroid.gr/2012/04/android-basics-custom-rom.html Και εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Φιλε το δικο μου με την miui v5 ηταν τερας σταθεροτητας ,ουτε ενα κολημα ουτε μια επανεκινηση και σφεντονα,εφυγα μονο και μονο για την αθλια της καμερα(που την χρειαζομαι την καμερα λογο 2 παιδιων!). Οκ, οκ, το παίρνω πίσω!! :lol: Απλά, όσο περνάει ο καιρός τόσο σιγουρεύομαι ότι η κάθε συσκευή F1 "προτιμά" κάποιο ξεχωριστό λογισμικό!! Έχω περάσει και δοκιμάζω την τελευταία AOSP Maucat που ανέβηκε σήμερα! (Έτσι περνάς την τελευταία βραδιά του έτους αν σε κλείσει το απαγορευτικό μακριά από την κοπέλα και την οικογένειά σου! :rolleyes: ) Μου αρέσει πολύ, αν και δεν έχει περάσει πολλές δοκιμασίες! Δεν είναι πεντακάθαρη AOSP, καθώς έχει ενσωματωμένο τον Apex Launcher, αλλά αυτό της προσφέρει όμορφη περιήγηση και χρώματα! Στις τελευταίες τρεις ώρες, η οθόνη είναι αναμμένη δύο ώρες και τρία λεπτά και η μπαταρία είναι στο 69%! Μου φαίνεται πολύ καλή, αν αναλογιστεί κανείς κιόλας ότι μετά το φλασάρισμα η μπαταρία ήταν στο 95% και του βγάζω τα μάτια κατεβάζοντας εφαρμογές! Όσο για τα led, λειτουργούν κανονικά με όλα τα προκαθορισμένα χρώματα (δεν έχω δοκιμάσει custom)! Στα αρνητικά, ενώ έχει την ελληνική γλώσσα, για κάποιον λόγο το μενού των ρυθμίσεων επιμένει να το εμφανίζει στα αγγλικά, ενώ οι ταχύτητες του WiFi είναι αισθητά αργές και εμφανίζει το NVRAM WARNING στο μενού του Wifi. Δεν έχω περάσει ακόμα το WiFi fix, αλλά θα το κάνω! Επίσης, έχει μικρύνει ελαφρώς τις γραμματοσειρές, αλλά και όλα τα μενού και μπορεί να ενοχλήσει αυτό κάποιους. Σήμα έχω φουλ, αλλά δεν έχω μετακινηθεί, οπότε δε μπορώ να εξάγω ασφαλή συμπεράσματα... Σε πρώτη φάση φαίνεται πολύ όμορφη, οπότε θα την κρατήσω για να την δοκιμάσω και περαιτέρω! Καλή Πρωτοχρονιά, λεβέντες και λεβέντισσες! Με το καλό να μας μπει! Έδιτ: Έκλεισα και άνοιξα ξανά το WiFi και δείχνει να πηγαίνει σφαίρα τώρα... Edited December 31, 2014 by thervisis Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Οκ, οκ, το παίρνω πίσω!! :lol: Απλά, όσο περνάει ο καιρός τόσο σιγουρεύομαι ότι η κάθε συσκευή F1 "προτιμά" κάποιο ξεχωριστό λογισμικό!! Έχω περάσει και δοκιμάζω την τελευταία AOSP Maucat που ανέβηκε σήμερα! (Έτσι περνάς την τελευταία βραδιά του έτους αν σε κλείσει το απαγορευτικό μακριά από την κοπέλα και την οικογένειά σου! :rolleyes: ) Μου αρέσει πολύ, αν και δεν έχει περάσει πολλές δοκιμασίες! Δεν είναι πεντακάθαρη AOSP, καθώς έχει ενσωματωμένο τον Apex Launcher, αλλά αυτό της προσφέρει όμορφη περιήγηση και χρώματα! Στις τελευταίες τρεις ώρες, η οθόνη είναι αναμμένη δύο ώρες και τρία λεπτά και η μπαταρία είναι στο 69%! Μου φαίνεται πολύ καλή, αν αναλογιστεί κανείς κιόλας ότι μετά το φλασάρισμα η μπαταρία ήταν στο 95% και του βγάζω τα μάτια κατεβάζοντας εφαρμογές! Όσο για τα led, λειτουργούν κανονικά με όλα τα προκαθορισμένα χρώματα (δεν έχω δοκιμάσει custom)! Στα αρνητικά, ενώ έχει την ελληνική γλώσσα, για κάποιον λόγο το μενού των ρυθμίσεων επιμένει να το εμφανίζει στα αγγλικά, ενώ οι ταχύτητες του WiFi είναι αισθητά αργές και εμφανίζει το NVRAM WARNING στο μενού του Wifi. Δεν έχω περάσει ακόμα το WiFi fix, αλλά θα το κάνω! Επίσης, έχει μικρύνει ελαφρώς τις γραμματοσειρές, αλλά και όλα τα μενού και μπορεί να ενοχλήσει αυτό κάποιους. Σήμα έχω φουλ, αλλά δεν έχω μετακινηθεί, οπότε δε μπορώ να εξάγω ασφαλή συμπεράσματα... Σε πρώτη φάση φαίνεται πολύ όμορφη, οπότε θα την κρατήσω για να την δοκιμάσω και περαιτέρω! Καλή Πρωτοχρονιά, λεβέντες και λεβέντισσες! Με το καλό να μας μπει! Έδιτ: Έκλεισα και άνοιξα ξανά το WiFi και δείχνει να πηγαίνει σφαίρα τώρα... πρεπει να βαλεις και το fix γιατι θα εχεις αποσυνδεσεις λογικα.. Αυτο με τις γραμματοσειρες,δεν τις εχει μικρυνει απλα,εχει αλλαξει ολη την αναλυση της οθονης,κατι που θα κανει και μερικες εφαρμογες ασυμβατες..!Αν δεν σ αρεσει υπαρχει ευκολο fix. Η rom ειναι κορυφη,το 3g σου δουλευει καλα? ΥΓ : εγω πιστευω οτι η συσκευη εχει το ιδιο hardware σε ολους,δεν υπαρχει κατι επισημο που να λεει το αντιθετο (τουλαχιστον για τα coolpad).Το αν καθεται η δεν καθεται καλα μια rom ειναι για μενα αποκλειστικα θεμα σωστης εγκαταστασης της rom,εφαρμογων και xposed modules,oπου αυτα τα 2 τελευταια οντως ειναι εντελως διαφορετικα απο χρηστη σε χρηστη και μπορουν να δημιουργησουν προβληματα που δεν θα τα εχει αλλος.. Edited December 31, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 @thervisis Για την μικρη γραμματοσειρα και γενικοτερα τα μικρα εικονιδια διορθωσε το μεσα απο το build.prop αλλαζοντας την τιμη του ro.sf.lcd_density σε 320 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts