leonpap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημερα!υπαρχει εφαρμογη που να "ξυπναει" το τηλεφωνο απο μαυρη οθονη ειτε με knock ειτε με αλλο τροπο,αλλα οχι με πατημα του πληκτρου εντασης η του power button? Double Tap εφαρμογή ψάξε αλλά να ξέρεις τρώνε πολύ μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλήμερα σας ! Υπάρχει κάποια ρομ που να έχει την έκδοση lolipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 λοιπον.... αδερφια αλητες πουλια........ εβαλα την AOSP V4 laek.17 KitKat REPACK (v3 kernel) αφου πρωτα ακουλουθησα τις οδηγιες: Coolpad F1 Unbrick Guide Οδηγός CWM RECOVERY CUSTOM ROM F1 - 8297W (by johnickz1) χρησιμοποιησα CWM Recovery. παρατηρησεις: # 1 πρωτη φορα που εκανα unbrick και rom installation, οποτε και εφοδιαστηκα με πανες-βρακακια σε περιπτωση που τα κανω πανω μου, πηρα μπολικες μπυρες(βοηθανε την ψυξη του εγκεφαλου) και βοτκα(βοηθαει να μουδιασει ο εγκεφαλος), μπολικος παγος, εφτιαξα το τσιν και τσουν. παραθυρα ανοικτα για θετικη αυρα, στο λαπτοπ να παιζει Καρρας live, και ενα 10λεπτο διαλογισμο με γιογκα για να ερθω σε επαφη με το ειναι μου και τον αχανες εσωτερικο μου κοσμο!!!........ τελικα ειναι τοσο απλα τα πραματα που τσαμπα η ετοιμασια!!!!! χεχεχεχε.... # 2 στις οδηγιες για καθαρισμα cache data system κτλ,λεει διαλεγουμε την rom και περιμενουμε να κανει restart μονο του. sε μενα δεν εγινε restart. οποτε μετα απο καμια ωρα αναμονης και καμια 10ρια παγωμενα μπυρακια,ειπα να κανω χειροκινητα μεσω του ιδιου μενου.οπου και μετα το restart,εγινε η εγκατασταση την rom κανονικα. # 3 οσο αφορα την AOSP V4 laek.17 KitKat REPACK (v3 kernel)...... -ολα καλα, αλλα πραγματικα μισω τον launcher τοσο πολυ που ειμαι ικανος να γυρισω σε official και 4.2. μπορει καποιος να ανεβασει τον 4.2 launcher της official rom?? 8ελω την επιλογη των συντομευσεων με τον τροπο τον "παλιο" λολ.. εβαλα καμια 10ρια launchers αλλα κανενας ιδιος με τον παλιο -8ελω επιλογη να μπορω να διαλεξω wallpaper στο lock screen. εκτος αν εχει και δεν το βρισκω.. -αν δεν βαλεις ενα file explorer,χαιρετα κλεφτικα τους δικους σου ηχους στις ειδοποιησεις κλησεων κτλ κτλ -8ελω τα 3 κουμπια να ειναι φωτισμενα συνεχεια ταυτοχρονα με την οθονη!!!!!! δεν εχει μια ρημαδα επιλογη.... -.- τι στο δ.......... -8ελω οταν εχω ακουστικα να παιζουν οι εισερχομενοι ηχοι απο το speaker του κινητου ρε γμτ!!! μονο στα ακουστικα παιζουν(πρεπει να μπω με το MTK Engineer?) -εχει αρκετη σαβουρα, που θελει διαγραφη.γενικως δλδ εχει καποια σαβουροπρογραμματα, αλλα τεσπα.. -.- -το προγραμμα μυνηματων ειναι σαβουρα. εβαλα το GO SMS Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημερα!υπαρχει εφαρμογη που να "ξυπναει" το τηλεφωνο απο μαυρη οθονη ειτε με knock ειτε με αλλο τροπο,αλλα οχι με πατημα του πληκτρου εντασης η του power button? Automaton locker καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Κάτι δεν μου αρέσει στην συμπεριφορά της μπαταρίας. [ATTACH]53311[/ATTACH] παρόλο που έχει κρατήσει 1,5 μέρα δεν μου αρέσει η ξαφνική πτώση από το 40-50% στο 0% σε λιγότερο από 5 λεπτά. Με ξεγελάει οτι έχει υπόλοιπο και χθες που γύριζα σπίτι ξαφνικά ακούω τον ήχο της φόρτισης για την μπαταριά και έκλεισε. Μάλλον ήρθε η ώρα για καινούργια ρομ. Προσπαθώ να κατεβάσω την Mlais 4.4.3 αλλά είναι της υπομονής. Καμία άλλη ρομ και link που να κατεβαίνει πιο γρήγορα έχουμε; Ίσως την emui 3.0; Αυτην εχω επανω Mlais 4.4.3 μετα την εγκατασταση να φλασαρεις και το αρχειο Superuser που εχουν ανεβασει http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-port-mlais-4-4-3.85613/ Εχει δοκιμασει κανεις αυτην την AOSP που εχει τοσο μικρο μέγεθος; http://www.movilesdualsim.com/tema/cool-aosp4-4-2-basada-en-himax-polymer.86149/ και εδώ σε δευτερη εκδοση https://mega.co.nz/#!hptRVRLD!bJjeE61jBYTmra2ceMwudpKAdM0Gq9_Jr7tcz7TAnC0 Edited November 29, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim1979 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημερα .Έχω το coolpad 2 βδομάδες.Χτες το κλείνω το βάζω να φορτίζει.Σήμερα το ανοίγω και η μπαταρία γράφει 67% και όχι 100% και η οθόνη τρεμοπαιζει δεξια και αριστερα.Έχει τύχει σε κανεναν;Με reboot δεν έγινε κάτι.Έχω τη multilanguange rom του vickmall.Μήπως τίποτα εφαρμογές που έβαλα χτες για word φταίνε ή η κάμερα του λενοβο που έχω βάλει;Η είναι για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλημερα .Έχω το coolpad 2 βδομάδες.Χτες το κλείνω το βάζω να φορτίζει.Σήμερα το ανοίγω και η μπαταρία γράφει 67% και όχι 100% και η οθόνη τρεμοπαιζει δεξια και αριστερα.Έχει τύχει σε κανεναν;Με reboot δεν έγινε κάτι.Έχω τη multilanguange rom του vickmall.Μήπως τίποτα εφαρμογές που έβαλα χτες για word φταίνε ή η κάμερα του λενοβο που έχω βάλει;Η είναι για service; battery calibration απο το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim1979 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 battery calibration απο το playstore Αυτό διορθώνει τη μπαταρία ή και την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Automaton locker καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία Η λειτουργει οποτε θελει η εγω δεν κανω κατι καλα... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Η λειτουργει οποτε θελει η εγω δεν κανω κατι καλα... Σ΄εμένα δουλεύει μια χαρά με emui unicom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 σουπερ ειναι αλλα δεν ειναι θηκη ειναι καπακι και σπαει και ευκολα.εγω παντως θα τo ξαναχτυπησω καποια στιγμη Τραγικό καπάκι. Το έχω στο Nubia Και το εβαλα ολο κι ολο για μισή μερα κι ουτε το ακουμπησα ξανα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Η λειτουργει οποτε θελει η εγω δεν κανω κατι καλα... Επειδή τώρα έπαιζα μ'αυτό, βγάλε το auto smartness και ξαναδοκίμασε. Γενικα επειδη έχω και flip cover και έπαιξα με διάφορες τέτοιες apps, όλες όσες δοκίμασα εκτός από το tap tap app α)αφήνουν το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep, και δεν τρώνε πολλή μπαταρία και β)έχουν παρα πολλά false positives. Αν οδηγώ και έχω ανοιχτό το cover κάθε λίγο και λιγάκι ανάβει η οθόνη, υποθέτω από τις αλλαγές στον φωτισμό. Το tap tap app δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep, άρα τρώει περισσότερη μπαταρία, όμως φαίνεται να κάνει κάποιο φιλτράρισμα και δεν έχω σχεδόν κανένα false positive, άρα σπαταλάει λιγότερη μπαταρία σε άκυρα ανοίγματα της οθόνης. Επίσης αν και το διπλό tap ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω, έχει πλεόν επιλογή να ανοίγει με μονό πέρασμα οπότε είναι usable χωρίς να χρειαστείς kung fu master να σου το μάθει. Ένα τρίτο που έχει πολύ granular επιλογές αλλα δεν κατάφερα να το φέρω στα μέτρα μου ήταν το proximity actions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τραγικό καπάκι. Το έχω στο Nubia Και το εβαλα ολο κι ολο για μισή μερα κι ουτε το ακουμπησα ξανα. γουστα ειναι αυτα δικε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό διορθώνει τη μπαταρία ή και την οθόνη; η μπαταρια φταιει για την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σ΄εμένα δουλεύει μια χαρά με emui unicom. Και σε μενα λειτουργει άριστα, Α310 ν2 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Επειδή τώρα έπαιζα μ'αυτό, βγάλε το auto smartness και ξαναδοκίμασε. Γενικα επειδη έχω και flip cover και έπαιξα με διάφορες τέτοιες apps, όλες όσες δοκίμασα εκτός από το tap tap app α)αφήνουν το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep, και δεν τρώνε πολλή μπαταρία και β)έχουν παρα πολλά false positives. Αν οδηγώ και έχω ανοιχτό το cover κάθε λίγο και λιγάκι ανάβει η οθόνη, υποθέτω από τις αλλαγές στον φωτισμό. Το tap tap app δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep, άρα τρώει περισσότερη μπαταρία, όμως φαίνεται να κάνει κάποιο φιλτράρισμα και δεν έχω σχεδόν κανένα false positive, άρα σπαταλάει λιγότερη μπαταρία σε άκυρα ανοίγματα της οθόνης. Επίσης αν και το διπλό tap ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω, έχει πλεόν επιλογή να ανοίγει με μονό πέρασμα οπότε είναι usable χωρίς να χρειαστείς kung fu master να σου το μάθει. Ένα τρίτο που έχει πολύ granular επιλογές αλλα δεν κατάφερα να το φέρω στα μέτρα μου ήταν το proximity actions. Θα το ξαναδοκιμασω αν και λεει οτι ειναι trial οποτε δεν ξερω αν αξιζει κιολας... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Μας την έπεσε μια μέλισσα coolpad f1 :) Edited November 29, 2014 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδιά μην την ψάχνετε με το tap tap. Είναι θέμα kernel. Από την στιγμή που ο kernel δεν υποστηριζει να περνάει ρεύμα από την οθόνη όσο αυτή είναι σβηστή, οι εφαρμογές μόνο μπαταρία θα τρώνε... Εδώ το live wallpaper με το φυτό είχα και είδα ότι ρουφούσε. Και κουνιόταν τόσο ωραία :( Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Για δωστε καμια νεα rom να δοκιμασω παιδια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μας την έπεσε μια μέλισσα coolpad f1 :) wow...ποιό app χρησιμοποιείς; Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 λοιπον.... αδερφια αλητες πουλια........ ......... πρωτη φορα που εκανα unbrick και rom installation, οποτε και εφοδιαστηκα με πανες-βρακακια σε περιπτωση που τα κανω πανω μου, πηρα μπολικες μπυρες(βοηθανε την ψυξη του εγκεφαλου) και βοτκα(βοηθαει να μουδιασει ο εγκεφαλος), μπολικος παγος, εφτιαξα το τσιν και τσουν. παραθυρα ανοικτα για θετικη αυρα, στο λαπτοπ να παιζει Καρρας live, και ενα 10λεπτο διαλογισμο με γιογκα για να ερθω σε επαφη με το ειναι μου και τον αχανες εσωτερικο μου κοσμο!!!........ τελικα ειναι τοσο απλα τα πραματα που τσαμπα η ετοιμασια!!!!! χεχεχεχε.... Θεϊκή και γλαφυρή περιγραφή:lol::lol::lol: Πονεσα στο γέλιο :lol::lol::lol: (ταυτόχρονα όμως παρέχονται και αρκετές χρήσιμες πληροφορίες στο σύνολο του ποστ.) Πολλές φορές και γω γίνομαι προληπτικός με τα software απρόοπτα. ΥΓ: Μου αρέσουν οι minimal launchers - δεν έχω βρει τρόπο να μένουν συνέχεια ανοιχτά τα led buttons. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 wow...ποιό app χρησιμοποιείς; Lenovo cam, macro mode και ρομ την v2 decaprified Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Mini Report. Μεταξύ μας Η Α310 decrapiffied δεν είναι και κάτι το τόσο εξαιρετικό. Bug δε βλέπω πέρα από τα LED που ανάβουν μόνο κόκκινο και πράσινο αλλά και η μπαταρία κινείται σε πλαίσια νορμάλ. Μόνο την πρώτη μέρα μου έβγαλε περίπου 6 ώρες οθόνη. Πάντα συνδεμένο σε wifi ή 3G και η μπάντα στο 2G/3G. Επίσης τη λες και αρκετά smooth. Κάτι άλλο extreme δεν εχω παρατηρήσει. Αυτά. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Η φωτογραφίες μου φαίνονται καλύτερες... (μπορεί να είναι και η ιδέα μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 λοιπον.... αδερφια αλητες πουλια........ -8ελω τα 3 κουμπια να ειναι φωτισμενα συνεχεια ταυτοχρονα με την οθονη!!!!!! δεν εχει μια ρημαδα επιλογη.... -.- τι στο δ.......... . με το gravity box (module tou xposed ειναι) μπορεις να το κανεις.Ειναι το πρωτο πραμα που κανω και γω επισης. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Λοιπον εχω το παρακατω προβλημα παω να παρω backap με το TWRP και μου βγαζει αυτο root permissions appear to be lost Fix root permissions now το κανω και τιποτα το εχει αντιμετωπιση κανεις αυτο να βαλω CWM αλλα δεν θα χασω τα backup που εχω παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts