jpower73 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δεν έρχονται με τίποτα! Μήπως μπορείς να ξανανεβάσεις την COOLUI 6, VERSION 4.4.069.P1.150904.8297W Νομίζω οτι αυτή που έχω είναι του Σεργκέι με τα μάλγουερ καλούδια https://mega.nz/#!sEQzxK6Q!IKfP0PBL-vjOmFyiOAjRwya_fv6AwOhq1yjsGLgcBBo Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μερσί, παίρνω ναντροιντ και φλασαρω άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 ... άντε τώρα να καθεσαι να διαβαζεις για snapdragon.. ... i'm too old for that S..t :wacko: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Τι ψήνεις πάλι ? Που κολλάει ο snapdragon ? Θα αλλάξουμε και επεξεργαστή ? :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) https://mega.nz/#!sEQzxK6Q!IKfP0PBL-vjOmFyiOAjRwya_fv6AwOhq1yjsGLgcBBo Το φλάσαρα και το σετάρω... έχω 2 θέματα... 1. Η αναζήτηση των επαφών στα Ελληνικά δε γίνεται για τα ονόματα. Πατάω Σ και μου βγάζει την επαφή του πχ "Μίμη" που στο πεδίο περιγραφή έχει τη λέξη "Σιδηρουργείο" 2. Χτές είχα βάλει την COOLUI 4.4.016 και το Titanium. Είχα επαναφέρει 2-3 εφαρμογές και το άφησα. Μετά που φλάσαρα την 4.4.069 βρήκα 2 titanium! Κάνω επαναφορά 2 εφαρμογών, ριμπούτ, πάω να επαναφέρω και άλλη και κολλάει το titanium. Το απεγκαθιστώ, πάω να το ξαναβάλω και τζίφος. Δε μπαίνει γιατί δεν είναι λέει ρουτ. EDIT μου βγάζει πρώτα το : "Package file was not signed correctly. Uninstall the previous copy of the app and try again" Αυτά, κατά τα άλλα BT, data, WIFI, SIM φυσάει. Στον ουρανό την έψαχνα στη γη τη βρήκα :lol: Edited June 25, 2018 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 ... άντε τώρα να καθεσαι να διαβαζεις για snapdragon.. ... i'm too old for that S..t :wacko: Χαχαχα, μπας και σκέφτεσαι γκαρντασι να έρθεις στο στρατόπεδο μας;; Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) Λοιπόν, Έπεσε στα Χέρια μου ένα χαλασμένο lg g3 . Έκανε bootloop. Το προβλημα ήταν η μπαταρία του. Άλλαξα μια και όλα οκ. Απλά, η στοκ marshmallow είναι πολύ ενεργοβορα και αντιεργονομικη. Επίσης, σε σχέση με οτ δικο μας είναι πολύ πιο αργό....! Κατά έναν περίεργο λόγο.... Γράφει αντουτου ~25000 ενώ εμείς κοντά στα 35000. Η δε κάμερα του φανταστική Τεσπα, θα του περάσω μια καλή και τέλος. Σκέφτομαι fulpic με antyx kernel... Από αυτά που διαβάζω, και στους SD υπάρχουν τα bugs που έχουμε κι εμείς στους mtk. Δλδ, εγγραφή σε στοκ κάμερα και τέτοια. Εχω όμως την αίσθηση ότι σε συλλογικό επίπεδο, είμαστε πολύ πιο μπροστά με την έννοια οτι οι μτκ σηκώνουν περισσότερο "αφοβο" πείραγμα. Οι μτκ δεν μπρικαρουν Δεν ξερω, ίσως πρόχειρο συμπέρασμα, κρίνοντας με τα δικά μου standards. Με απλά λόγια, ένας απλός porter εδώ, είναι προφεσορας εκεί. Βέβαια, εκεί έχουν και τον πηγαίο κώδικα του πυρήνα με αποτέλεσμα να μπορούν να παραμετροποίουν απίστευτα πράγματα σε μια ρομ. Κάτι που οι τραχανάδες οι δικοί μας δεν δημοσιεύουν. Κι όμως, πάλι είμαστε σε εξαιρετικά καλό επίπεδο. Ηδη, η AEX MODDED LITE που έδωσα, τρέχει με λιγότερα bugs σε μας απ ότι σε snapdragon. Τεσπα, αυτά.. Τέλος οφ τοπικ Edited June 25, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Το φλάσαρα και το σετάρω... έχω 2 θέματα... 1. Η αναζήτηση των επαφών στα Ελληνικά δε γίνεται για τα ονόματα. Πατάω Σ και μου βγάζει την επαφή του πχ "Μίμη" που στο πεδίο περιγραφή έχει τη λέξη "Σιδηρουργείο" τα ελληνικα κρυβονται κατω απο το # Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Destinyg133 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Hello, i passed this phone to my father, he was on latest "MIUI 9.2-9.2.2.0 Slim on COOLPAD F1" by jpower73, this morning, my father told me, his phone crashed all of a sudden and then he was stuck in boot loop, funny thing is that i can get to recovery but when i try to wipe ceche /dalvik i get this message "failed to mount `/ceche` (invalid argument) Any help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 this usually happens in case u flash a rom with wrong mount points In coolpad/mmx nitro/himax polymer mount points are: - 8 for system partition - 10 for data partition anyway, the only way to revive it is to flash a stock rom using spflash tool ..... P.S. There is also another possible issue... Dead Emmc.=> Hardbrick (but u can get into recovery. So that might not be as issue at all) .... Try the Sp flash method Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 miui που είσαι;; miuiiii....που χάθηκες;;; miui!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Destinyg133 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 this usually happens in case u flash a rom with wrong mount points In coolpad/mmx nitro/himax polymer mount points are: - 8 for system partition - 10 for data partition anyway, the only way to revive it is to flash a stock rom using spflash tool ..... P.S. There is also another possible issue... Dead Emmc.=> Hardbrick (but u can get into recovery. So that might not be as issue at all) .... Try the Sp flash method Well it worked for 2 months, then all of a sudden crash, I will try with sp flash, ty for info, do you maybe have stock CPB where english language is included Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ψήνεται CM13 bugless. (πλην vpn) :D:D:D:D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ψήνεται CM13 bugless. (πλην vpn) :D:D:D:D Οπότε γεμίζουμε μπαταρίες...!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Εντάξει.. Μαλλον απο βδομάδα. Περιμένω κάτι απο Ινδίες μεριά... .... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Destinyg133 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Well i flashed stock rom using YGDP, but after turning it on i dont even get boot loop, more like boot stuck, and it keeps hanging, not booting at all, could it be that emmc is dead? i tried getting to twrp and to wipe internal and ceche, still on the "cant mount" error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 maybe this is the end, I had the same problem with my previous coolpad. but you can retry up to 5 or 6 times maybe you are lucky. I read for this solve but I wasn't lucky. for better help please wait for more experienced users Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 http://i104.fastpic.ru/big/2018/0703/18/26ac75060b5a868aa75abdb9cc8c6718.jpg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Η AOSP extended-v4.6-UNOFFICIAL που περασα πριν κανα μήνα έχει ένα πρόβλημα. Δε ξανασυνδέεται στο wifi όταν αποσυνδεθεί. Πρέπει να μπεις στο wifi και να πατήσεις πάνω ρούτερ για να συνδεθεί. Δε ζητάει password εκ νέου, αλλά είναι ενοχλητικό κάθε μέρα να πρέπει να συνδέεσαι χειροκίνητα 20 φορές! Ψιλοαπαραίτητη προυπόθεση είναι να έχει ελληνικά η ΡΟΜ γιατί ο μπαμπάς δεν τα πάει καλά με τα εγγλέζικα :P Edited July 4, 2018 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mhtsos0101 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 9.7.10.12 Beta και έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις, άλλες φορές μου έρχονται άλλες φορές όχι. Κάποιες φορές ανάβει το notification light και άλλες όχι. Έχω τσεκάρει permissions, notifications & status bar, στις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής, αλλά συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Υπάρχει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μήτσο, Πήγαινε στο xda και πέρνα την miui 9.2 2.0 μαζί με τα βελτιωτικά που έχω ανεβάσει εκεί. Και θα ησυχάσεις Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Η AOSP extended-v4.6-UNOFFICIAL που περασα πριν κανα μήνα έχει ένα πρόβλημα. Δε ξανασυνδέεται στο wifi όταν αποσυνδεθεί. Πρέπει να μπεις στο wifi και να πατήσεις πάνω ρούτερ για να συνδεθεί. Δε ζητάει password εκ νέου, αλλά είναι ενοχλητικό κάθε μέρα να πρέπει να συνδέεσαι χειροκίνητα 20 φορές! Ψιλοαπαραίτητη προυπόθεση είναι να έχει ελληνικά η ΡΟΜ γιατί ο μπαμπάς δεν τα πάει καλά με τα εγγλέζικα :P Εδώ καμιά γνώμη; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 κοίτα, εχω την AEX LITE MODDED. Ελληνικά έχει. Επίσης, δεν έχω θέμα με το router. Είναι πολύ πιο γρήγορη απο την ΑΟΣΠ. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 κοίτα, εχω την AEX LITE MODDED. Ελληνικά έχει. Επίσης, δεν έχω θέμα με το router. Είναι πολύ πιο γρήγορη απο την ΑΟΣΠ. Καλό ακούγεται. Μπορείς να βάλεις link please? Αυτη ειναι; https://forum.xda-developers.com/a310/development/aex-modded-lite-coolpad-f1-micromax-t3798239 Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλό ακούγεται. Μπορείς να βάλεις link please? Αυτη ειναι; https://forum.xda-developers.com/a310/development/aex-modded-lite-coolpad-f1-micromax-t3798239 Σοοοουυυυυυρρρρρ :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts