mixanikosgr Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Καμια καλη συσκευη του 2019 στα χρηματα του Coolpad αν δε μπορεσω να τη φτιαξω ? Cool 1 είναι πολύ καλό στα 95€ με επιλογή priority mail από banggood. https://www.banggood.com/LeEco-Cool1-dual-Coolpad-4060mAh-5_5-Inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1223931.html?rmmds=buy&ID=232&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 (edited) Το cool1 θα ήταν σούπερ αν είχε την 800ρα μπάντα. Απαραίτητη εκτός Αθηνών κι εκτός Cosmote. Μια άλλη αξιοπρεπέστατη συσκευή είναι το Leeco x526 https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=myorders . Το μόνο μέτριο είναι η μπαταρία του με 3000mA, που όμως σύμφωνα με τα παιδιά που το έχουν βγάζει 4+ ώρες SOT (κάποιος ανέφερε και 5+, αλλά μάλλον θα ήταν με πιο lite χρήση). Υπάρχει και lineage OS. Edited February 23, 2019 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Eγω μετα από 400 χρονια με το f1 τωρα ειμαιο με το Cool 1 ,για Θεσ.νικη που είμαι δεν εχω κανενα πρόβλημα με την 800ρα μπαντα! Το F1 το κληρονομησε η γυναικα μου μιας και εσπασε το δικο της αλλα εχουμε πρόβλημα με ορισμένες εφαρμογες που δεν περνιούνται λογο παλιας εκδοσης android,το τηλ. είναι με την miui 97.9.7 Βeta του jpower73 και επειδή σταματησα να παρακολουθώ το θεμα μηπως υπαρχει τιποτα τροπος να μπορει η γυναικα μου να εγκαταστα καινούργιες εφαρμογες από το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7583059#post7583059 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Για χιλιοστη φορα ευχαριστω πολύ jpower73 ! Και πως την περναω πανω από 4.4 ρομ που εχω? Κανω τα wipes και την φλασαραω.η θελει τιποτα διπλα-τριπλα wipes και τιποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Για χιλιοστη φορα ευχαριστω πολύ jpower73 ! Και πως την περναω πανω από 4.4 ρομ που εχω? Κανω τα wipes και την φλασαραω.η θελει τιποτα διπλα-τριπλα wipes και τιποτα άλλο? Με twrp θα κάνεις καμιά 10αριά wipes και πάλι παίζεται αν πιάσουν ! :lol: Με philz θα κάνεις από ένα wipe και είσαι έτοιμος. ;) Εφόσον μπήκα στη διαδικασία να τα μαζέψω όλα, θα κάνω αυτό το ποστ ένα πλήρη οδηγό. Αν κάποιος χρειάζεται ρουταρισμα, το θείο, η κάποιο recovery, αυτά βρίσκονται στο τέλος του οδηγού. Αφού λοιπόν γίνουν τα wipes (όχι της sd που βρίσκεται η rom και το patch), ξεκινάμε με τη σειρά : 1. Install Rom 2. Install Patch 3. Χρησιμοποιώντας ένα root browser σβήνουμε το φάκελο System/Priv-app/MtpDocumentsProvider 4. Απενεργοποιουμε το flash όταν μας καλούν (αν ενοχλεί) από : settings-Extensions-Lite mod settings-Notice flash (κάτι ρώσσικα). Κάνουμε Reboot. 5. Location Fix : Κατεβάζουμε αυτό, το τρέχουμε και : Service - SYSTEM - Google Play Services. Βρισκουμε και ενεργοποιούμε το GoogleLocationService Κάνουμε Reboot 6. Για βελτίωση του touch (αν χρειάζεται) διορθώνουμε το build.prop ### Προσθέτουμε το παρακάτω : device.internal = 1 touch.deviceType = touchScreen touch.orientationAware = 1 touch.filter.level = 0 touch.size.calibration = diameter touch.size.scale = 5 touch.size.bias = 5 touch.size.isSummed = 0 touch.gestureMode = pointer touch.pressure.calibration = physical touch.pressure.scale = 0.00000125 touch.distance.calibration = none touch.distance.scale = 0 touch.gestureMode = spots MultitouchSettleInterval = 0.1ms MultitouchMinDistance = 0.5 px TapInterval = 0.5 ms TapSlop = 0.5 px touch.orientation.calibration = none touch.coverage.calibration = box ### Διορθώνουμε : Στις γραμμές 270-272 και 315-318 οι παρακάτω εντολές είναι διπλές. ro.max.fling_velocity ro.min.fling_velocity windowsmgr.max_events_per_sec Στις γραμμές 270-272 βάζουμε # μπροστά τους. # ro.max.fling_velocity # ro.min.fling_velocity # windowsmgr.max_events_per_sec Στις γραμμές 315-318 αλλάζουμε τις τιμές όπως παρακάτω. (Αν δεν βολεύει δοκιμάζουμε άλλες τιμές, παρακάτω γράφω αυτές που βόλεψαν εμένα προσωπικά). ro.max.fling_velocity=10000 ro.min.fling_velocity=500 windowsmgr.max_events_per_sec=150 # Κάνουμε REBOOT 7. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με το wifi, φλασαρουμε αυτό. Αν δεν διορθωθεί, ξανφλασαρουμε τη ρομ χωρίς κανένα wipe, επαναλαμβάνοντας τα 1,2,3 και 6. Extra (στο system/app) : Για live wallpapers εδώ. More AEX wallpapers. Το αρχικό ρουτάρισμα (μαμά) ώστε να περαστεί το recovery, το κάνουμε είτε με kingoroot, είτε με iroot. Εννοείται ότι δε μένουμε με αυτά και με τη βοήθεια του θείου, βάζουμε ένα recovery (προτείνεται Philz) και στη συνέχεια περναμε τη ρομ. Ο θείος είναι εδώ. Επιπλέον Philz Recovery η TWRP αν τα ψάχνει κάποιος. Bugs: - Δεν δουλεύει VPN - Βίντεο τραβάει μόνο με τη δική του εφαρμογή κάμερας. - Σε περίπτωση wifi conflict (ίδια mac adress με άλλο κινητό στο ίδιο wifi, εξαιρετικά σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή η ρομ), αλλάζουμε τη mac-adress με το chamelemac. Εναλλακτικά, μπορούμε απλά να κλείσουμε το wifi στον τενεκέ (το άλλο κινητό) και να τον πετάξουμε στην ανακύκλωση ! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και όλα τα παραπάνω είναι συγκεντρωμένα από δημοσιεύσεις του jpower73. :) Edited March 2, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σέυχαριστω φιλε για τον χρονο σου! Εσυ καλα την λες πολύ απλη την διαδικασια αλλα εμενα ¨βουνο¨ μου φαινεται! Την rom την κατεβασα την philz από που την τσακωνω και πως την περναω (μιας και εχω twrp),επισης και το patch που το βρισκω? ΤHANK'S IN ADVANCE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σέυχαριστω φιλε για τον χρονο σου! Εσυ καλα την λες πολύ απλη την διαδικασια αλλα εμενα ¨βουνο¨ μου φαινεται! Την rom την κατεβασα την philz από που την τσακωνω και πως την περναω (μιας και εχω twrp),επισης και το patch που το βρισκω? ΤHANK'S IN ADVANCE! Εδώ είναι το ματς... https://mega.nz/#!AchEgThK!qfemQ0L7Oibemu0QuXWUA4pqrEgI-iDMbOepVG9hBuA Εδώ έχει τα παντα ο jpower73 ... https://forum.xda-developers.com/a310/development/aex-modded-lite-coolpad-f1-micromax-t3798239 :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ξανα ευχαριστω φιλε! Τα κατεβασα όλα ,εισαι σιγουρος ότι με TWRP δεν περνιέται η ρομ? Αυτή η philz https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39433857#post39433857 κανει? Την πεταω χυμα μεσα στην sd και την φλασαρω μεσω twrp και εχω philz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Ξανα ευχαριστω φιλε! Τα κατεβασα όλα ,εισαι σιγουρος ότι με TWRP δεν περνιέται η ρομ? Αυτή η philz https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39433857#post39433857 κανει? Την πεταω χυμα μεσα στην sd και την φλασαρω μεσω twrp και εχω philz? Δεν ξέρω ! :lol: Εγώ εγκατέστησα το philz με το θείο... https://mega.nz/#!5Z4RSQDK!R3URz5B28VFQ0lGFFeaMQVKtUBMcidoAmoK3vZ138uo Philz recovery (αυτή κάνει σίγουρα) εδώ... https://mega.nz/#!AcoUBCab!KX5zqEfWgQuHuwsxXlfpstxKooQlJ6C1SpKz8OIiDzI Περιττό να αναφερω ποιος με καθοδήγησε. Αλλοι έχουν περάσει τη ρομ και με twrp, αν γίνουν σωστά τα wipes δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά καντα τουλάχιστον από 3 φορες για να είσαι σίγουρος. Edited February 26, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Με twrp θα κάνεις καμιά 10αριά wipes και πάλι παίζεται αν πιάσουν ! :lol: Με philz θα κάνεις από ένα wipe και είσαι έτοιμος. ;) Με τη σειρά 1. Install Rom 2. Install Patch 3. Χρησιμοποιώντας ένα root browser σβήσε το φάκελο System/Priv-app/MtpDocumentsProvider 4. Απενεργοποίησε το flash όταν σε καλούν (εκτός και αν δεν σε ενοχλεί) από : settings-Extensions-Lite mod settings-Notice flash (κάτι ρώσσικα). Reboot. 5. Location Fix : Κατέβασε αυτό, τρέξτο και : Service - SYSTEM - Google Play Services. Βρες και ενεργοποίησε το GoogleLocationService Reboot 6. Για πιο βελτίωση του touch διορθώνουμε το build.prop ### Προσθέτουμε το παρακάτω : device.internal = 1 touch.deviceType = touchScreen touch.orientationAware = 1 touch.filter.level = 0 touch.size.calibration = diameter touch.size.scale = 5 touch.size.bias = 5 touch.size.isSummed = 0 touch.gestureMode = pointer touch.pressure.calibration = physical touch.pressure.scale = 0.00000125 touch.distance.calibration = none touch.distance.scale = 0 touch.gestureMode = spots MultitouchSettleInterval = 0.1ms MultitouchMinDistance = 0.5 px TapInterval = 0.5 ms TapSlop = 0.5 px touch.orientation.calibration = none touch.coverage.calibration = box ### Διορθώνουμε : Στις γραμμές 270-272 και 315-318 οι παρακάτω εντολές είναι διπλές. ro.max.fling_velocity ro.min.fling_velocity windowsmgr.max_events_per_sec Στις γραμμές 270-272 βάζουμε # μπροστά τους. # ro.max.fling_velocity # ro.min.fling_velocity # windowsmgr.max_events_per_sec Στις γραμμές 315-318 αλλάζουμε τις τιμές όπως παρακάτω. (Αν δεν βολεύει δοκιμάζουμε άλλες τιμές, παρακάτω γράφω αυτές που βόλεψαν εμένα προσωπικά). ro.max.fling_velocity=10000 ro.min.fling_velocity=500 windowsmgr.max_events_per_sec=150 REBOOT 7. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με το wifi, φλάσαρε αυτό. Αν δεν διορθωθεί, ξανφλασαρεις χωρίς κανένα wipe, επαναλαμβάνοντας τα 1,2,3 και 6. Extra: (στο system/app) Για live wallpapers ... https://mega.nz/#!oBY3HSDC!j6KFfmljchN0yB7xdzAiQMRO1WnbsLOkwtvsVoUzujE More AEX wallpapers... https://mega.nz/#!kQIXlCqD!ZjN7VLo_Se7w2Zk43GL2cbVuaPBmH8RODUguvJrCPcQ Η διαδικασία είναι πολύ απλή και όλα τα παραπάνω είναι συγκεντρωμένα από δημοσιεύσεις του jpower73. :) πολύ πλήρης οδηγός :) Απλά διόρθωσε εκεί που γραφεις με κεφαλαια REBOOT γράψε το κείμενο ¨κάνουμε REBOOT", διότι μπορεί καποιος να πάει στο build.prop και να γραψει αυτολεξεί REBOOT και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει μετά :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 (edited) πολύ πλήρης οδηγός :) Απλά διόρθωσε εκεί που γραφεις με κεφαλαια REBOOT γράψε το κείμενο ¨κάνουμε REBOOT", διότι μπορεί καποιος να πάει στο build.prop και να γραψει αυτολεξεί REBOOT και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει μετά :lol: Δικός σου είναι και ο οδηγός. :lol: Απλά τα έβαλα όλα μαζί και τώρα πρόσθεσα όλα τα λινκ και λίγη σάλτσα, για να μη τα ψάχνει πίσω όποιος τα χρειάζεται. :) Edited February 27, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Λοιπόν παίδες, μετά από 4 και κάτι χρόνια το Coolpadάκι μου (με ΑΕΧ του JP) άλλαξε χέρια και το βασανίζει η γυναίκα μου. Στα δικά μου χεράκια βρίσκεται πια ένα Xiaomi Mi 8 Lite 6/128 με το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Φυσικά θα συνεχίσω να παρακολουθώ το ιστορικό νήμα αυτό με τις 1780 σελίδες, τα 26.693 posts και τις 2.113.727 εμφανίσεις ! Απίστευτο ρε παιδιά !. Και εννοείται ότι δεν αλλάζουμε avatar !!! :D Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Παίδες ΣΟΣ είναι πολύ σημαντικό. Μπρικαρα το κινητό και δεν έχω Ρομ μέσα. Έχω μια του jpower στον σκληρό μου δίσκο και είναι επείγον να την περάσω στο κινητό. Έχω twrp αν δεν κάνω λάθος κι εχει επιλογή για ADB commands. Δεν ξέρω όμως ποια εντολή χρησιμοποιείται για copy paste στο κινητό. Αν ξέρει κανείς με σώζει, είμαι σε δύσκολη φάση ! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z_teC Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Παίδες ΣΟΣ είναι πολύ σημαντικό. Μπρικαρα το κινητό και δεν έχω Ρομ μέσα. Έχω μια του jpower στον σκληρό μου δίσκο και είναι επείγον να την περάσω στο κινητό. Έχω twrp αν δεν κάνω λάθος κι εχει επιλογή για ADB commands. Δεν ξέρω όμως ποια εντολή χρησιμοποιείται για copy paste στο κινητό. Αν ξέρει κανείς με σώζει, είμαι σε δύσκολη φάση ! Googlαρε για την εντολή "adb push" πως δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 (edited) Προσπαθώ να περάσω την AEX lite σε ένα F1 που κολλάει στο boot εμφανίζοντας το λογότυπο dazen, μπαίνει όμως σε Philz Touch 6.57.9/Clockwordmod v6.0.5.1. Υποθέτω ότι δε γίνεται να εγκαταστήσω από εξωτερική TF card, γι'αυτό δεν εμφανίζεται το αρχείο zip; Επόμενο βήμα, έψαξα να βρω πως μεταφέρεται το αρχείο στην εσωτερική SD με εντολή ADB. Μπήκα σε Fastboot και χρησιμοποίησα την εντολή: adb push C:\Downloads\ROM\AEX-Lite-Modded-for-Coolpad-F1-by-Jpower73.zip /sdcard Μου επέστρεψε το σφάλμα: adb server is out of date. killing... * daemon started successfully * error: device not found Όπως είδα, υπάρχει πρόβλημα με τους drivers που εγκατέστησα από εδώ (το κινητό εμφανίζεται με κίτρινο θαυμαστικό στον Device manager). Που θα βρω κατάλληλους drivers; ΥΓ Ψάχνοντας μέσα από το Philz, βλέπω ότι το κινητό έχει μαζέψει πολλή σαβούρα από προηγούμενες εγκαταστάσεις και εφαρμογές. Αν πριν την AEX περάσω μια εργοστασιακή CPB θα καθαρίσει και θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ή δεν αξίζει τον κόπο; Edited March 17, 2019 by MaxH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Προσπαθώ να περάσω την AEX lite σε ένα F1 που κολλάει στο boot εμφανίζοντας το λογότυπο dazen, μπαίνει όμως σε Philz Touch 6.57.9/Clockwordmod v6.0.5.1. Υποθέτω ότι δε γίνεται να εγκαταστήσω από εξωτερική TF card, γι'αυτό δεν εμφανίζεται το αρχείο zip; Κανονικά πρέπει να βλέπει το ζιπ στην εξωτερική sd. Μήπως την έκανες wipe κατά λάθος ; Βαλτη σε ένα pc και ριξτο χυμα στην καρτα, δεν έχει λογική να μη το βλέπει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Κανονικά πρέπει να βλέπει το ζιπ στην εξωτερική sd. Μήπως την έκανες wipe κατά λάθος ; Βαλτη σε ένα pc και ριξτο χυμα στην καρτα, δεν έχει λογική να μη το βλέπει.Τι σύστημα αρχείων πρέπει να έχει η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Νά'σαι καλά που μου άνοιξες τα μάτια: δοκίμασα με μια άλλη κάρτα και τη βλέπει κανονικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Fat είναι η δική μου κάρτα (δεν το είχα προσέξει ποτέ) , αλλά δεν θυμάμαι αν τη φορμαρα στο κινητό ή στο pc. Αφού το βρήκες, όλα καλά. :) Edited March 18, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) Βιάστηκα να χαρώ, γιατί το κινητό φαίνεται πως έχει και πρόβλημα hardware: έκανα την εγκατάσταση της ROM και του patch σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του ποστ #26688. Το λειτουργικό ξεκίνησε να κάνει τις ρυθμίσεις πρώτης χρήσης, αλλά η οθόνη αφής δεν ανταποκρινόταν. Θυμήθηκα πως ούτε στο Philz λειτουργούσε, αλλά τότε νόμιζα ότι ο χειρισμός γίνεται μόνο με τα κουμπιά. Το άνοιξα και είδα ότι υπάρχει οξείδωση στις επαφές και την υποδοχή της καλωδιοταινίας που είναι δεξιά στην πλακέτα, ανάμεσα στην κάμερα κι ένα τσιπάκι που πιθανόν είναι ο controller του digitizer. Η καλωδιοταινία στα αριστερά είναι καθαρή, όπως και όλες οι κουμπωτές επαφές που είναι σε διάφορα σημεία (και πίσω από τις δυο πλακετίτσες). Εν πάση περιπτώσει έτριψα τις επαφές να καθαρίσουν (στις φωτό φαίνονται καθαρισμένες), το έκανα κι ένα μπάνιο σε ισοπροπυλική αλκοόλη, αλλά η οθόνη αφής εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται... Αξίζει να ασχοληθώ άλλο -πχ να δοκιμάσω αλλαγή digitizer- ή πάει, τέλειωσε; Edited March 18, 2019 by MaxH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Αυτό δε μπορεί να στο απαντήσει κανείς. Εσύ θα κρίνεις αν αξίζει να ασχοληθείς, τόσο από κόστος η ρίσκο, όσο και από χρόνο και όρεξη. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Δεν έχεις άδικο... Από που θα προτείνατε να αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) σου επεσε ποτέ σε νερα? το αγορασες μεταχειρισμένο? φαίνονται άλατα και το 3g slot είναι σπασμενο Edited March 19, 2019 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Δίκιο έχεις... Η πιτσιρίκα μου το χρησιμοποιεί πλέον, ως τάμπλετ, γι'αυτό και δεν είχα προσέξει τη σπασμένη W/G. Μοιραία έχει φάει τα... μπουγέλα του, κάτι που εξηγεί τις οξειδώσεις. Αυτά που μοιάζουν με άλατα, είναι μάλλον ξέπλυμα από το μπάνιο σε ισοπροπυλική αλκοόλη που του έκανα. Δεν ξέρω αν ήταν καλή ιδέα τελικά, γιατί και δουλειά δεν έγινε και έχουν μείνει ακόμα σταγόνες αλκοόλης μεταξύ LCD και digitizer. Αφού το έβαλα μπρος, λέω να δοκιμάσω ν'αλλάξω όλο το συγκρότημα της οθόνης, έτσι για να μάθω τη διαδικασία. Στου F1 το κεφάλι μαθαίνουν οι μπαρμπέρηδες! :lol: Βλέπω ότι υπάρχουν διάφορα με καμιά δεκαπενταριά ευρώ, αλλά αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε, ευπρόσδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts