kalwdio Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Με πέρασμα 6.10.20 και καπάκια την νέα, όλα κομπλέ..ένα βήμα πριν το στείλω για ygpd..ουφ όσο για αυτό που λες, έκανα ακριβώς όπως πάντα με philz ( όλα τα wipes Χ5 φορές συν reboot recovery κάθε φορά και σαν extra έκανα wipe την sd!! ) πάντα έλειπε το αρχείο που σου ανέφερα ακόμα και όταν ενεργοποιούσα το bluetooth, κουφό ξέρω αλλά τα έχουμε πει, τραβάω τα περίεργα!! Να`σαι καλά και πάλι που ανέβασες μια και για εμάς τους miui-lovers...Πρέπει να αλλάξεις και αυτά που έχω κυκλωσει και μετά restart. Είχα αλλάξει μόνο τα κουτάκια και δεν δούλεψε μετά άλλαξα και τα owner και τα group ρεσταρτ και δούλεψε. Edited June 14, 2017 by kalwdio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Τέλος καλό όλα καλά.. Πολύ χρήσιμες αυτές οι 2 τελευταίες σελίδες. Είναι, συνοπτικά, η λύση για κάθε θέμα gps. Τώρα, αν σου λείπει το bt_addres και το Bluetooth σου δεν λειτουργεί, πάρε το δικο μου.. https://mega.nz/#!5V5H2RZL!Ohsw9i7tXYUlC0CckxoCSAGEkFww2sKH4l_n1BvahsA Πάντως πολύ περίεργο φαινόμενο αυτό με το gps. Την περασα καθαρή, διότι πριν είχα lineage. (δεν καθαρίζω ποτέ ιντερναλ, έχω καλούδια εκεί) Και όλα δουλεύουν ρολόι. Τώρα, αν έχει κάνα ψιλοκουσουρι, κλαιν. Θα την βρούμε την άκρη.. Η ρομ είναι αστερατη.. Πολυ γρήγορη και αλαγκαριστη. Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Enjoy it! Edited June 14, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Τέλος καλό όλα καλά.. Πολύ χρήσιμες αυτές οι 2 τελευταίες σελίδες. Είναι, συνοπτικά, η λύση για κάθε θέμα gps. Τώρα, αν σου λείπει το bt_addres και το Bluetooth σου δεν λειτουργεί, πάρε το δικο μου.. Enjoy it! το συγκεκριμένο αρχείο εμφανίστηκε κανονικά μετά την 6.10.20 στην τελευταία και λειτουργεί άψογα!! Και το gps κλειδώνει 7-8 δορ σε 5''...είπαμε, μερικές συσκευές έχουν χαρακτήρα!! Σε λίγο θα σου έχω αναφορά από dirty install επάνω σε 7.1.19... λειτουργούν όλα καλώς...σαν να τρέχω την 7.1.19 με αναβάθμιση..άφοβα λοιπόν!! Edited June 14, 2017 by mfireman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Ναι, το έχω πειράξει για να κλειδωνει γρηγορότερα Ωραίος... Πάντως, με τα δωρεάν θέματα, είναι σαν να αλλάζεις τηλέφωνο. Δοκιμάστε το s8 plus Edited June 14, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Γεια σε όλους! Λοιπόν, είχα τα ίδια ακριβώς προβλήματα με το Μπυροσβέστη!! Δεν έβλεπε με τίποτα δορυφόρους και δεν εμφάνιζε καν το εικονίδιο στη μπάρα εργασιών ότι προσπαθεί να ανιχνεύσει δορυφόρους. Βάζω το αρχείο GPS στο φάκελο, του δίνω τα δικαιώματα read, write που πρέπει, αλλά δεν έβρισκα πουθενά να βάλω την ένδειξη "gps" ως owner! Έλειπε και το άλλο αρχείο σχετικά με το Bluetooth! Οπότε, ας βάλω, λέω, με clean install την 6.10.20 (την οποία παρεμπιπτόντως χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα και είναι απροβλημάτιστη και γρήγορη) και (πριν μπουτάρει) φλασάρω dirty την 7.6.8! Μια από τα ίδια όταν μπήκε! Και εκεί μου έρχεται η φαεινή ιδέα και κάνω το κόλπο γκρόσο! Κάνω restore το backup που είχα φτιάξει της 6.10.20 (με όλες τις εφαρμογές μου στημένες) και κάνω πάνω σε αυτό dirty install την 7.6.8! Και τώρα έχω την 7.6.8 με ελληνικά μενού, gps κανονικά και όλες μου τις εφαρμογές έτοιμες!! Δεν ξέρω αν βγάλει τίποτα προβλήματα στη συνέχεια! Θα δείξει! Και επίσης να δούμε από θέμα ταχύτητας τι θα παίξει! Να πω επίσης ότι χρησιμοποιώ TWRP, κάνω όλα τα wipes 3 φορές με ενδιάμεσα reboots, αλλά κάνω επίσης και wipe την internal, καθώς και format data κάθε φορά! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κάτι από αυτά! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Εχω την 7.1.19 και θελω να βαλω την 17.6.8 ,είναι τελικα προτιμοτερο να την βαλω με dirty? Αν την βαλω με dirty θα πρεπει να φλασαρω και Xposed apk,sound patch κ.τ.λ η δεν θελει τιποτα? Edited June 14, 2017 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Προχώρα άφοβα... Δείτε λίγο αυτό.. Here's a theme I thought you might like: 小米Max 2 尊享版! Link: http://zhuti.xiaomi.com/detail/34b021e9-c0dd-4be2-8d71-307689a72a82 Αν σας αρέσει κατεβάστε το από την μηχανή θεμάτων, όχι από το λινκ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δυναμώσω την ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις; έχω την αίσθηση πως είναι 2 κλικ πιο κάτω (ένταση) σε σχέση με την 7.1.19 ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω την 7.1.19 και θελω να βαλω την 17.6.8 ,είναι τελικα προτιμοτερο να την βαλω με dirty? Αν την βαλω με dirty θα πρεπει να φλασαρω και Xposed apk,sound patch κ.τ.λ η δεν θελει τιποτα? προχώρα δεν έχει θέμα, όσο για προγράμματα ότι είχες πριν θα έχεις και μετά συν κάποια νέα που έχει η ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Η έκδοση αυτή έχει το viper4android. Δούλεψε το λίγο. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εξαιρετική ρομ.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Αφήνω αυτό εδώ... https://mega.nz/#!4NAGlYxK!9RIF5qhOQUOk6ZxKQDqE7GyEmv5GAeHJwVvjSt9agDA Αν το χρησιμοποιείσετε, δώστε του αυτά τα permitions. Καλοοοο.. :D (Δεν παίζει σε mm) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Κ εγω τα ιδια με το GPS δοκιμασα κατευθειαν πατσακι αλλα δεν εμφανιζεται το εικονιδιο πανω δεν ξερω πως θα το λυσω! Η ΡΟΜ φαινεται σφαιρατη, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, αντικατεστησα το ThemeManager με ενα αλλο απο αλλη 8αρα γιατι ενω εχει πολυ πραμα, μου φαινεται οτι τα θεματα ειναι πολυ China Styled!! Επισης απεγκατεστησα τα εξτρα προγραμματα, ο ηχος χωρις πειραγμα μου φαινεται αρκετα καλος!! edit: Περασα το αρχειακι με RW προσαρτηση κ δουλεψε κατευθειαν μετα απο restart. Δεν εχω το αρχειο bt σε εκεινον τον φακελο, θα εχω καποιο προβλημα? Θα την δοκιμασω κ αλλο εννοειται για feedback, ευχαριστω JPower. Edited June 15, 2017 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ευχαριστώ Τζόνι. Περίεργη φάση αυτή με το τζιπιες. Μόνο σε μένα έπαιξε σωστά.. Χαχαχα. Αφού βρήκαμε άκρη, όλα καλά. Πιο πάνω έχω δωδει το bt_adress. Προτιμώ την κινεζική μηχανή θεμάτων... Εχει τρελή ποικιλία και φαντασία.. :happy: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ξέρει κανείς αν αυτό http://www.e-shop.gr/sandberg-440-91-mhl-30-4k-hdmi-converter-kit-p-TEL.025291 δουλεύει στο Coolpad μας? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) μπραβο jpower ειναι σηγουρα μεχρι στιγμης καλυτερη απο του xs και ελληνικα σημαντικο και οχι κινεζικες εφαρμογες με την xs ειχα θεμα με το σημα με την δικια σου μεχρι στιγμης 2 μερες ολα ρολοι ! να θυμισω οτι μενω σε ημιυπόγειο και εχω μεγαλο θεμα με το σημα μονο με aosp ειμουν κομπλε και με την miui του kouskous τωρα και με αυτη ολα τελεια χιλια μπραβο!:) με gps δεν εχω δει τι παιζει ολα τα ολα ομως λειτουργουνε και πανε σφαιρα!edit: κοιταξα το θεμα με το gps και το bluetooth και οντως δεν υπηρχε και το bluetooth και gps δεν δουλευαν, μετα τα αρχεια που εδωσες και τις οδηγιες δουλευουν και αυτα !νομιζω αυτα τα δυο αρχεια λοιπουν απο ολους , κανω καθαρη εγκατασταση και 3με 4 ρις φορες ολα τα wipes format. Edited June 15, 2017 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Επισης απεγκατεστησα τα εξτρα προγραμματα, ο ηχος χωρις πειραγμα μου φαινεται αρκετα καλος!! Θα την δοκιμασω κ αλλο εννοειται για feedback, ευχαριστω JPower. Εχω ενσωματώσει το Gionne sound patch που ειχα φτιάξει παλαιότερα. Γι αυτό. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. :) [/i] Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Με την μανισια μπαταρία (3 ετών) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Με το Bluetooth είχα κι εγώ πρόβλημα αλλά πρόσθεσα το αρχειάκι και είναι οκ. Το μόνο θέμα που έχω τώρα είναι ότι το Clean Master κολλάει στις διαφημίσεις. Ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε και σε μια πιο παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Με το Bluetooth είχα κι εγώ πρόβλημα αλλά πρόσθεσα το αρχειάκι και είναι οκ. Το μόνο θέμα που έχω τώρα είναι ότι το Clean Master κολλάει στις διαφημίσεις. Ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε και σε μια πιο παλιά έκδοση. επιβεβαιώνω κι εγώ για το κόλλημα στις διαφημίσεις, το ξεπερνώ με ένα άκυρο μέχρι να βρούμε άλλη λύση ( αν θυμάμαι καλά περνάγαμε μια άλλη έκδοση Clean Master, αλλά οκ δεν είναι και κάτι τραγικό, ζω και μ`αυτό ) μπαταρία όντως τα σπάει, γενικά είναι πολύ καλή ρομ, μένει εκεί για ξέγνοιαστο καλοκαίρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Ναι, όντως κολλάει στις διαφημίσεις. Μόλις βρω μια σωστή έκδοση του cleanmaster θα σας πω. Αν την βρει κάποιος, ας την ανεβάσει. :) Πάντως, σας εχω ενσωματωμένο ad blocker.. Edited June 16, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Test παρατηρητικοτητας... Βλέπετε κάτι το ασυνήθιστο? :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 έχεις φουλ σήμα και στις 2 κάρτες..:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Test παρατηρητικοτητας... Βλέπετε κάτι το ασυνήθιστο? :lol: Ταυτόχρονη επιλογή των Ultimate και Off... Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) :mad: Μετεξεταστεοι... :lol: Για πάτε στην αντίστοιχη καρτέλα.. Edited June 16, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts