georgesoho Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα στο καρντασι μου το κινητό αυτό όταν πρώτο βγήκε. Είναι καιρός για μια αλλαγή rom γιατί φοράει τη μαμά από την αρχή. Στην πρώτη σελίδα είδα υπάρχει πάρα πολύ πράμα!!!!!! Και μπράβο σας!!!! Υπάρχει κάποια που προτείνετε να φλασαρω?? Το χρησιμοποιεί παρά πολύ... Το λιώνει... Με δύο κάρτες σιμ και ίντερνετ πολύ( φατσαμπουκ, βαιμπερ) Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν γίνεται.. Μόνο εαν κάνεις αντικατάσταση τα αντίστοιχα αρχεία από την αρχική ρομ. Ή Μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο, όπου θα βρω πισι και θα φτιάξω πατς επαναφοράς. Γιατί θες να το στείλεις? Τι πρόβλημα έχει? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) δεν ειμαι σιγουροs αν μου εχει δημιουργησει θεμα..αλλα σαν να μου φαινετε οτι απο την στιγμη που το εβαλα τα data στο wifi μου δεν τραβανε...δηλαδη αρκετεs φορεs που σερφαρω στα sites σαν να πεφτει το ιντερνετ στο κινητο....ενω πριν το βαλω δεν ειχα θεμα...upload/download kbs σταθερα στο browsing..ενω τωρα σαν να μην τραβαει...τωρα σου γραφω απο το κινητο..ολα οκ..μπορει σε δυο λεπτα να μην εχω ταχυτητα και να μην μπορει να φορτωσει μια σελιδα..εχειs καποια λυση γιαυτο..η μηπωs ειναι και θεμα ρουτερ μου??Καλου κακου ενα πατσακι επαναφοραs δεν βλαπτει...να γλιτωσουμε το φορματ...με την υσηχια σου οποτε μπορεσειs...αλιμονο.. Edited August 13, 2016 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν έχει σχέση με το WiFi. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ. Το έπαθα κι εγώ, στις διακοπές, εκεί που ημουν. Τους ζήτησα τους κωδικούς του ρουτερ, (ενα ΖΤΕ ηταν) έβαλα κανάλι 12 και μετά πετούσε :) (κερασαν μπύρα... :p) Αν πάντως επιμένει, πέρνα αυτό.... https://mega.nz/#!IIIQQbCJ!Ym_EYlMbYGwiCB5110p2ml3GRdLhJAz01MOvW7clnn0 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ενταξει Man μου!Ευχαριστω πολυ για την σβελτη αναποκριση απο το μετωπο....ναι δεν ειμαι σιγουροs οτι εχω θεμα...εχειs δικιο μπορει να ειναι και θεμα ρουτερ.....γιατι η ρομ τα σπαει γενικα...Cheers Bro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Την δοκιμαζω, σε wifi και data, τώρα.... Λειτουργεί μια χαρά... Επίσης, φαίνεται το βελτιωτικο μπαταρίας, να κάνει καλή δουλειά..... Θέλει όμως χρόνο.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδια θελω να δοκιμασω την rom του kouskous http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ .Θα βαλω πρωτα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.8.27 και μετα την xiaomi-miui-hellas_sms160mod_coolpad-f1_GTV-6.1.28 ? Πως θα κανω dirty flash ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Την δοκιμαζω, σε wifi και data, τώρα.... Λειτουργεί μια χαρά... Επίσης, φαίνεται το βελτιωτικο μπαταρίας, να κάνει καλή δουλειά..... Θέλει όμως χρόνο.. Λοιπον το περασα το πατσακι και ολα καλα αδελφε μαs...το θεμα εστρωσε..ειμαι οπωs πρεπει να ειμαι για σερφινγκ...τα wifi data μου κομπλε σταθερα και τωρα πια δεν μου πεφτει...μονο μου σηκωνετε(η ταχυτητα ρε τρελοπαιδα...)...ολα τζετ jpower...Thanks Man! Edited August 14, 2016 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Ε, αφού δεν σου πέφτει (το δίκτυο), όλα καλά.... :lol::lol::lol: Ετοιμάζω πάτς για βελτίωση αυτονομίας!! Ενσωματώνω εφαρμογές και γράφω σκριπτ εγκαταστασης Εδιτ: ετοιμαζω αναβάθμιση σε r62 !! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, https://mega.nz/#!4IZQAR6L!fau-YWsYOzOxlHUncqwMiGqN3kNCJvY60dSk394OCqk πρόκειται για patch που βελτιώνει την απόδοση της μπαταρίας δίχως να μειώνει την απόδοση του συστήματος. Οποιος θέλει, δοκιμάζει.. ---------το εν λόγω εγκαθιστά! + Greenify xposed module + Amplify xposed module + SS cooling engine Μετά το φλασάρισμα, κανετε wipe cache / dalvik cache ενεργοποιείτε greenify + amplify από το xposed και κανετε reboot ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε nanroid backup πριν το εγκαταστησετε.... Για απενεργοποίηση, ανοιγετε terminal γραφετε: su {πατατε enter} SCE {πατατε enter} επιλέγετε το 1 Edited August 14, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εγώ παλι έχω θέμα με τον ήχο είναι χαμηλός υπάρχει κάποια λύση είμαι με την 6.0.1_r61. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδια θελω να δοκιμασω την rom του kouskous http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ .Θα βαλω πρωτα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.8.27 και μετα την xiaomi-miui-hellas_sms160mod_coolpad-f1_GTV-6.1.28 ? Πως θα κανω dirty flash ? Ευχαριστω. Σωστός! Με αυτή τη σειρά που είπες! Όταν μπεις στην 5.8.27, θα πατήσεις το κουμπί "Αναβάθμιση", μετά τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και θα επιλέξεις "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"! Και θα βρεις το αρχείο της 6.1.28, το οποίο θα το έχεις αποθηκεύσει στην SD από πριν! Θα μπει από μόνο του στη recovery, θα εγκαταστήσει τη νέα έκδοση και θα επανεκκινήσει αυτόματα! Εννοείται ότι μετά, όταν θα σου πετάει μήνυμα αναβάθμισης, θα το αγνοείς!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Σωστός! Με αυτή τη σειρά που είπες! Όταν μπεις στην 5.8.27, θα πατήσεις το κουμπί "Αναβάθμιση", μετά τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και θα επιλέξεις "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"! Και θα βρεις το αρχείο της 6.1.28, το οποίο θα το έχεις αποθηκεύσει στην SD από πριν! Θα μπει από μόνο του στη recovery, θα εγκαταστήσει τη νέα έκδοση και θα επανεκκινήσει αυτόματα! Εννοείται ότι μετά, όταν θα σου πετάει μήνυμα αναβάθμισης, θα το αγνοείς!! ευχαριστω πολυ. και μια αλλη ερωτηση. περασα σε ενος φιλου που εχει Coolpad F1 την http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ με twr και δεν εχει μεσα κανεναν browser και ενω κανει ζευγος με αλλο τηλ. σε bt δεν δεχεται ουτε στελνει τιποτα. Ειναι της rom προβλήματα η δεν εκατσε καλα η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Ε, αφού δεν σου πέφτει (το δίκτυο), όλα καλά.... :lol::lol::lol: Ετοιμάζω πάτς για βελτίωση αυτονομίας!! Ενσωματώνω εφαρμογές και γράφω σκριπτ εγκαταστασης Εδιτ: ετοιμαζω αναβάθμιση σε r62 !! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, https://mega.nz/#!4IZQAR6L!fau-YWsYOzOxlHUncqwMiGqN3kNCJvY60dSk394OCqk πρόκειται για patch που βελτιώνει την απόδοση της μπαταρίας δίχως να μειώνει την απόδοση του συστήματος. Οποιος θέλει, δοκιμάζει.. ---------το εν λόγω εγκαθιστά! + Greenify xposed module + Amplify xposed module + SS cooling engine Μετά το φλασάρισμα, κανετε wipe cache / dalvik cache ενεργοποιείτε greenify + amplify από το xposed και κανετε reboot ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε nanroid backup πριν το εγκαταστησετε.... Για απενεργοποίηση, ανοιγετε terminal γραφετε: su {πατατε enter} SCE {πατατε enter} επιλέγετε το 1 http://s3.postimg.org/6krowfycz/Screenshot_20160814_195926.png http://s3.postimg.org/mhqgt5qr7/Screenshot_20160814_195931.png photo uploading websites Υποψία για 6+ ώρες sot... :D http://s4.postimg.org/urq5k61gt/Screenshot_20160814_235938.png http://s4.postimg.org/gk0gviorx/Screenshot_20160814_235947.png free picture upload Edited August 14, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχω ολοκαίνουργια μπαταρία, άρα δε φταίει αυτό. Τώρα φίλε mindtrapper τα Cubot και Lenovo που προανεφερες έχουν μπαταριες 5000mah και βάλε... Οπότε παίζουν μπάλα σε αλλο επίπεδο. Βέβαια στο δικό μας με 2500 mah μπαταρία βγάζω άνετα 5+ ώρες οθόνη( με cm12.1 v2.3) οπότε στανταράκι φταίει η inew. Θα δοκιμασω την τελευταία του jpower λιαν συντόμως. Ερώτηση: παίζει να έχεις τα flat style colored bars και buttons; Γιατί δοκιμάζω μια custom CoolUI που είχε βάλει ο Jpower και η μπαταρία φαίνεται να την παλεύει. Μόνη αλλαγή ότι δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο Xposed επειδή μου κολλάει στο install. Και πήγα να βάλω το flat style colored bars από το play μήπως γίνει έτσι και όλοι από κάτω έλεγαν ότι ανεβάζει θερμοκρασία και τρώει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 ευχαριστω πολυ. και μια αλλη ερωτηση. περασα σε ενος φιλου που εχει Coolpad F1 την http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ με twr και δεν εχει μεσα κανεναν browser και ενω κανει ζευγος με αλλο τηλ. σε bt δεν δεχεται ουτε στελνει τιποτα. Ειναι της rom προβλήματα η δεν εκατσε καλα η rom? Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ rom inew! Αλλά η λογική λέει ότι δεν έχει καθίσει καλά η rom! Η TWRP έχει μια κακή φήμη σχετικά με τα wipes, ότι δηλαδή, ενώ κάνεις δύο και τρία wipes, μένουν κατάλοιπα από προηγούμενες rom! Από προσωπική εμπειρία, είχα θέματα κάποιες φορές με το gps όταν άλλαζα rom! Τις περνούσα, όμως, πάλι με full wipes και το πρόβλημα έφευγε! Το ίδιο και στο Coolpad της κοπέλας μου! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Το wipes cache/dalvik cache είναι σαν να κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κινητού; Δλδ τι ακριβώς χάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μάλλον δεν έχει κάτσει καλά. Εγώ δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μάλλον δεν έχει κάτσει καλά. Εγώ δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Ευχαριστω πολυ. με τι προτεινετε να την ξαναπερασω. με Philz η cwm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Ειμαιμε την temasek 6. Ξέρει καποιος πως θα περάσω εφαρμογές στην sd; Edited August 15, 2016 by komitis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα. Πωλείται Coolpad F1 σε κατάσταση καινούριου με RR 5.7.3 εγκατεστημένη. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/725577-coolpad-f1-hd-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-5-8%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%BF-2gb-ram-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsas Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 επεσα σε reboot loop με την 5.7.3. εκανα wipes κανονικα μπηκα στο συστημα και οταν παω να κανω reboot,ε περιμενω κανενα 10λπτ και μετα βγαζω μπαταρια δεν συνερχεται αλλιως μηπως κανω τπτ λαθος και δεν το παιρνω χαμπαρι?εχω προσπαθησει 3 φορες και μου κανει τα ιδια ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Φίλοι, Όσοι αντιμετωπιζετε προβλήματα επανασυνδεσης σε ντατα, μετά από ριμπουτ ή εκκίνηση, φλασάρετε αυτό.. https://mega.nz/#!pZpCDCzQ!pdfTDeNaOBz__ks3xUpL0fV7pBM6yVJxAaQXbJvUQpU (Δοκιμασμένο) Καλησπέρα κάνει και για την temasek αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Κατά 99 τοις εκατό ,ναι.... Edited August 16, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Κατά 99,ναι.... Οκ ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα κάνει και για την temasek αυτό; Σ'εμενα δεν δούλεψε (με temasek) αλλά δεν πειράζει με on/off airplane mode είμαστε οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts