azuli Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Έχει πρόβλημα το αρχείο λήψης της ρομ; εγω κανονικα το κατεβασα,ισως ειναι κατω κανας server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 εγω κανονικα το κατεβασα,ισως ειναι κατω κανας server. Μπορεί πσλευω μία ώρα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 αν λες για την OwnROM ναι και το gps fix αλλα και τα 2 μετα το πρωτο boot,πριν το πρωτο μονο rom και gapps Βάζουμε και το patch για ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βάζουμε και το patch για ήχο? o ηχος ειναι μια χαρα χωρις το patch.Δοκιμασε το πρωτα χωρις και αμα δεν σου κανει βαλτο,ετσι κι αλλιως μπορεις να το βαλεις οποτε θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Έβαλα την own. Δεν έβλεπε με τίποτα τις sim. Πολύ γρήγορη μου φάνηκε. Ξαναγυρισα στην rr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1kolas79 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα μετά από καιρό αφού είχε σπάσει η οθόνη μου....Παράγγειλα μια απλή απο ΕΒΑΥ (χωρίς frame) αλλα δεν κατάφερα να την βάλω...Κατά τύχη βρήκα service που με 25e (δικια μου οθόνη) ήρθαν το πήραν και μου το επέστρεψαν! Το γράφω μήπως είναι κάποιος που σαν και εμενα δεν πιάνουν τα χερια του!!! :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Από χτες με την rr δεν μπορώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στο titanium.. το έχει ξαναδεί κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Έβαλα την own. Δεν έβλεπε με τίποτα τις sim. Πολύ γρήγορη μου φάνηκε. Ξαναγυρισα στην rr. χμμ..εμενα παλι κανονικα τις βλεπει.. Anyway,εχουμε SlimRom! -->http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-slim-rom-micromax-canvas-nitro-a311-t3409586 Για οποιον δεν ξερει ειναι απο τις καλυτερες rom που κυκλοφορουν,αν δεν ειχα βαλει την OwnRom μολις χθες θα την περναγα κατευθειαν.Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα την περασω. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από χτες με την rr δεν μπορώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στο titanium.. το έχει ξαναδεί κανείς αυτό; ναι εχει θεματακι,αν ψαξεις τις προηγουμενες σελιδες γραφει ο jpower εναν τροπο να δουλεψει,τσεκαρε τον μπορει να φτιαξει. Βαλε και το τελευταιο xInternal 0.45 Edited July 2, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Azuli με τι recovery flashαρεις? Sent from my Nitro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Azuli με τι recovery flashαρεις? Sent from my Nitro using Tapatalk twrp 2.8.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Οκ με το titanium ορισα ένα φάκελο στην μνήμη του κινητού και από εκεί θα αντιγράφων τα backuo που έκανα στην sd. Ή slim που λες λέει δεν δουλεύει το gps... και από ότι δαβαζω έχει και άλλα bugs Edited July 2, 2016 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Οκ με το titanium ορισα ένα φάκελο στην μνήμη του κινητού και από εκεί θα αντιγράφων τα backuo που έκανα στην sd. Ή slim που λες λέει δεν δουλεύει το gps... και από ότι δαβαζω έχει και άλλα bugs το διαβασα και γω,θα περιμενω μερικα comments ακομα για επιβεβαιωση.Για το gps υπαρχει fix πλεον,λογικα θα δουλευει.Θα περιμενω την απαντηση του OP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να κατεβασω την ownrom... Καποια χαζομαρα παίζει γτ δεν μπορω να κατεβασω ούτε την slim... όλα τα άλλα τα κατεβαζω. Από το κινητό προσπαθώ. Μπορεί να την ανεβάσει κάποιος κάπου αλλού; Edited July 2, 2016 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να κατεβασω την ownrom... Καποια χαζομαρα παίζει γτ δεν να Κατεβασω ούτε την slim... όλα τα άλλα τα κατεβαζω. Από το κινητό προσπαθώ ισως φταιει ο browser..εγω την κατεβασα απο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 κατεβασα και περασα την σλιμ ος,εκανα τα προβλεπομενα wipe/format ,εκανα τα unmount system,data ,cache και το κινητο κολλησε στο logo!η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να περασω ρομ και βγαζει unable to mount data,cache,system!!!!καμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ισως φταιει ο browser..εγω την κατεβασα απο pc Δοκιμασία και τον spees που είχες δώσει εσύ, τα ίδια.. θα ανοιξω λάπτοπ μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Από τις 2 θύρες που έχει για sim, είναι κάποια καλύτερη όσον αφορά το 3G? Η GSM ή η W/G? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 κατεβασα και περασα την σλιμ ος,εκανα τα προβλεπομενα wipe/format ,εκανα τα unmount system,data ,cache και το κινητο κολλησε στο logo!η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να περασω ρομ και βγαζει unable to mount data,cache,system!!!!καμια βοηθεια?? Το ίδιο έπαθα κι εγώ! Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το ίδιο έπαθα κι εγώ! Υπάρχει λύση? τι ρικοβερι εχεις? twrp 2860 εχω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 τι ρικοβερι εχεις? twrp 2860 εχω εγω! Κι εγώ. Επίσης πριν είχα δοκιμάσει την Own κι έβλεπε μόνο τη μία σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Έβαλα την ownrom και δεν έβλεπε καμία sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) πρασπαθησα να φλασαρω με flashtools και μου βγαζει σφαλμα γινεται να φλασαρω αρχειο ζιπ (ρικοβερι)απο ρικοβερι? Edited July 2, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 πρασπαθησα να φλασαρω με flashtools και μου βγαζει σφαλμα γινεται να φλασαρω αρχειο ζιπ (ρικοβερι)απο ρικοβερι? Νομίζω το twrp 3.0.2 έτσι φλασαρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ποια εκδοσηYGDP χρησιμοποιείτε σε windows 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ποια εκδοσηYGDP χρησιμοποιείτε σε windows 10? Μπαίνει σε recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts