savvas_p25 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Για ααααα, δώσε λινκ, να δω τι λένε....;) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=535435&st=880#entry32009915 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Είμαι με CM 12.1 και εδώ και λίγο καιρό, το τηλέφωνο κλείνει στο 40% της μπαταρίας ανεξαρτήτου χρήσης. Με το που το βάζω να φορτίσει μου δείχνει ότι ξεκινάει να φορτίζει από 0%. Έχει γίνει calibrate. Αρχίζει να με αποχαιρετά η μπαταρία? Ή να δοκιμάσω καμιά αλλαγή rom? Καμία ιδέα παίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=535435&st=880#entry32009915 A , Είναι παλιά σχόλια.. Νόμιζα ότι μιλούσαν για το συγκεκριμένο upload Πάντως, αυτή που ανέβασα, είναι καθαρή.. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμία ιδέα παίδες? 99% μπαταρία... Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε και μία άλλη ρομ. Edited June 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καμία ιδέα παίδες? Είχα το ίδιο πρόβλημα με kitkat ,σε lolipop και mm είναι όλα οκ.φυσικά ξανά εκανα calibration κάθε φορά που έβαζα αλλη Ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 A , Είναι παλιά σχόλια.. Νόμιζα ότι μιλούσαν για το συγκεκριμένο upload Πάντως, αυτή που ανέβασα, είναι καθαρή.. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 99% μπαταρία... Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε και μία άλλη ρομ. Χαχαχ εγώ εκανα χαζομαρα και έγραψα λάθος σελιδα!χθες συγκεκριμένα ειχαν κουβέντα για την cool ui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Είχα το ίδιο πρόβλημα με kitkat ,σε lolipop και mm είναι όλα οκ.φυσικά ξανά εκανα calibration κάθε φορά που έβαζα αλλη Ρομ! Είμαι με CM όμως τώρα. Θα περιμένω να ανεβάσει ο Jp την καινούργια να δοκιμάσω με αυτήν! Σε περίπτωση που αποφασίσω για μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Είμαι με CM όμως τώρα. Θα περιμένω να ανεβάσει ο Jp την καινούργια να δοκιμάσω με αυτήν! Σε περίπτωση που αποφασίσω για μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάποια? Κάνε ένα τσεκ στην αναζήτηση για μπαταρία έχουν αναφέρει παιδιά "αξιόπιστες" μπαταρίες. Μακρυά απο αυτές που είναι και καλά 2800 -3000 mah και άλλες τέτοιες π****ριες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 θέλω να περάσω την cm 12.1 final edition. έχω custom recovery αλλά όχι την philz, θα γίνει η δουλειά? ρωτάω γιατί στα βήματα λέει να περάσω την philz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 θέλω να περάσω την cm 12.1 final edition. έχω custom recovery αλλά όχι την philz, θα γίνει η δουλειά? ρωτάω γιατί στα βήματα λέει να περάσω την philz. Θα γίνει δουλειά αμα κανεις τα βήματα που πρεπει.γνώμη μου αν θέλεις λολιποπ βάλε την rr που ανέβασε ο jpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) όλα εντάξει, έκατσε μια χαρά η resurrection αποτι φαίνεται. κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι όταν ανοίγεις data δεν σε ρωτάει από ποια sim και είναι λίγο αβολο να μπαίνεις στα settings κάθε φορά για να το ρυθμίζεις. επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω default storage την sd? Edited June 21, 2016 by kerlon10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 όλα εντάξει, έκατσε μια χαρά η resurrection αποτι φαίνεται. κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι όταν ανοίγεις data δεν σε ρωτάει από ποια sim και είναι λίγο αβολο να μπαίνεις στα settings κάθε φορά για να το ρυθμίζεις. επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω default storage την sd? Για τα data μπορεί να γίνεται με gravitybox αποθήκευση στην sd xinternalsd module. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα μήπως έχει κάποιο μέλος καμία οθόνη διαθέσιμη ? Γιατί περιμένω από ebay τώρα τρις μήνες και ακόμα έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα μήπως έχει κάποιο μέλος καμία οθόνη διαθέσιμη ? Γιατί περιμένω από ebay τώρα τρις μήνες και ακόμα έρχεται Έμπλεξες, το έχω πάθει, υπόψιν σαν τη γνήσια καμία. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έμπλεξες, το έχω πάθει, υπόψιν σαν τη γνήσια καμία. Έχω πάρει άλλες δύο και όλα καλά μάλιστα η μια είχε πρόβλημα και μου έστειλαν άλλη αλλά τώρα ο τύπος με δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα μήπως έχει κάποιο μέλος καμία οθόνη διαθέσιμη ? Γιατί περιμένω από ebay τώρα τρις μήνες και ακόμα έρχεται Στις προηγούμενες σελίδες έχει μερικά "καμένα" κινητά, δεν στελνεις κανέναν μνμ μήπως σου δωσουν την οθόνη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Στις προηγούμενες σελίδες έχει μερικά "καμένα" κινητά, δεν στελνεις κανέναν μνμ μήπως σου δωσουν την οθόνη??? Αν ξέρεις τι σελίδα δώσε λινκ γιατί άρχισα να διαβάζω προς τα πίσω αλλά δεν έβγαλα άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) RR 5.7.0 (r46) **GPS + FM fixed** **Gapps Included** for {A311/A310} http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-rr-5-7-0-r46-gps-fm-fixed-gapps-t3404163 Installation Instructions - Download the ROM - Put the downloaded zip files on your SDCard - Reboot in Recovery - Wipe System, Cache, Dalvik Cache, Internal and Data Partition - Format Data partition - Go to Mount settings (untick on data, system, cache partition) - Install RR 5.7.0 zip file (Gapps included already) - Reboot system - For A310 users, again reboot to recovery and flash A310 patch Enjoy CyanogenMod 13 . Ε, αν και αυτή δεν δει καρτες, δεν ξανασχολουμαι με mm :p (στο μεταξύ, ας ετοιμασω την ν2 της LG G3 :) ) Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 RR 5.7.0 (r46) **GPS + FM fixed** **Gapps Included** for {A311/A310} http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-rr-5-7-0-r46-gps-fm-fixed-gapps-t3404163 Installation Instructions - Download the ROM - Put the downloaded zip files on your SDCard - Reboot in Recovery - Wipe System, Cache, Dalvik Cache, Internal and Data Partition - Format Data partition - Go to Mount settings (untick on data, system, cache partition) - Install RR 5.7.0 zip file (Gapps included already) - Reboot system - For A310 users, again reboot to recovery and flash A310 patch Enjoy CyanogenMod 13 . Ε, αν και αυτή δεν δει καρτες, δεν ξανασχολουμαι με mm :p (στο μεταξύ, ας ετοιμασω την ν2 της LG G3 :) ) την ειδα πριν λιγο,την δοκιμασες?Το port του προηγουμενου δεν εβλεπε εσωτερικη καρτα,ελπιζω αυτος να εκανε καλυτερη δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) βλεπω κι αλλες αφιξεις στο xda καθως και gps fix που λογικα θα κανει για ολες τις mm,πολυ καλο αυτο! Αυτη η CrDroid πρεπει να ναι επισης πολυ ενδιαφερουσα http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-crdroid-micromax-canvas-nitro-a311-t3404243 βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=i6_pwmBytrk To απογευμα θα βαλω την νεα rr απο το xda να τσεκαρω,αν ειναι το ιδιο καλη οσο αυτη που ειχα βαλει τις προαλλες που δεν εβλεπε εσωτερικη τοτε φτιαχτηκαμε,τα εσπαγε η rom. Θα ενημερωσω. Edited June 23, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Κατέβασα το GPS fix. Από μια ματιά που του ριξα, μάλλον, διορθώνει κι άλλα πράγματα.. Προφανώς αυτός που το έφτιαξε, πήρε από ρομ στην οποία λειτουργεί το GPS και επιπλέον αρχεία, άσχετα μ αυτό.... Π.χ, βλέπω οτι ξηλωσε και αρχεία μοντεμ, wifi, τηλεφωνιας, βτ κλπ Κοινώς, για να μην ψάχνεται, "σήκωσε" ολόκληρη ρομ, κατά το πρότυπο φακέλων του lollicraft network stability. Τεσπα.. . Αρκεί να παίξει. Πάντως, η rr 570, το έχει ενσωματωμενο... (i guess..) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 YEEESSS . η εγκατασταση εγινε με philz. H RR570, βλεπει κανονικα καρτες σιμς. Gps λειτουργει σε off line mode. Titanium backup αποσυμπιεζει κανονικα. Μεχρι τωρα, δεν βλεπει data. Δλδ,δεν τ ανοιγει.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 YEEESSS . η εγκατασταση εγινε με philz. H RR570, βλεπει κανονικα καρτες σιμς. Gps λειτουργει σε off line mode. Titanium backup αποσυμπιεζει κανονικα. Μεχρι τωρα, δεν βλεπει data. Δλδ,δεν τ ανοιγει.. Κοντεύει δλδ... πιστεύεις να την κατεβασω ή να περιμένω; Είμαι με data δεν έχω wifi οπότε αν αξίζει να "σπαταλησω" μερικά.. εφόσον βλέπει data βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Ok..... Βλέπει data, με μια διόρθωση.. Έχει θέμα με την κωδικοποίηση βίντεο στην εφαρμογή του Facebook. image sharing Θα το διορθωσω.. Επίσης, πέταξα το v4a και εγκατεστησα Dolby Digital plus.... imagehosting... Προβλέπω απλοαντ...;) Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ok..... Βλέπει data, με μια διόρθωση.. Έχει θέμα με την κωδικοποίηση βίντεο στην εφαρμογή του Facebook. image sharing Θα το διορθωσω.. Επίσης, πέταξα το v4a και εγκατεστησα Dolby Digital plus.... imagehosting... Προβλέπω απλοαντ...;) Τι διόρθωση έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τι διόρθωση έκανες; Φλασαρα 3g modem. Μπορεί να ηταν και συμπτωματικο Ότι βελτίωση κάνω, θα είναι ενσωματωμένη στην έκδοση που θα ανεβάσω... Ήδη, έχω ενσωματώσει βιβλιοθήκες gionee και Dolby Digital plus και ο ήχος είναι super! :D Εγκατάσταση με ένα κλικ. (αντε 2,λογω xposed framework) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts