kerlon10 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 στο κινητό της κοπέλας μου σταμάτησε να δουλεύει το playstore. φοράει την s6 του jpower. κάθε φορά που πατάει πάνω βγάζει σφάλμα και κλείνει. από τις ρυθμίσεις καθάρισα την cache της εφαρμογής αλλά δεν διορθώθηκε. δεν δοκίμασα από recovery clear cache πάντως. τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 στο κινητό της κοπέλας μου σταμάτησε να δουλεύει το playstore. φοράει την s6 του jpower. κάθε φορά που πατάει πάνω βγάζει σφάλμα και κλείνει. από τις ρυθμίσεις καθάρισα την cache της εφαρμογής αλλά δεν διορθώθηκε. δεν δοκίμασα από recovery clear cache πάντως. τι μπορώ να κάνω? Κάνε wipe cache/dalvik αν δεν γίνει κάνε και διαγραφή/ εκκαθαριση δεδομένων της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ τελικά πιστεύω αυτό που λέγαμε κάποτε για διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ ίδιων συσκευών. Τι να πω ρε συ grgz.. και να πεις ότι είμαι κανενας ασχετος..>>??? !! Χαλαρά , παίζει να έχω το πιο πολυφλασαρισμένο F1 του νήματος :p:p Ενθαρρυντικό, οτι το σφάλμα εμφανιζεται και σε άλλους... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο κινητό της κοπέλας μου σταμάτησε να δουλεύει το playstore. φοράει την s6 του jpower. κάθε φορά που πατάει πάνω βγάζει σφάλμα και κλείνει. από τις ρυθμίσεις καθάρισα την cache της εφαρμογής αλλά δεν διορθώθηκε. δεν δοκίμασα από recovery clear cache πάντως. τι μπορώ να κάνω? απο ρικοβερι καθαρισε κασε και νταλβικ κασε Στην χειρότερη, φλάσαρε ανωτερη κατηγορία Gapps Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Ναι, για την παραμετροποιηση της rr είχα μιλήσει παλαιότερα, όταν παρουσιασα την RESSURECTION REMIX 5.5.9. Αυτή, η Pac-Man και η aicp Δεν χρειαζονται gravity :happy: Αζουλι, πριν βάλεις την rr, τι ρομ φορουσες? :worry: την cm12.1 του xda.Βαζεις τα gapps καπακι πριν μπουταρεις για πρωτη φορα?Τα open gapps pico εβαλα εγω τα imei σου τα τσεκαρες μετα το φλασαρισμα? Edited June 13, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ναι, κατά γράμμα τις οδηγίες ναι, κανονικά τα βλεπω με *#06# Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έβαλα την pacman, σήμα οκ ,(την πέρασα κάνοντας όλα τα wipe πλην recovery και sd)x3.το μόνο θέμα που έχω μέχρι τώρα ειναι με το xinternalsd (απο fb δεν αποθηκεύει τις φωτο καθόλου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 με τι ρικοβερι? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) βλεπω και νεα cm13 με βελτιωση στο δικτυο λογικα,θα την τσεκαρω μετα Με το xinternal ισχυει τελικα,δεν σωζουν ολες οι εφαρμογες στην εξωτερικη. Εχουν κανει ******* απο την google απ οτι εχω καταλαβει,θα τσεκαρατε με τι ονομα εμφανιζεται η εξωτερικη καρτα στις mm.Αντι για "sd card" εμφανιζεται ως κατι του στυλ "D36Y-G359" Αυτο μπερδευει τις εφαρμογες που εχουμε κανει restore απο παλιοτερες rom,στις οποιες η διαδρομη που εχει αποθηκευτει ψαχνει "sd card" και δεν βρισκει. Εγω χρειαστηκε σε ολες αυτες τις εφαρμογες να διορθωσω την διαδρομη προς την εξωτερικη για να ξαναδουνε την καρτα.Ψιλο******* αυτο,δεν ξερω αν φταιει η google η η cyanogen Edited June 13, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 με τι ρικοβερι? Twrp 2860 με ενδιάμεσα reboot recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 γιατι το αλλο?που μετα απο 3 μερες στην rr φτιαχτηκε το θεμα με τα data?!Βγαινω σημερα για δουλεια και συνδεθηκαν πρωτη φορα μονα τους,λιγη ωρα αφου εχασε το wifi.Οχι αμεσα αλλα το οτι συνδεθηκαν ειναι κατι..! Ελπιζω να ειναι απο τα θεματα που φτιαχτηκαν με τα νεα rils στην σημερινη cm13. Σχεδον offtopic:Βγηκε cm13.1 ,οχι για το τηλ μας ακομα αλλα τσεκαρετε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 βλεπω και νεα cm13 με βελτιωση στο δικτυο λογικα,θα την τσεκαρω μετα Με το xinternal ισχυει τελικα,δεν σωζουν ολες οι εφαρμογες στην εξωτερικη. Εχουν κανει ******* απο την google απ οτι εχω καταλαβει,θα τσεκαρατε με τι ονομα εμφανιζεται η εξωτερικη καρτα στις mm.Αντι για "sd card" εμφανιζεται ως κατι του στυλ "D36Y-G359" Αυτο μπερδευει τις εφαρμογες που εχουμε κανει restore απο παλιοτερες rom,στις οποιες η διαδρομη που εχει αποθηκευτει ψαχνει "sd card" και δεν βρισκει. Εγω χρειαστηκε σε ολες αυτες τις εφαρμογες να διορθωσω την διαδρομη προς την εξωτερικη για να ξαναδουνε την καρτα.Ψιλο******* αυτο,δεν ξερω αν φταιει η google η η cyanogen Το chrome έχει θεματακια,ο speed αποθηκεύει κανονικά sd facebook ακόμα δεν βρήκα ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) κανε αν θες, ενα τσεκ με boat browser.. Αν παίζει σωστα, θα την περάσω.. Είνια η μονη που βλέπει τις σιμ μου Edited June 13, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Only cm13 and mokee can "see" sim cards. Τι εννοει ο ποιητης ? Ποια ρομ να βαλω ακουσα βγηκε cm13 ? Aυτη η mokee τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ολες οι αλλες 6αρες δεν βλέπουν τις σιμ καρτες μου.. μονο αυτές οι 2 βλέπουν. Οι άλλες μου ζητάνε να βαλω καρτες σιμ, παρότι έχω μέσα και παρότι με *#06# μου βγάζει κανονικά τα ιμει. (Ασε.. ¨τσαλαπατήθηκε¨ ο εγωισμός μου... :p:D:lol::lol::lol:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το chrome έχει θεματακια,ο speed αποθηκεύει κανονικά sd facebook ακόμα δεν βρήκα ακρη 2. In Facebook if you can't find any photos to upload , then go to facebook app info and enable all permissions and reboot Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εχεις λινκ για αυτες που λες? Ποια λες να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ολες οι αλλες 6αρες δεν βλέπουν τις σιμ καρτες μου.. μονο αυτές οι 2 βλέπουν. Οι άλλες μου ζητάνε να βαλω καρτες σιμ, παρότι έχω μέσα και παρότι με *#06# μου βγάζει κανονικά τα ιμει. (Ασε.. ¨τσαλαπατήθηκε¨ ο εγωισμός μου... :p:D:lol::lol::lol:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2. In Facebook if you can't find any photos to upload , then go to facebook app info and enable all permissions and reboot Τίποτα...και στον boat το ίδιο,access denied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα.είμαι με την rr 5.5.9 και σήμερα προσπάθησα μια τρεξω τα προγράμματα για cardboard camera .δεν λειτουργούσεΞ τίποτε.φταίει το τηλέφωνο που δεν έχει πυξίδα η το firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) sory για το off topic αλλα 'ηρθε για μενα ο καιρος να αλλαξω το coolpad , ποιο αλλο τηλ τραβαει το ιδιο καλες φωτογραφιες ? Edited June 13, 2016 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δοκίμασε να κατεβάσεις το sdfix από google play,αν και πάλι δεν γίνει τίποτα μάλλον είναι θέμα rom η miui (όλες όχι μόνο του kouskous ) δεν μεταφέρουν εφαρμογές σε sd, δεν είναι πρόβλημα δλδ είναι κανόνας. και το root το κάνεις κάθε φορά που ενεργοποιείς εφαρμογή που ζητάει δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 sory για το off topic αλλα 'ηρθε για μενα ο καιρος να αλλαξω το coolpad , ποιο αλλο τηλ τραβαει το ιδιο καλες φωτογραφιες ? Xiaomi mi4 ,redmi note 3 pro λογικά καλύτερες.δεν ξέρω το redmi 3 αν βγάζει ισάξιες.βασικά αν πας στα νήματα τα παιδιά θα έχουν λογικά ανεβάσει φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα.είμαι με την rr 5.5.9 και σήμερα προσπάθησα μια τρεξω τα προγράμματα για cardboard camera .δεν λειτουργούσεΞ τίποτε.φταίει το τηλέφωνο που δεν έχει πυξίδα η το firmware; δεν εχει το τηλ σενσορες που χρειαζονται για τετοια φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 δεν εχει το τηλ σενσορες που χρειαζονται για τετοια φαση. Και καλύτερα που δεν έχει.. Τζάμπα ρεύμα. (για την δική μου χρήση) Στο προηγούμενο τηλέφωνο, που είχε όλους τους αισθητήρες η μπαταρία αδειαζε νεράκι... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Azuli θέμα ΜΜ είναι το περίεργο όνομα της sd, και στην RR μου το έχει αλλάξει. Και βέβαια γίνεται της Πόπης από εφαρμογές που ψάχνουν να βρουν sdcard1... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Azuli θέμα ΜΜ είναι το περίεργο όνομα της sd, και στην RR μου το έχει αλλάξει. Και βέβαια γίνεται της Πόπης από εφαρμογές που ψάχνουν να βρουν sdcard1... :) ναι ψιλοfail.. Eβαλα μολις την νεα cm13 r46 .Μπηκε κανονικα και αυτη,τις sim τις βλεπει.Τεσταρω και λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts