Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασε αλλον.Εγω τον εχω σβησει γιατι δημιουργουσε καποια προβληματα.Τσεκαρε αυτον http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-speed-browser-lightweight-elegant-t2923519 οτι πιο γρηγορο εχω δει σε browser.Πλεον εχω αυτον μονιμο.

Αυτός λίγο που διάβασα έχει bugs κάνω λάθος; Εγώ έχω τον chrome και είμαι ευχαριστημένος πολυ

Έχει βάλει κάποιος από εδώ την cm13 να πει εντυπώσεις;

Edited by georgeIII

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παιδιά sos...συνδεσα το κινιτό με το pc για να περασω κάτι αρχεία και μόλις το αποσύνδεσα δεν μπορώ να βρώ τίποτα ούτε απο τα παλιά ούτε απο τα καινούρια...και στο pc και απο το fx δεν μπορώ να δω τπτ...έxω την samsung note 4 rom...τι μπορώ να κάνω??

Αυτός λίγο που διάβασα έχει bugs κάνω λάθος; Εγώ έχω τον chrome και είμαι ευχαριστημένος πολυ

Έχει βάλει κάποιος από εδώ την cm13 να πει εντυπώσεις;

τα bugs ειναι πολυ ανωδυνα σε σχεση με την ταχυτητα που προσφερει.Ειναι βασισμενος στον Lightning browser που ηταν ηδη πολυ γρηγορος αλλα αυτος ειναι ακομα πιο γρηγορος.Το καλο ειναι οτι ειναι ανταποκρισιμος ο developer και φτιαχνει πολυ γρηγορα οτι bug παρουσιαστει.Eγω τους εσβησα ολους με το που τον ανακαλυψα.

Για την cm13 μπορεις να διαβασεις στο thread της τις εμπειριες οσων την εβαλαν,οι ιδιες θα ειναι με το να την βαζαμε κι εμεις.

Εγω περιμενω την επομενη εκδοση.Ο fire855 που κανει ολη την δουλεια εχει να δωσει update 10 μερες που σημαινει οτι το update που ερχεται θα φτιαχνει πολλα πραγματα.

Edited by azuli

Μια ερωτηση υπαρχει τροπος να φτιαξω στην kit kat (laek αν αυτο βοηθαει) που εχει το προβλημα που αν χαθει το σημα (μετρο,σημεια χωρις δικτυο) δεν το βρισκει μετα?

Μια ερωτηση υπαρχει τροπος να φτιαξω στην kit kat (laek αν αυτο βοηθαει) που εχει το προβλημα που αν χαθει το σημα (μετρο,σημεια χωρις δικτυο) δεν το βρισκει μετα?

Άλλαξε ROM.

Για kitkat προτείνω την inew v3 plus v1. 30 από το needrom.

Για lollipop διάβασε τις τελευταίες ~ 50 σελίδες ή θα σου προτείνει κάποιος άλλος φίλος από δω.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκιμασε αλλον.Εγω τον εχω σβησει γιατι δημιουργουσε καποια προβληματα.Τσεκαρε αυτον http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-speed-browser-lightweight-elegant-t2923519 οτι πιο γρηγορο εχω δει σε browser.Πλεον εχω αυτον μονιμο.

Τον δοκίμασα και συμφωνώ. Thanks Azuli.

Άλλαξε ROM.

Για kitkat προτείνω την inew v3 plus v1. 30 από το needrom.

Για lollipop διάβασε τις τελευταίες ~ 50 σελίδες ή θα σου προτείνει κάποιος άλλος φίλος από δω.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω για την απαντηση.

Δοκιμασες την inew v3 plus v1. 30 και ειναι οκ με το σημα;

Επισης η lollipop ειναι οκ με το σημα; Δεν με νοιαζει να ειναι η τελεια απλα θελω αυτο με το σημα του κινητου αντε και το wifi...

Ευχαριστω για την απαντηση.

Δοκιμασες την inew v3 plus v1. 30 και ειναι οκ με το σημα;

Επισης η lollipop ειναι οκ με το σημα; Δεν με νοιαζει να ειναι η τελεια απλα θελω αυτο με το σημα του κινητου αντε και το wifi...

Για την inew v3 plus, την έχω δοκιμάσει και είναι ΟΚ.

Για lollipop δεν έχω δοκιμάσει κάποια.

Καλησπέρα και καλό ΣΚ, κατα λάθος σήμερα όταν έβαλα το USB, πάτησα την επιλογή charge only και δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Διότι πλέον δεν μου βγάζει στο notification bar καν το σηματάκι με την σύνδεση που μετά διαλέγεις τι θες.

Είμαι με την RR και όσο γκουγκλάρισμα και αν έκανα δεν βρήκα λύση... :wacko:

Καλησπέρα και καλό ΣΚ, κατα λάθος σήμερα όταν έβαλα το USB, πάτησα την επιλογή charge only και δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Διότι πλέον δεν μου βγάζει στο notification bar καν το σηματάκι με την σύνδεση που μετά διαλέγεις τι θες.

Είμαι με την RR και όσο γκουγκλάρισμα και αν έκανα δεν βρήκα λύση... :wacko:

Θα πας ρυθμίσεις , χώρος αποθήκευσης, θα πατήσεις τις τρεις τελιτσες πάνω αριστερά και θα σου βγάλει επιλογή για το usb...

Θα πας ρυθμίσεις , χώρος αποθήκευσης, θα πατήσεις τις τρεις τελιτσες πάνω αριστερά και θα σου βγάλει επιλογή για το usb...

το εκανα αυτο και δεν κανει απολυτως τπτ

το εκανα αυτο και δεν κανει απολυτως τπτ

Πρέπει να γίνει με το τηλέφωνο συνδεμενο στο PC αν θυμάμαι καλά.

Πρέπει να γίνει με το τηλέφωνο συνδεμενο στο PC αν θυμάμαι καλά.

έτσι το έκανα και δεν γινόταν τπτ.

θελει ενα app απο το Playstore, εχω ποσταρει πιο παλια οπως επισης και καποιος αλλος νομιζω.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! αυτή ήταν η λύση στο πρόβλημα τελικά. :)

Πλεον, έχω το άλλο κουλό. Μπαίνω στην εφαρμογή του What's up και μου βγάζει "δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ο αριθμός σου". Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό; Μου έκανε κάτι περίεργα στ αδεδομένα της κοσμοτέ, οπότε έβαλα έβγαλα την σιμ και όλα καλά αλλά αυτό εξακολουθεί εδώ και μέρες να το κάνει.

Καλό απόγευμα.Αν ξέρει κανείς και έχει όρεξη θα ήθελα την βοήθεια του.Μου έφερε ένας φίλος ένα f1 προφανώς τουβλιασμένο μιας και έκανε συνέχεια restart στο logo.Δοκίμασα τον οδηγό που υπάρχει εδώ,στην πρώτη σελίδα,και ενώ έδειξε να ολοκληρώνεται πάλι δεν άνοιξε.Δοκίμασα επίσης με έναν οδηγό που βρήκα στο xda (με το coolpad assistance) και αυτή η προσπάθεια ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω πριν το πετάξω στα σκουπίδια;;;

Πέρασα την RESSURECTION REMIX 5.5.9 (LP) (28-02-2016) ΣΕ COOLPAD F1 (by jpower73)

και έχω κάποια προβλήματα

1. Δεν μπορώ να δουλέψω σε 2G (το χρειάζομαι γιατί στον χώρο που δουλεύω δεν έχει καλό σήμα) , είναι συνέχεια σε 3G ακόμη και όταν το αλλάζω με το χέρι

(έχω πάει στο μενού *#*#4636#*#* και έχω δοκιμάσει τα πάντα.

2. στο ράδιο FM δεν ακούω ήχο στα μεγάφωνα , και πολλές φορές δεν ακούω ούτε από τα ακουστικά (έχω αλλάξει ακουστικά )

3. Δεν βρίσκω μενού για το αυτόματο Power off ή Power on της συσκευής (το χρειάζομαι αρκετά)

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να τα λύσω αυτά τα προβλήματα.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

1. Το 2g / 3g λειτουργεί κανονικά.. Δεν έχει θέμα.

Αν θες δοκίμασε κι αυτό το Widget.... http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/widget-toggle-network-type-5-0-xda-t2945406

2. Το ηχείο στο ραδιόφωνο δεν παίζει σε καμία cm είτε 5άρα είτε 6αρα. Τα ίντερνετικα ραδιόφωνα παίζουν οκ από ηχείο.

Οι ψειρες παίζουν κανονικά. Δοκίμασε άλλο ζευγάρι μήπως αυτές που έχεις χάλασαν.

3. Scheduled power on & off δεν υποστηρίζει καμία cm. Πλην όμως, μπορείς να φτιάξεις εύκολα μια μακροεντολη με την εφαρμογη macrodroid, αλλά μόνο για αυτόματο σβήσιμο.

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλό απόγευμα.Αν ξέρει κανείς και έχει όρεξη θα ήθελα την βοήθεια του.Μου έφερε ένας φίλος ένα f1 προφανώς τουβλιασμένο μιας και έκανε συνέχεια restart στο logo.Δοκίμασα τον οδηγό που υπάρχει εδώ,στην πρώτη σελίδα,και ενώ έδειξε να ολοκληρώνεται πάλι δεν άνοιξε.Δοκίμασα επίσης με έναν οδηγό που βρήκα στο xda (με το coolpad assistance) και αυτή η προσπάθεια ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο.Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω πριν το πετάξω στα σκουπίδια;;;

Δοκίμασε να του περάσεις rom με τα YGDP Tools από τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Αν έχουν περαστεί σωστά οι drivers και ενώ ολοκληρώνεται η διαδικασία επιτυχώς παραμένει στο boot logo πολύ φοβάμαι ότι κάηκε η flash, είναι στη μόδα τελευταία, υπήρξαν κάποια κρούσματα. Αν είναι να το πετάξεις εσύ ή ο κάτοχός του, το θέλω για ανταλλακτικά, με το αζημίωτο εννοείται.

Edited by grgz

1. Το 2g / 3g λειτουργεί κανονικά.. Δεν έχει θέμα.

Αν θες δοκίμασε κι αυτό το Widget.... http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/widget-toggle-network-type-5-0-xda-t2945406

2. Το ηχείο στο ραδιόφωνο δεν παίζει σε καμία cm είτε 5άρα είτε 6αρα. Τα ίντερνετικα ραδιόφωνα παίζουν οκ από ηχείο.

Οι ψειρες παίζουν κανονικά. Δοκίμασε άλλο ζευγάρι μήπως αυτές που έχεις χάλασαν.

3. Scheduled power on & off δεν υποστηρίζει καμία cm. Πλην όμως, μπορείς να φτιάξεις εύκολα μια μακροεντολη με την εφαρμογη macrodroid, αλλά μόνο για αυτόματο σβήσιμο.

Από τις απντήσεις αποφάσισα να πάω σε άλλη rom.

Καμία πρόταση , να παίζουν όλα τα παραπάνω?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Δοκιμασε την lg g3.

Μόνο θέμα, ότι βλέπει τις χωρητικότητες ανάποδα.(έτσι , σώζει απ ευθείας στην sd φωτογραφίες, data)

Κατα τ άλλα, πολύ smooth

Redmi Note 9 Pro 6-128

Από τις απντήσεις αποφάσισα να πάω σε άλλη rom.

Καμία πρόταση , να παίζουν όλα τα παραπάνω?

inew v3 plus απο needrom η maucat απο modaco.Οι καλυτερες kitkat rom.

Παιδιά την βοήθεια σας! εδώ και μήνες , επανελειμμένα κλείνει και δεν ξαναανοίγει αφού μου βγάζει διάφορα μηνύματα του στυλ "η τάδε υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί". Του έχω κάνει τουλάχιστον 10 φορές την διαδικασία του Coolpad F1 Unbrick Guide που αναφέρετε στην αρχή του άρθρου, του περνάω και νεά ρομ και επανέρχεται. Αλλά μετά απο καμιά εβδομάδα πάλι τα ίδια. Ως τώρα έχω δοκιμάσει την τελευταία miui και την algorithm. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Φταίνε οι ρομ? Υπάρχει κάποιο "ολικό" φορμάτ να του κάνω μπας και συνέλθει??? ευχαριστώ

@jpower

εβαλα σε ενα φιλαρακι την RR, την περασα 3 φορες και δνε μου εβγαλε καμια φορα να πατησω το deny στο superuser1000. Στο τελος ειπα, πως οκ ισως δεν χρειαζεται και προχωρησα την εγκατασταση, αλλα τελικα αντιμετωπιζει πολλα bugs που ισως οφειλονται σε αυτο.

Αν δεν το ανοιξει αυτοματα σαν μηνυμα, υπαρχει τροπος να το "ενεργοποιησω" εγω για να πατησω deny?

Παιδιά την βοήθεια σας! εδώ και μήνες , επανελειμμένα κλείνει και δεν ξαναανοίγει αφού μου βγάζει διάφορα μηνύματα του στυλ "η τάδε υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί". Του έχω κάνει τουλάχιστον 10 φορές την διαδικασία του Coolpad F1 Unbrick Guide που αναφέρετε στην αρχή του άρθρου, του περνάω και νεά ρομ και επανέρχεται. Αλλά μετά απο καμιά εβδομάδα πάλι τα ίδια. Ως τώρα έχω δοκιμάσει την τελευταία miui και την algorithm. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Φταίνε οι ρομ? Υπάρχει κάποιο "ολικό" φορμάτ να του κάνω μπας και συνέλθει??? ευχαριστώ

Πέρνα μία official μέσω YGDP Tools, έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα, είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να φορμάρει τα πάντα.

@jpower

εβαλα σε ενα φιλαρακι την RR, την περασα 3 φορες και δνε μου εβγαλε καμια φορα να πατησω το deny στο superuser1000. Στο τελος ειπα, πως οκ ισως δεν χρειαζεται και προχωρησα την εγκατασταση, αλλα τελικα αντιμετωπιζει πολλα bugs που ισως οφειλονται σε αυτο.

Αν δεν το ανοιξει αυτοματα σαν μηνυμα, υπαρχει τροπος να το "ενεργοποιησω" εγω για να πατησω deny?

Ναι,

Πήγαινε στο supersu και δωστο από κει deny.

To settings 1000 ειναι το πρώτο πράγμα που βγάζει μόλις μπεις στο λειτουργικό.

Μη βιαστεις. Μόλις τελειώσει το bootanimation και μπεις στο λειτουργικό (desktop) θα εμφανιστεί. Μη πατήσεις τίποτα, μέχρι να εμφανιστεί... :)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128