mixanikosgr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 σε παιδευω.ειναι αυτη την κατεβασα απο την πρωτη σελιδα στις ρομ colection Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4 κατεβασα και ετρεξα το sd kikat fixer .κανω κατι αλλο?η αυτο και τελος? Με αυτό μπορείς πλέον να σώζεις στην sd. Στο μενού του τηλεφώνου στις ρυθμίσεις όμως έχει επιλογή για την προεπιλεγμένη θέση και εκεί πρέπει να βάλεις την sd, για να μεταφερθούν εφαρμογές κλπ εκεί και ότι καινούργιο θα πάει εκεί. Για το άλλο όπως σου είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Στο μεταξύ, έχω φτιάξει και v.2 της note4 rom, με ενσωμάτωση/διορθωση εντολων για fstrim και zipalign σε κάθε εκκίνηση. Έχω φορτώσει όλες τις εφαρμογές και πάει απίστευτα γρήγορα... Όσοι την έχετε και έχετε διαπιστώσει bugs, πείτε μου, πριν ανεβάσω την 2η έκδοση Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Με αυτό μπορείς πλέον να σώζεις στην sd. Στο μενού του τηλεφώνου στις ρυθμίσεις όμως έχει επιλογή για την προεπιλεγμένη θέση και εκεί πρέπει να βάλεις την sd, για να μεταφερθούν εφαρμογές κλπ εκεί και ότι καινούργιο θα πάει εκεί. Για το άλλο όπως σου είπα ναι το εκανα και αυτο.μεχρι στιγμης ολα καλα.ευχαριστω για την βοηθεια.θα την ψαξω ακομα λιγο αν και φαινετε πολυ καλη.με καλυπτει αρκετα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Στο μεταξύ, έχω φτιάξει και v.2 της note4 rom, με ενσωμάτωση/διορθωση εντολων για fstrim και zipalign σε κάθε εκκίνηση. Έχω φορτώσει όλες τις εφαρμογές και πάει απίστευτα γρήγορα... Όσοι την έχετε και έχετε διαπιστώσει bugs, πείτε μου, πριν ανεβάσω την 2η έκδοση jpower δες και αυτο που ειπα με το ΒΤ ενω συνδεεται δεν εχεις ηχο καθολου εντιτ.. θελω να εγκαταστησω τα win 8.1 υπαρχει κανενα προβλημα με drivers η με την συνδεση του κινητου? Edited February 20, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) jpower δες και αυτο που ειπα με το ΒΤ ενω συνδεεται δεν εχεις ηχο καθολου Λοιπόν, εγώ δεν μπορούσα καν να συνδεθώ.. Η λύση... Κάντε rename το Bluetooth απο ANDROID BT σε NOTE 4. Και ξανακανετε ζευξη. http://s12.postimg.org/tf2b1e5fx/Screenshot_2016_02_21_00_05_24.png screen capture windows Δοκιμασμένο πριν λίγο σε καρκιτ και σε ακουστικό βτ (dacom) Edited February 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) θα βάλεις την 4.4 046 που έχω δώσει λινκ πιο πίσω και θα περάσεις και το philz recovery. Προγράμματα τύπου clean master είναι άχρηστα, ιδίως το συγκεκριμένο που κατεβάζει και ότι θέλει ΘΑ βάλεις πρώτα τον coolpad. Αλλά το κυριόταρο είναι οι vcom που πρέπει μπουν σωστά. Σύνδεσέτο όπως στις οδηγίες στην πρώτη σελίδα σε όλα τα Mode. ή Το συνδέεις κλειστό και χωρίς να το βγάλεις καθόλου το αλλάζεις μmode και το στο τέλος πατάς το Power να ξεκινήσει και ας είναι σε bootloop. Και συμβατότητα xp, antivirus, firewall κλπ κλειστά όλα και δοκιμάζεις όλες τις θύρες usb Δες και αυτά http://laurentiumihet.ro/technology/windows-10-mtk-vcom-usb-drivers-for-32-64-bit-drivers-installation-tutorial/ http://laurentiumihet.ro/technology/sp-flash-tool-mediatek-mt65xx-drivers-download-and-installation-guide-including-bricked-devices/ http://laurentiumihet.ro/technology/remove-disable-uninstall-mtk-usb-drivers-and-inactive-com-ports-usbdeview-2-22-download-for-32-64-bit-windows/ ειμαι με windows 7 64 bit τωρα αυτα τα δυο δεν τα καταλαβα :( Το συνδέεις κλειστό και χωρίς να το βγάλεις καθόλου το αλλάζεις μmode και το στο τέλος πατάς το Power να ξεκινήσει και ας είναι σε bootloop. Και συμβατότητα xp? το πρωτο τι εννοεις μ mode και αυτο με το power ? και σιμβατοτητα xp πως κανω ? τους drivers vcom να τους περασω χειροκινητα ? ετσι ? ? Edited February 20, 2016 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) λοιπον απο που να αρχισω εβαλα την 4.2.2 διοτι ακομα δεν εχει κατεβει η 4,4 πολυ αργα κατεβεβαινουν εβαλα το recovery 6.0 .5 και εκανα φορματ και μετα πηγα ενα ενα να κανω ολα τα wipe στην cache κολαει μετα εβαλα philz διαλεξα install new rom την πρωτη φορα περασε νομιζω οταν πηγα στην cache κολησε μετα εβαλα την sg4 στα gaps μου εβγαλε error 7 οποτε δεν προχωρησε ξεκινησα περασα με uncle to philz και προσπαθησα να καθαρισω ολα απο την αρχη ομως κολλησε οπως εγραψα στην cache εβγαλα μπαταρια και μπρικαρε οσο για την μολυσμενη που ειχα το τηλεφωνο το ειχε ενας για την γυναικα του οταν μου το εφεραν ξεκινησε και φορτωνε πορνο σαιτ . κολλοουσε ειχε fc τοτε αφου δεν υπηρχε τροπος να κανω κατι αλλο πηγα στο recovery και εκανα εβησα τα data οταν ξεκινησε να εγκαθιστα διαφορα ομως ψιλοδουλευε μετα απο καποιε επανακεκινησεις αρχισε να δουλευει και μπηκα να καθαρισω μετο clean master και εβγαζε διαφορα που φαινοταν να μην ειναι φυσιολογικα και με παραξενα ονοματα το to clean master me βοηθησε να βγαλω ολες τις εφαρμογες και εμεινα με τα βασικα στο security eixe 2 malware το ενα το εδιωξε το αλλο που αναφερθηκα εγραφε Android.Troj.a.Tia_ka η κατι τετιοιο στο google εβγαζε παρομοια οχι ομως αυτο και επισης υπηρχαν αναφορες για ιους που δεν μπορουσαν να αφαιρεθουν διοτι ηταν μεσα σε Legitimate apps https://www.google.gr/search?q=troj.at_tiak.a&oq=troj.at_tiak.a&aqs=chrome..69i57.28619j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3306142/Hackers-reveal-Android-malware-IMPOSSIBLE-remove-Malicious-bug-20-000-apps.html https://securelist.com/blog/incidents/35552/android-trojan-found-in-targeted-attack-58/ παρακαλω τα σχολια σας για το κολλημα στην cache @jpower73 αν εχεις να γραψεις κατι γιατα gapps και την sg4 ευχαριστω edit να μην ξεχασω να γραψω οτι κρασσαρε το Keyboard δεν λειτουργουσε φανταζομαι ειναι αποτελεσμα κακης εγκαταστασης ευχαριτω τον mixanikosgr για τις συμβουλες και ολους οσους βοηθουν ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι με windows 7 64 bit τωρα αυτα τα δυο δεν τα καταλαβα :( Το συνδέεις κλειστό και χωρίς να το βγάλεις καθόλου το αλλάζεις μmode και το στο τέλος πατάς το Power να ξεκινήσει και ας είναι σε bootloop. Και συμβατότητα xp? το πρωτο τι εννοεις μ mode και αυτο με το power ? και σιμβατοτητα xp πως κανω ? τους drivers vcom να τους περασω χειροκινητα ? ετσι ? ? φιλε οι οδηγιες ειναι πολυ αναλυτικες θα σε συμβουλευα να πας στην device manager (ετσι ξεσκαλωσα εγω win 7 64)το αρχειο install64 δεν δουλευε σε μενα ) οταν βαζεις το καλωδιο με το τηλεφωνο σου κανει τον ηχο της αποτυχιας εκαν διπλο κλικ και πατησα στην συσκευη και πατησα update driver ορισα που βρισκονατι οι drivers -MPHKAN και παλι δεν δουελευε!!!!!!!!!! εκανα reboot και ολα πηγαν μια χαρα μετα απο αυτο ελπιζω να καταλαβες και να τα καταφερεις αλλιως teamviewr! Edited February 20, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Τα gapps που έδωσα, παίζουν κανονικά..... Επιβεβαιωμένο.... Επίσης το latinime (το πληκτρολόγιο) που πέρασα, παίζει εξίσου καλά.. Βέβαια, χρησιμοποιώ το swiftkey Μάλλον θα σας δωσω την ν2... Απίστευτη ταχύτητα. Το fstrim και Zipalign με τα νέα σκριπ που πέρασα κάνει θαύματα.. Πολύ πιο γρηγορη από οτιδήποτε άλλο εχω τεστάρει τελευταία. Πιο γρήγορη από την LG g3.. Πιο γρηγορη από την infocus, infinix, κλπ κλπ κλπ..... Edited February 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) μπηκε sg4 και gapps σωστα σε αναμονη των βελτιωσεων ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @jpower73 η sg4 και τις δυο φορες αρνηθηκε να συνδεθει στο wifi μου βαζω την AMOI τα ιδια καθαρισα 2 δυο φορες εβαλα την sg4 +gapps wifi ok Edited February 20, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Πρόβλημα στην τελευταία έκδοση, δεν δουλεύουν τα data και το pc δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο..επέστρεψα στην 6.1.28 και όλα λειτουργούν καλά. Γεια χαρά! Την πέρασα πριν λίγο! Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά! Σχετικά με τη σύνδεση με το pc δεν ξέρω, γιατί πλέον δε με αφήνει να πειράξω τις ρυθμίσεις όπου επιλέγεις πώς θέλεις να συνδέεται με το pc! Οπότε μένει πάντα μη συνδεδεμένο... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friklos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Λοιπον, μολις περασα την Samsung Galaxy note 4. GPS με το πρωτο αναμα, ειδε 11 δορυφορους σε 2'' και κλειδωσε σε 7 απο αυτους σε 5'' , εντος σπιτιου, διπλα στο παραθυρο... Δεν εχει θεμα η ρομ στο κομματι αυτο... Ο φακος απο τα tiles του gravity , λειτουργει κανονικα.. Τελικα εμενα δεν δουλεψε παρα μονο με ιντερνετ ανοιχτο. Γυρισα σε infocus και δουλευει κανονικα. Μια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να φταιει: 1)καποια εφαρμογη που κανω επαναφορα με titanium;(υπαρχουν δυο εφαρμογες για gps) 2)Το γεγονος οτι ενω τα gapps βγαζουν μηνυμα failed κατα την εγκατασταση,μολις μπαινω τα βρισκω ολα εκει; Ευχαριστω πολυ για τη μεχρι τωρα βοηθεια σου. Περιμενω τη ν2 :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Το 1) λίγο απίθανο, αλλά με τις επαναφορες, καμια φορά, συμβαίνουν περίεργα.. Κι εγω επαναφορά έκανα χωρίς πρόβλημα Το 2) είναι κουφό... . Πάντως τα γκαπς εγκαθιστανται κανονικά. Αλλιώς, βάλτε κάτι άλλο απο 4.4.3. Edited February 20, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Feedback Infocus - sg4note Είχα την Infocus για καμιά εβδομάδα αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η κατανάλωση της μπαταρίας. Έβαλα την sg4note και είδα θαύματα με την μπαταρία. Από ταχύτητα όμως σε σχέση με την Infocus έχει διαφορές. Η Infocus ρολλαρει απίστευτα τις εφαρμογές κατά το άνοιγμα(fk, viber , φόρτωμα σελίδων )αλλά και όταν πας να στείλεις κάτι. Λες και έχεις άλλο κινητό. Ξέρεις τώρα θα μου πεις σιγά για μια ψιλό διαφορά. Και όμως είναι αισθητή. Εμένα με βολεύει κιόλας το μενού γιατί τα Samsung δεν τα πολύ πάω. Παρατήρησα ακόμα ότι οι ήχοι στην Infocus είναι "τούμπανο" σε όλα (ειδοποιήσεις, video streaming, κλήσεις) ενώ στην Samsung θα έλεγα normal με χαμηλό τον ήχο στο viber κατά την λήψη νέου μηνύματος (σε μένα τουλάχιστον). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το viper4android που έχει η Infocus. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Ο ήχος στην νοτε 4 βελτιώνεται αρδην, με το gionee sound patch της αρχικής. Δεν τον πειραξα. Τον άφησα ως έχει. Edited February 21, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ο ήχος στην νοτε 4 βελτιώνεται αρδην, με το gionee sound patch της αρχικής. Δεν τον πειραξα. Τον άφησα ως έχει. gps εδιεχνε 10 ομως πηρε λιγη ωρα φυσιολογικα για το 1ο λοκαρισμα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά τι είναι το fstrim και το Zipalign; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Στην Infocus μόλις ενεργοποιησα κάτω τους τρεις διακοπτες στο Dolby Atmos, ο ήχος έγινε απίστευτος σε όλα τα μέσα. https://drive.google.com/file/d/0B0u1Ikc1Q4mKSV91dkRsWUprXzQ/view?usp=docslist_api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά τι είναι το fstrim και το Zipalign; http://www.doctorandroid.gr/2013/01/lagfix-lag-android.html http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-zipalign-in-android-and-how-it-works-complete-guide/ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπηκε sg4 και gapps σωστα σε αναμονη των βελτιωσεων ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @jpower73 η sg4 και τις δυο φορες αρνηθηκε να συνδεθει στο wifi μου βαζω την AMOI τα ιδια καθαρισα 2 δυο φορες εβαλα την sg4 +gapps wifi ok Για το wifi, δεν υπάρχει ούτε μια στις 1000 να φταίει η ρομ. Άλλαξε κανάλι στι ρουτερ σου. Αυτήν έχω τώρα πάνω. Όλοι οι πομπό δέκτες παίζουν ρολόι. Επίσης, αν κατά την εισερχόμενη κλήση, δεν σας βγάζει όνομα καλουντος, πάτε στο gravity box - phone tweaks - full screen caller photo - full Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γεια χαρά! Την πέρασα πριν λίγο! Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά! Σχετικά με τη σύνδεση με το pc δεν ξέρω, γιατί πλέον δε με αφήνει να πειράξω τις ρυθμίσεις όπου επιλέγεις πώς θέλεις να συνδέεται με το pc! Οπότε μένει πάντα μη συνδεδεμένο... Εχω κ εγω θεματα με τα δεδομενα...δυστηχως...με cosmote...εσεις ρε παοδες με ποια εταιρεια ειστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Γεια στην παρέα κάποιος που εχει βάλει την samsung galaxy note 4 με την zte κάμερα ας μας πει αν εχει διαφορά στις φώτο απο άλλες ροομ Εγώ είμαι ακόμα με την I New v3 plus τρώγομαι να την αλλάξω Με ενδιαφέρει πολυ η φωτογραφία γιαυτο ρωτάω και κατ΄επεκταση πια ροομ ειναι καλύτερη στη φωτο απο τις τελευταιες νέες του jpower73 και εικοτερα απο την( LG G3 και samsung note 4) Edited February 21, 2016 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Ρε παιδιά,υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Είμαι με inew και για κάποιο λόγο έχει σχεδόν γεμίσει η μνήμη χωρίς να το έχω φορτώσει..δεν μπορώ να βγάλω άκρη:mad: http://s11.postimg.org/hibjvnbvz/Screenshot_2016_02_21_18_45_33.jpg Edited February 21, 2016 by Bin Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Βρηκα bug στην lg g3 !! Οταν μου στελνουν ενα βιντεο στο messenger , δεν ανοιγει το βιντεο.κανει πως φορτωνει ωρα αλλα ποτε δεν ανοιγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γεια στην παρέα κάποιος που εχει βάλει την samsung galaxy note 4 με την zte κάμερα ας μας πει αν εχει διαφορά στις φώτο απο άλλες ροομ Εγώ είμαι ακόμα με την I New v3 plus τρώγομαι να την αλλάξω Με ενδιαφέρει πολυ η φωτογραφία γιαυτο ρωτάω και κατ΄επεκταση πια ροομ ειναι καλύτερη στη φωτο απο τις τελευταιες νέες του jpower73 και εικοτερα απο την( LG G3 και samsung note 4) Για εμένα βάλε την Infocus του jpower. Θα δεις άλλο κινητό στα χέρια σου. Έχει την ZTE camera που είναι τούμπανο και σε ανάλυση και σε απόκριση λήψης φωτογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JesseJames Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχω την εξής απορία: Έχοντας περάσει την τελευταία βδομάδα όλες τις καινούριες ρομ (θενξ Jpower73 και kouskous :) ) κατέληξα στη note 4 και παρόλο που είναι όντως πολύ καλή, δεν μπορώ να κάνω pair μέσω bluetooth το καρδιοσυχνόμετρό μου (polar H7). To περίεργο είναι ότι η S6 που πέρασα νωρίτερα το έβλεπε κατευθείαν όπως και η MIUI. Οπότε η απορία μου είναι (βλακεία incoming possibly :p ) : Μπορώ με κάποιον τρόπο να πάρω τα bluetooth αρχεία συστήματος πχ από την S6 και να τα χρησιμοποιήσω στην NOTE 4? (και αν ναι ποιά είναι αυτά?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έχω την εξής απορία: Έχοντας περάσει την τελευταία βδομάδα όλες τις καινούριες ρομ (θενξ Jpower73 και kouskous :) ) κατέληξα στη note 4 και παρόλο που είναι όντως πολύ καλή, δεν μπορώ να κάνω pair μέσω bluetooth το καρδιοσυχνόμετρό μου (polar H7). To περίεργο είναι ότι η S6 που πέρασα νωρίτερα το έβλεπε κατευθείαν όπως και η MIUI. Οπότε η απορία μου είναι (βλακεία incoming possibly :p ) : Μπορώ με κάποιον τρόπο να πάρω τα bluetooth αρχεία συστήματος πχ από την S6 και να τα χρησιμοποιήσω στην NOTE 4? (και αν ναι ποιά είναι αυτά?) Δοκίμασες αυτο; Λοιπόν, εγώ δεν μπορούσα καν να συνδεθώ.. Η λύση... Κάντε rename το Bluetooth απο ANDROID BT σε NOTE 4. Και ξανακανετε ζευξη. http://s12.postimg.org/tf2b1e5fx/Screenshot_2016_02_21_00_05_24.png screen capture windows Δοκιμασμένο πριν λίγο σε καρκιτ και σε ακουστικό βτ (dacom) Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts