komitis13 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 νομιζω θα την δεις εδω http://forum.xda-developers.com/oneplus-x/development/flyme-os-oneplus-x-t3267695 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Μπορείς να βάλεις κανένα screenshot απο την Ρομ; post 18720 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Σ ευχαρηστω jpower73 για τον κοπο που κανεις ,μου εδωσες αφορμη να φλασαρω νεα ρομ,χρονια πολλα και καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εγώ θα μείνω λιγες μέρες με την cm12.1..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Jp, αν την προηγούμενη φορά είχες γράψει, ...τώρα ζωγραφισες!! Χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ FLYME OS 4.5.4.3R ΣΕ COOLPAD F1 2. FLYME ROOT (https://mega.nz/#!FV5l1I7C!zcehXtpqGQ0sGq-81jCR6bDtkCEv7AiQsTcHp4cW6xs) Kingroot, δεν χρειάζεται συστάσεις (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!) δες λίγο αυτό το λινκ κάνει νερα thanks δουλεύει τώρα. Μάλλον θα την περάσω αύριο με καθαρό μυαλό ! Edited December 25, 2015 by kyramas Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 7 φορες την φλασαρα δεδομενα δεν βρηκα ποτε εκανα κατα γραμα τις οδιγιες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 7 φορες την φλασαρα δεδομενα δεν βρηκα ποτε εκανα κατα γραμα τις οδιγιες .... Αν δεν βρίσκετε data, δοκίμασε αυτό. Precautions: 1. First, follow me brushing following prompt Open Data Network: Turn off flight mode, then open, then open the Settings - Dual SIM and network - data movement can be normal Internet Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Αν δεν βρίσκετε data, δοκίμασε αυτό. Precautions: 1. First, follow me brushing following prompt Open Data Network: Turn off flight mode, then open, then open the Settings - Dual SIM and network - data movement can be normal Internet Καλημέρα Εμένα πάντως δεν μπορεί να κλείσει με τίποτε τη δεύτερη κάρτα. Είναι μονίμως και οι δύο ανοιχτές. Edited December 26, 2015 by ponemeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Καλημερα ,ενω φλασαρα το zip του xposed framework η εφαρμογη δεν λειτουργει(μου βγαζει το εξης η τελευταια εκδοση του xposed δεν ειναι ενεργη εγκαταστησατε το framework και επανεκκινησατε?) Edit δοκιμασα και την 78 και την 79 εκδοση διχως αποτελεσμα. Edited December 26, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Καλημέρα Εμένα πάντως δεν μπορεί να κλείσει με τίποτε τη δεύτερη κάρτα. Είναι μονίμως και οι δύο ανοιχτές. Μεμονωμενη διακοπή /κλείσιμο sim δεν γίνεται. Οπως και στην cm. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα ,ενω φλασαρα το zip του xposed framework η εφαρμογη δεν λειτουργει(μου βγαζει το εξης η τελευταια εκδοση του xposed δεν ειναι ενεργη εγκαταστησατε το framework και επανεκκινησατε?) Edit δοκιμασα και την 78 και την 79 εκδοση διχως αποτελεσμα. http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/S51226-112409_zpss98ffrsa.jpg Savva,. Δοκίμασε να μην φλασαρεις xposed. Μπες στο λειτουργικό και άνοιξε τον ινσταλλερ. Μήπως είναι ηδη φορτωμενο το xposed. Edit: συγκριτικά με την 12.1, πως την βλέπετε? Edited December 26, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μεμονωμενη διακοπή /κλείσιμο sim δεν γίνεται. Οπως και στην cm. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/S51226-112409_zpss98ffrsa.jpg Savva,. Δοκίμασε να μην φλασαρεις xposed. Μπες στο λειτουργικό και άνοιξε τον ινσταλλερ. Μήπως είναι ηδη φορτωμενο το xposed. Edit: συγκριτικά με την 12.1, πως την βλέπετε? καλημερα και χρονια πολλα πολυ καλυτερη απο cm12.1 ,τις ειδοποιησεις ψαχνω να μου ανοιγουν.. μπραβο σου jpwer73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Θα την δοκίμαζα αλλά δυστυχώς η απουσία ραδιοφώνου... Εντιτ : είμαι με cm και πάει πολύ καλά, με τα μπαγκς του βέβαια αλλά δεν με επηρεάζουν, δεδομένου την χρήση που κάνω Edited December 26, 2015 by PraetorianGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 καλημερα και χρονια πολλα πολυ καλυτερη απο cm12.1 ,τις ειδοποιησεις ψαχνω να μου ανοιγουν.. μπραβο σου jpwer73 Καλησπέρα, Χρόνια πολλά, κάπου υπάρχει το σχετικό μενού, το χω δει... Οντως είναι πιο γρήγορη. Σταθερή, ποιοτική Γι' αυτό βλέπεις τα 4πυρηνα της MEIZU να κρατάνε τις τιμές τους.. και την γραμμή παραγωγής τους. :happy: ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την δοκίμαζα αλλά δυστυχώς η απουσία ραδιοφώνου... Εντιτ : είμαι με cm και πάει πολύ καλά, με τα μπαγκς του βέβαια αλλά δεν με επηρεάζουν, δεδομένου την χρήση που κάνω Το θέμα του ραδιοφωνου, το ψάχνω, αν και δεν σκάω. έχω τα ιντερνετικά. Το πολύ πολυ κανα αθλητικό να ακουσω, αλλά και κει το χω κλείσει.. και ησυχασε το κεφαλι μου.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εμένα η τελευταια cm μου μοιάζει πιο αργή απο την inew plus. Βέβαια μου αρέσει πολύ σαν louncher, και για αυτό δεν θέλω να δοκιμασω ακόμα την Ρομ του jpower73. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό. Μετά από εγκατάσταση άλλης οθόνης έχει χαμηλωσει πάρα πολύ η ένταση του μικροφώνου, δεν με ακούνε καθόλου σχεδόν στο τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι ότι πηγαίνοντας στο mobileuncle tools προσπαθώ να πειράξω τα levels αλλά δεν παίρνει τις ρυθμίσεις μου. Μπορεί κανείς να καταλάβει τι φταίει και δεν με αφήνει να κάνω τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ παιδιά έβαλα την flyme στην δεύτερη κλήση έπεσε το δίκτυο και τώρα μόλις πάω να κάνω κλήση πέφτει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 κανε τα βήματα από την αρχή. κάνε ολα τα wipes. μηπως πηγες να την περάσεις με dirtyflash? Δεν μπορεί.... 3 μερες την έχω Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αν δεν βρίσκετε data, δοκίμασε αυτό. Precautions: 1. First, follow me brushing following prompt Open Data Network: Turn off flight mode, then open, then open the Settings - Dual SIM and network - data movement can be normal Internet αγοτινα θα μου πεις αν γινεται την διαδικασια που πρεπει να ακολουθισω δεν ξερω αγγλικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δηλαδη οσοι εχουν ΜΒ και δεν εχουν προβλημα αν χρεωθουν ή οχι, ακολουθουν αλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.:) Μία ερώτηση. Έχω την emui unicom. Πως γίνεται τα εικονίδια των εφαρμογών στην οθόνη να μπουν σε αλφαβητική σειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 μετα απο λιγο δεν μου λειτουργει το auto rotation stin flyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δηλαδη οσοι εχουν ΜΒ και δεν εχουν προβλημα αν χρεωθουν ή οχι, ακολουθουν αλλη διαδικασια? οχι, την ίδια, απλά στο σημείο εκείνο που λέω ¨πας γρήγορα και κλείνεις data και μετά τικάρεις ΑΡΝ...¨, στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να κλείσεις τα data. αστα ανοιχτά και τίκαρε το APN. Υπ' οψη, για να δει data, μπορεί να χρειαστει airplane on/off. Θελει λιγο υπομονή. Το έγραψα έτσι, για να μην χρεώνεται ο κοσμάκης..:) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathangr Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 μετα απο λιγο δεν μου λειτουργει το auto rotation stin flyme Το ιδιο προβλημα κι εδω. Νεκρο το autoration στην flyme :( Εχει κανεις να προτεινει κανα καλο sms app γιατι αυτο του flyme ειναι χαλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 κανε τα βήματα από την αρχή. κάνε ολα τα wipes. μηπως πηγες να την περάσεις με dirtyflash? Δεν μπορεί.... 3 μερες την έχω Οχι κανονικα.. Την ξαναπερασα αλλα μια παρα πολυ δυνατο το ηχειο και την επομενη δεν ακουω τιποτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts