Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Επισης ερωτηση για την miui. Πως ανεβαζουμε την ενταση στον ηχο κλησης? Το max του ειναι αρκετα χαμηλο.

edit: βρηκα ενα patch στη σελιδα της rom στο needrom, απλα μια ερωτηση, επειδη η ποιοτητα του ηχου με αυτη την rom ειναι θα ελεγα η καλυτερη δυνατη και το μονο μειονέκτημα ειναι η ενταση, με αυτο το patch εκτος απο το οτι θα αυξηθει η ενταση, θα χαλασει καθολου η ποιοτητα του ηχου ?

edit2: Το patch για τον ηχο υπαρχει χωρις να βαλω την v5.8.27???? Γιατι εχω περασει ηδη την 5.11.1

ναι,σε οποιαδηποτε rom και να βαλεις το patch ο ηχος θα χαλασει στις μεγαλες εντασεις γιατι πιεζει το ηχειο σε εντασεις που δεν εχει φτιαχτει να παιζει.Καλυτερα να τον ανεβασεις μονος σου απο το Mobile uncle tools σε ασφαλεις τιμες.Νομιζω υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα

ναι,σε οποιαδηποτε rom και να βαλεις το patch ο ηχος θα χαλασει στις μεγαλες εντασεις γιατι πιεζει το ηχειο σε εντασεις που δεν εχει φτιαχτει να παιζει.Καλυτερα να τον ανεβασεις μονος σου απο το Mobile uncle tools σε ασφαλεις τιμες.Νομιζω υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα

Thanks. Με τον οδηγο στην αρχικη ελυσα το θεμα με την ενταση του ringtone. Για την ανοιχτη ακροαση κατα τη διαρκεια της κλησης, μπορουμε να κανουμε κατι?

:X

Thanks. Με τον οδηγο στην αρχικη ελυσα το θεμα με την ενταση του ringtone. Για την ανοιχτη ακροαση κατα τη διαρκεια της κλησης, μπορουμε να κανουμε κατι?

λογικα επρεπε να ειναι η ιδια ρυθμιση..αν ειναι ανεξαρτητη μαλλον θα την βρεις παλι στην λιστα στο mobile uncle tools

Καλημέρα πατάς δηλαδή δημιουργία νέο μήνυμα και πάνω πάνω ξεκινας να γραφείς το όνομα και δεν σου βγάζει την λίστα με τις επαφές;;;;

Εμένα το κάνει κανονικα

στη λίστα των μηνυμάτων πχ τα εισερχόμενα sms μου τα δείχνει με αριθμό αντί με το όνομα που έχω στις επαφές.

τον αριθμό τον έχω στις επαφές(κατάλογος)

ωραία ρομ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια βοηθεια.πηγα να κανω wiping cache και κολλησε με το ανθροπακι κανονικο.οχι με κοκκινο στην κοιλια.τι κανω τωρα?.δεν δεχετε εντολη.να βγαλω μπαταρια?

ακυρο.ξεκολησε μετα απο λιγη ωρα

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Eχει κανενας αλλος το προβλημα με το δικτυο? για το 3g εννοω που δε μπαινει.γενικως παντως πολυ καλη ρομ

Στις επιλογές έχεις διαλέξει την κάρτα να έχει 3g ?????

Μου κάνει εντύπωση γιατί κανένας δεν έχει παραπονεθει...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στη λίστα των μηνυμάτων πχ τα εισερχόμενα sms μου τα δείχνει με αριθμό αντί με το όνομα που έχω στις επαφές.

τον αριθμό τον έχω στις επαφές(κατάλογος)

ωραία ρομ....

Βασικά επέλεξε τις επαφές να τις έχει μόνο πχ από το Google μπας και το μπερδεύει αυτό...εμένα τα δείχνει κανονικά και στην αναζήτηση αλλά και στα εισερχόμενα μηνύματα!

Εννοείται έχω διαλέξει την κάρτα να έχει 3g.μολις το κάνω αυτό μου βγάζει σαν να μην έχει δίκτυο καθόλου.

Edited by zoze22
Εικόνα

Εννοείται έχω διαλέξει την κάρτα να έχει 3g.μολις το κάνω αυτό μου βγάζει σαν να μην έχει δίκτυο καθόλου.

Με άλλη rom να υποθέσω έχεις σήμα κανονικά;;;; Την τελευταία δικιά μου Ρομ έχεις βάλει;;; Είχες και πριν δικιά μου Ρομ;;;

Με άλλη rom να υποθέσω έχεις σήμα κανονικά;;;; Την τελευταία δικιά μου Ρομ έχεις βάλει;;; Είχες και πριν δικιά μου Ρομ;;;

Πριν είχα την xtreme vanilla. Είχα σήμα κανονικότατα. Εχθές έβαλα για αλλαγή την δικιά σου. Πολυ καλη, το μόνο θέμα είναι αυτό που σου είπα. Να δοκιμάσω να την ξαναπερασω? Μήπως να περάσω μια πιο παλιά έκδοση και μετά την τελευταία?

Πριν είχα την xtreme vanilla. Είχα σήμα κανονικότατα. Εχθές έβαλα για αλλαγή την δικιά σου. Πολυ καλη, το μόνο θέμα είναι αυτό που σου είπα. Να δοκιμάσω να την ξαναπερασω? Μήπως να περάσω μια πιο παλιά έκδοση και μετά την τελευταία?

Κανε φουλ wipe και περνά ή την πρώτη που έχω ανεβάσει και τσεκαρε αν έχεις σημα

Κανε φουλ wipe και περνά ή την πρώτη που έχω ανεβάσει και τσεκαρε αν έχεις σημα

φιλε kouskous εβαλα την 5,9,17.Ολα φαινονται να δουλευουν σωστα.Και 3g εχω και ολα καλα.Σε ευχαριστω παρα πολυ

Βασικά επέλεξε τις επαφές να τις έχει μόνο πχ από το Google μπας και το μπερδεύει αυτό...εμένα τα δείχνει κανονικά και στην αναζήτηση αλλά και στα εισερχόμενα μηνύματα!

τίποτα μήπως θέλει +30 ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παίδες..εβαλα και εγώ miui7 που μου πρότεινε ο kouskous.

Πολύ όμορφα εικονίδια και θέματα.

Αρκετές επιλογές στο μενού κλπ.

Στα αρνητικά κατά την γνώμη μου η ταχύτητα σε σχέση με unicom, και η κάμερα κατώτερη.

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση κατά την οποία κατέβηκε ολόκληρη ρομ στην μνήμη αλλά δεν την έκανα ακόμα.

Υπάρχει τελικά καλύτερη από την emui-unicom???με ενδιαφέρει η κάμερα και η απροβληματιστη λειτουργία.. Προτάσεις?? Υ. Γ.(το νήμα είναι τεράστιο πλέον για να βρω άκρη!

Καλησπέρα παίδες..εβαλα και εγώ miui7 που μου πρότεινε ο kouskous.

Πολύ όμορφα εικονίδια και θέματα.

Αρκετές επιλογές στο μενού κλπ.

Στα αρνητικά κατά την γνώμη μου η ταχύτητα σε σχέση με unicom, και η κάμερα κατώτερη.

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση κατά την οποία κατέβηκε ολόκληρη ρομ στην μνήμη αλλά δεν την έκανα ακόμα.

Υπάρχει τελικά καλύτερη από την emui-unicom???με ενδιαφέρει η κάμερα και η απροβληματιστη λειτουργία.. Προτάσεις?? Υ. Γ.(το νήμα είναι τεράστιο πλέον για να βρω άκρη!

Μην κανείς update αυτό που κατεβασες θα σου χαλάσει το τηλ και θα μπορείς να το επαναφερεις μόνο με flash tool

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τίποτα μήπως θέλει +30 ?

Βάλε σε μια επαφή το +30 και δες

Μην κανείς update αυτό που κατεβασες θα σου χαλάσει το τηλ και θα μπορείς να το επαναφερεις μόνο με flash tool

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε σε μια επαφή το +30 και δες

Οκ. Ευχαριστώ. Καμία πρόταση για ρομ? Η να γυρίσω σε unicom? Τι στο καλό, ακόμα αυτή είναι η καλύτερη?

Οκ. Ευχαριστώ. Καμία πρόταση για ρομ? Η να γυρίσω σε unicom? Τι στο καλό, ακόμα αυτή είναι η καλύτερη?

Ο καθένας με τα γούστα του φιλέ μου....εγώ σαν την miui δεν βάζω καμία...

φιλε kouskous εβαλα την 5,9,17.Ολα φαινονται να δουλευουν σωστα.Και 3g εχω και ολα καλα.Σε ευχαριστω παρα πολυ

Κ εγω το ιδιο θεμα με 3g καθολου με προτινωμενο 3g μια εχω σημα κ μια δεν εχω...μονο με 2g..να περασω κ γω 5.9.17;κατι αλλο.. Οταν τραβας σκρινσοτ κ πας μετα να το δεις υπαρχει αλλοιωση στην εικονα κ στα γραμματα η μονο σε μενα μου φαινεται;τα υπολοιπα λειτουργουν αψογα..κ notifications κ η μαυρη οθονη π ειπε ενα παλικαρι οταν τελειωνει η κληση δεν υπαρχει επισης ουτε αργει να ανοιξει οταν δεχεσ;ι κληση...χαμηλος ηχος αλλα το λυνεις προφανως με τον θειο...φιλε κουςκους με τον θειο η με το πατσακι για τον ηχο;τι προτεινεις;φιλε κουςκους εισαο αψογος κ εξυπηρετικοτατος σε ολα!

Παιδιά οποίος μπορεί ας βοηθήσει ...Το αμόρε έχει το κινητό εδώ και αρκετό καιρό και της είχα περάσει την extreme vanilia τότε .. Αλλά τώρα τελευταία μου κάνει ψηλό παραπονάκια (ότι δεν πάει καλά στα δεδομένα , δεν έχει και στις 2 sim 3G και το καλύτερο δεν τις συχρονίζει τις επαφές της μέσω google..) Έχετε να μου προτείνετε μια αξιόλογη rom που να υποστηρίζει και στις δύο sim δεδομένα 3G? (οι περισσότερες aosp rom άμα δεν κάνω λάθος το έχουν αυτό το ατού ..και μια emui που είχα δοκιμάσει πιο παλιά το είχε πάλι , αλλά δεν θυμάμαι ποια της είχα βάλει ) .. Απλά μια αξιόλογη rom χωρίς θεματάκια να της περάσω, για να μην ακούω μουρμούρα :lol: Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπερα, οσον αφορα την MIUI οταν κανει slide up την οθονη στο ψαχτηρι βγαζει κατι κινεζικα ενω στις παλιες εκδοσεις δεν το εβγαζε, υπαρχει λυση?

Επισης ξερει κανεις που ειναι η εικονα που δειχνει το τηλεφωνο οταν πατας να ανοιξει με τελειωμενη μπαταρια κ σε βγαζει μια αστραπη με τρια κινεζικα γραμματα?!

Επισης για αυτους που ερχονται κανονικα τα notifications χωρις το φιξ, μπορειτε να μου πειτε ποιο router εχετε κ ποιο router εχουν αυτοι που εχουν προβλημα???!

Edited by johnickz1

Καλησπερα, οπως ειπα κ χτες βρηκα ενα αρθρο που εξηγει αναλυτικα τι γινεται με το προβλημα με τα notifications κ πως το λυνουμε.

Δεν χρειαζεται ουτε Autostart, ουτε κλειδωμα στην RAM, ουτε Battery Energy Saver disabled, ουτε τιποτα, το κανεις κ εχεις notifications.

Δεν ειναι δικη μου δουλεια οποτε τα ευσημα πηγαινουν σε αυτον που το βρηκε κ εκανε αυτο το fix.

Το προβλημα λοιπον συμβαινει για εναν λογο κ αυτος λεγεται GCM (Google Cloud Messaging).

Αυτο ειναι μια πλατφορμα που χρησιμοποιουν ολες οι εφαρμογες για ανταλλαγη δεδομενων κ αποστολη Push notifications.

Απο Android Lollipop κ μετα κ προφανως κ στην MIUI, το GCM προσπαθει να συνδεθει μεσω IPv6 συνδεσης.

Και καπου εκει ερχεται το προβλημα καθως πολλα ρουτερ δεν μπορουν να διαχειριστουν με επιτυχια τις IPv6 συνδεσεις η απλα δεν τις υποστηριζουν. Οποτε κ δεν μπορουμε να λαβουμε τα notifications μας πουθενα.

Παρακατω ειναι ενας μονιμος τροπος να απενεργοποιείται το IPv6 σε καθε συνδεση που θα κανετε ωστε να χρησιμοποιει το κινητο IPv4.

Αυτο θα γινει με την βοηθεια ενος script κ ενος προγραμματος το οποιο καθε φορα που ξεκιναει το κινητο θα τρεχει το σκριπτακι.

Αναλυτικα:

1) Κατεβαζουμε το scipt https://drive.google.com/open?id=0B6u4pCAqFk-8QmIwMC0tOUdXeHc κ το βαζουμε το σε οποιον φακελο θελουμε στο κινητο μας.

2) Κατεβαζουμε την εφαρμογη Script Manager απο Play Store κ επιλεγουμε "Browse as Root".

3) Κλεινουμε την εφαρμογη κ της δινουμε Root Access απο το Κεντρο Ασφαλειας της MIUI.

4) Ξανανοιγουμε την εφαρμογη κ επιλεγουμε παλι "Browse as Root".

5) Βρισκουμε το script που εχουμε τοποθετησει σε ενα φακελο, το επιλεγουμε κ στην καινουργια καρτελα τσεκαρουμε τα κουμπια "Su", "Boot" κ "Net" κ επειτα παταμε το κουμπακι "SAVE".

6) Κλεινουμε την εφαρμογη, πηγαινουμε στο Κεντρο Ασφαλειας κ στα Δικαιωματα στην καρτελα Autostart, βαζουμε το Script Manager να εκκινει καθε φορα που θα εκκινει κ το τηλεφωνο μας (με αυτον τον τροπο θα τρεχει κ το σκριπτακι).

7) Επανεκκινηση το τηλεφωνο κ κατεβαζουμε το app "Disable IPv6" για να κανουμε μια επαληθευση οτι το σκριπτακι τρεχει.

8) Ανοιγουμε το Disable IPv6 κ θα βγαλει ενα σφαλμα, παταμε ΟΚ κ παμε στο Κεντρο Ασφαλειας να του δωσουμε Root Access.

9) Αφου δωσουμε Root Access τρεχουμε το app κ θα πρεπει να γραφει στην συνδεση μας οτι το IPv6 ειναι Disabled.

Εαν ειναι μπλε το κουμπι κ ειναι Enabled κατι εχει παει λαθος απο τα παραπανω.

Εαν ειναι Disabled τοτε το σκριπτακι τρεχει κ τα Notifications εχουν αρχισει να βαρανε κανονικα κ ταχιστα.

Δοκιμαστε το Push Notifications Tester για να δειτε με τα ιδια σας τα ματια πως θα σκασει το notification σε 4-5 δευτερολεπτα.

Αυτα τα ολιγα, ελπιζω καποια στιγμη να διορθωσουν αυτο το σιχαμερο bug γιατι το ψαχνω εδω κ 3-4 μηνες μην πω κ παραπανω.

Ενδεχομενως μπορει κατι να πηγαινει στραβα στο Port η να ειναι κ ετσι απο την μαμα Xiaomi δεν ξερω.

Enjoy!

Είσαι θεός...το δοκίμασα σε 2 συσκευές και όλα έρχονται κατά ριπάς...thanks!!!

Παιδιά οποίος μπορεί ας βοηθήσει ...Το αμόρε έχει το κινητό εδώ και αρκετό καιρό και της είχα περάσει την extreme vanilia τότε .. Αλλά τώρα τελευταία μου κάνει ψηλό παραπονάκια (ότι δεν πάει καλά στα δεδομένα , δεν έχει και στις 2 sim 3G και το καλύτερο δεν τις συχρονίζει τις επαφές της μέσω google..) Έχετε να μου προτείνετε μια αξιόλογη rom που να υποστηρίζει και στις δύο sim δεδομένα 3G? (οι περισσότερες aosp rom άμα δεν κάνω λάθος το έχουν αυτό το ατού ..και μια emui που είχα δοκιμάσει πιο παλιά το είχε πάλι , αλλά δεν θυμάμαι ποια της είχα βάλει ) .. Απλά μια αξιόλογη rom χωρίς θεματάκια να της περάσω, για να μην ακούω μουρμούρα :lol:

Emui 3.0 πολυ καλη και σταθερη ρομ!

Κ εγω το ιδιο θεμα με 3g καθολου με προτινωμενο 3g μια εχω σημα κ μια δεν εχω...μονο με 2g..να περασω κ γω 5.9.17;κατι αλλο.. Οταν τραβας σκρινσοτ κ πας μετα να το δεις υπαρχει αλλοιωση στην εικονα κ στα γραμματα η μονο σε μενα μου φαινεται;τα υπολοιπα λειτουργουν αψογα..κ notifications κ η μαυρη οθονη π ειπε ενα παλικαρι οταν τελειωνει η κληση δεν υπαρχει επισης ουτε αργει να ανοιξει οταν δεχεσ;ι κληση...χαμηλος ηχος αλλα το λυνεις προφανως με τον θειο...φιλε κουςκους με τον θειο η με το πατσακι για τον ηχο;τι προτεινεις;φιλε κουςκους εισαο αψογος κ εξυπηρετικοτατος σε ολα!

Εγώ πατσακι και τελείωνω τώρα αν θες να παιδευτεις λίγο πάνε με τον θείο...