Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρά μιλάς;;;;;

ΝΑΙ :D Τώρα την δοκιμάζω, λίγο υπομονή γιατί είναι η πρώτη MIUI και καταλαβαίνεις...

Σε 2G σήμα καμπάνα και σε 3G τρεις γραμμές, πριν με την AOSP Maucat σε 3G 2 γραμμές στο σπίτι.

Edited by leonpap

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ότι και να έκανα δεν έπιανα σήμα, έτσι είπα να δοκιμάσω την AOSP iNew V3 Plus και καμπάνα σήμα, αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω:confused:.

Την είχα βάλει προχτές και τίποτα

Από ότι είπε ο φίλος είναι καλύτερα τα πράγματα ιδικά στο κομάτι σήμα τηλεφώνου....κανε λίγο υπομονή αλλιώς παρτο επάνω σου....παντός ναι από το update θα το κανεις

αυτο που αλλοι εχουν σημα με μια rom και αλλοι δεν εχουν εμενα μου κανει βασικα σαν να μην εχουν γινει ολα τα wipes σωστα (και η sd)..(ακομα και απο αυτον που δεν εχει το bug.Μπορει ο λογος που δεν το χει να οφειλεται στο οτι εχει μεινει κατα λαθος στο συστημα του το αρχειο που δουλευε λογω της προηγουμενης rom)

εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Ειναι πολλοι εδω μεσα που βαζουν νεα rom και δεν κανουν ολα τα wipes.Aυτο ειναι λαθος,ακομα και με update της ιδιας rom,μια μικρη αλλαγη σε καποιο αρχειο του συστηματος μπορει να δημιουργησει θεμα.Οταν λεω μπορει,εννοω οτι ακομα και η πιθανοτητα να ειναι 1 στις 100 παλι μπορει να γινει και να βγει bug που δεν το χει κανενας.

Γι αυτο και κανουμε πανω απο μια φορα ολα τα wipes,τα recovery δεν ειναι αλανθαστα,ειδικα το twrp εχει παρελθον αναξιοπιστιας.

Βεβαια θα βγει αλλος και θα πει ''εγω δεν κανω ποτε wipe την sd και δεν ειχα προβλημα'' .Eιναι ακριβως το ιδιο με το να λες εγω δεν εχω φορεσει ποτε ζωνη και δεν εχω παθει τιποτα.

Απλα,λεω εγω τωρα χωρις παρεξηγησεις..!

Edited by azuli

αυτο που αλλοι εχουν σημα με μια rom και αλλοι δεν εχουν εμενα μου κανει βασικα σαν να μην εχουν γινει ολα τα wipes σωστα (και η sd)..(ακομα και απο αυτον που δεν εχει το Bug.Μπορει ο λογος που δεν το χει να οφειλεται στο οτι εχει μεινει κατα λαθος στο συστημα του το αρχειο που δουλευε λογω της προηγουμενης rom)

Ειναι πολλοι εδω μεσα που βαζουν νεα rom και δεν κανουν ολα τα wipes.Aυτο ειναι λαθος,ακομα και με update της ιδιας rom,μια μικρη αλλαγη σε καποιο αρχειο του συστηματος μπορει να δημιουργησει θεμα.Οταν λεω μπορει,εννοω οτι ακομα και η πιθανοτητα να ειναι 1 στις 100 παλι μπορει να γινει και να βγει bug που δεν το χει κανενας.

Γι αυτο και κανουμε πανω απο μια φορα ολα τα wipes,τα recovery δεν ειναι αλανθαστα,ειδικα το twrp εχει παρελθον αναξιοπιστιας.

Βεβαια θα βγει αλλος και θα πει ''εγω δεν κανω ποτε wipe την sd και δεν ειχα προβλημα'' .Eιναι ακριβως το ιδιο με το να λες εγω δεν εχω φορεσει ποτε ζωνη και δεν εχω παθει τιποτα.

Σε ότι αφορά την miui ή ίδια ή xiàomi αναφέρει τον τρόπο που γίνονται τα update...κατά τα αλλά Συμφωνώ 100%

Σε ότι αφορά την miui ή ίδια ή xiàomi αναφέρει τον τρόπο που γίνονται τα update...κατά τα αλλά Συμφωνώ 100%

ειδικα για την miui σε παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα ηθελε να περασεις την rom 2 φορες για να μπει καλα (μια κανονικα,να μπουταρει το τηλ,να το αφησεις χωρις να πειραξεις τιποτα 5-10 λεπτα να οργανωθει λιγο το συστημα και μετα boot to recovery,factory reset (μονο) και reboot recovery και φλασαρισμα παλι της rom)

αυτο που αλλοι εχουν σημα με μια rom και αλλοι δεν εχουν εμενα μου κανει βασικα σαν να μην εχουν γινει ολα τα wipes σωστα (και η sd)..(ακομα και απο αυτον που δεν εχει το bug.Μπορει ο λογος που δεν το χει να οφειλεται στο οτι εχει μεινει κατα λαθος στο συστημα του το αρχειο που δουλευε λογω της προηγουμενης rom)

Πίστεψέ με έχω κάνει όλα τα wipes και με όλα τα recovery TWRP V2.4.4, V2.6 και V2.8.1 και μάλιστα χθες μπορεί να τα έκανα 8 - 9 φορές επί 3 προσπάθειες.

Αλλά αυτό που μου έκανε με την συγκεκριμένη rom δεν το έχω συναντήσει σε άλλη rom ή τηλέφωνο.

Πίστεψέ με έχω κάνει όλα τα wipes και με όλα τα recovery TWRP V2.4.4, V2.6 και V2.8.1 και μάλιστα χθες μπορεί να τα έκανα 8 - 9 φορές επί 3 προσπάθειες.

Αλλά αυτό που μου έκανε με την συγκεκριμένη rom δεν το έχω συναντήσει σε άλλη rom ή τηλέφωνο.

το ποστ μου ηταν γενικοτερο με αφορμη το συγκεκριμενο θεμα.Μπορει σε αυτη την rom να ηταν οντως καποιο bug.

Έχω περάσει καμιά δεκαριά rom ~ Έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 coolpad

Ποτέ μα ποτέ δεν έχω κάνει dirty install

Ούτε καν λιγότερα από 4-5 wipes σε κάθε install

Ο λόγος που έχω αλλάξει τόσες rom είναι πως σε κάθε μια κάτι δεν πήγαινε καλά

Στη μία το GPS , στην άλλη η μπαταρία κτλ κτλ

Η μια και μόνη φορά που έβαλα rom πάνω από την άλλη ήταν για να πάω από την 5.9.10 στην 5.9.17 και μέσω της μεθόδου από το updater

Όταν αντιμετώπισα το θέμα με το σήμα έκανα clean install από την αρχή με όλα τα wipes κανονικά καμιά 5-6 φορές

Ούτε τότε λύθηκε το θέμα με το σήμα και εδώ μάλιστα είχα και θέμα με το Wi-Fi (πιθανόν να φταίει το router μου)

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι όντως υπάρχουν διαφορετικά coolpad ενδεχομένως και refurbished τα οποία ανταποκρίνονται διαφορετικά στην εκάστοτε rom η οποία έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο κινητό εξαρχής είναι λογικό να έχει bugs έτσι κι αλλιώς

Εμένα για παράδειγμα μου έχει κάτσει η emui από το needrom. Άριστη μπαταρία, σήμα και GPS

Αλλά ακόμα και αυτή στα καλά του καθουμένου πριν κανένα δίμηνο σταματήσαν να έρχονται ειδοποιήσεις στο Viber και άρχισα πάλι την περιήγησή σε miui και πάλι πίσω σε emui όπου μέχρι τώρα όλα καλά

Μυστήριες οι βουλές του coolpad

Edited by kritikos4
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Έχω περάσει καμιά δεκαριά rom ~ Έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 coolpad

Ποτέ μα ποτέ δεν έχω κάνει dirty install

Ούτε καν λιγότερα από 4-5 wipes σε κάθε install

Ο λόγος που έχω αλλάξει τόσες rom είναι πως σε κάθε μια κάτι δεν πήγαινε καλά

Στη μία το GPS , στην άλλη η μπαταρία κτλ κτλ

Η μια και μόνη φορά που έβαλα rom πάνω από την άλλη ήταν για να πάω από την 5.9.10 στην 5.9.17 και μέσω της μεθόδου από το updater

Όταν αντιμετώπισα το θέμα με το σήμα έκανα clean install από την αρχή με όλα τα wipes κανονικά καμιά 5-6 φορές

Ούτε τότε λύθηκε το θέμα με το σήμα και εδώ μάλιστα είχα και θέμα με το Wi-Fi (πιθανόν να φταίει το router μου)

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι όντως υπάρχουν διαφορετικά coolpad ενδεχομένως και refurbished τα οποία ανταποκρίνονται διαφορετικά στην εκάστοτε rom η οποία έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο κινητό εξαρχής είναι λογικό να έχει bugs έτσι κι αλλιώς

Εμένα για παράδειγμα μου έχει κάτσει η emui από το needrom. Άριστη μπαταρία, σήμα και GPS

Αλλά ακόμα και αυτή στα καλά του καθουμένου πριν κανένα δίμηνο σταματήσαν να έρχονται ειδοποιήσεις στο Viber και άρχισα πάλι την περιήγησή σε miui και πάλι πίσω σε emui όπου μέχρι τώρα όλα καλά

Μυστήριες οι βουλές του coolpad

Doctor βάλε έχω κάνει προκοπή χα χα χα

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι όντως υπάρχουν διαφορετικά coolpad ενδεχομένως και refurbished τα οποία ανταποκρίνονται διαφορετικά στην εκάστοτε rom

προσωπικα δεν το πιστευω αυτο γιατι δεν εχουμε απο καπου τετοια ενδειξη.Αντιθετα στο micromax a311 που ειναι οτι πιο κοντινο εχουμε στο τηλ μας (ιδια ολα εκτος απο καποιους σενσορες) οντως υπαρχει τετοιο θεμα,το οποιο ειχε γινει γνωστο απο την πρωτη στιγμη και θελει ενα πατσακι για τις rom μας.Αλλα για το δικο μας δεν υπαρχει ενδειξη περα απο εικασια οτι κυκλοφορουν τηλεφωνα με διαφορετικο hardware..

γεια παιδια

φλασαρα 4.4.2 v32.8297w.150202 δεν εχω play

φυσικα δεν ειμαι ροοτ

προσπαθησα να φλασαρω απο recovery μια signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.6.25-EU_Multi

αλλα λεει

instalation aborted

δεν εχω mtk uncle για να φλασαρω νεο recovery και δεν ειμαι ροοτ αρα

τι κανω ?

κατεβαζω recovery και το φλασαρω?

τι προτεινετε?

ευχαριστω

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Κατεβασε απο δω mobileuncletools και recovery και περνα τα,,για ροοτ δοκιμασε και το Kingo root και για ρομ διαλεξε μια απο την 1η σελιδα η οποια αλλη θες.

Κouskous περασα τη ρομ απο τον updater αλλα παλι τα ιδια αλλα δουλεψε οταν εκανα clean install, δουλευει το 3g και ολα οκ,εχει κανα 2 διαφορες απο πριν,αλλα δεν παραπονιεμαι!! Εισαι ωραιος!

Edited by Angeris
λινκ
Coolpad F1

γεια παιδια

φλασαρα 4.4.2 v32.8297w.150202 δεν εχω play

φυσικα δεν ειμαι ροοτ

προσπαθησα να φλασαρω απο recovery μια signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.6.25-EU_Multi

αλλα λεει

instalation aborted

δεν εχω mtk uncle για να φλασαρω νεο recovery και δεν ειμαι ροοτ αρα

τι κανω ?

κατεβαζω recovery και το φλασαρω?

τι προτεινετε?

ευχαριστω

Η ρομ που έβαλες είναι η επίσημη 4.4.032.P0.150202.8297W.CPB; την έβαλες μέσω YGDP tools; Αν ναι τότε έχεις το επίσημο recovery, το οποίο δεν φλασάρει ρομ και θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία ξανά και να το αλλάξεις όπως λέει ο οδηγός

Αν έχεις custom recovery

το ρουτάρεις φλασάροντας το supersu

https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip

και φλασάρεις gapps 4.4

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546494

(η miui που λες είναι για το τηλέφωνό μας ή είναι μια Miui γενικά; μπορεί να θέλει συγκεκριμένο recovery για να φλασάριστεί)

αλλα δουλεψε οταν εκανα clean install

............

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλα λεει

instalation aborted

δεν θα φλασαριστει ποτε με official recovery

για τα παιδια που εχουν θεμα με το σημα ας δοκιμασουν αυτη εδω που εχω αλλαξει καποια πραγματα να δουμε αν καναμε δουλεια....

https://drive.google.com/file/d/0B3v-4o5Wpz_sQTVFVzFuclZUWDg/view?usp=sharing

Είχα και εγώ πρόβλημα με το σήμα, πέρασα αυτή που έδωσες τώρα με όλα τα wipes (πρώτη φορά που έκανα και την εξωτερική sd format) και επιβεβαιώνω ότι πιάνει κανονικά 3g.

Από περιέργεια και για να μαθαίνουμε και τίποτα, τι αλλαγές έκανες σε σχέση με αυτή που έχεις στο needrom?

•••

Γνωρίζει κανείς πως θα κάνω τα capacitive buttons να σβήνουν μαζί με οθόνη;δοκιμασία 1-2 εφαρμογές από playstore αλλά μου τα άφηνε ανοιχτά μόνιμα!

Keyboard backlight controller

Με maucat aosp, δουλεύει κανονικά. Μόνο όποτε κάνεις reboot, θέλει αποεπιλογή-επιλογή για να ξαναπαίξει.

Για το Α310 άρα και για εμάς

Pure aosp v2 by omkar

http://www.needrom.com/download/pure-aosp-rom-v2-by-omkar-battery-performance-stability/

Keyboard backlight controller

Με maucat aosp, δουλεύει κανονικά. Μόνο όποτε κάνεις reboot, θέλει αποεπιλογή-επιλογή για να ξαναπαίξει.

ευχαριστω!οντωΣ θέλει ξανά τικάρισμα σε reboot.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το Α310 άρα και για εμάς

Pure aosp v2 by omkar

http://www.needrom.com/download/pure-aosp-rom-v2-by-omkar-battery-performance-stability/

Έχει θέμα με το τελικό Σ (αυτήν φοράω τώρα)

Έχει θέμα με το τελικό Σ (αυτήν φοράω τώρα)

Ti εννοείς;;; Το πληκτρολογιο του εχει εχει προβλημα; Παρεπιπτοντως το καλυτερο για μενα ειναι το TouchPal2015

Βλεπεις πουθενα κανεναν internet browsrer? Ειμαι τυφλος ή δεν υπαρχει;; Μολις την περασα...

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

καλήμερα θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η πιο stable custom rom για το κινητό καθώς έχω ένα πρόβλημα με κάποια sms που δεν έρχονται. να ενημερώσω ότι έχω κάνει το fix για τα 4ψηφια παρόλα αυτά κάποια μηνύματα (όχι από 4ψηφιους) συνεχίζουν να μην έρχονται. θα ήθελα να μου προτείνετε μια rom χωρίς προβλήματα καθώς δεν θα μπορώ να αλλάζω κάθε βδομάδα και άλλη.

καλήμερα θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι η πιο stable custom rom για το κινητό καθώς έχω ένα πρόβλημα με κάποια sms που δεν έρχονται. να ενημερώσω ότι έχω κάνει το fix για τα 4ψηφια παρόλα αυτά κάποια μηνύματα (όχι από 4ψηφιους) συνεχίζουν να μην έρχονται. θα ήθελα να μου προτείνετε μια rom χωρίς προβλήματα καθώς δεν θα μπορώ να αλλάζω κάθε βδομάδα και άλλη.

Τοχουμε πει πολλές φορές. EmuiUNICOM 1η σελίδα και δεν ξανασχολείσαι.