mixanikosgr Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το 'χω κανει το φιξ, γραφω κανονικα στη καρτα,απλα απο τοτε που αλλαξα τον αποθηκευτικο χωρο σε sd υπαρχει αυτο το προβλημα,τωρα το κανω install/unistall :p Το ειχε αναφερει και ο jpower73 οταν την πρωτοεβαλε τη ρομ παντως. Δεν ειναι και μεγαλο προβλημα απλα δεν εχω βρει το ιδιο καλο πληκτρολογιο οσο αυτο. Σβήσε τους φακέλους που άφησε πίσω, κάνε από recovery wipe cache & dalvik το έκανες restore από titanium μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σβήσε τους φακέλους που άφησε πίσω, κάνε από recovery wipe cache & dalvik το έκανες restore από titanium μήπως; Και restore και απο το Play store, δοκιμασα και με τους 2 τροπους. Θα δοκιμασω αυριο και τα wipes. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Και restore και απο το Play store, δοκιμασα και με τους 2 τροπους. Θα δοκιμασω αυριο και τα wipes. Ίσως φταίει και η έκδοση, γαιτί έχω καιρό που το έβγαλα, οπότε μάλλον είχα παλιότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδια απο που μπορουμε να το αγορασουμε αξιοπιστα?ebay η απο εδω?και καποιο καλο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδια απο που μπορουμε να το αγορασουμε αξιοπιστα?ebay η απο εδω?και καποιο καλο καταστημα? Η παραγωγή του έχει σταματήσει. Στο minideal δείχνει διαθεσιμότητα, πάρε το από εκεί, είναι οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξαναπροσπάθησα, και καταλάθος επέλεξα αντί για Download το Format All + Download. Του πέταξα τα μάτια δηλαδή, τώρα δεν ανοίγει καν. Όταν το συνδέω σε Η/Υ το αναγνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να το αναστήσω; Αν το αναγνωρίζει δεν έχεις διαγράψει τον preloader, αλλιώς το πετάς. Όταν πατάς από σβηστό όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα μπαίνει σε fastboot mode; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα. Βρήκα και nvram.bin για το συγκεκριμένο μοντέλο, το πέρασα με flashtools αλλά το κινητό παραμένει νεκρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μου έπεσε κάτω το κινητό ενώ είναι σε θήκη. Μετά το πέσιμο δεν είχε καμμιά φανερή ζημιά αλλά διαπίστωσα ότι δεν δουλευει το φλάς σα φακός και μετά καμμιά εφαρμογή δεν ενεργοποιεί την κάμερα. Εκανα restart το έκλεισα έβγαλα μπαταρία αλλά τίποτα. Μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Επίσης στο τεστε του Θείου επίσης δεν έχει πρόσβαση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Η παραγωγή του έχει σταματήσει. Στο minideal δείχνει διαθεσιμότητα, πάρε το από εκεί, είναι οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το αναγνωρίζει δεν έχεις διαγράψει τον preloader, αλλιώς το πετάς. Όταν πατάς από σβηστό όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα μπαίνει σε fastboot mode;Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.Eχεις αγορασει απο κει?ξερεις ποσο χρονο κανει να ερθει? Edited September 9, 2015 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.Eχεις αγορασει απο κει?ξερεις ποσο χρονο κανει να ερθει? Έχω αγοράσει, είναι αξιόπιστο, ΡΩΤΑ πριν το παραγγείλεις αν όντως υπάρχει, κάνει να έρθει 20 με 30 ημέρες. Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα. Βρήκα και nvram.bin για το συγκεκριμένο μοντέλο, το πέρασα με flashtools αλλά το κινητό παραμένει νεκρό. Δυστυχώς κάνει μόνο για ανταλλακτικά. Edited September 9, 2015 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μου έπεσε κάτω το κινητό ενώ είναι σε θήκη. Μετά το πέσιμο δεν είχε καμμιά φανερή ζημιά αλλά διαπίστωσα ότι δεν δουλευει το φλάς σα φακός και μετά καμμιά εφαρμογή δεν ενεργοποιεί την κάμερα. Εκανα restart το έκλεισα έβγαλα μπαταρία αλλά τίποτα. Μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Επίσης στο τεστε του Θείου επίσης δεν έχει πρόσβαση. Ευχαριστώ. μηπως βγηκε το καλωδιο της καμερας.ανοιξε το και τσεκαρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα. Βρήκα και nvram.bin για το συγκεκριμένο μοντέλο, το πέρασα με flashtools αλλά το κινητό παραμένει νεκρό. Φιλε σου ευχομαι μηπως και βρεις τροπο να το αναστησεις το τηλ. αν ομως οντως πεθανε οπως φαινονται τα πραγματα θα μπορουσες να μου δοσεις (πουλησεις) την μοντουλα της πισω καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) δοκιμαζω την νεα Mystic OS,μεχρι στιγμης την βρισκω τουλαχιστον εντυπωσιακη απο ρυθμισεις..! http://www.modaco.com/forums/topic/375817-rom-442-mystic-os-v30/ το βραδυ εντυπωσεις και πιθανα bugs αν υπαρχουν. Edited September 9, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Και restore και απο το Play store, δοκιμασα και με τους 2 τροπους. Θα δοκιμασω αυριο και τα wipes. Δοκιμασα τα wipes install/unistall/restart αλλα τιποτα,δεν θελει να δουλεψει :p τελος παντων εβαλα anysoftkeyboard και για την ωρα φαινεται οτι θα με βολεψει. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπαρχει ενα Original λευκο καπακι + Original Φορτιστηs(και τα 2 σε Αριστη Κατασταση),,οποιοs τα θελει μου στελνει pm....ανταλλαγη με κατι αλλο ενδιαφερον,,,,κανα συμβατο hands Free αs πουμε που να παιζουνε καλα και δυνατα στο Coolpad μαs...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarav Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γεια σε ολους.Εχω το κινητο ενα χρονο, ολα ειναι μανισια και root. Εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα θεμα για το NOVA GO της τηλεορασης πως να παιξει., μου βγαζει οτι το υλικο δεν ειναι συμβατο με την συσκευη.Εχετε καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γεια σε ολους.Εχω το κινητο ενα χρονο, ολα ειναι μανισια και root. Εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα θεμα για το NOVA GO της τηλεορασης πως να παιξει., μου βγαζει οτι το υλικο δεν ειναι συμβατο με την συσκευη.Εχετε καποια λυση? Εαν δεν κανω λαθος για να παιξει το NOVA GO πρεπει η συσκευη να ειναι αρουταριση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarav Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εαν δεν κανω λαθος για να παιξει το NOVA GO πρεπει η συσκευη να ειναι αρουταριση ! εχω δοκιμασει το KINGOROOT δεν ειδα κατι να γινεται εχεις να προσθεσεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γεια σε ολους.Εχω το κινητο ενα χρονο, ολα ειναι μανισια και root. Εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα θεμα για το NOVA GO της τηλεορασης πως να παιξει., μου βγαζει οτι το υλικο δεν ειναι συμβατο με την συσκευη.Εχετε καποια λυση? εγω σε 5 συσκευες εχω κανει οτι λεει εδω http://www.insomnia.gr/topic/537134-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-nova-go-38-208-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-real-news/page-4 στο ποστ #54 και μερα #59 εχω δει κανονικα πολλους αγονες οποτε οποιος θελει δοκιμαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarav Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 εγω σε 5 συσκευες εχω κανει οτι λεει εδω http://www.insomnia.gr/topic/537134-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-nova-go-38-208-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-real-news/page-4 στο ποστ #54 και μερα #59 εχω δει κανονικα πολλους αγονες οποτε οποιος θελει δοκιμαζει ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarunasGR Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εαν αφήσω το κινητο για 2 μέρες, τα notifications απο viber/snapchat μου έρχονται μονο αν τις ανοίξω. Αν παλι κανω reboot, έρχονται στην ώρα τους. Εχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο; φιλε εχω κ εγω προβλημα με το viber..δε μου ερχονται ειδοποιησεις παρα μονο αν το ανοιξω....μηπως βρηκες καποια λυση γτ εγω εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα τπτ (αυτο εμφανιστηκε απο οταν περασα του kouskous τη rom..πριν χρησιμοποιουσα AOSP και δεν ειχα τετοιο θεμα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 φιλε εχω κ εγω προβλημα με το viber..δε μου ερχονται ειδοποιησεις παρα μονο αν το ανοιξω....μηπως βρηκες καποια λυση γτ εγω εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα τπτ (αυτο εμφανιστηκε απο οταν περασα του kouskous τη rom..πριν χρησιμοποιουσα AOSP και δεν ειχα τετοιο θεμα..) Μαλλον πρεπει να την βαλεις στις προστατευμενες εφαρμογες,να δουλευει οταν ειναι κλειστη η οθονη και να ξεκιναει με το που ανοιξει το κινητο κτλ. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarunasGR Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μαλλον πρεπει να την βαλεις στις προστατευμενες εφαρμογες,να δουλευει οταν ειναι κλειστη η οθονη και να ξεκιναει με το που ανοιξει το κινητο κτλ. πως μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μαλλον πρεπει να την βαλεις στις προστατευμενες εφαρμογες,να δουλευει οταν ειναι κλειστη η οθονη και να ξεκιναει με το που ανοιξει το κινητο κτλ. Όταν ανοίξετε το Viber πατήστε μια φορά το μεσαίο κουμπί Τώρα βλέπετε την αρχική οθόνη Πατήστε 3 δεύτερα το κουμπί που σας εμφανίζει τις εφαρμογές που έχετε ανοίξει Βρείτε το Viber Συρτετο μια φορά προς τα κάτω να βγάλει ένα λουκετακι Όσες φορές και να καθαρισετε τις εφαρμογές το Viber θα είναι εκεί και δεν θα χάνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δοκιμαζω την νεα Mystic OS,μεχρι στιγμης την βρισκω τουλαχιστον εντυπωσιακη απο ρυθμισεις..! http://www.modaco.com/forums/topic/375817-rom-442-mystic-os-v30/ το βραδυ εντυπωσεις και πιθανα bugs αν υπαρχουν. Για πες μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Για πες μας!!! λοιπον η rom ειναι καλη,smooth,γρηγορη,πιο γρηγορη και απο του maucat. Bug δεν βρηκα.Εχει παρα πολλες ρυθμισεις τραβηγμενες απο διαφορες rom. Το μονο που με χαλαει ειναι ενα συγκεκριμενο mod που εχει κανει στο system ui θεματιζοντας το ως lollipop, στο οποιο αν χρησιμοποιησεις μεγαλη αναλυση στο lcd density (εγω βαζω 320, η default της rom ειναι γυρω στα 240) κανει τα notifications κατω απο τα quick settings να μην εχουν αρκετο χωρο για να τα σκρολαρεις με ανεση αν εχουν μαζευτει αρκετα αδιαβαστα.Αυτο σε μενα που θελω μεγαλο density. Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλη rom δεν λαγκαρει.Ελευθερη μνημη γυρω στα 700mb με πολυ καλη διαχειριση της,κατι που επιβεβαιωνει αυτο που λεω παντα,οτι δηλαδη οι rom που αφηνουν 1gb+ ελευθερη ram δεν ειναι ποτε καλυτερες σε ταχυτητα και multitasking απο αυτες που δεσμευουν την μνημη σαν cache. Αυτα με μια μερα χρησης που φυσικα ειναι λιγο για πληρη εικονα Edited September 10, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts