dreamlord1970 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Edit: Τελικά ήταν μαλ@κ μου. Αυτά σου κάνει το κινητό αν πας να αλλαξεις ρυθμίσεις και κάνεις επανεκκίνηση με 6%!!!! Τελικά τον ανεβασα τον ήχο στο ακουστικό. (Αν δεν παθεις,δεν θα μάθεις).Όλα κομπλε τώρα. Emui 3 Με τι και πως έφτιαξες τον ήχο στο ακουστικό? Γιατί σε μένα ο θείος δεν δουλεύει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Με τι και πως έφτιαξες τον ήχο στο ακουστικό? Γιατί σε μένα ο θείος δεν δουλεύει!!! Σελίδα 1045 Post 15673 και εδω οι ρυθμισεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Original μπαταρια απο site εκτος aliexpress (δεν δεχεται paypal) που μπορω να βρω? Βρηκα στο coolicool αλλα δεν διαβασα και τα καλυτερα στο forum για αυτο το μαγαζι. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγώ με Q βγάζει ενα G R στο σήμα και κατεβάζει με 4kb/s καίει κάρβουνο λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αν σου εχει περασει φιλος σου ρομ λογικα θα εισαι ηδη root , κατεβασε ενα root checker απο το playstore και τσεκαρε το. Όχι δεν είμαι root! Κατευασα root checker... Μπορείς να με βοηθήσεις για το πως θα γινω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγω προσωπικα το ροοταρα με το kingo root.Αν εμπιστευεσαι αυτα τα one-click root προγραμματα κανε ενα search εδω στο νημα και θα βρεις καποιο λινκ να το κατεβασεις. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Εγω προσωπικα το ροοταρα με το kingo root.Αν εμπιστευεσαι αυτα τα one-click root προγραμματα κανε ενα search εδω στο νημα και θα βρεις καποιο λινκ να το κατεβασεις. Ειπες αν το εμπιστεύονται... Αν όχι? (Όχι του απλά δε ξέρω και δε θελω να κάνω καμία βλακια) Κοιταξε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5391391#post5391391 Αυτο τον οδηγο βρηκα... Να το κανω ετσι? Edited August 24, 2015 by Alexandros85a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αυτος ο οδηγος ειναι πολυ καλος,τον ειχα χρησιμοποιησει στις αρχες, αλλα δεν σου λεει πως να το κανεις ροοτ προυποθετει οτι εισαι ηδη.Νομιζω οτι αν φλασαρεις το supersu θα κανεις τη δουλεια σου,αλλιως δοκιμασε το kingo root που ειναι το πιο ευκολο.Εχει προσωπικα το εκανα με το kingo root και πιο παλια με το vroot και ποτε δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ωραία σε ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ωραία σε ευχαριστώ!! Φλάσαρε το supersu από recovery και είσαι έτοιμος. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) twrp 2.4.4? καποιο link αν ειναι ευκολο ? edit:το βρηκα ! Edited August 25, 2015 by thomas93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Φλάσαρε το supersu από recovery και είσαι έτοιμος. να σε ρωτησω και κατι ακομα, μπορεις να μου στειλεις site με την καινουρια MIUI στα ελληνικα? Αν σου ειναι ευκολο :) η να περασω αυτην? http://d-h.st/t5X Edited August 25, 2015 by Alexandros85a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 η miui είναι λειτουργική ρομ?συγκεκριμένα για ποια λέτε? από gps πως πάει? από διάρκεια μπαταρίας? επίσης για όποιον θέλει αύξηση μπαταρίας περνάει hibernation manager .... η lg camera δουλέυει σε miui? δεν έχω δοκιμάσει miui σε coolpad δεν θυμάμαι τον λόγο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ βαλε αυτην μολις την εφτιαξα.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να σε ρωτησω και κατι ακομα, μπορεις να μου στειλεις site με την καινουρια MIUI στα ελληνικα? Αν σου ειναι ευκολο :) η να περασω αυτην? http://d-h.st/t5X βαλε αυτη μολις την εφτιαξα http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ βαλε αυτην μολις την εφτιαξα.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βαλε αυτη μολις την εφτιαξα http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ Φιλε με CWM recovery γινεται να την περασουμε την ρομ? Απο Bugs και προβληματα τι λεει η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Τι έννοιες μόλις την έφτιαξες?? Είναι καλή δουλεύει καλά? Πως να σ πω... Δε πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα από κάποιον που ξέρει?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εγώ την έχω στο τηλ μου από αυτή σας γράφω! Έχει βάση την miui 5.8.20 από το xiaomi note 3g δουλεύουν τα πάντα. Περνάει ΜΟΝΟ με twrp. Ότι άλλο θέλετε πείτε μου να σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σορρυ ρε παιδια για την ερωτηση αλλα εγω εχω CWM recovery πως περναω twrp στο τηλ.? Και αν δεν μου ερεσει η ρομ και θελω να ξαναπαω σε αλλα ρομ και να ξαναβαλω CWM recovery (επειδη το ξερω πλεον!)πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σορρυ ρε παιδια για την ερωτηση αλλα εγω εχω CWM recovery πως περναω twrp στο τηλ.? Και αν δεν μου ερεσει η ρομ και θελω να ξαναπαω σε αλλα ρομ και να ξαναβαλω CWM recovery (επειδη το ξερω πλεον!)πως γινεται αυτο? Οπως περασες την cwm θα περασεις και την twrp.Περασε το recovery.img στην καρτα sd και μετα πηγαινεις απο το mobile uncle tools-> recovery update,διαλεγεις το το αρχειο και τελιωσες.Μετα μπανεις σε recovery οπως και με την cwm,πανω κατω ειναι οι ιδιες και με την twrp εχεις και touch screen νομιζω.Αν ποτε θελεις να αλλαξεις ακολουθεις τα ιδια βηματα και πας πισω στην cwm. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ βαλε αυτην μολις την εφτιαξα.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βαλε αυτη μολις την εφτιαξα http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ Καλησπερα φιλε, επειδη ψαχνουμε κατι καλο κ σταθερο σε MIUI7 μπορεις αν θες να βοηθησεις να ποσταρεις κ ΕΔΩ, να λαβεις κ τα απαραιτητα ευσημα! Αλλιως αν δεν εχεις προβλημα να το ανεβασω εγω. Μολις ειδα κ μια ακομη εκδοση στο needrom που αναφερει για ΡΑΜ 2GB αντι για 2,25GB που αναφερει η δικη σου. Εχουν καμια σχεση η ειναι τελειως διαφορετικο release?! Edited August 25, 2015 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ποια ρομ έχεις? Maucat 4.4 , όποια ρομ και αν έχω βάλει το ίδιο γίνεται. Ένας φίλος μου που έχει το ίδιο κινητο, του κανει τα ίδια στη vodafone αλλα με cosmote του παει σφαίρα. Δεν μπορω να καταλάβω αν φταίει η συσκευή ή ο πάροχος. Είσαι σίγουρος για την ποιότητα του σήματος καταρχήν; Ναι, ενα Motorolla στην ίδια περιοχή έπιανε H+ ενω εμενα ουτε καν H στο ίδιο πάλι δίκτυο (vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Καλησπερα φιλε, επειδη ψαχνουμε κατι καλο κ σταθερο σε MIUI7 μπορεις αν θες να βοηθησεις να ποσταρεις κ ΕΔΩ, να λαβεις κ τα απαραιτητα ευσημα! Αλλιως αν δεν εχεις προβλημα να το ανεβασω εγω. Μολις ειδα κ μια ακομη εκδοση στο needrom που αναφερει για ΡΑΜ 2GB αντι για 2,25GB που αναφερει η δικη σου. Εχουν καμια σχεση η ειναι τελειως διαφορετικο release?! Δεν είναι ίδιες ρομ.αυτός πατάει πάνω στου Jiayu g4s οπότε θεωρειτικα έχει υποστεί 2 αλλαγές η ρομ ενώ εγώ παταω πάνω στου xiaomi note 3g οπότε έχω μικροτερη αλλοίωση. Αυτό με την Ραμ μολις το εφτιαξα θα ανεβασω νεο λινκ... Το ποσταρα φιλε μου ελπιζω να σας αρεσει και να βρητε καλη την προσπαθεια.... Edited August 25, 2015 by kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Δεν είναι ίδιες ρομ.αυτός πατάει πάνω στου Jiayu g4s οπότε θεωρειτικα έχει υποστεί 2 αλλαγές η ρομ ενώ εγώ παταω πάνω στου xiaomi note 3g οπότε έχω μικροτερη αλλοίωση. Αυτό με την Ραμ μολις το εφτιαξα θα ανεβασω νεο λινκ... Το ποσταρα φιλε μου ελπιζω να σας αρεσει και να βρητε καλη την προσπαθεια.... Ευχαριστω πολυ που συνεισφερεις στην αναπτυξη αυτης της πραγματικα πολυ ομορφης ΡΟΜ στο κινητο μας! Ελπιζω κ εγω με την σειρα μου να το εκτιμησουν ολοι κ να την χρησιμοποιουμε στο κινητο μας πολυ πολυ καιρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ευχαριστω πολυ που συνεισφερεις στην αναπτυξη αυτης της πραγματικα πολυ ομορφης ΡΟΜ στο κινητο μας! Ελπιζω κ εγω με την σειρα μου να το εκτιμησουν ολοι κ να την χρησιμοποιουμε στο κινητο μας πολυ πολυ καιρο.. μακαρι φιλε μου.... εσβησα το παλιο λινκ και ανεβαζω νεο με την σωστη ενδηξη ραμ σε περιπου 40 λεπτα θα ειναι ετοιμο για εγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 παιδια το λινκ με την ρομ της miui v7 5.8.20 ειναι ετοιμο οποιος κατεβασει θελω αν εχει την καλοσυνη να πει εντυπωσεις ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts