kouskous Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλή Ανάσταση φίλε,δες εδώ https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit σε παλιότερη miui το δοκιμασα και όλα ήταν οκ Χριστός ανέστη φιλέ μου.απλα φλασαρω το zip και έχω με την μαμά κάμερα 21mp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους..... Αυτό το κόλπο ισχυει μόνο για lgcamera Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Εβαλα την A310 v3,δεν σβηνει η οθονη,ενω το εχω ρυθμισει στα 15 δευτερολεπτα.καμια ιδεα? Χριστος Ανεστη,χρονια πολλα σε ολους!μπορει καποιος να προτεινει κατι?παρατηρησα οτι μονο μετα απο επανεκκινηση θα σβησει στην αρχη 2-3 φορες,αλλα μετα μενει συνεχεια αναμμενη η οθονη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σε εμένα πάντως και οι 2 ρομ που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες έχουν προβλήματα..... Ενώ μ αρέσουν και οι 2 (aosp maucat και Α310).....και στις 2 ΠΑΝΤΑ έχω τα εξής προβλήματα.... 1....aosp maucat.....χάνω το σήμα και θέλει restart το τηλέφωνο ή on/off την λειτουργία πτήσης.... 2...Α310.....δεν γυρίζει με τίποτα η οθόνη (auto rotation)....ούτε στην V3 ούτε στην V2 ούτε στην V1....σε καμία. Και στις 2 .....έβαλα έβγαλα....εγκατέστησα-ξήλωσα της ρομ και τις ξαναπέρασα από την αρχή 3 φορές. Oσες φορές προσπάθησα να τις περάσω......έγιναν 3πλα wipes με ενδιάμεσα reboot σε recovery. Οι ρομ έχουν κατέβει download ξανά και ξανά και από διαφορετικές τοποθεσίες μπας και...... ΠΑΝΤΑ κάνω format την sd πριν την εγκατάσταση. είναι τρελλό....δεν βρίσκω άκρη.....οποιαδήποτε έκδοση των παραπάνω rom.....όποτε και να δοκίμασα να τις περάσω από τον Δεκέμβριο έως σήμερα.....με όποιο τρόπο και με όποια recovery ....μου βγάζουν αυτά τα bugs....τα συγκεκριμένα για την καθε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σε εμένα πάντως και οι 2 ρομ που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες έχουν προβλήματα..... Ενώ μ αρέσουν και οι 2 (aosp maucat και Α310).....και στις 2 ΠΑΝΤΑ έχω τα εξής προβλήματα.... 1....aosp maucat.....χάνω το σήμα και θέλει restart το τηλέφωνο ή on/off την λειτουργία πτήσης.... 2...Α310.....δεν γυρίζει με τίποτα η οθόνη (auto rotation)....ούτε στην V3 ούτε στην V2 ούτε στην V1....σε καμία. Και στις 2 .....έβαλα έβγαλα....εγκατέστησα-ξήλωσα της ρομ και τις ξαναπέρασα από την αρχή 3 φορές. Oσες φορές προσπάθησα να τις περάσω......έγιναν 3πλα wipes με ενδιάμεσα reboot σε recovery. Οι ρομ έχουν κατέβει download ξανά και ξανά και από διαφορετικές τοποθεσίες μπας και...... ΠΑΝΤΑ κάνω format την sd πριν την εγκατάσταση. είναι τρελλό....δεν βρίσκω άκρη.....οποιαδήποτε έκδοση των παραπάνω rom.....όποτε και να δοκίμασα να τις περάσω από τον Δεκέμβριο έως σήμερα.....με όποιο τρόπο και με όποια recovery ....μου βγάζουν αυτά τα bugs....τα συγκεκριμένα για την καθε μία. Εγω εβαλα την Α310v3 σημερα.γυριζει ακομα και με φυσημα που λενε αλλα δεν σβηνει η οθονη,μενει συνεχεια αναμμενη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σε εμένα πάντως και οι 2 ρομ που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες έχουν προβλήματα..... Ενώ μ αρέσουν και οι 2 (aosp maucat και Α310).....και στις 2 ΠΑΝΤΑ έχω τα εξής προβλήματα.... 1....aosp maucat.....χάνω το σήμα και θέλει restart το τηλέφωνο ή on/off την λειτουργία πτήσης.... 2...Α310.....δεν γυρίζει με τίποτα η οθόνη (auto rotation)....ούτε στην V3 ούτε στην V2 ούτε στην V1....σε καμία. Και στις 2 .....έβαλα έβγαλα....εγκατέστησα-ξήλωσα της ρομ και τις ξαναπέρασα από την αρχή 3 φορές. Oσες φορές προσπάθησα να τις περάσω......έγιναν 3πλα wipes με ενδιάμεσα reboot σε recovery. Οι ρομ έχουν κατέβει download ξανά και ξανά και από διαφορετικές τοποθεσίες μπας και...... ΠΑΝΤΑ κάνω format την sd πριν την εγκατάσταση. είναι τρελλό....δεν βρίσκω άκρη.....οποιαδήποτε έκδοση των παραπάνω rom.....όποτε και να δοκίμασα να τις περάσω από τον Δεκέμβριο έως σήμερα.....με όποιο τρόπο και με όποια recovery ....μου βγάζουν αυτά τα bugs....τα συγκεκριμένα για την καθε μία. δεν εχει τετοιο θεμα..φανταζομαι ενεργοποιεις την αυτοματη περιστροφη ε..! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εβαλα την Α310v3 σημερα.γυριζει ακομα και με φυσημα που λενε αλλα δεν σβηνει η οθονη,μενει συνεχεια αναμμενη κανα app που ελεγχει τα leds μηπως φταει?Δεν εχει αναφερθει ποτε καποιο τετοιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Χριστός Ανέστη jpower τι να κατεβάσουμε από xposed? που να κάνει το κινητάκι ακόμα καλύτερο;στην emui 3.0 Edited April 12, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη!! Υγεια σε ολους και ο καθενα οτι επιθυμει ευχομαι! Χτες παρατηρησα στην A310 v3 οτι δεν μπορω να μπω με τα δεδομενα . Εχω cosmote δεν ξερω αν παιζει ρολο... Βεβαια εχω μια υποψια οτι μπορει να μην εχει κατσει καλα η ρομ γτ μου βγαζει και το logo εκκινησης της miui 6 που ειχα βαλει πριν. Αλλα σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη!! Υγεια σε ολους και ο καθενα οτι επιθυμει ευχομαι! Χτες παρατηρησα στην A310 v3 οτι δεν μπορω να μπω με τα δεδομενα . Εχω cosmote δεν ξερω αν παιζει ρολο... Βεβαια εχω μια υποψια οτι μπορει να μην εχει κατσει καλα η ρομ γτ μου βγαζει και το logo εκκινησης της miui 6 που ειχα βαλει πριν. Αλλα σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα Χρόνια Πολλά! Νομίζω ότι χρειάζεται να βάλεις χειροκίνητα τα APN settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Χρόνια Πολλά! Νομίζω ότι χρειάζεται να βάλεις χειροκίνητα τα APN settings. δεν το σκεφτηκα ... μαλλον θα εχεις δικιο δικιο ειχες τελικα ευχαριστω πολυ! Edited April 12, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 δεν εχει τετοιο θεμα..φανταζομαι ενεργοποιεις την αυτοματη περιστροφη ε..! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανα app που ελεγχει τα leds μηπως φταει?Δεν εχει αναφερθει ποτε καποιο τετοιο bug Παγωσα το app για led notification αλλα παλι παραμενει αναμενη η οθονη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Εγω εβαλα την Α310v3 σημερα.γυριζει ακομα και με φυσημα που λενε αλλα δεν σβηνει η οθονη,μενει συνεχεια αναμμενη κανε επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα πάντως και οι 2 ρομ που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες έχουν προβλήματα..... Ενώ μ αρέσουν και οι 2 (aosp maucat και Α310).....και στις 2 ΠΑΝΤΑ έχω τα εξής προβλήματα.... 1....aosp maucat.....χάνω το σήμα και θέλει restart το τηλέφωνο ή on/off την λειτουργία πτήσης.... 2...Α310.....δεν γυρίζει με τίποτα η οθόνη (auto rotation)....ούτε στην V3 ούτε στην V2 ούτε στην V1....σε καμία. Και στις 2 .....έβαλα έβγαλα....εγκατέστησα-ξήλωσα της ρομ και τις ξαναπέρασα από την αρχή 3 φορές. Oσες φορές προσπάθησα να τις περάσω......έγιναν 3πλα wipes με ενδιάμεσα reboot σε recovery. Οι ρομ έχουν κατέβει download ξανά και ξανά και από διαφορετικές τοποθεσίες μπας και...... ΠΑΝΤΑ κάνω format την sd πριν την εγκατάσταση. είναι τρελλό....δεν βρίσκω άκρη.....οποιαδήποτε έκδοση των παραπάνω rom.....όποτε και να δοκίμασα να τις περάσω από τον Δεκέμβριο έως σήμερα.....με όποιο τρόπο και με όποια recovery ....μου βγάζουν αυτά τα bugs....τα συγκεκριμένα για την καθε μία. με τη μαμα ρομ γυρίζει? αν οχι τοτε ειναι hardware το προβλημα με τον αισθητηρα και πρεπει να το στειλεις πισο η επισκευη δοκιμασε τη μαμα ρομ μ αυτη που σου ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-04-11-17-16-28_zpsmqflpqbg.jpeg Μια πρώτη μέτρηση.. Υ. Γ. : καλη ρομ φαίνεται. Βέβαια, μέχρι να καταλαβω τι παίζει με τα permissions, ειδα κι έπαθα. Πάντως, σε γενικές γραμμές, είναι απροβληματιστη Ποια είναι αυτή; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Emui 3,262 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 κανε επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τη μαμα ρομ γυρίζει? αν οχι τοτε ειναι hardware το προβλημα με τον αισθητηρα και πρεπει να το στειλεις πισο η επισκευη δοκιμασε τη μαμα ρομ μ αυτη που σου ηρθε Τι ενοεις επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Βάζεις το xposed framework και το Gravity Box. Στις ρυθμίσεις του Gravity πας Γραμμή Κατάστασης > Διαχείριση Quicksettings > Tile Specific Settings > Network mode tile settings > 2G + 3G mode και επιλέγεις GSM/WCDMA preffered. Έτσι έχεις ένα tile με το οποίο μπορείς εύκολα να αλλάζεις το δίκτυο σε 2G ή σε 3G preffered αν θέλεις να μπεις στο ίντερνετ. Φίλε μου προχθές το έκανα αλλά σήμερα που άλλαξα ρομ κάνω το ίδιο όπως αναφέρεις παραπάνω αλλά δεν μπορώ να βρω το tile γιατί δεν εμφανίζετε στα Quicksettings και δε θυμάμε αν έκανα και κάτι άλλο αν μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ οκ το βρήκα δεν είχα τικάρει την λειτουργία δικτύου να εμφανίζετε Edited April 12, 2015 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Κατ' αρχήν, Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Τι έγινε ρε παιδιά, έλειψα για λίγο και μεταναστεύσαστε προς EMUI 3 Β262; :lol: Γιατί μέχρι τώρα 2-3 την είχαν δοκιμάσει από τον Φεβρουάριο που την προτείνω. Κάπου είδα στα πολλά ποστ για τα κινέζικα γράμματα στην οθόνη κλειδώματος με τις φωτογραφίες, μπορείτε να βάλετε από τα θέματα το gleam ή να κάνετε προσαρμογή την οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε να παγώσετε και τα: appcenter, hicare, hivoice, huawei cloud, huaweipay, βοήθεια φίλου, Ενημέρωση λογισμικού, καιρός, κινήσεις, και κάτι χαζοεφαρμογές της Huawei (όπως μεγεθ.φακός, καθρπετης, καιρός κλπ) και από τις 5 εφαρμογές με κινέζικα γράμματα κρατάτε (αφού βάλετε πρώτα ένα άλλο πληκτρολόγιο) μόνο αυτήν που γράφει $%#%3.0 και έχει εικονίδιο ρομποτάκι χωρίς πλαισιο, γιατί είναι για το location. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Guys,όπως λέει και ο τίτλος,καλύτερη rom σε αυτονομία,τί έχουμε?? Πχ έχουμε την Α310 V3 που αντέχει 4,5-5 ώρες SOT (screen on time).Κάτι καλύτερο ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Κατ' αρχήν, Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Τι έγινε ρε παιδιά, έλειψα για λίγο και μεταναστεύσαστε προς EMUI 3 Β262; :lol: Γιατί μέχρι τώρα 2-3 την είχαν δοκιμάσει από τον Φεβρουάριο που την προτείνω. Κάπου είδα στα πολλά ποστ για τα κινέζικα γράμματα στην οθόνη κλειδώματος με τις φωτογραφίες, μπορείτε να βάλετε από τα θέματα το gleam ή να κάνετε προσαρμογή την οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε να παγώσετε και τα: appcenter, hicare, hivoice, huawei cloud, huaweipay, βοήθεια φίλου, Ενημέρωση λογισμικού, καιρός, κινήσεις, και κάτι χαζοεφαρμογές της Huawei (όπως μεγεθ.φακός, καθρπετης, καιρός κλπ) και από τις 5 εφαρμογές με κινέζικα γράμματα κρατάτε (αφού βάλετε πρώτα ένα άλλο πληκτρολόγιο) μόνο αυτήν που γράφει $%#%3.0 και έχει εικονίδιο ρομποτάκι χωρίς πλαισιο, γιατί είναι για το location. πολυ ωραιος..!Λεω να δωσω αλλη μια ευκαιρια στην emui μεχρι να φτιαχτει η cm..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Guys,όπως λέει και ο τίτλος,καλύτερη rom σε αυτονομία,τί έχουμε?? Πχ έχουμε την Α310 V3 που αντέχει 4,5-5 ώρες SOT (screen on time).Κάτι καλύτερο ίσως? Η παραπάνω ρομ θεωρείται αυτή με την καλύτερη αυτονομία. Η σωστότερη ερώτηση όμως είναι ''ποια ρομ θα έχει την καλύτερη αυτονομία βάσει της χρήσης που κάνω στο τηλέφωνο;'' και η απάντηση φυσικά μόνο με δοκιμές μπορείς να τη βρεις. Εμένα πχ με βολεύουν οι EMUI, και οι coolUI (επίσημες) με το ultra μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) με τη μαμα ρομ γυρίζει? αν οχι τοτε ειναι hardware το προβλημα με τον αισθητηρα και πρεπει να το στειλεις πισο η επισκευη δοκιμασε τη μαμα ρομ μ αυτη που σου ηρθε Μάλλον φίλος δεν κατάλαβες τι είπα.....ΜΟΝΟ σ αυτή την ρομ και σε μία ακόμη aosp δεν γυρίζει...με την μαμά και με οποιαδήποτε άλλη-γυρίζει κανονικά.....μόλις την ξαναπεράσω τα ίδια-δεν γυρίζει......φλασάρεις άλλη ρομ-γυρίζει πάλι κανονικά. ΜΟΝΟ στην Α310 έχω αυτό το θέμα και σε μία ακόμη aosp.....αρα δεν ειναι θέμα hardware. Edited April 12, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Κατ' αρχήν, Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Τι έγινε ρε παιδιά, έλειψα για λίγο και μεταναστεύσαστε προς EMUI 3 Β262; :lol: Γιατί μέχρι τώρα 2-3 την είχαν δοκιμάσει από τον Φεβρουάριο που την προτείνω. Κάπου είδα στα πολλά ποστ για τα κινέζικα γράμματα στην οθόνη κλειδώματος με τις φωτογραφίες, μπορείτε να βάλετε από τα θέματα το gleam ή να κάνετε προσαρμογή την οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε να παγώσετε και τα: appcenter, hicare, hivoice, huawei cloud, huaweipay, βοήθεια φίλου, Ενημέρωση λογισμικού, καιρός, κινήσεις, και κάτι χαζοεφαρμογές της Huawei (όπως μεγεθ.φακός, καθρπετης, καιρός κλπ) και από τις 5 εφαρμογές με κινέζικα γράμματα κρατάτε (αφού βάλετε πρώτα ένα άλλο πληκτρολόγιο) μόνο αυτήν που γράφει $%#%3.0 και έχει εικονίδιο ρομποτάκι χωρίς πλαισιο, γιατί είναι για το location. Χρόνια πολλά και σε σένα έψαχνα μία ρομ με full ελληνικά μου την πρωτείνανε και την δοκίμασα.ωραία ρομ μου αρέσει πολύ το περιβάλλον της πολύ ωραίο εμφανισιακά.όσο για τα κινέζικα είδες τι έγραψα με τόσο ωραίες φωτό σαν θέμα δεν με απασχολούνε αλλά αφού μπορούνε να σβηστούνε αυτό είναι ακόμα καλύτερο.πάω να την φτιάξω.. Edited April 12, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 καποιος ανεφερε προβλημα θυμαμαι με το gravity στην inew v3?δεν το εγκαθιστα με τιποτα?εμενα κανει το αλλο κουλο..με το που βαλω gravity αναβοσβηνουν τα navigation keys με σβηστη οθονη.αν απεγκαταστησω το gravity ολα καλα.τι να κανω?να δοκιμασω αλλη εκδοση gravity? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Επιβεβαιώνω μηδενική κατανάλωση με ultra επιλογή στην διαχείριση ενέργειας. Εχω τεστάρει πολλές, ανάλογες, εφαρμογές απο το μαγαζακι, αλλά αυτη, κυριολεκτικά.... Τα σπάει.... Επίσης, εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνει και η αλλαγή θερμοκρασίας χρώματος οθόνης, όπου ρυθμιζοντας cold, παραπέμπει σε... Ακριβότερο τηλέφωνο :happy: Υ. Γ. : εφ εξής, βανίλιες, υποβρύχια και λοιπά μαγειρεματα.. Τέλος... Μόνο επώνυμες πορταρισμενες ρομ ή ρομ εργοστασιακές (ρομ "πρωτης τοποθετησης" κατά το "ελαστικα πρώτης τοποθέτησης" :)) Είτε s5, emui, α310, HTC, lenovo κτλ κτλ Δεν δικαιολογείται σε καθαρο Android, σε 8χ1,7ghz με 2γιγα ραμ να εχω λαγκαρισμα...:mad: Edited April 12, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 γι'αυτην την emui μιλατε ολοι? >Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4 εχει ελληνικα πληρως? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts