teotsi Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια, επειδή σε μια δυο μέρες παραλαμβάνει φίλος το κινητό και σκοπεύουμε να του αλλάξουμε ρομ μόλις έρθει, ποια είναι η καλύτερη σε ισορροπία απόδοσης - μπαταρίας? Από ότι έχω καταλάβει η algorom είναι από τις καλές, αλλά ποια να προτιμήσω? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) ναι,την ειδα την πρωτη σελιδα. το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερω ποια απ ολες τις ρομ λυνει το συνολο αυτων των θεματων και δευτερον οτι δεν εχω ξαναλλαξει ποτε ρομ και ψιλοφοβαμαι .... Δεν χρειαζεται να φοβασαι. Κανενας απο μας δεν ηξερε, μεχρι που ...μαθαμε! Ακολουθησε το βιντεο-οδηγο του kostast1 και θα τα καταφερεις. Απο ρομ, εκτος της EmuiUnicom που προτεινε ο φιλος πιο πανω, πολυ καλες ειναι η Algorom v2 και η AOSP του maucat. Edited February 9, 2015 by Lucifer2223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 link για vanilla extreme http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ νομιζω αυτή τεσταρουν τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 emuiUNICOM το zip που την κάνει root ευχαριστω για την προταση.. μενει να μαθω πως θα τα κανω αυτα:-P ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειαζεται να φοβασαι. Κανενας απο μας δεν ηξερε, μεχρι που ...μαθαμε! Ακολουθησε το βιντεο-οδηγο του kostast1 και θα τα καταφερεις. Απο ρομ, ετκος της EmuiUnicom που προτεινε ο φιλος πιο πανω, πολυ καλες ειναι η Algorom v2 και η AOSP του maucat. σε ευχαριστω φιλε μου!!θα το προσπαθησω.βιντεοκληση τελικα υποστηριζουν ολες η πρεπει να διαλεξω καποια συγκεκριμενη για αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 [/color] Δεν χρειαζεται να διαβασεις πολλες σελιδες, η ΠΡΩΤΗ ειναι υπεραρκετη για να σου λυσει (σχεδον) ολα τα προβληματα... ναι,την ειδα την πρωτη σελιδα. το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερω ποια απ ολες τις ρομ λυνει το συνολο αυτων των θεματων και δευτερον οτι δεν εχω ξαναλλαξει ποτε ρομ και ψιλοφοβαμαι .... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω για την προταση.. μενει να μαθω πως θα τα κανω αυτα:-P 1) θα αλλαξεις την Recovery που εχει το κινητο σε CWM (δινει περισσοτερες δυνατοτητες). 2) θα FLASHαρεις την καινουργια μας ROM α)θα χρειαστεις μια SD καρτα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. καλου κακου οχι 64αρα κ προσοχη να μην ειναι fake β)πρεπει να εχεις Πολυ μπαταρια, για να μην τυχει κ ξεμεινουμε σε κανα φλασαρισμα κ brickαρουμε την συσκευη (50% κ πανω κομπλε) γ)και φυσικα το κινητο σου να ειναι ROOTED,ελπιζω να το παραγγειλες root. ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ: 1)English CWM Recovery: http://d-h.st/KrM 2)MobileUncle Tools,θα το κατεβασεις απο το Google Play Store στη συσκευη σου 3)Custom Rom (zip):emuiUNICOM Διαδικασια προετοιμασιας: - Πεταμε το CWM Recovery (recovery.img) του πρωτου download χυμα στην SD καρτα μας (οχι σε φακελο). - Πεταμε κ το zip file της Custom ROM μας χυμα μεσα στην SD (σε μορφη zip οπως ειναι, δεν ξεζιπαρουμε). - Ανοιγουμε το MobileUncle Tools κ πηγαινουμε εκει που λεει Recovery Update. - Διαλεγουμε το recovery.img που υπαρχει στην SD καρτα μας (1η επιλογη). - Θα ζητησει Reboot να μπει σε Recovery mode. Μπορουμε να μπουμε στο recovery καποια αλλη στιγμη οταν ενεργοποιουμε το τηλεφωνο μας πατωντας VOL+ κ το κουμπι ON/OFF ταυτοχρονα, μεχρι να εμφανιστει το logo του Coolpad. Μετα απο λιγη αναμονη ειμαστε στο Recovery Mode!! Να αναφερω οτι σε αυτο το μενου δεν πιανει η αφη κ πηγαινουμε πανω η κατω στο μενου με τα πλητρα της εντασης κ το Enter ειναι το κουμπι ON/OFF στιγμιαιο πατημα (οχι παρατεταμενα οπως κανουμε για να το ανοιξουμε η να το κλεισουμε)! Διαδικασια FLASHαρισματος: - Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode. - Παταμε "wipe data/factory reset" - Παταμε "wipe cache partition" - Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage" - Παταμε "format /cache" - Παταμε "format /data" - Παταμε "format /system" - Παμε πισω (++++++Go Back++++++) - Μπαινουμε στο μενου "advanced" - Παταμε "wipe dalvik cache" - Παμε πισω (++++++Go Back++++++) - Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card" - Παταμε "choose zip from sd card" - Επιλεγουμε την Custom ROM μας και περιμενουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΧΡΕΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ LOGO ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ!! σημειωση::::: ο παραπανω οδηγος, τον πηρα απο την πρωτη σελιδα(για να ξεμπερδευτεις)με λιγες μετατροπες.;):D καλη επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 σε ευχαριστω φιλε μου!!θα το προσπαθησω.βιντεοκληση τελικα υποστηριζουν ολες η πρεπει να διαλεξω καποια συγκεκριμενη για αυτο το θεμα? Δεν ξερω αν υποστηριζεται απ' ολες (γιατι και δεν τις εχω δοκιμασει ολες και δε με ενδιαφερει η βιντεοκληση), αλλα απ' οτι λενε συμφουρουμιτες μας λιγο πιο πισω, η Algorom v2 υποστηριζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ναι,την ειδα την πρωτη σελιδα. το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ξερω ποια απ ολες τις ρομ λυνει το συνολο αυτων των θεματων και δευτερον οτι δεν εχω ξαναλλαξει ποτε ρομ και ψιλοφοβαμαι .... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω για την προταση.. μενει να μαθω πως θα τα κανω αυτα:-P 1) θα αλλαξεις την Recovery που εχει το κινητο σε CWM (δινει περισσοτερες δυνατοτητες). 2) θα FLASHαρεις την καινουργια μας ROM α)θα χρειαστεις μια SD καρτα ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. καλου κακου οχι 64αρα κ προσοχη να μην ειναι fake β)πρεπει να εχεις Πολυ μπαταρια, για να μην τυχει κ ξεμεινουμε σε κανα φλασαρισμα κ brickαρουμε την συσκευη (50% κ πανω κομπλε) γ)και φυσικα το κινητο σου να ειναι ROOTED,ελπιζω να το παραγγειλες root. ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ: 1)English CWM Recovery: http://d-h.st/KrM 2)MobileUncle Tools,θα το κατεβασεις απο το Google Play Store στη συσκευη σου 3)Custom Rom (zip):emuiUNICOM Διαδικασια προετοιμασιας: - Πεταμε το CWM Recovery (recovery.img) του πρωτου download χυμα στην SD καρτα μας (οχι σε φακελο). - Πεταμε κ το zip file της Custom ROM μας χυμα μεσα στην SD (σε μορφη zip οπως ειναι, δεν ξεζιπαρουμε). - Ανοιγουμε το MobileUncle Tools κ πηγαινουμε εκει που λεει Recovery Update. - Διαλεγουμε το recovery.img που υπαρχει στην SD καρτα μας (1η επιλογη). - Θα ζητησει Reboot να μπει σε Recovery mode. Μπορουμε να μπουμε στο recovery καποια αλλη στιγμη οταν ενεργοποιουμε το τηλεφωνο μας πατωντας VOL+ κ το κουμπι ON/OFF ταυτοχρονα, μεχρι να εμφανιστει το logo του Coolpad. Μετα απο λιγη αναμονη ειμαστε στο Recovery Mode!! Να αναφερω οτι σε αυτο το μενου δεν πιανει η αφη κ πηγαινουμε πανω η κατω στο μενου με τα πλητρα της εντασης κ το Enter ειναι το κουμπι ON/OFF στιγμιαιο πατημα (οχι παρατεταμενα οπως κανουμε για να το ανοιξουμε η να το κλεισουμε)! Διαδικασια FLASHαρισματος: - Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode. - Παταμε "wipe data/factory reset" - Παταμε "wipe cache partition" - Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage" - Παταμε "format /cache" - Παταμε "format /data" - Παταμε "format /system" - Παμε πισω (++++++Go Back++++++) - Μπαινουμε στο μενου "advanced" - Παταμε "wipe dalvik cache" - Παμε πισω (++++++Go Back++++++) - Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card" - Παταμε "choose zip from sd card" - Επιλεγουμε την Custom ROM μας και περιμενουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΧΡΕΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ LOGO ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ!! σημειωση::::: ο παραπανω οδηγος, τον πηρα απο την πρωτη σελιδα(για να ξεμπερδευτεις)με λιγες μετατροπες.;):D καλη επιτυχια ΟΥΑΟΥ.....εισαι αρχηγος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Τη philz recovery την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ? @teotsi Η καλύτερη σε απόδοση μπαταρίας είναι η AOSP Α310 με αγγλικό μενού. Από επιδόσεις πάνω-κάτω το ίδιο έιναι. Πρέπει όμως κάποιος να στήσει και το τηλέφωνο στο φίλο σου γιατί σαν aosp θέλει πείραγμα. @bill80_ τσέκαρε πρώτα εν είσαι root με το rootchecker από το playstore Edited February 9, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τη philz recovery την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ? @teotsi Η καλύτερη σε απόδοση μπαταρίας είναι η AOSP Α310 με αγγλικό μενού. Από επιδόσεις πάνω-κάτω το ίδιο έιναι. Πρέπει όμως κάποιος να στήσει και το τηλέφωνο στο φίλο σου γιατί σαν aosp θέλει πείραγμα. @bill80_ τσέκαρε πρώτα εν είσαι root με το rootchecker από το playstore Την πέρασα μέσω mobileuncle tools εύκολα,ωραία φαίνεται... wipe cache\dalvik cache εκανα μέχρι τώρα και όλα οκ:D την κρατήσω μέχρι να δω τι ψάρια πιάνει όταν περάσω αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια, επειδή σε μια δυο μέρες παραλαμβάνει φίλος το κινητό και σκοπεύουμε να του αλλάξουμε ρομ μόλις έρθει, ποια είναι η καλύτερη σε ισορροπία απόδοσης - μπαταρίας? Από ότι έχω καταλάβει η algorom είναι από τις καλές, αλλά ποια να προτιμήσω? Δεν ξερω για την algorom φιλε αλλα εγω την εχω καταβρει με την aosp maucat και ειναι και σφεντονα,32,000 και κατι στο antutu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δεν μπαινει στο recovery...απλα ανοιγει το κινητο. εκανα ολα τα βηματα.μηπως να αφαιρεσω την καρτα sim? το κοιταξα και ειμαι ρουτ.δεν ξερω τι φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 VOL+ κ το κουμπι ON/OFF ταυτοχρονα, μεχρι να εμφανιστει το logo του Coolpad Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 VOL+ κ το κουμπι ON/OFF ταυτοχρονα, μεχρι να εμφανιστει το logo του Coolpad το εκανα..τα ιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Κάτι έχω απενεργοποιήσει και δεν δέχομαι push notification για viber και snapchat. Δεν τα έχω περιλάβει στο greenify. Ξέρει κανεις τι μπορει να φταίει; Edited February 9, 2015 by St4lker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 το εκανα..τα ιδια.. πατάς και κρατάς πατημένο το vol+ χωρίς να το αφήσεις καθόλου πατάς και κρατάς πατημένο και το power για 10-15'' και τα 2 μαζί, μέχρι να σου ανοίξει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 link για vanilla extreme http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ νομιζω αυτή τεσταρουν τα παιδια Τι έχουμε εδώ; Να ρισκάρω να αφήσω την Α310 v3 μετά από 1 μήνα;;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 το εκανα..τα ιδια.. Και γω το ίδιο πάθαινα. Βγάλε τη μπαταρία για 10-15 δευτερόλεπτα και ξανα προσπάθησε πατώντας πρώτα το vol+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Όσοι βαλατε xtreme vanilla παρατήρησατε κατα την εγκατασταση κάτι διαφορετικό μέσα στο ρεκοβερυ,σε μένα με cwm δεν έκανε το κλασικό φόρτωμα αρχειων, αλλά μου άνοιξε ενα άλλο φορτωμα οπου μπορούσες να διαλέξεις τι θα εγκατασταθεί μέσα απ το αρχείο της rom και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τι εγραφε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Είναι κανείς εδώ που από F1 πήγε σε F2; Με τρώει το χέρι μου και θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως ποιότητα φώτο, gpu score σε 4.4 κτλ, τα γνωστά δηλαδή αν είναι καλύτερα σε F2 ή στα ίδια... Όσοι βαλατε xtreme vanilla παρατήρησατε κατα την εγκατασταση κάτι διαφορετικό μέσα στο ρεκοβερυ,σε μένα με cwm δεν έκανε το κλασικό φόρτωμα αρχειων, αλλά μου άνοιξε ενα άλλο φορτωμα οπου μπορούσες να διαλέξεις τι θα εγκατασταθεί μέσα απ το αρχείο της rom και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τι εγραφε! Aroma installer λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Όσοι βαλατε xtreme vanilla παρατήρησατε κατα την εγκατασταση κάτι διαφορετικό μέσα στο ρεκοβερυ,σε μένα με cwm δεν έκανε το κλασικό φόρτωμα αρχειων, αλλά μου άνοιξε ενα άλλο φορτωμα οπου μπορούσες να διαλέξεις τι θα εγκατασταθεί μέσα απ το αρχείο της rom και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τι εγραφε! αυτο το Google Services Fix χρειάζεται; δε μου το κατεβαζει με τπτ... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Είναι κανείς εδώ που από F1 πήγε σε F2; Με τρώει το χέρι μου και θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως ποιότητα φώτο, gpu score σε 4.4 κτλ, τα γνωστά δηλαδή αν είναι καλύτερα σε F2 ή στα ίδια... Ρώτα καλύτερα στο νήμα του F2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399154 τον filosofos77 που ήταν και εδώ. Αλλά αν κάποιος έδωσε το τηλέφωνο πριν καιρό (πχ πριν 4 μήνες) θα στο συγκρίνει με τις ρομ που κυκλοφορούσαν τότε. Οπότε η σύγκριση θα σε βοηθήσει?, Πάντως πρέπει να είναι ακόμη όλα σε πολύ αρχικό στάδιο σε σχέση με το δικό μας, που έχουν σχεδόν βρεθεί όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τη philz recovery την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ? @teotsi Η καλύτερη σε απόδοση μπαταρίας είναι η AOSP Α310 με αγγλικό μενού. Από επιδόσεις πάνω-κάτω το ίδιο έιναι. Πρέπει όμως κάποιος να στήσει και το τηλέφωνο στο φίλο σου γιατί σαν aosp θέλει πείραγμα. @bill80_ τσέκαρε πρώτα εν είσαι root με το rootchecker από το playstore Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτός ο κάποιος θα είμαι εγώ, μιας και γνωρίζω αρκετά για φλασαρισματα και στήσιμο ρομ από το δικό μου κινητό :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 πατάς και κρατάς πατημένο το vol+ χωρίς να το αφήσεις καθόλου πατάς και κρατάς πατημένο και το power για 10-15'' και τα 2 μαζί, μέχρι να σου ανοίξει η οθόνη το εκανα βρε παιδια,δεν μπαινει.απλα ανοιγει το κινητο.αλλου εχω κανει λαθος.μαλλον στην καρτα επειδη ηταν του κουτιου,τωρα την ανοιξα, δεν εκανα φορματ .αλλα δεν ξερω πως γινεται στο κινητο να την φορμαρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αυτο το Google Services Fix χρειάζεται; δε μου το κατεβαζει με τπτ... Εγώ που το εγκατέστησα (όταν δοκίμασα την vanilla) δεν είχα μετά κανένα από τα προβλήματα που αναφέρουν κάποιοι εδώ και στο modaco με τα googly services. Οπότε σου προτείνω να το κάνεις. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από δω: https://dl.dropboxusercontent.com/u/32157275/Google%20Services%20Fix.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 το εκανα βρε παιδια,δεν μπαινει.απλα ανοιγει το κινητο.αλλου εχω κανει λαθος.μαλλον στην καρτα επειδη ηταν του κουτιου,τωρα την ανοιξα, δεν εκανα φορματ .αλλα δεν ξερω πως γινεται στο κινητο να την φορμαρω . Δοκίμασε να την φορμαρεις σε fat32 στο pc,δοκίμασε και άλλο recovery...το θέμα είναι οτι δεν μπαίνει καθόλου σε recovery ουτε στο μανισιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts