azuli Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 παιδιά με το που ήρθε το κινητό φλάσαρα την ρομ του maucat... Δεν δουλεύει η 2η σιμ... βγάζει πιν μόνο για την πρώτη και η 2η είναι κλειδωμένη. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, φαίνεται κλειδωμένη, πατώντας πάνω στην σιμ βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να την ξεκλειδώσετε και βγάζει ένα error ότι το "KeyguardΤestΑctivity" κράσαρε και τέλος... Το έχει συναντήσει κανείς; πρετει να το απενεργοποιησεις απο αλλη rom πριν φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgg Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά καλημέρα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες την συσκευή αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω rom γιατί είμαι λίγο άσχετος. Αυτό που δεν μπορώ να καταφέρω είναι να περάσω ελληνικό λεξικό. Γίνεται ή πρέπει να αλλάξω rom? Αν τυχόν μπω σε διακικασία να αλλάξω ποιά προτείνετε και ποιά είναι η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά καλημέρα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες την συσκευή αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω rom γιατί είμαι λίγο άσχετος. Αυτό που δεν μπορώ να καταφέρω είναι να περάσω ελληνικό λεξικό. Γίνεται ή πρέπει να αλλάξω rom? Αν τυχόν μπω σε διακικασία να αλλάξω ποιά προτείνετε και ποιά είναι η διαδικασία? Αν θες μόνο το λεξικό κατέβασε το SwiftKey και είσαι εντάξει. Για αλλαγή recovery και rom υπάρχει αναλυτικός οδηγός στο thread. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5391391 Rom σου προτείνω την aosp maucat, νομίζω είναι ότι πιο σταθερό έχουμε μέχρι στιγμής. https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo από εδώ την κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά καλημέρα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες την συσκευή αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω rom γιατί είμαι λίγο άσχετος. Αυτό που δεν μπορώ να καταφέρω είναι να περάσω ελληνικό λεξικό. Γίνεται ή πρέπει να αλλάξω rom? Αν τυχόν μπω σε διακικασία να αλλάξω ποιά προτείνετε και ποιά είναι η διαδικασία? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=en Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 λοιπον παιδες δοκιμασα για 2 μερες την 8297W EMUI 3.0 Build.255 Multilanguage http://www.needrom.com/download/8297w-emui-3-0-build-255-multilanguage/ ομολογω οτι ειναι πολυ καλη ρομ,δεν με παρουσιασε κανενα προβλημα, και την συνιστω για οποιον παιρνει μανισιο το κινητο και θελει να αλλαξει ρομ. εχει ελληνικα πληρες+ελλην. πληκτρ. συνδεεται αμεσως στο δικτυο χωρις νεα apn ειναι root ,εχει playstore πολυ καλο σημα (την βαζω μαζι με algo και mlais) ηχο πολυ καλο και χρωματα.. επαφες ok (δεν χρειαζεται +30) πολυ καλη μπαταρια (εχει δικο της app για εξοικονομηση) ξαναεβαλα ομως algorom, γιατι οπως ξερετε δεν ειναι παραμετροποιησημη οπως οι aosp (που θελω εγω) οσοι παντως θελουν να μεινουν σε μια την συνιστω! Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Παιδιά, μόλις φλάσαρα την maucat κι εγώ και έχω το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε για την μη αναγνώριση της sim1. Υπάρχει κάποιο fix? Το πρόβλημα βρίσκεται στο sim slot 1. Aυτή η θέση δεν "βλέπει" καμία sim. Γενικά, υπάρχει κάποια rom 4.4 που να είναι εντελώς stable? Δεν με ενδιαφέρουν πολλά φρου φρου γιατί το κινητό είναι για αρχάριο χρήστη. Απλά να δέχεται Playstore και να είναι root. Η EMUI 3.0 που αναφέρθηκε είναι πλήρως stable? Η Algorom? Σόρρυ για τη βιασύνη αλλά δεν μπορώ να τις τεστάρω όλες διότι δεν είναι δικό μου. Αλλιώς, θα έβρισκα τη χαρά μου. Χρειάζομαι κάτι stable, smooth, Kitkat και πλήρως λειτουργικό. Edited February 1, 2015 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 ...μόλις φλάσαρα την maucat... ...έχω το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε για την μη αναγνώριση της sim1... ...πρόβλημα βρίσκεται στο sim slot 1. Aυτή η θέση δεν "βλέπει" καμία sim... ...Χρειάζομαι κάτι stable, smooth, Kitkat και πλήρως λειτουργικό. Αν "δεν βλέπει τη SIM", τότε υπάρχει πρόβλημα με το hardware του κινητού ή με την κάρτα SIM. Αλλά καλού κακού απενεργοποίησε το PIN της SIM (χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο τηλέφωνο, ας πούμε) και ξαναδοκίμασε. Αν δεν σου κάθεται η maucat, βάλε την Α310v3, που όμως δεν έχει ελληνικά (στα μενού ρυθμίσεων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αν "δεν βλέπει τη SIM", τότε υπάρχει πρόβλημα με το hardware του κινητού ή με την κάρτα SIM. Αλλά καλού κακού απενεργοποίησε το PIN της SIM (χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο τηλέφωνο, ας πούμε) και ξαναδοκίμασε. Αν δεν σου κάθεται η maucat, βάλε την Α310v3, που όμως δεν έχει ελληνικά (στα μενού ρυθμίσεων). Σε ευχαριστώ. Η Α310v που προτείνεις έχει τις προύποθέσεις που ζήτησα? Επίσης, μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ? Γίνεται ένα μπάχαλο εκεί στο needrom. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Γενικά, υπάρχει κάποια rom 4.4 που να είναι εντελώς stable? Δεν με ενδιαφέρουν πολλά φρου φρου γιατί το κινητό είναι για αρχάριο χρήστη. Απλά να δέχεται Playstore και να είναι root. Η EMUI 3.0 που αναφέρθηκε είναι πλήρως stable? Η Algorom? Χρειάζομαι κάτι stable, smooth, Kitkat και πλήρως λειτουργικό. και οι δυο που ανεφερες ειναι πολυ σταθερες, εχουν πληρως ελληνικα+ελλην.πληκ. η algo ειναι 4.4.3 και η emui 4.4.2 Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ. Η Α310v που προτείνεις έχει τις προύποθέσεις που ζήτησα? Επίσης, μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ? Γίνεται ένα μπάχαλο εκεί στο needrom. http://www.modaco.com/topic/374249-rom-442-aosp-nitro-a310-v3-repack/ Πατας το download . Την φλασαρεις, αλλαζεις launcher και freeze τον παλιο με titanium . Βαζεις και ''a more locale'' απο playstore για ελληνικα https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el . Σταθεροτατη, κανενα bug η lag και πολυ καλη μπαταρια. Οτι χρειαστεις ρωτας Edited February 1, 2015 by devilgene Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τις κατεβάσω και τις 3 και βλέπουμε.:lol: Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βάλε jonzalvo να σωθείς η πιο σταθερή που έχω δοκιμάσει και η πιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 ρε παιδια εχω τη rom του algo v1 και οταν βαζω τη λειτουργια 2g/3g μου ερχονται μηνυματα οτι ειχα κλησεις στην αλλη καρτα.σαν να απενεργοποιειται η αλλη καρτα.καμια ιδεα κανεις? Καμιά απάντηση κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko_6 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ρε παιδιά έβαλα την Algov2 και ενώ σε όλους σας, παίζει δεν παίζει το WiFi και βάζετε ή όχι κάποιο Fix, σε κανέναν δεν είδα να μην παίζει το Internet (χρήση δεδομένων). Μου έχει ξεφύγει κάτι που πρέπει να ορίσω ??? (είμαι με vodafon) - (σε όλες τις άλλες ROMs δουλεύει κανονικά !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ρε παιδιά έβαλα την Algov2 και ενώ σε όλους σας, παίζει δεν παίζει το WiFi και βάζετε ή όχι κάποιο Fix, σε κανέναν δεν είδα να μην παίζει το Internet (χρήση δεδομένων). Μου έχει ξεφύγει κάτι που πρέπει να ορίσω ??? (είμαι με vodafon) - (σε όλες τις άλλες ROMs δουλεύει κανονικά !!!) Μπορει να χρειαζεται να βαλεις apn του παροχου σου χειροκινητα. Εχει ξαναναφερθει σαν προβλημα και παλαιοτερα (σε αλλες rom νομιζω). Googl-αρε το ή κανε μια αναζητηση στο παρον νημα και θα βρεις απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko_6 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μπορει να χρειαζεται να βαλεις apn του παροχου σου χειροκινητα. Εχει ξαναναφερθει σαν προβλημα και παλαιοτερα (σε αλλες rom νομιζω). Googl-αρε το ή κανε μια αναζητηση στο παρον νημα και θα βρεις απαντηση. OK. thnx Το βρήκα τα άλλαξα και δούλεψε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Επειδή έχει ζητηθεί πολλακις (κυρίως λόγω Α310 ν1,2,3), θα μπορούσε να μπει και στην κεντρική: Ρυθμίσεις APN Ελληνικών παρόχων κινητής (Cosmote,Vodafone,Wind,Q) COSMOTE GPRS APN: - internet Username: - {κενό} Password: - {κενό} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: - 195.167.065.194 VODAFONE GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr Username: - {κενό} Password: - {κενό} MCC=202 MNC=05 APN type=default DNS: - 213.249.17.10, 213.249.17.11 WIND GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr Username: - {κενό} Password: - {κενό} MCC=202 MNC=10 APN type=default DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20 Q Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβησης: {κενό} Πόρτα: {κενό} Αρχική σελίδα: {κενό} Όνομα χρήστη: {κενό} Κωδικός πρόσβασης: {κενό} υ.γ. η vodafone μπορει και τα στελνει και με sms δωρεαν το οποιο περιέχει συνημμένο ένα αρχειο που τα εγκαθιστά αυτόματα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιδιά ποια rom προτείνεται για το τηλέφωνο; Να ειναι android 4.4 αν γίνεται. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) @jpower73, περί APN Το DNS γιατί δεν βρίσκω που μπαίνει;; ------------- @geokostas Ξεκίνα από το post #10685 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5917444#post5917444 στη σελίδα 713 και λίγο μετά και νομίζω ότι θα ενημερωθείς επαρκώς! Edited February 1, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 @jpower73, περί APN Το DNS γιατί δεν βρίσκω που μπαίνει;; ------------- @geokostas Ξεκίνα από το post #10685 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5917444#post5917444 στη σελίδα 713 και λίγο μετά και νομίζω ότι θα ενημερωθείς επαρκώς! Αγνόησε το... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) ρε παιδια εχω τη rom του algo v1 και οταν βαζω τη λειτουργια 2g/3g μου ερχονται μηνυματα οτι ειχα κλησεις στην αλλη καρτα.σαν να απενεργοποιειται η αλλη καρτα.καμια ιδεα κανεις? Edited February 1, 2015 by zoze22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Επειδή έχει ζητηθεί πολλακις (κυρίως λόγω Α310 ν1,2,3), θα μπορούσε να μπει και στην κεντρική: Ρυθμίσεις APN Ελληνικών παρόχων κινητής (Cosmote,Vodafone,Wind,Q) Αν και δεν αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή μόνο... μπήκε και αυτό στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Εφυγε και απο εμενα η παραγγελια για ενα coolpad !! Μια ερωτηση μονο επειδη εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες του τοπικ Καποιο παλικαρι συστηνει να περασουμε την emui οσοι το πηραμε τωρα και ειμαστε newbies με το κινητο εως ωτου το μαθουμε Η multilanguage με την οποια ερχεται τι θεματα εχει ? Μια βασικη χρηση δηλαδη τηλεφωνα με καλη ποιοτητα συνομιλιας , ιντερνετ με 3g και wifi , viber δεν την "εχει" η ρομ με την οποια ερχεται ? Πρεπει υποχρεωτικα να αλλαξει ρομ οποιος το παρει ? Edited February 1, 2015 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αν "δεν βλέπει τη SIM", τότε υπάρχει πρόβλημα με το hardware του κινητού ή με την κάρτα SIM. Αλλά καλού κακού απενεργοποίησε το PIN της SIM (χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο τηλέφωνο, ας πούμε) και ξαναδοκίμασε. Αν δεν σου κάθεται η maucat, βάλε την Α310v3, που όμως δεν έχει ελληνικά (στα μενού ρυθμίσεων). Η απενεργοποίηση του ΡΙΝ στην SIM2 δούλεψε, ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εφυγε και απο εμενα η παραγγελια για ενα coolpad !! Μια ερωτηση μονο επειδη εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες του τοπικ Καποιο παλικαρι συστηνει να περασουμε την emui οσοι το πηραμε τωρα και ειμαστε newbies με το κινητο εως ωτου το μαθουμε Η multilanguage με την οποια ερχεται τι θεματα εχει ? Μια βασικη χρηση δηλαδη τηλεφωνα με καλη ποιοτητα συνομιλιας , ιντερνετ με 3g και wifi , viber δεν την "εχει" η ρομ με την οποια ερχεται ? Πρεπει υποχρεωτικα να αλλαξει ρομ οποιος το παρει ? μην αλλαζεις τιποτα. μονο καμια 20αρια κινεζιες μπορει να εχει που θα τις βγαλεις και τελος. για μενα το τηλεφωνο δεν εγινε καλυτερο. αντι να ειναι official, ειναι custom. ε και? χ####ε η φοραδα μεσ' τ' αλωνι..... aka σιγα τα ωα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts