POUARO Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 miui6 για οποιον θελει να δοκιμασει, O developer ειναι αξιοπιστος https://mega.co.nz/#!GMdkxLgb!BNDJolsxoaR8YUz0YzlAssBn4mbF91IOgvOTnQ3oxI8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα, ένας φίλος μου εχει το κινητό με μαμισια ρομ και μου είπε οτι κάτι πείραξε ο γιος του και πλέον στο μενού στα ελληνικά αντί το γραμμα «ι» του δείχνει τετράγωνο. Πως έγινε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirtoylis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα, ένας φίλος μου εχει το κινητό με μαμισια ρομ και μου είπε οτι κάτι πείραξε ο γιος του και πλέον στο μενού στα ελληνικά αντί το γραμμα «ι» του δείχνει τετράγωνο. Πως έγινε αυτο? Εχει αλλάξει τις γραμματοσειρές. Θα πάει coolshow νομίζω στο προτελευταίο tab που ειναι οι γραμματοσειρές και θα επιλέξει αυτή που εμφανίζει σωστα τα ελλήνικα (δεν θυμαμαι όνομα) έχει και προεπισκόπιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Γεια σου φιλε Μixanikegr μηπως μπορεις να μου πείς που τηα βρώ να κατεβάσω αυτο το (Pico 88ΜΒ) αν εχεις λινκγ η καπου να τα ανεβάσεις γιατι μου αρεσε και ενα αυτη η ρομ αλλα δεν μπορω να συνδεθω χωρις gaps πουθενά ως γνωστόν Κάθε βοήθεια δεκτή απο όλουσ τουσ συμφορουφίτες οσον αφορά το λινγκ που δίνεις για όλα τα gaps δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν θες σε παρακαλώ να γινεις πιο συγκεκριμένος θα σου ειμαι ευγνώμων γιατι λόγω ηλικίας δεν τα πιανω όλα H pico έκδοση (η μικρότερη) 88ΜΒ, για 4.4 ρομ https://www.androidfilehost.com/?fid=95897840722644351 κλικάρεις στο begin download, περιμένεις 1 δευτ. και μετά διαλέγεις κάποιο server και ξεκινάει να κατεβάζει. Το ζιπ το περνας στην κάρτα σου και το κάνεις Install zip από recovery. Edited January 18, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 H pico έκδοση (η μικρότερη) 88ΜΒ, για 4.4 ρομ https://www.androidfilehost.com/?fid=95897840722644351 κλικάρεις στο begin download, περιμένεις 1 δευτ. και μετά διαλέγεις κάποιο server και ξεκινάει να κατεβάζει. Το ζιπ το περνας στην κάρτα σου και το κάνεις Install zip από recovery. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου νάσε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Για αλλη rom θα μιλας 5:30 ωρες sot και οχι με απλη χρηση αλλα skype, gaming, youtube και ταυτοχρονα πολλες φορες με Α310. Τραβα ενα calibration ή ξαναπερνα την Coolpad_F1w_AOSP_4.4_A310_v3_by_dakok.zip αυτην εβαλα.. πολυ μπαταρια ρε συ... με τρελανε.... χωρια που ενω ειχα κλειστα τα παντα απο wind, χ8ες μου'ρ8ε μνμ απο αυτους που ελεγε πως εφαγα 1Ε χρησης ιντερνετ!!!!!!!!!!!! του'κανα καλιμπρα, και τωρα φορτιζει κλειστο. αν παρω backup απο recovery και το περασω δεν κανει. σωστα? θελει φρεσκια εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Samsung Galaxy s5 rom 8 ώρες stan bay 8% 1 ώρα 1% δεν παίζετε Επιβεβαιώνω.. ειδικά μετά το πάγωμα κάποιων σερβις, που παραθέτω σε προηγούμενη σελίδα, η αυτονομία έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Πάνω από 5μιση ώρες SOT (προσέγγιση) Σε συνδιασμό με την εξαιρετική κάμερα, κάνει το ολο πακέτο...:O {από έναν φαν την α310 :lol:) Μετά από αυτά, αποφάσισα να βάλω και 'γω την S5-1.9 by liutao. Όπως και να το κάνουμε, μια 4.2.2 με καλή κάμερα, ακούγεται σαν πολύ πολλή καλή περίπτωση για το τηλέφωνό μας! Κάποιες πρώτες ερωτήσεις (ελπίζω να μην έχουν αναφερθεί και μου ξέφυγαν!): -- βρέθηκε καμιά λύση για την εμφάνιση περίεργων μεγεθών για τους αποθηκευτικούς χώρους και τη RAM; (βέβαια για όσο μιλάμε μόνο για "εμφάνιση", επί της ουσίας δεν μας πειράζει) -- δεν μπορώ να το κάνω να αποθηκεύσει στην SD (φυσικά και έχω επιλέξει την SD σαν προεπιλεγμένο χώρο εγγραφής) -- τις κινέζικες εφαρμογές τις παγώσατε όλες; -- to system server 1.4.5 που αναφέρεις (@jpower75) πιο πριν (μαζί με άλλα) το πάγωσα, μόνο που σε μένα είναι έκδοση 1.4.5, ενώ στο screenshot σου εμφανίζεται έκδοσης 1.4.2! Edited January 18, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) 1.οχι,αλλά δδεν έχει και πολυ σημασία 2.αποθηκευει στην sd χωρίς πατσ. Φωτογραφίες και τα ρεστα 3.σελιδα 686 γραφω τι μπορείς να παγώσεις απο το τιτανιομόνο Οι κινεζιες, φευγουν ολες. Κρατησα μονο το ifly διότι ειναι το πληκτρολόγιο του. Παρότιεβαλα σουιφτκι, το κρατησα κι αυτο για κάθε ενδεχόμενο. 4.μαλλον σε σένα πρόλαβε και εκανε κάποιο update. Στείλτο αδιάβαστο Επίσης, τα led notifications δεν παίζουν. Το πρόβλημα λύνεται με την λυση της 1ης σελιδας. Θα παίζουν 3 χρώματα :κόκκινο, κίτρινο, πράσινο Edited January 18, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Coolpad_F1w_AOSP_4.4_A310_v3_by_dakok.zip αυτην εβαλα.. πολυ μπαταρια ρε συ... με τρελανε.... χωρια που ενω ειχα κλειστα τα παντα απο wind, χ8ες μου'ρ8ε μνμ απο αυτους που ελεγε πως εφαγα 1Ε χρησης ιντερνετ!!!!!!!!!!!! του'κανα καλιμπρα, και τωρα φορτιζει κλειστο. αν παρω backup απο recovery και το περασω δεν κανει. σωστα? θελει φρεσκια εγκατασταση? Αυτη ειναι η v3 ναι . Εχει καλη μπαταρια η ρομ αν δε στρωσει με το calibration ξαναπερνα τη κατι δε πηγε καλα. Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπερα.Εχω περασει την emiui Unicom 2.3 εδω και 1 μηνα περιπου.Σημερα ξαφνικα μου εκανε ενα προβλημα με το σημα.Εχω σαν πρωτη καρτα την Cosmote και η δευτερη που ειναι Vodafone οταν παιρνω τηλεφωνο καποιον και μιλαω μετα απο λιγο μου κανει παραπαοναο συνομιλητης για διακοπες στο σημα σνω αν παρω απο το Cosmote ολα καλα.Αυτο μου το εκανε πρωτη φορα σημερα.Να υποθεσω οτι ειναι προβλημα του δικτυου της Vodafone στην περιοχη μου ??? γιατι και με αλλους φιλους μου που μιλησα που εχω την ιδια εταιρεια δεν εκανε κατι τετοιο η να ειναι θεματης ρομ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Μετά από αυτά, αποφάσισα να βάλω και 'γω την S5-1.9 by liutao. ... -- δεν μπορώ να το κάνω να αποθηκεύσει στην SD (φυσικά και έχω επιλέξει την SD σαν προεπιλεγμένο χώρο εγγραφής) ... ...αποθηκευει στην sd χωρίς πατσ. Φωτογραφίες και τα ρεστα ... Τελικά κατάφερα να το κάνω να αποθηκεύει στην κάρτα SD, διαλέγοντας σαν "προεπιλεγμένο χώρο εγγραφής" τον "αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου" και όχι την "καρτα SD"! το ίδιο έκανα και στο a better camera! Έτσι είναι και σε 'σένα ή κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο δικό μου τηλέφωνο;! e d i t : και όταν το συνδέω στο PC, μου τα δείχνει επίσης ανάποδα! Δηλαδή "την κάρτα SD" την ονομάζει "αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου" και το αντίθετο! ... ...ε, ρε τι κάνουμε για λίγο καλύτερες φωτογραφίες!! Edited January 18, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Κσι σε μενα έτσι είναι...http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-01-18-23-59-19_zps05cq3jea.png Αλλά.. Κλάιν :) Edited January 18, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παλικάρια έχω 40 λεπτα ψάχνω το WiFi fix να το κατεβασω οποίος έχει την καλοσύνη ας το ποσταρει και ένας admin ας το βάλει στην πρωτη σελιδα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 https://www.sendspace.com/file/qcz016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosna Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους Πριν 2 μήνες απέκτησα κ γω το συγκεκριμένο κινητό κ μέχρι σήμερα μου δούλευε απροβλημάτιστα. Έχω την stock έκδοση 4.2.2 android custom build version 62 κ το είχα παραγγείλει rooted αν θυμάμαι καλά. Το θέμα που μου εμφανισε σήμερα είναι όταν προσπάθησα να ανοίξω μια εφαρμογή μου έβγαλε το μήνυμα σφάλματος app isnt installed-οι περισσότερες των εφαρμογών που έχω τις μετέφερα στη sd card-. Κατόπιν ενός reboot όσα βρίσκονται στην sd card είναι μη προσβάσιμα κ αφού ξανάκανα reboot μου έβγαλε damaged sd card sd card is damaged.try reformatting it.Όταν συνέδεσα το κινητό στο pc (win 7 64bit) η sd κάρτα δεν φαίνεται πουθενά κ στις επιλογές storage μου βγάζει mount sd card,χωρίς όμως να κάνει τπτ. Αφού απενεργοποίησα τη συσκευή κ αφαίρεσα την μπαταρία έβγαλα κ ξανάβαλα την sd κάρτα αλλά κ πάλι δεν μου την αναγνωρίζει.Η κάρτα είναι μια philips 8gb κ είχε φορμαριστεί μέσω τηλεφώνου όταν την πρωτοέβαλα -ήταν καινούργια-. Να υποθέσω οτι απλά χτύπησε η καρτούλα κ θα πρέπει μα προμηθευτώ μια άλλη -υπάρχει κάποια συγκεκριμένης εταιρίας που θα ήταν καλά να πάρω?- ή μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή?Είχε κάποιος από εσάς ανάλογο πρόβλημα? Να γράψω εδώ οτι είμαι εντελώς αρχάριος σε οτι έχει να κάνει με android συσκευές.Πέραν των βασικών που έχουν να κάνουν με την καθημερινή χρήση δεν έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ κλπ. Παράθεση Γηράσκω αει διδασκόμενος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους Πριν 2 μήνες απέκτησα κ γω το συγκεκριμένο κινητό κ μέχρι σήμερα μου δούλευε απροβλημάτιστα. Έχω την stock έκδοση 4.2.2 android custom build version 62 κ το είχα παραγγείλει rooted αν θυμάμαι καλά. Το θέμα που μου εμφανισε σήμερα είναι όταν προσπάθησα να ανοίξω μια εφαρμογή μου έβγαλε το μήνυμα σφάλματος app isnt installed-οι περισσότερες των εφαρμογών που έχω τις μετέφερα στη sd card-. Κατόπιν ενός reboot όσα βρίσκονται στην sd card είναι μη προσβάσιμα κ αφού ξανάκανα reboot μου έβγαλε damaged sd card sd card is damaged.try reformatting it.Όταν συνέδεσα το κινητό στο pc (win 7 64bit) η sd κάρτα δεν φαίνεται πουθενά κ στις επιλογές storage μου βγάζει mount sd card,χωρίς όμως να κάνει τπτ. Αφού απενεργοποίησα τη συσκευή κ αφαίρεσα την μπαταρία έβγαλα κ ξανάβαλα την sd κάρτα αλλά κ πάλι δεν μου την αναγνωρίζει.Η κάρτα είναι μια philips 8gb κ είχε φορμαριστεί μέσω τηλεφώνου όταν την πρωτοέβαλα -ήταν καινούργια-. Να υποθέσω οτι απλά χτύπησε η καρτούλα κ θα πρέπει μα προμηθευτώ μια άλλη -υπάρχει κάποια συγκεκριμένης εταιρίας που θα ήταν καλά να πάρω?- ή μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή?Είχε κάποιος από εσάς ανάλογο πρόβλημα? Να γράψω εδώ οτι είμαι εντελώς αρχάριος σε οτι έχει να κάνει με android συσκευές.Πέραν των βασικών που έχουν να κάνουν με την καθημερινή χρήση δεν έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ κλπ. Δοκίμασες να βάλεις την sd σε κάποιο card reader η σε κάποιο άλλο τηλέφωνο να δεις αν είναι προσβάσιμα τα αρχεία σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 μα δεν μου βγαζει καν την λιστα με τις εφαρμογες Για δες αυτά λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Εδω καμια λυση εχουμε βρε παιδια?Μου κρασαρει η Συλλογη με την Μαμα καμερα σε algo μολιs παω να μπω απο καμερα(Δυστηχωs η εφαρμογη Συλλογη εχει Σταματησει)..περιμενω τον Algo να μαs δωσει την Updated Rom του..ωστε να την ξαναπερασω απο την αρχη..αλλα αν μπορω να το λυσω το θεμα..να το λυσω.. Edited January 19, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάνε ρυθμίσεις εφαρμογές βρες την συλλογή και κάνε και τις 2 εκκαθαρίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάνε ρυθμίσεις εφαρμογές βρες την συλλογή και κάνε και τις 2 εκκαθαρίσεις Το εκανα kouskous και restart..δεν στρωνει,,,καπου θα εχουνε μπλεξει τα μπουτια τουs οι εφαρμογεs καμεραs εχω περασει 3 μεσα(better..LG..Cinema 5..)..καπου εκει πιστευω μπλεχτηκανε μπουτια...anyway..κατσε να μαs δωκει την updated o algo..να την περασουμε απο το μηδεν ξανα..και ολα καλα,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://pan.baidu.com/s/1sjr0aoH miui v6 liutao v3 με πολλα bug fixes Aς δοκιμασει και κανεις αλλος να την κατεβασει,ισως του κατσει καμια καλυτερη ταχυτητα,γιατι με αυτην που κατεβαζω τωρα θα εχει κατεβει για το επομενο μου κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://pan.baidu.com/s/1sjr0aoH miui v6 liutao v3 με πολλα bug fixes Aς δοκιμασει και κανεις αλλος να την κατεβασει,ισως του κατσει καμια καλυτερη ταχυτητα,γιατι με αυτην που κατεβαζω τωρα θα εχει κατεβει για το επομενο μου κινητο Μονο για miui θα την αλλαζα την εξαιρετικη μεχρι στιγμης maucat,να μας πει κανεις αν ειναι bugfree η miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 A310v3 : https://drive.google.com/file/d/0B9AvF7XCB2VYRi01MlNfb1hMRTg/view?usp=sharing emuiunicom : http://www.mediafire.com/download/m8lxsoc2dsoisj1/emuiUNICOM.zip Υ.Γ. Στην πρωτη σελιδα του νηματος αυτου , υπαρχουν αυτα κανε ενα κοπο ριξε μια ματια ευχαριστώ πολύ φιλέ για την βοήθεια :) ναι εχώ δει για να φλασάρω φένεται κατατοπιστικός ο οδηγός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάντως σε αυτό το νήμα πάμε να καταργησουμε αυτό που λένε. "ότι πληρώνεις, παίρνεις" Μην ξεχνάμε μιλάμε για μια συσκευή αξίας 120 €. :-)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους Πριν 2 μήνες απέκτησα κ γω το συγκεκριμένο κινητό κ μέχρι σήμερα μου δούλευε απροβλημάτιστα. Έχω την stock έκδοση 4.2.2 android custom build version 62 κ το είχα παραγγείλει rooted αν θυμάμαι καλά. Το θέμα που μου εμφανισε σήμερα είναι όταν προσπάθησα να ανοίξω μια εφαρμογή μου έβγαλε το μήνυμα σφάλματος app isnt installed-οι περισσότερες των εφαρμογών που έχω τις μετέφερα στη sd card-. Κατόπιν ενός reboot όσα βρίσκονται στην sd card είναι μη προσβάσιμα κ αφού ξανάκανα reboot μου έβγαλε damaged sd card sd card is damaged.try reformatting it.Όταν συνέδεσα το κινητό στο pc (win 7 64bit) η sd κάρτα δεν φαίνεται πουθενά κ στις επιλογές storage μου βγάζει mount sd card,χωρίς όμως να κάνει τπτ. Αφού απενεργοποίησα τη συσκευή κ αφαίρεσα την μπαταρία έβγαλα κ ξανάβαλα την sd κάρτα αλλά κ πάλι δεν μου την αναγνωρίζει.Η κάρτα είναι μια philips 8gb κ είχε φορμαριστεί μέσω τηλεφώνου όταν την πρωτοέβαλα -ήταν καινούργια-. Να υποθέσω οτι απλά χτύπησε η καρτούλα κ θα πρέπει μα προμηθευτώ μια άλλη -υπάρχει κάποια συγκεκριμένης εταιρίας που θα ήταν καλά να πάρω?- ή μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή?Είχε κάποιος από εσάς ανάλογο πρόβλημα? Να γράψω εδώ οτι είμαι εντελώς αρχάριος σε οτι έχει να κάνει με android συσκευές.Πέραν των βασικών που έχουν να κάνουν με την καθημερινή χρήση δεν έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ κλπ. Αν έχεις κάποιο card reader δοκίμασέ τη σε κάποιο pc, αλλά 99% έχει χαλάσει η κάρτα. Δεν ξέρω πόσες εφαρμογές και παιχνίδια έχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο αλλά πιστευω ότι η εσωτερική κάρτα του τηλεφώνου είναι υπεραρκετή για το μέσο χρήστη και θα σου πρότεινα να μην μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εξωτερική SD. Την εξωτερική κάρτα να την έχεις μόνο για αρχεία, μουσική, ταινίες, φώτο, video, backup κλπ (ώστε αν σου ξαναχαλάσει να μην έχεις προβλήματα). Κάρτα θα πάρεις μια από τις γνωστές μάρκες οι οποίες έχουν Lifetime εγγυηση και να κοιτάξεις να είναι class 10 για να μπορεί να γράψει άνετα και χωρίς κολλήματα HD video 1080, με την κάμερα του κινητού. πχ http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts