Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καπου ειχε απαντηθει απο τον Algorithmo αλλα δεν το βρισκω ρε παιδια..στην rom του ειχε ειπωθει οτι εναs απο τουs 2 Λαντσερ λαγκαρει καπωs,,,ο nova ειναι,,η ο Apex?Εναs απο τουs 2 παντωS παιζει οπωs πρεπει σφεντονα...ετοιμοs να βαλω Apex,,αλλα αν λαγκαρει αυτοs και παιζει καλυτερα ο Νοβα να βαλω αυτον που ειναι αροβληματιστοσ τουλαχιστον....μην κανω απεγκαταστασειs συνεχεια! Edit..Το βρηκα..δεν λεει τιποτα για Apex.. Ο google now launcher τελικά είναι λίγο αργός. Τον αντικατέστησα με τον nova Σκέφτηκα να το ενσωματωσω στη Ρομ αλλά είπα να το αφήσω στην επιλογή του χρήστη Edited January 5, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Νέα ρομ maucat Micromax A311 decrappified multilanguage, launcher apex https://yadi.sk/d/OnqySND5dn7de Νέο λινκ γρήγορο για HiveUI by parlan gooner https://drive.google.com/file/d/0B027hN2103gTd0NfSWpjdnFoUFk/view?pli=1 Edited January 5, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η emui, engineer mode(mtk) δεν έχει. Μόνο το advanced settings στο μενού των ρυθμίσεων (όπου εκεί έχει πολλές έξτρα ρυθμίσεις και ευκολίες). Κανονικά δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα χαμηλού ήχου. Μήπως δεν περάστηκε σωστά? Ακούγεται πιο χαμηλά απο την official? Κάνε αυτά και βλέπουμε 1. ενεργοποίησε από τις ρυθμίσεις ''εφε DTS'' 2. περνα το viper4android για να δυναμώσεις τους ηχους και άλλα πολλά @ Christos_Tz έκδοση fx 2.3.3.0 η τελευταία 12-04-14 http://www.mediafire.com/download/cz6l67mk81zsyq4/ViPER4Android_FX_v2330.zip Μηχανικέ βοήθεια.Προσπαθώ να περάσω το viper4android με es explorer όπως προαναφέρθηκε και δεν το βρίσκω σε κανένα φάκελο για να το κάνω install.Κάτι δεν κάνω σωστά μάλλον μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Μηχανικέ βοήθεια.Προσπαθώ να περάσω το viper4android με es explorer όπως προαναφέρθηκε και δεν το βρίσκω σε κανένα φάκελο για να το κάνω install.Κάτι δεν κάνω σωστά μάλλον μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου; Το κατέβασες από το κινητό? Κατέβασε από το λινκ το αρχείο και θα το βρεις το ζιπ με τη Διαχείριση Αρχείων /Αρχειοθήκες. Βρίσκεις μέσα αυτο που έχει το 4.χ στο τέλος (όχι το 2,3). Το επιλέγεις και κάνει εγκατάσταση, διαλέγεις εκεί την βέλτιστη ποιότητα και κάνει εγκατάσταση, μετά ζητάει reboot για να εγκαταστήσει τους drivers τους δικούς του. @Christos_Tz Αφού δοκιμάζεις launcher, βάλε και τον buzz launcher δες τα θέματα εδώ https://www.homepackbuzz.com/featured και μπορείς να φτιάξεις και δικό σου, τροποποιόντας άλλα Edited January 5, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Νέα ρομ maucat Micromax A311 decrappified multilanguage, launcher apex https://yadi.sk/d/OnqySND5dn7de Νέο λινκ γρήγορο για HiveUI by parlan gooner https://drive.google.com/file/d/0B027hN2103gTd0NfSWpjdnFoUFk/view?pli=1 Δοκιμασίες την νέα Ρομ ;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καπου ειχε απαντηθει απο τον Algorithmo αλλα δεν το βρισκω ρε παιδια..στην rom του ειχε ειπωθει οτι εναs απο τουs 2 Λαντσερ λαγκαρει καπωs,,,ο nova ειναι,,η ο Apex?Εναs απο τουs 2 παντωS παιζει οπωs πρεπει σφεντονα...ετοιμοs να βαλω Apex,,αλλα αν λαγκαρει αυτοs και παιζει καλυτερα ο Νοβα να βαλω αυτον που ειναι αροβληματιστοσ τουλαχιστον....μην κανω απεγκαταστασειs συνεχεια! Edit..Το βρηκα..δεν λεει τιποτα για Apex.. Ο google now launcher τελικά είναι λίγο αργός. Τον αντικατέστησα με τον nova Σκέφτηκα να το ενσωματωσω στη Ρομ αλλά είπα να το αφήσω στην επιλογή του χρήστη Εγώ έχω βάλει νόβα και πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μόνο τις κατέβασα, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να ισχύει το multilanguage (για ελληνικά). Γιατί μάλλον λείπουν κάποιες γλώσσες πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Το κατέβασες από το κινητό? Κατέβασε από το λινκ το αρχείο και θα το βρεις το ζιπ με τη Διαχείριση Αρχείων /Αρχειοθήκες. Βρίσκεις μέσα αυτο που έχει το 4.χ στο τέλος (όχι το 2,3). Το επιλέγεις και κάνει εγκατάσταση, διαλέγεις εκεί την βέλτιστη ποιότητα και κάνει εγκατάσταση, μετά ζητάει reboot για να εγκαταστήσει τους drivers τους δικούς του. @Christos_Tz Αφού δοκιμάζεις launcher, βάλε και τον buzz launcher δες τα θέματα εδώ https://www.homepackbuzz.com/featured και μπορείς να φτιάξεις και δικό σου, τροποποιόντας άλλα Κομπλε ειμαι μηχανικε..στεινω Apex με youtube tutorial..ωραιωs ειναι απροβληματιστα τσουλαει στην Algorom..ψαχνω ομορφα themes(μην φανταστειs..2..3...να κατεβασω ομορφα και να παιζουνε κομπλε να κανω κεφι....ενταξει ειμαι!!Γκουχου Version..Ειμαι Αρχονταs!ΠαιδεS με pm τελευταιο Titanium Pro..γκουχου καποιοs με pm και ειμαι κομπλε..δεν χρειαζομαι κατι αλλο,,το γεμιζω τα mp3 μου και ειμαι πανετοιμοs και σφαιρατοs!Oλα που χρειαζομαι για να δουλεψω,,περασμενα ειναι ολα δουλευουνε ρολογακι...φτου..φτου!Στιs ρυθμισειs εχει επιλογη ΕΚΤΥΠΩΣΗ,,τι ειναι αυτο ρε παιδια?Κατεβασα απο Μαρκετ κανα 2,,3(HP..CANON κτλ..να υπαρχουνε..) Edited January 5, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μόνο τις κατέβασα, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να ισχύει το multilanguage (για ελληνικά). Γιατί μάλλον λείπουν κάποιες γλώσσες πάλι. Αν βάλεις πες τα νέα και σε εμας....περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στην hive rom, το copilot κρασαρει άσχημα. Μαλλον ηρθε η ωρα της Α310ν3. Αζουλι, Πως σου φάνηκε η ν3 σε σχέση με την ν2? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Algorom και καθάρισες... δεν θα ξανά ασχοληθείς. Με Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το κατέβασες από το κινητό? Κατέβασε από το λινκ το αρχείο και θα το βρεις το ζιπ με τη Διαχείριση Αρχείων /Αρχειοθήκες. Βρίσκεις μέσα αυτο που έχει το 4.χ στο τέλος (όχι το 2,3). Το επιλέγεις και κάνει εγκατάσταση, διαλέγεις εκεί την βέλτιστη ποιότητα και κάνει εγκατάσταση, μετά ζητάει reboot για να εγκαταστήσει τους drivers τους δικούς του. Το κατέβασα στο pc και το έριξα στην sd. Από es βρήκα το apk για το 4.x και το έκανα εγκατάσταση.Δε θυμάμαι να μου ζήτησε να επιλέξω βέλτιστη εγκατάσταση κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στην hive rom, το copilot κρασαρει άσχημα. Μαλλον ηρθε η ωρα της Α310ν3. Αζουλι, Πως σου φάνηκε η ν3 σε σχέση με την ν2? Πως και δεν δοκίμασες ακόμη την Α311? @crimson1 Καπου ρωτάει (όταν το τρέξεις πρώτη φορά μου φαίνεται) και διαλέγεις το ανώτερο, super audio quality ή κατι τέτοιο, και λέει κάτι για διπυρηνο κτλ. και εγκαθιστά τους drivers και κάνει reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πως και δεν δοκίμασες ακόμη την Α311? @crimson1 Καπου ρωτάει (όταν το τρέξεις πρώτη φορά μου φαίνεται) και διαλέγεις το ανώτερο, super audio quality ή κατι τέτοιο, και λέει κάτι για διπυρηνο κτλ. και εγκαθιστά τους drivers και κάνει reboot Ok όλα όπως τα είπες το έτρεξα και τα έκανε σωστά και μετά reboot.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Κομπλε ειμαι μηχανικε..στεινω Apex με youtube tutorial..ωραιωs ειναι απροβληματιστα τσουλαει στην Algorom..ψαχνω ομορφα themes(μην φανταστειs..2..3...να κατεβασω ομορφα και να παιζουνε κομπλε να κανω κεφι....ενταξει ειμαι!!Γκουχου Version..Ειμαι Αρχονταs!ΠαιδεS με pm τελευταιο Titanium Pro..γκουχου καποιοs με pm και ειμαι κομπλε..δεν χρειαζομαι κατι αλλο,,το γεμιζω τα mp3 μου και ειμαι πανετοιμοs και σφαιρατοs!Oλα που χρειαζομαι για να δουλεψω,,περασμενα ειναι ολα δουλευουνε ρολογακι...φτου..φτου!Στιs ρυθμισειs εχει επιλογη ΕΚΤΥΠΩΣΗ,,τι ειναι αυτο ρε παιδια?Κατεβασα απο Μαρκετ κανα 2,,3(HP..CANON κτλ..να υπαρχουνε..) Χρήσταρα,μια ερώτηση,εσύ bugs με την algorom δεν βρήκες?αυτό με το σήμα και το αναγκαστικό reboot δεν σου συνέβη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καποια ρυθμιση θα ειναι στον Apex αλλα δεν ξερω να την κανω..ενω βαζω ενα theme..εχω το wallpaper στην οθονη κλειδωματοs αλλα και στην κεντρικη...με το που μπαινω στο μενου τηs συσκευηs..παραθυρο με ολα μου τα εικονιδια..μου βγαζει μαυρο φοντο backround....ξερει κανειs ποια ρυθμιση ειναι να φαινεται το wallpaper σε ολεs μου τιs οθονεs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά οταν μπαίνω στη recovery (?) εμφανίζονται οι κινεζιές της εικόνας. Πως θα βγάλω άκρη καθότι εντελώς πρωτάρης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγω την εχω παρει και ειναι η αγαπημενη μου θηκη απο τις 3 που εχω(μια σιλικοης μαυρη,και μια γνησια flip coolpad)του δινει αρκετο ογκο βεβαια αλλα το τηλ. γινετε σχεδον αθραυστο με την θηκη αυτη,μου εχει πεσει απειρες φορες και το τηλ. δεν εχει παθει τιποτα ουτε καν το tempered glass δεν εχει παθει τιποτα οπου με τις αλλες θηκες με το πρωτο πεσιμο σπαει το tempered glass ,οποιος το βλεπει το κινητο νομιζει οτι ειναι τιποτα κανα catepilar η καποιο αθραυστο τηλ. μου εχει σπασει η μια γωνια απο το σκληρο πλαστικο της πλατης και το εχω κολησει φιξ με λιγη logo ,θα ξαναπαραγγειλω αλλη μια ,να ξερεις ομως οτι η βαφη γρατζουνιετε απο το σκληρο πλαστικο,με οινοπνευμα ομως και λιγο τριψιμο φευγει η μπογια και γινετε λευκο και ετσι ομως ειναι ομορφο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την nielken,αλλά νόμιζα ότι αυτη η τελευταία θα ήταν η "χοντρη"....με ασήμι καπάκι και ασήμι θήκη θα λέει? Παρεμπιπτόντως,το tempered glass κατα τη γνωμη σου αξίξει?Νόμιζα είχε πολύ ανθεκτική οθόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά οταν μπαίνω στη recovery (?) εμφανίζονται οι κινεζιές της εικόνας. Πως θα βγάλω άκρη καθότι εντελώς πρωτάρης ? Έχεις το κινέζικο,πρέπει να περάσεις το αγγλικό, μέσω mobile uncle tools πχ CWM 6.0.5.0 https://drive.google.com/folderview?id=0B36Ay7pVtck6SzRlQ2RsMllPNms#list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ρε παιδιά οταν μπαίνω στη recovery (?) εμφανίζονται οι κινεζιές της εικόνας. Πως θα βγάλω άκρη καθότι εντελώς πρωτάρης ? Διάβασε τις πρώτες σελιδες...για να μην σε κουραζω πρέπει να αλλαξεις recovery....όλα είναι γραμμένα στην πρώτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Στην hive rom, το copilot κρασαρει άσχημα. Μαλλον ηρθε η ωρα της Α310ν3. Αζουλι, Πως σου φάνηκε η ν3 σε σχέση με την ν2? δεν την πολυεψαξα γιατι αποφασισα να ψαξω τι προκαλει το θεμα με τα πολλαπλα reboot που υπαρχει σε διαφορες rom κυριως aosp.To περιεργο απ οτι βλεπω ειναι οτι ισως φταιει εφαρμογη.Προς το παρον το ψαχνω με την maucat aosp φορεμενη και τα σταματησα τα reboot παγωνοντας ολες τις εφαρμογες που εχω επανω που εχουν αμεση η εμμεση σχεση με λειτουργιες συστηματος.15 εφαρμογες,θα τις ξεπαγωνω μια μια μεχρι να βρω σε ποια θα ξαναρχισουν τα reboot. Παντως δεν εφταιγε ουτε το xposed ουτε καποιο module του.Μολις βρω ποια ειναι θα δοκιμασω και σε a310 για επιβεβαιωση. Παντως δε ειδα καμια σημαντικη διαφορα στην λιγη ωρα που την εβαλα την v3,απ'οτι γραφει το changelog οι διαφορες ειναι στην μπαταρια (''with enhanced battery performance'') Aν αυτο σημαινει περισσοτερη η λιγοτερη μπαταρια δεν ξερω..! Edited January 5, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εβαλε κανείς την v3; Τι λεει; Έχει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η sd λειτουργει οπως ολες οι kitkat.Αν θες να σωζουν οι εφαρμογες εκει περνας καποιο module η fix,οπως σε ολες τις rom που ειναι απειραχτες. Το wifi παλι ειναι μια χαρα και η camera της a310 ειναι αν οχι η καλυτερη σιγουρα μεσα στις καλυτερες για το τηλ μας. Με την sdcard έχεις δίκιο σίγουρα με κάποιο module θα γίνεται η δουλειά,για το wifi είχα μια γραμμή διάφορα μέσα στο σπίτι(μπορεί να θέλει το fixaki),για την κάμερα περίμενα και εγώ ότι θα είναι καλύτερη αλλά διαπίστωσα ότι είναι χειροτερη...πάντως για μένα οι καλύτερες αυτή την στηγμη aosp maucat, infocus maucat και μερικές emui που μ αρέσουν σαν look. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 τα χω δει και γω τα reboot αλλά στο modaco αναφέρθηκε ότι είναι πιθανό να φταίει launcher ή κάτι άλλο όχι ROM related. Εξαφανιζοντας το greenify δεν έχω δει reboot εδώ και πολλές μέρες. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μπήκε πανω και δοκιμάζεται η Α310ν3. Εκ πρώτης όψεως, τίποτα διαφορετικό απο ν2. Οπότε το στοίχημα είναι η καταναλωση Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Χρήσταρα,μια ερώτηση,εσύ bugs με την algorom δεν βρήκες?αυτό με το σήμα και το αναγκαστικό reboot δεν σου συνέβη?? Οχι φιλαρακι καθολου..οτι reboot εχω κανει το εχω κανει μονοs μου..μετα απο εγκαταστασειs εφαρμογων που το ζητανε....κατι μυστηριο δεν εχω δει ακομα..και αυτο με τον Apex που εγραψα πριν λιγο..λυθηκε με ενα reboot που εκανα μονοs μου..μου πανε ολα φινα μεχρι τωρα...τι να πω..μου εκατσε πολυ καλα??ισωs αυτο..και το τηλεφωνο το ξεζουμιζω τωρα εδω και τοσεs μερεs που το εχω παρει...του εχω αλλαξει τα φωτα,,ειδικα στην Algorom...που την σκαλιζω ολη μερα...Ειδωμεν! Edited January 6, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts