Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Είναι στο τηλέφωνο /data/nvram Αν δεν το βλέπεις απο το pc, αντίγραψέ το με καποιον explorer (που να έχει root πχ ES) στην κάρτα και μετά στο Pc Ok Mixanike! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 παιδια εχει κανενας σας linux και συνδεει κανονικα το τηλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν ανέφερες την emuiUNICOM που είναι και fancy και απροβλημάτιστη και φιλική προς το χρήστη out of the box. Είναι η προτεινόμενη ρομ, από μένα τουλάχιστον, για όποιον αλλάζει για πρώτη φορά ρομ. Δεν την βάζουν μόνο τα παιδιά που θέλουν aosp για xposed/gravity πως βαζουμε gapps στην emui?και ποια?οσα δοκιμασα με εβγαζε το γνωστο "δυστυχως η google υπηρεσία εχει σταματησει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 παιδια εχει κανενας σας linux και συνδεει κανονικα το τηλ??? Μόλις το συνδεσα σε Ubuntu 14.04 LTS και το βλέπει κανονικά. Βλεπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σαν Phone Storage και την SD σαν SD Card. Το F1 είναι με laek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 πως βαζουμε gapps στην emui?και ποια?οσα δοκιμασα με εβγαζε το γνωστο "δυστυχως η google υπηρεσία εχει σταματησει" Δε βάζεις τίποτα, υπάρχουν ήδη. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) πως βαζουμε gapps στην emui?και ποια?οσα δοκιμασα με εβγαζε το γνωστο "δυστυχως η google υπηρεσία εχει σταματησει" Εγώ βάζω αυτά PA gapps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 και το πακέτο pico modular package 88ΜΒ μετά προσθέτεις ότι από google θες, αν θες @η unicom μόνο ρουτ θέλει EDIT κατεβάζεις το τελευταίο από εδώ και φλασάρεις από recovery http://download.chainfire.eu/641/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.40.zip Edited January 3, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δε βάζεις τίποτα, υπάρχουν ήδη. Εγώ βάζω αυτά PA gapps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 και το πακέτο pico modular package 88ΜΒ μετά προσθέτεις ότι από google θες, αν θες @η unicom μόνο ρουτ θέλει εγω εβαλα μια emui 3.0 αλλα gapps δεν εχει!παιζει να εκανα πα***ια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν ανέφερες την emuiUNICOM που είναι και fancy και απροβλημάτιστη και φιλική προς το χρήστη out of the box. Είναι η προτεινόμενη ρομ, από μένα τουλάχιστον, για όποιον αλλάζει για πρώτη φορά ρομ. Δεν την βάζουν μόνο τα παιδιά που θέλουν aosp για xposed/gravity Η a310v2 αξίζει?κάτι νορμαλ θέλω,αγγλικά κιόλας,που να πηγαίνουν ολα smooth κατα το δυνατόν.+root,xposed,gravity για να κάνουμε γκουχου γκουχου το spotify....καμία πρόταση κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) εγω εβαλα μια emui 3.0 αλλα gapps δεν εχει!παιζει να εκανα πα***ια!!! Όχι, η unicom τα έχει μέσα, οι άλλες δεν θυμάμαι. Βάλε αυτά που αναφέρονται στο προηγούμενο post. Edited January 3, 2015 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) εγω εβαλα μια emui 3.0 αλλα gapps δεν εχει!παιζει να εκανα πα***ια!!! Μιλάμε για την emuiunicom της πρώτης σελίδας που είναι 2.3 http://www.mediafire.com/download/m8lxsoc2dsoisj1/emuiUNICOM.zip όχι για διάφορες άλλες 2,3 ούτε 3,0 @nikos8k Αφού θες και αγγλικά είναι ότι πρέπει για σένα. Edited January 3, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μόλις το συνδεσα σε Ubuntu 14.04 LTS και το βλέπει κανονικά. Βλεπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σαν Phone Storage και την SD σαν SD Card. Το F1 είναι με laek. Εμένα ρε γαμοτο σε KDE δεν μου το βλέπει με τίποτα ..... Εχεις καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ποια beats audio, και σε τι τιμη? Monster beats. Μου τα φεραν δώρο. Απο Αγγλία Συλλεκτικά, πλέον, λόγω διακοπής παραγωγής του επειδή τα τσουγκρισαν οι εταιρείες.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εμένα ρε γαμοτο σε KDE δεν μου το βλέπει με τίποτα ..... Εχεις καμια ιδέα; Δοκίμασε αυτό: https://community.kde.org/KDEConnect Υπάρχει και σχετικό app στο PlayStore https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kde.kdeconnect_tp&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μολιs Περαστηκε του Αλγοριθμου με πληρεS επιτυχια,,μπραβο ρε ψαρακα..με TWRP..και βιντεο οδηγο kostas..παιχνιδακι ειναι τσαμπα αγχωνομουνα..για να δουμε τι θα δουμε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) περασα την τελευταια maucat aosp και ευτυχως εχει φτιαξει το 3g..! Μετα απο αυτο εχω να πω οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα.Για μενα ειναι η καλυτερη aosp μεχρι τωρα και τις εχω δοκιμασει ολες γιατι μονο aosp χρησιμοποιω. Η rom εχει μηδεν bugs,ολα λειτουργουν και ειναι απιστευτα smooth και γρηγορη.Επισης εχει περασει ο τυπος και custom animations για το ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογων και παραθυρων που ειναι πολυ ομορφα και εχει περασει και για default τον apex launcher pro που φυσικα ειναι πολυ ανωτερος απο τον stock launcher της aosp. Για μενα λοιπον κορυφαιες 4.4.2 rom μεχρι τωρα και φυσικα χωρις bugs: 1.Μaucat aosp 31.12 (ολα οσα ανεφερα πιο πανω) (edit:εκδοση 4.1.14 εδω --> https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo ) 2.A310 aosp v3 (+2 ωρες μπαταρια τουλαχιστον σε σχεση με τις αλλες) 3.Emui 2.3 unicom/η οποιαδηποτε 3.0 χωρις bugs (Αψογος ηχος,χρωματα,3g και στις 2 καρτες) Tην rom που σουλουπωσε ο algo δεν την περιλαμβανω γιατι βασιζεται στην aosp του mlais που δεν την ειχα αντεξει πανω απο μερικες ωρες (χωρις παρεξηγηση algo..!Απλα δεν μου αρεσαν τα πειραγματα που ειχε κανει εξ αρχης ο mlais πριν την σουλουπωσεις,οπως στο scrolling,τα animations και αλλα,καθως και για τα καποια bugs που βλεπω να αναφερονται και εδω) Edited January 4, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μολιs Περαστηκε του Αλγοριθμου με πληρεS επιτυχια,,μπραβο ρε ψαρακα..με TWRP..και βιντεο οδηγο kostas..παιχνιδακι ειναι τσαμπα αγχωνομουνα..για να δουμε τι θα δουμε...! η καλυτερη mlais(4.4.3) που βρηκα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 η καλυτερη mlais(4.4.3) που βρηκα ειναι... Δεν ασχοληθηκα..διπλα τριπλα wipes κτλ..με ενα οπωs δειχνει ο κωστασ τα εκανα στο βιντεο..δειχνει να εκατσε κατσε...για παμε δυνατα,,ετοιμαστειτε για ερωτησειS...να περασω τωρα gravity box?Λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εν αναμονη Xperia z3 rom στην οποία λειτουργει το accelerometer. Καθώς και hive ui rom Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν ασχοληθηκα..διπλα τριπλα wipes κτλ..με ενα οπωs δειχνει ο κωστασ τα εκανα στο βιντεο..δειχνει να εκατσε κατσε...για παμε δυνατα,,ετοιμαστειτε για ερωτησειS...να περασω τωρα gravity box?Λινκ? Εγώ θα σου έλεγα ότι δεν χρειάζεται gravity box. Απλά τώρα όπως είσαι με του algorithm, κατέβασε μόνο τον Nova launcher και είσαι κομπλέ. Έχεις ένα σούπερ κινητό που αποκρινεται άμεσα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 περασα την τελευταια maucat aosp και ευτυχως εχει φτιαξει το 3g..! Μετα απο αυτο εχω να πω οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα.Για μενα ειναι η καλυτερη aosp μεχρι τωρα και τις εχω δοκιμασει ολες γιατι μονο aosp χρησιμοποιω. Η rom εχει μηδεν bugs,ολα λειτουργουν και ειναι απιστευτα smooth και γρηγορη.Επισης εχει περασει ο τυπος και custom animations για το ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογων και παραθυρων που ειναι πολυ ομορφα και εχει περασει και για default τον apex launcher pro που φυσικα ειναι πολυ ανωτερος απο τον stock launcher της aosp. Για μενα λοιπον κορυφαιες 4.4.2 rom μεχρι τωρα και φυσικα χωρις bugs: 1.Μaucat aosp 31.12 (ολα οσα ανεφερα πιο πανω) 2.A310 aosp v3 (+2 ωρες μπαταρια τουλαχιστον σε σχεση με τις αλλες) 3.Emui 2.3 unicom/η οποιαδηποτε 3.0 χωρις bugs (Αψογος ηχος,χρωματα,3g και στις 2 καρτες) Tην rom που σουλουπωσε ο algo δεν την περιλαμβανω γιατι βασιζεται στην aosp του mlais που δεν την ειχα αντεξει πανω απο μερικες ωρες (χωρις παρεξηγηση algo..!Απλα δεν μου αρεσαν τα πειραγματα που ειχε κανει εξ αρχης ο mlais πριν την σουλουπωσεις,οπως στο scrolling,τα animations και αλλα,καθως και για τα καποια bugs που βλεπω να αναφερονται και εδω) Να σαι καλά φίλε που τα μάζεψες τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 περασα την τελευταια maucat aosp και ευτυχως εχει φτιαξει το 3g..! Μετα απο αυτο εχω να πω οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα.Για μενα ειναι η καλυτερη aosp μεχρι τωρα και τις εχω δοκιμασει ολες γιατι μονο aosp χρησιμοποιω. Η rom εχει μηδεν bugs,ολα λειτουργουν και ειναι απιστευτα smooth και γρηγορη.Επισης εχει περασει ο τυπος και custom animations για το ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογων και παραθυρων που ειναι πολυ ομορφα και εχει περασει και για default τον apex launcher pro που φυσικα ειναι πολυ ανωτερος απο τον stock launcher της aosp. Για μενα λοιπον κορυφαιες 4.4.2 rom μεχρι τωρα και φυσικα χωρις bugs: 1.Μaucat aosp 31.12 (ολα οσα ανεφερα πιο πανω) 2.A310 aosp v3 (+2 ωρες μπαταρια τουλαχιστον σε σχεση με τις αλλες) 3.Emui 2.3 unicom/η οποιαδηποτε 3.0 χωρις bugs (Αψογος ηχος,χρωματα,3g και στις 2 καρτες) Tην rom που σουλουπωσε ο algo δεν την περιλαμβανω γιατι βασιζεται στην aosp του mlais που δεν την ειχα αντεξει πανω απο μερικες ωρες (χωρις παρεξηγηση algo..!Απλα δεν μου αρεσαν τα πειραγματα που ειχε κανει εξ αρχης ο mlais πριν την σουλουπωσεις,οπως στο scrolling,τα animations και αλλα,καθως και για τα καποια bugs που βλεπω να αναφερονται και εδω) Δηλ. φιλε λες οτι αυτη η Μaucat aosp 31.12 ειναι η πιο bugless και smooth rom που υπαρχει για το τηλεφωνο μας,και που την βρισκουμε την συγκεκριμενη ρομ να την κατεβασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δηλ. φιλε λες οτι αυτη η Μaucat aosp 31.12 ειναι η πιο bugless και smooth rom που υπαρχει για το τηλεφωνο μας,και που την βρισκουμε την συγκεκριμενη ρομ να την κατεβασουμε? Θα τη βρεις εδώ. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά βοήθεια! Νέος με το κινητό εδώ και κάνα μήνα και γενικά σε πρωτογονο επίπεδο για επεμβάσεις. Εδώ και 10 ημέρες στη εφαρμογή χάρτες της Google όταν την ανοίγω μετά από λίγο κόβεται με το μήνυμα "... Δυστυχώς η εφαρμογή διακόπηκε...". Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην crashαρει γιατί την ψιλό δουλεύω? Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έχεις 4.2 Jellybean και έκανες του Χάρτες αναβάθμιση σε έκδοση 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδιά βοήθεια! Νέος με το κινητό εδώ και κάνα μήνα και γενικά σε πρωτογονο επίπεδο για επεμβάσεις. Εδώ και 10 ημέρες στη εφαρμογή χάρτες της Google όταν την ανοίγω μετά από λίγο κόβεται με το μήνυμα "... Δυστυχώς η εφαρμογή διακόπηκε...". Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην crashαρει γιατί την ψιλό δουλεύω? Κάθε βοήθεια δεκτή. Μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλεις κάποια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts