panava Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 panava Πιστευω η emuiUNICOM οτι ειναι καλυτερη,εχει περισσοτερες ευκολιες χειρισμου,εχει το ultra μπαταρια για εξοικονομηση μπαταριας γενικοτερα η emuiUNICOM ειναι περισσοτερο φιλικη προς τον χρηστη.Στο σημα wifi αλλα και στο σημα του κινητου πρεπει να ειναι ιδιες πιθανοτατα ομως να εχει μικροτερη καταναλωση η Xperia 4.4.2 Και εγώ πιστεύω οτι ήταν πολυ λειτουργική. Η φάση είναι ότι η emuiUNICOM στην αρχή, όταν ηταν σε αναμονή η γραμμή κατανάλωσης μπαταρίας ήταν μια ευθεία, μετά δεν ξέρω, αν και το έψαξα, κατέβαινε. Τώρα πάει ίσια με την xperia αλλά μάλλον θα γυρίσω στην emuiUNICOM. Πιο ολοκληρωμένη με τα ελληνικά. Πάντως τα εικονίδια της xperia είναι ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μια Ερωτηση την Μερα,,,τον Γιατρο τον κανει Περα....Οταν Θα θελησω να παρω Back Up την Μαμα Rom την πρωτη φορα που θα ανοιξω το κινητο(με το που μου ερθει..),Τα Wipe με TWRP Recovery να τα κανω απο 2 φορεs το καθε ενα η με μια φορα αρκει,,,ωστε να Flasαρω μετα την Custom Rom?Ρωταω γιατι θα ειναι το πρωτο power On του..θα φορματαρει καλυτερα με 2 φορεs για να κανω καλυτερο clean Install την Custom Rom η με μια φορα αρκει..? Παιρνεις το θηριο στα χερια σου. Λογικα θα ειναι root αν οχι το κανεις με καποιον απο τους γνωστους τροπους (σελιδα 1) . Εγκαθιστας MObile uncle tools απο playstore . Imei backup >> Κανεις back up to imei number σου (να υπαρχει) . Πετας χυμα οχι σε φακελο στην sd το αρχειο της TWRP ( καταληξη .img κοινως unzip an ειναι zip η rar αρχειο) Recovery Update επιλογη μεσα απο το mobile uncle tools . Φορτωνεις την twrp . Reboot into Recovery > Backup την rom + αντιγραφη του backup που μολις πηρες και στο pc να υπαρχει. Μετα εισαι οκ να βαλεις οτι rom θες :D Κανε ολα τα wipe μια, απλα προσεξε μην κανεις wipe την external sd αφου εκει εχεις την νεα σου rom . Reboot και αλλη μια ολα τα wipe και εισαι τσίλικος . Την sd format στο pc me card reader σε fat32 εκ των προτερων Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιρνεις το θηριο στα χερια σου. Λογικα θα ειναι root αν οχι το κανεις με καποιον απο τους γνωστους τροπους (σελιδα 1) . Εγκαθιστας MObile uncle tools απο playstore . Imei backup >> Κανεις back up to imei number σου (να υπαρχει) . Πετας χυμα οχι σε φακελο στην sd το αρχειο της TWRP ( καταληξη .img κοινως unzip an ειναι zip η rar αρχειο) Recovery Update επιλογη μεσα απο το mobile uncle tools . Φορτωνεις την twrp . Reboot into Recovery > Backup την rom + αντιγραφη του backup που μολις πηρες και στο pc να υπαρχει. Μετα εισαι οκ να βαλεις οτι rom θες :D Κανε ολα τα wipe μια, απλα προσεξε μην κανεις wipe την external sd αφου εκει εχεις την νεα σου rom . Reboot και αλλη μια ολα τα wipe και εισαι τσίλικος . Την sd format στο pc me card reader σε fat32 εκ των προτερων Ενταξει Γιατρε Μου,,τα υπολοιπα τα εχω κατανοησει κομπλε..απλα ειθελα να δω αν μου προτεινατε να τα κανω τα wipe 2 φορεs αντι για μια φορα,,,για..ξερω γω καλυτερο φορματ...1 φορα λετε οι σπεσιαλιστεs..μια θα τα κανω,,οτι πειτε,,:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Δύο σου είπε πάντως. :) "Κανε ολα τα wipe μια, απλα προσεξε μην κανεις wipe την external sd αφου εκει εχεις την νεα σου rom . Reboot και αλλη μια ολα τα wipe και εισαι τσίλικος." Μπορείς να πεις λίγο και ποια είναι αυτά τα patches σε camera, leds κτλ που ανέφερες; Μπορείς να δώσεις links; Έχουν αναφερθεί κι άλλες φορές αυτά τα patches αλλά μάλλον θεωρούνται τόσο στανταράκια που ποτέ δεν εξηγούνται αναλυτικά ούτε έχει πάρει το μάτι μου links, γι' αυτό ρωτάω αν μπορείς να μου πεις. edit: Α και κάτι άλλο... Μπορείς να μου πεις, αν ξέρεις, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Pure AOSP και της AOSP; Και τέλος, ποια Version περνάς; (Στην Pure AOSP βλέπω V1.0 και V2.0 και στην AOSP V1.0, V1.1 και V2.0) http://www.modaco.com/topic/373572-patch-performance-improvement-patches-for-jonzalvos-pure-aosp-20-updated-on-20141009/ http://www.modaco.com/topic/373896-mod-multicolor-notification-led/ AOSP την είχε φτιάξει ο jonzalvo αλλάζοντας μια ρομ που δεν ήταν AOSP, απλά την έκανε να φαίνεται έτσι. PURE είναι port από κανονική aosp αλλά άλλου μοντέλου. Εμένα μου άρεσε πάντα η PURE πιο καλά σαν rom. Την τελευταία version πάντα, γιατί να περάσεις παλιό version; Edited December 14, 2014 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δύο σου είπε πάντως. :) "Κανε ολα τα wipe μια, απλα προσεξε μην κανεις wipe την external sd αφου εκει εχεις την νεα σου rom . Reboot και αλλη μια ολα τα wipe και εισαι τσίλικος." http://www.modaco.com/topic/373572-patch-performance-improvement-patches-for-jonzalvos-pure-aosp-20-updated-on-20141009/ http://www.modaco.com/topic/373896-mod-multicolor-notification-led/ AOSP την είχε φτιάξει ο jonzalvo αλλάζοντας μια ρομ που δεν ήταν AOSP, απλά την έκανε να φαίνεται έτσι. PURE είναι port από κανονική aosp αλλά άλλου μοντέλου. Εμένα μου άρεσε πάντα η PURE πιο καλά σαν rom. Την τελευταία version πάντα, γιατί να περάσεις παλιό version; 2 μου ειπε εχειs δικιο..ενταξει παιδια το εχω πιασει το σεναριο,,,πιστευω θα παει ενταξει η πρωτη φορα..αμα σκαλωσω καπου εδω ειμαστε...αν και προσεχτικα θα τα κανω χωριs βιασυνη για να γινει σωστη δουλιτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 mixanikosgr εχει βγει νεα funtouch os 2.0 ειναι beta,αν ειχε Ελληνικα θα την δοκιμαζα,ειναι και τεραστια 914ΜΒ. http://bbs.ydss.cn/thread-503148-1-1.html Την κατεβαζουμε απο εδω http://download1.vivo.com.cn/funtouch/vivoX5L/Funtouch_OS_2.0_beta1_PD1401L_A_6.4.3.zip Δεν ξερω αν εχει ιδιεταιροτητες στην εγκατασταση,μπορει να εγκατασταθει με TWRP; Απο χθες το βραδυ εχω επανω την Xperia 4.4.2 καλη φαινεται να ειναι,δεν εχει τις ευκολιες που εχει η emuiUNICOM,τελικα βγαζει καλουτσικες φωτογραφιες εβγαλα καποιες στο φως του ηλιου και video τραβηξα,και με το ενσωματωμένο λογισμικο Cyber-shot και με το A Better Camera.Εχει Ελληνικο μενου αλλα δεν ειναι πληρως εξελληνισμενο,οι ρυθμησεις ειναι στα Αγγλικα. Αυτο που με χαλαει ειναι τα πολλυ ζωηρα χρωματα και δεν βρησκω τροπο να μειωσω την ενταση των χρωματων φυσικα τις φωτογραφιες και το video τα κοιταξα στον υπολογιστη και απο αυτονομια καλη μοιαζει να ειναι σημερα εκανα 2 τηλεφωνηματα των 2 λεπτων δεν ανοιξα καθολου wifi,γενικος δεν ασχοληθηκα με το τηλεφωνο ειμαι 4 ωρες και 30 λεπτα αφοτου τελειωσε η φορτηση και η μπαταρια ειναι στο 98%, θα την κρατησω λιγες ημερες ακομη. μα η laek 17 v4 είναι μασκαρεμενη.. την είχα 3 μέρες σήμερα την έβγαλα δεν μου άρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Κανε ολα τα wipe μια, απλα προσεξε μην κανεις wipe την external sd αφου εκει εχεις την νεα σου rom . Reboot και αλλη μια ολα τα wipe και εισαι τσίλικος . Την sd format στο pc me card reader σε fat32 εκ των προτερων Eγώ γιατί νομίζω ότι κάπου αλλού έχει γραφτεί .....ότι το φορμάτ θα πρέπει να γίνετε ΠΑΝΤΑ στο τηλέφωνο και όχι στο pc. Τελικά τί από τα 2 ισχύει ?.....ή δεν 'εχει σημασία-δεν παίζει ρόλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ετσι τα κανω παντα και δεν ειχα ποτε προβλημα τουλαχιστον που να οφειλεται σε κακο φλασαρισμα anyway :D Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 yo yo. wassup lunatics?! :PP ερωτησεις.... #1 πως μπορω να καταλαβω η rom που φοραω τι ειναι? jb,kk κτλ (εχω την 1028 fefe κ ειμαι καταευχαριστημενος) #2 εχω το de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk εγκατεστημενο, με το frame του κανονικα, αλλα ουτε το v3.4.3JB com.ceco.gm2.gravitybox_v113_facd71.apk, και ουτε το v3.5.0KK com.ceco.kitkat.gravitybox_v120_0f24f7.apk μπορουν να εγκατασταθουν. γουαι??? #3 μπορει καποιος να μου δωσει λινκ απο την official rom που φορουσε το κινητο? 4.2.2 νομιζω. #4 οι cpb μπορουν να μετατραπουν σε image? #5 διαβασα να λετε οτι φλασαρισμα cpb δεν ειναι ασφαλες για το τηλεφωνο.αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δοκίμασε κανείς την παρακάτω rom με την οποία έχουν ξετρελαθεί στο Modaco; https://yadi.sk/d/OB18XOpWdKRM3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) yo yo. wassup lunatics?! :PP ερωτησεις.... #1 πως μπορω να καταλαβω η rom που φοραω τι ειναι? jb,kk κτλ (εχω την 1028 fefe κ ειμαι καταευχαριστημενος) #2 εχω το de.robv.android.xposed.installer_v33_36570c.apk εγκατεστημενο, με το frame του κανονικα, αλλα ουτε το v3.4.3JB com.ceco.gm2.gravitybox_v113_facd71.apk, και ουτε το v3.5.0KK com.ceco.kitkat.gravitybox_v120_0f24f7.apk μπορουν να εγκατασταθουν. γουαι??? #3 μπορει καποιος να μου δωσει λινκ απο την official rom που φορουσε το κινητο? 4.2.2 νομιζω. #4 οι cpb μπορουν να μετατραπουν σε image? #5 διαβασα να λετε οτι φλασαρισμα cpb δεν ειναι ασφαλες για το τηλεφωνο.αληθευει? Φοράμε την ίδια. Είναι kk 4.4.3. Στην ουσία μασκαρεμένη 4.4.2. Θέλει ξεσκατούλιασμα ΠΟΛΥ. Ετοιμαζω ΟΛΟΚΛΗΡΗ rom και όχι απλό repack βασισμένος σε αυτη με όλα τα κοπρανα εκτός, κλασσικό keyguard, πειραγμένο πυρήνα για να φύγουν κάτι σάπια services, εξτρά ελληνικό κλασσικό android keyboard latinime.apk και φουλ λειτουργικό busybox. Σε καμιά βδομάδα το πολύ. Θέλω να διορθώσω το bug αλλαγής macaddress και τελος. Το gravitybox ΜΟΝΟ μέσα απο τον xposed installer το βάζεις από κει πού λέει download. Μόλις έκανα ενημέρωση σε gravitybox kk 3.5.1. Λινκ από την official έχει ενα πολυγλωσσο στο needrom. Δεν το δοκίμασα. Τα cpb σου ξερουταρουν κινητό και ξηλώνουν το recovery. Μπορείς να εμποδίσεις το πειραγμα του recovery εύκολα και μετά να ρουταρεις παλι. Αυτο το ceco gravitybox που το βρήκες? Edited December 15, 2014 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Κατέβασα λίγα post πιο πίσω και έχω περάσει την EMUI3.0-B251SPO2 που έδωσε ο mixanikosgr (#8540-570 σελίδα).......και μόλις άνοιξε το τηλέφωνο μου έχει μόνιμα στην αρχική οθόνη μία ειδοποίηση (το νουμερο 1 σε κοκκινο κυκλο πάνω στο εικονίδιο των ρυθμισεων-στο γρανάζι)......ΚΑΙ στο "ενημέρωση λογισμικού" όπου μέσα έχει την τρέχουσα έκδοση και με κόκκινα γράμματα OTA-G750-T00......προφανώς δεν την κάνω διότι μπαίνοντας μέσα πριν την κατεβάσεις είδα ότι όλα είναι κινέζικα......και αν έχω καταλάβει καλά όταν βάζουμε custom ρομ ΔΕΝ κάνουμε update OTA .....σωστά? οι ερωτήσεις μου τώρα..... 1) την κάνω ή όχι ? 2)Μπορεί να φύγει αυτή η ειδοποίηση ?να μην φαίνετε συνεχώς-μονιμα αυτός ο κόκκινος άσσος ? 3)Πριν περάσω την 3.0 είχα την 2.3....εκεί τα 3 κουμπια κάτω φωτίζοταν......με αυτήν (την 3.0) ΟΧΙ.πρεπει να κάνω κάτι για να ανάβουν ή δεν γίνετε και θα είναι έτσι μαυρη-μαυρίλα ? 4)Μετά την εγκατάσταση και αφού ανοίξει το κινητό και ρωτάει για λογαριασμό google μετά το mail και τον κωδικό την ώρα που συνδέετε με το διακομιστή για ενημέρωση κολλάει-παγώνει και βγαίνει από κάτω .....Huawei cloud..................σημειώνω εδώ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ίντερνετ .....και τα δεδομένα και το wifi λειτουργούν κανονικά .......κάτι γίνετε με τον λογαριασμό και δεν συγχρονίζει..........πέρασα την ρομ 3 φορές.....στο ίδιο σημείο ΠΑΝΤΑ κολλάει....έβαλε άλλα playstore....τίποτα Edited December 15, 2014 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Φοράμε την ίδια. Είναι kk 4.4.3. Στην ουσία μασκαρεμένη 4.4.2. Θέλει ξεσκατούλιασμα ΠΟΛΥ. Ετοιμαζω ΟΛΟΚΛΗΡΗ rom και όχι απλό repack βασισμένος σε αυτη με όλα τα κοπρανα εκτός, κλασσικό keyguard, πειραγμένο πυρήνα για να φύγουν κάτι σάπια services, εξτρά ελληνικό κλασσικό android keyboard latinime.apk και φουλ λειτουργικό busybox. Σε καμιά βδομάδα το πολύ. Θέλω να διορθώσω το bug αλλαγής macaddress και τελος. Το gravitybox ΜΟΝΟ μέσα απο τον xposed installer το βάζεις από κει πού λέει download. Μόλις έκανα ενημέρωση σε gravitybox kk 3.5.1. Λινκ από την official έχει ενα πολυγλωσσο στο needrom. Δεν το δοκίμασα. Τα cpb σου ξερουταρουν κινητό και ξηλώνουν το recovery. Μπορείς να εμποδίσεις το πειραγμα του recovery εύκολα και μετά να ρουταρεις παλι. Αυτο το ceco gravitybox που το βρήκες? Καλή AOSP είναι αυτή του maucat. Multilanguage και πολύ πιο καθαρή από Mlais. Αν θες ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Ετοιμαζω ΟΛΟΚΛΗΡΗ rom και όχι απλό repack βασισμένος σε αυτη με όλα τα κοπρανα εκτός, κλασσικό keyguard, πειραγμένο πυρήνα για να φύγουν κάτι σάπια services, εξτρά ελληνικό κλασσικό android keyboard latinime.apk και φουλ λειτουργικό busybox. Σε καμιά βδομάδα το πολύ. Θέλω να διορθώσω το bug αλλαγής macaddress και τελος. εννοειται 8α μπει. αλλα που να'ξερα τοτε, να κρατουσα την mac μου.. τεσπα.. Τα cpb σου ξερουταρουν κινητό και ξηλώνουν το recovery. Μπορείς να εμποδίσεις το πειραγμα του recovery εύκολα και μετά να ρουταρεις παλι. ναι, διαβασα για αυτο απο τον οδηγο στην πρωτη σελιδα, και εαν βαλω, αντικαθιστω το recovery.img με ενα δικο μας.απλα επeιδη δεν εχω image,recovery kai root θα γινουν με τον κλασικο τροπο.(ολα αυτα σε περιπτωση που βρω την official rom) Αυτο το ceco gravitybox που το βρήκες? xda xposed installer ή απο εδω καλυτερα Xposed Module Repository Version 3.4.3 [JellyBean] Version 3.5.1 [KitKat] (τα λινκς απο τα gravity ειναι στο 2ο ποστ του καθε thread) Edited December 15, 2014 by combra24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλημερα , καλημεραα!! εχω και γω 4 μερες που πηρα το κινητο!! πρωτες εντυπωσεις αριστες , με εξαιρεση δυο τρια προβληματακια που δεν μπορω να λυσω... 1. δεν συνδεεται στο πι-σι : δεν βρισκει drivers 2. δεν μπορω να βρω το usb debugging οσες φορες και αν παταω το build number δεν μου βγαζει κατισ το μενου... 3. ενω τους το χα ζητησει ανευ κινεζιας ( να τα αφαιρεσουν) καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει κινεζικα μηνυματα που ζηταει ναι η οχι ( μαλλον) :lol: 4. και τελος : παω ρυθμισεις πατω χρηση δεδομενων και βγαινει στην αρχικη αφου μου λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει... οποιος μπορει ας διφωτισει λιγο την κατασταση ρε παιδες...!! τρεις μερες τωρα εχω φαει το νετ να διαβαζω γι αυυτα τα θεματακια αλλα ακρη δεν εχω βγαλει...:wacko: και το τοπικ εδω απ την αρχη το χω περασει αλλα μπααα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ετοιμαζω ΟΛΟΚΛΗΡΗ rom και όχι απλό repack βασισμένος σε αυτη με όλα τα κοπρανα εκτός, κλασσικό keyguard, πειραγμένο πυρήνα για να φύγουν κάτι σάπια services, εξτρά ελληνικό κλασσικό android keyboard latinime.apk και φουλ λειτουργικό busybox. Σε καμιά βδομάδα το πολύ. Θέλω να διορθώσω το bug αλλαγής macaddress και τελος. Το gravitybox ΜΟΝΟ μέσα απο τον xposed installer το βάζεις από κει πού λέει download. Μόλις έκανα ενημέρωση σε gravitybox kk 3.5.1. Λινκ από την official έχει ενα πολυγλωσσο στο needrom. Δεν το δοκίμασα. Τα cpb σου ξερουταρουν κινητό και ξηλώνουν το recovery. Μπορείς να εμποδίσεις το πειραγμα του recovery εύκολα και μετά να ρουταρεις παλι. Αυτο το ceco gravitybox που το βρήκες? Algotithm θελω και δημοσια να σε ευχαριστησω που εχειs ολη την καλη διαθεση και απανταs στα pm και βοηθαs!Αφου το περιμενω που το περιμενω να μου ερθει..κανε την καλυτερη δουλεια που μπορειs να κανειs ωστε να παιζει απροβληματιστα και σφαιρα,,σε ποιοτητα Hardware & Software για την συσκευη..να εχει δυνατη ποιοτητα ηχου(ομιλια..multimedia)..Κλειδωμα gps στο μπαμ..γενικα,,κανε τα μαγικα σου στα παντα ολα..να πηγαινει σφαιρα παντου κτλ,,χωριs τα διαφορα bugs που βγαζουνε οι υπολοιπεs....ετοιμασε με λιγα λογια μια σουπερ δουλεια στα παντα του..ωστε να την περασω και εγω κατευθειαν και να ειμαι κομπλε,,μια βδομαδα ακομα αναμονη?Κανε και 2 αρκει να τριβουμε τα ματια μαs..ευκαιρια να περασω την δικια σου κατευθειαν χωριs να ασχοληθω με τιs αλλεs...δωσε και διαφορα led notifications στον λαο(χρωματα)..ετσι να το εχουμε τσαχπινογαργαλιαρικο,,,! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panava Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δοκίμασε κανείς την παρακάτω rom με την οποία έχουν ξετρελαθεί στο Modaco; https://yadi.sk/d/OB18XOpWdKRM3 όποιος την δοκιμάσει να μας πει αν είναι με σωστά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλή AOSP είναι αυτή του maucat. Multilanguage και πολύ πιο καθαρή από Mlais. Αν θες ρίξε μια ματιά... Αυτή μου έκανε αρχικά πάρα πολύ καλή εντύπωση, αλλά μου έβγαλε 2 bugs που τα είχα δει και στη laek και ήταν λόγος να τη βγάλω: άκυρο κόλλημα του accelerometer, άκυρο κόλλημα την σύνδεσης με το PC (φόρτιση αλλά όχι data connection) που ήθελαν reboot. Επίσης έχει χάλια dialer (πολύ δυσδιάκριτος caller στις εισερχόμενες, διορθώνεται με gravity αλλά κακόμαθα με το ART) και κακοπειραγμένα notifications (κάποια τα εμφανίζει expanded αλλά κομμένα στη μέση) όποιος την δοκιμάσει να μας πει αν είναι με σωστά ελληνικά. Μια χαρά είναι (infocus - https://yadi.sk/d/OB18XOpWdKRM3), σωστά ελληνικά, ξεφεύγει από AOSP μόνο στo notification drawer και στη lockscreen, αλλά όχι πολύ παρεμβατικά (π.χ. lockscreen widgets δουλεύουν κανονικότατα). Τη δουλεύω με nova launcher και έχω καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής αλλά την έχω λιγότερο από μέρα. Προσωπικά έχω βάλει στον πάγο τις σαμπάνιες και περιμένω τον Algorithm να κάνει το θαύμα του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Algorithm σε ευχαριστω προκαταβολικα για το Χριστουγενιατικο δωρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλημερα , καλημεραα!! εχω και γω 4 μερες που πηρα το κινητο!! πρωτες εντυπωσεις αριστες , με εξαιρεση δυο τρια προβληματακια που δεν μπορω να λυσω... 1. δεν συνδεεται στο πι-σι : δεν βρισκει drivers 2. δεν μπορω να βρω το usb debugging οσες φορες και αν παταω το build number δεν μου βγαζει κατισ το μενου... 3. ενω τους το χα ζητησει ανευ κινεζιας ( να τα αφαιρεσουν) καθε λιγο και λιγακι μου βγαζει κινεζικα μηνυματα που ζηταει ναι η οχι ( μαλλον) :lol: 4. και τελος : παω ρυθμισεις πατω χρηση δεδομενων και βγαινει στην αρχικη αφου μου λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει... οποιος μπορει ας διφωτισει λιγο την κατασταση ρε παιδες...!! τρεις μερες τωρα εχω φαει το νετ να διαβαζω γι αυυτα τα θεματακια αλλα ακρη δεν εχω βγαλει...:wacko: και το τοπικ εδω απ την αρχη το χω περασει αλλα μπααα....:O διαβασε μονο την πρωτη σελίδα. και βάλε μια ρομ που πιστευεις οτι ειναι στα μετρα σου αφου κάνεις backup. (θα σου προτεινα αν δεν εχεις μεγάλες απαιτησεις απο φωτογραφικη την pure aosp v2, η οποια προτείνεται και στον οδηγό της πρωτης σελίδας.για καποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί πολυ με το κινητό, αλλα να εχει καλη διάρκεια σε μπαταρία και χωρις κανενα σοβαρο προβλημα ειναι πολυ καλη) η διαδικασία θα σου πάρει 10min να βρεις ολα τα αρχεια που θέλεις, και 5min να ασχοληθείς με το κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδες αν σας δουλέψει σωστά θα σας κάνουμε αγαλμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ετοιμαζω ΟΛΟΚΛΗΡΗ rom και όχι απλό repack βασισμένος σε αυτη με όλα τα κοπρανα εκτός, κλασσικό keyguard, πειραγμένο πυρήνα για να φύγουν κάτι σάπια services, εξτρά ελληνικό κλασσικό android keyboard latinime.apk και φουλ λειτουργικό busybox. Σε καμιά βδομάδα το πολύ. Θέλω να διορθώσω το bug αλλαγής macaddress και τελος. Το gravitybox ΜΟΝΟ μέσα απο τον xposed installer το βάζεις από κει πού λέει download. Μόλις έκανα ενημέρωση σε gravitybox kk 3.5.1. Λινκ από την official έχει ενα πολυγλωσσο στο needrom. Δεν το δοκίμασα. Τα cpb σου ξερουταρουν κινητό και ξηλώνουν το recovery. Μπορείς να εμποδίσεις το πειραγμα του recovery εύκολα και μετά να ρουταρεις παλι. Αυτο το ceco gravitybox που το βρήκες? Algotithm θελω και δημοσια να σε ευχαριστησω που εχειs ολη την καλη διαθεση και απανταs στα pm και βοηθαs!Αφου το περιμενω που το περιμενω να μου ερθει..κανε την καλυτερη δουλεια που μπορειs να κανειs ωστε να παιζει απροβληματιστα και σφαιρα,,σε ποιοτητα Hardware & Software για την συσκευη..να εχει δυνατη ποιοτητα ηχου(ομιλια..multimedia)..Κλειδωμα gps στο μπαμ..γενικα,,κανε τα μαγικα σου στα παντα ολα..να πηγαινει σφαιρα παντου κτλ,,χωριs τα διαφορα bugs που βγαζουνε οι υπολοιπεs....ετοιμασε με λιγα λογια μια σουπερ δουλεια στα παντα του..ωστε να την περασω και εγω κατευθειαν και να ειμαι κομπλε,,μια βδομαδα ακομα αναμονη?Κανε και 2 αρκει να τριβουμε τα ματια μαs..ευκαιρια να περασω την δικια σου κατευθειαν χωριs να ασχοληθω με τιs αλλεs...δωσε και διαφορα led notifications στον λαο(χρωματα)..ετσι να το εχουμε τσαχπινογαργαλιαρικο,,,! ...και αν είναι εύκολο εγώ θα ήθελα να έβαζες τον dialer της coolUI. Και επίσης αν γίνεται να έχεις και την επιλογή για αυτόματη εγγραφή κλήσεων που έχει η coolui... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και μην ξεχάσεις και μια μελαχρινή για μένα γύρω στο 1.80 Algorithm :lol: Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ...και αν είναι εύκολο εγώ θα ήθελα να έβαζες τον dialer της coolUI. Και επίσης αν γίνεται να έχεις και την επιλογή για αυτόματη εγγραφή κλήσεων που έχει η coolui... Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, μια καλή AOSP θέλουμε, η στοκ coolui μια χαρά updates παίρνει συνεχώς. Για call recorder βάζεις αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=el και καθάρισες. Εγώ τον έχω εδώ και 3 κινητά και απλά δεν ασχολούμαι, δουλεύει και έχω όλο το αρχείο διαθέσιμο πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 διαβασε μονο την πρωτη σελίδα. και βάλε μια ρομ που πιστευεις οτι ειναι στα μετρα σου αφου κάνεις backup. (θα σου προτεινα αν δεν εχεις μεγάλες απαιτησεις απο φωτογραφικη την pure aosp v2, η οποια προτείνεται και στον οδηγό της πρωτης σελίδας.για καποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί πολυ με το κινητό, αλλα να εχει καλη διάρκεια σε μπαταρία και χωρις κανενα σοβαρο προβλημα ειναι πολυ καλη) η διαδικασία θα σου πάρει 10min να βρεις ολα τα αρχεια που θέλεις, και 5min να ασχοληθείς με το κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδες αν σας δουλέψει σωστά θα σας κάνουμε αγαλμα! να τα περασω ολα αυτα στην sd με ανταπτορα μιας και δεν συνδεεται με τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 να τα περασω ολα αυτα στην sd με ανταπτορα μιας και δεν συνδεεται με τιποτα?? κανε format την sd σε fat32 και default allocation size. Πέρνα τα με αντάπτορα. Οι drivers υπάρχουν εδώ στο θέμα καθώς είναι γνωστό το πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι εγώ σε windows 7 64bit κάτι έκανα λάθος και δεν κατάφερα να το συνδέσω , αλλά επειδή χρησιμοποιώ mac os κυριως δεν πολυασχοληθηκα, γιατί εκεί αναγνωρίζονται ολα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts