mixanikosgr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Σε 1,5-2 ώρες θα έχει τελειώσει το ανέβασμα στο mega.co.nz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) σε leak v4 kernel v3 οι αντιγραφές στην sd από τον υπολογιστή είναι πάρα πολύ αργές η κάρτα μνήμης είναι 32gb class 10 από Ελλάδα έχω βγάλει τον περιορισμό για την αντιγραφή στην sd που έχει στο kitkat τι μπορεί να φταίει? Όλα τα kitkat για το f1 είναι αργά σχετικά στην sd εγγραφή διότι κάνουν buffered write. (max 9~10 megabytes / second) Το read είναι μία χαρά. Επιπλέον φταίει και το οτι σε ΟΛΑ τα kitkat του πλανήτη σε όλες τις συσκευές το sd write γίνεται μεσω mtp και οχι usb mass storage το οποίο αρκετές φορές έχει αρκετά αρνητική επίπτωση στις ταχύτητες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να βάλεις jellybean. Εκεί πάει σφαίρα. Είναι θέμα πυρήνα του οποίου τον κώδικα δεν έχουμε. Edited December 11, 2014 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Emui 3.0 B255 by atx http://pan.baidu.com/s/1i3L1yDn Θέλει το 3g patch Είναι πιο smooth από τις άλλες 3.0 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε τα kangvip tools από άλλη emui? θα την ανεβάσω και αλλού αργότερα και εδώ για πιο γρήγορα https://mega.co.nz/#!kJZ0lSKT!d6dLvByzLoPYno1GR-VXbcNUse5STBHjH44TvXiiK6c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JONY70 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν μπαίνει σε recovery με το γνωστό τρόπο ( + power) όταν εμφανίζεται το λογότυπο f1 και αφήνω τα πλήκτρα μετά από 2 δευτερόλεπτα γίνεται η οθόνη μαύρη και μετά πάλη βγάζει το f1και μετά τους τέσσερις χρωματιστούς κύκλους που επαναλαμβανόμενα σχηματίζουν τη λέξη android ευχαριστώ για της απαντήσεις σας ,δοκίμασα και με αυτόν τον τρόπο αλλά πάλη δεν μπαίνω σε recovery , μήπως κάποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ?? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ για της απαντήσεις σας ,δοκίμασα και με αυτόν τον τρόπο αλλά πάλη δεν μπαίνω σε recovery , μήπως κάποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 και εδώ για πιο γρήγορα https://mega.co.nz/#!kJZ0lSKT!d6dLvByzLoPYno1GR-VXbcNUse5STBHjH44TvXiiK6c Emui 3.0 B255 by atx έχει κανείς σκρινσοτ απο αυτή να βάλει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να δίνεται προτεραιότητα στο led των ειδοποιήσεων έναντι του led της φόρτισης? Εννοώ ότι όπως έιναι τώρα, όταν βάλω το κινητό στο φορτιστή και κλείσω την οθόνη, το λεντάκι γίνεται σταθερά κόκκινο. Αν εν τω μεταξύ μου έρθει κάποιο μήνυμα, το λεντάκι δεν παίρνει χαμπάρι και συνεχίζει να δείχνει σταθερά κόκκινο. Σε gravity δε βρήκα κάτι, ούτε στο XLED, ούτε στα μενού των settings. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Emui 3.0 B255 by atx έχει κανείς σκρινσοτ απο αυτή να βάλει?? από ομάδα FIRE... λογικά στα ίδια θα είναι.. σκρινσοτ κλπ εδω.. http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/22148 κατί άλλο, την vibe ui, την έχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) ευχαριστώ για της απαντήσεις σας ,δοκίμασα και με αυτόν τον τρόπο αλλά πάλη δεν μπαίνω σε recovery , μήπως κάποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ?? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ για της απαντήσεις σας ,δοκίμασα και με αυτόν τον τρόπο αλλά πάλη δεν μπαίνω σε recovery , μήπως κάποιος γνωρίζει άλλον τρόπο ?? εαν δεν μπαινει, ακολουθα αυτον τον οδηγο. Coolpad F1 Unbrick Guide] θελει δεν θελει, θα στρωσει..... ΥΓ με winXP SP2 εχω προβλημα να εγκαταστησω τους οδηγους. με win7 ετρεξε λουκουμι..... Edited December 11, 2014 by combra24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτό με τις άπειρες ROM μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο Χαρρυ Κλυν : "Άμαν έχεις δυό ρολόγια πώς να ξέρεις την ώρα". Οι roms είναι τόσες πολλές που πρακτικά δεν έχουμε ούτε testers ούτε πραγματικά reviews (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Περιμένοντας να έρθει το f1 μου (λογικά αύριο) δηλώνω από τη μία ενθουσιασμένος με την υποστήριξη, από την άλλη μπερδεμένος χωρίς μπούσουλα για το πιο απλό, ποια ROM να του βάλω. Θα μου πείτε δοκίμασε και πες μας εσύ, οκ συμφωνώ, αλλά νομίζω πως πολλοί νέοι κάτοχοι του f1 συμμερίζονται αυτά που λέω. Τι προτείνω λοιπόν. Να φτιαχτεί μια υποενοτητα στο φόρουμ ΜΟΝΟ με reviews από διάφορες ROM. Όποιος δοκιμάζει κάτι και έχει όρεξη να μπαίνει και να γράφει μια, δύο, δέκα κουβέντες. Χωρίς σχόλια, αυτά θα τα συνεχίζουμε εδώ. Έτσι από τη μία όλοι θα έχουμε πρόσβαση ευκολότερα σε ότι αφορά το ποια ROM μας κάνει καλύτερα, από την άλλη δε θα χάνονται εξαιρετικά reviews που έχουν ήδη γίνει και θα γίνουν σε αυτό το θηριώδες thread. Αν συμφωνείτε και δεν είστε moderators δηλώστε το, αν είστε moderators κάντε το!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτό με τις άπειρες ROM μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο Χαρρυ Κλυν : "Άμαν έχεις δυό ρολόγια πώς να ξέρεις την ώρα". Οι roms είναι τόσες πολλές που πρακτικά δεν έχουμε ούτε testers ούτε πραγματικά reviews (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Περιμένοντας να έρθει το f1 μου (λογικά αύριο) δηλώνω από τη μία ενθουσιασμένος με την υποστήριξη, από την άλλη μπερδεμένος χωρίς μπούσουλα για το πιο απλό, ποια ROM να του βάλω. Θα μου πείτε δοκίμασε και πες μας εσύ, οκ συμφωνώ, αλλά νομίζω πως πολλοί νέοι κάτοχοι του f1 συμμερίζονται αυτά που λέω. Τι προτείνω λοιπόν. Να φτιαχτεί μια υποενοτητα στο φόρουμ ΜΟΝΟ με reviews από διάφορες ROM. Όποιος δοκιμάζει κάτι και έχει όρεξη να μπαίνει και να γράφει μια, δύο, δέκα κουβέντες. Χωρίς σχόλια, αυτά θα τα συνεχίζουμε εδώ. Έτσι από τη μία όλοι θα έχουμε πρόσβαση ευκολότερα σε ότι αφορά το ποια ROM μας κάνει καλύτερα, από την άλλη δε θα χάνονται εξαιρετικά reviews που έχουν ήδη γίνει και θα γίνουν σε αυτό το θηριώδες thread. Αν συμφωνείτε και δεν είστε moderators δηλώστε το, αν είστε moderators κάντε το!!! :D Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Σελιδα 37 το μελοs valsam γραφει,,,Ακουστικα ειναι συμβατα απο σειρα samsung galaxy S3,4.,ebay γνησια τα εχουν φθηνα και ειναι αρκετα ποιοτικα!Εχουνε δοκιμαστει?Παιζουνε δυνατα..Αξιοπρεπωs??Βλεπω eBay..μια χαρα τιμεs...να παρουμε ενα ζευγαρι..ειναι CTIA???Τουs Drivers για συνδεση κινητου με PC που τουs βρισκουμε?Σε Windows 7 32αρια θα συνδεθουμε.. Edited December 11, 2014 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Emui 3.0 B255 by atx έχει κανείς σκρινσοτ απο αυτή να βάλει?? δεν έπιανε σήμα σε καμία κάρτα και πολύ πολύ πολύ κινεζιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arinen Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να δίνεται προτεραιότητα στο led των ειδοποιήσεων έναντι του led της φόρτισης? Εννοώ ότι όπως έιναι τώρα, όταν βάλω το κινητό στο φορτιστή και κλείσω την οθόνη, το λεντάκι γίνεται σταθερά κόκκινο. Αν εν τω μεταξύ μου έρθει κάποιο μήνυμα, το λεντάκι δεν παίρνει χαμπάρι και συνεχίζει να δείχνει σταθερά κόκκινο. Σε gravity δε βρήκα κάτι, ούτε στο XLED, ούτε στα μενού των settings. Καμιά ιδέα? Στο xled υπάρχει επιλογή για να κάνεις disable ανάλογα και με το σημείο της φόρτισης. Στα misc, charging led και εκεί επιλέγεις να κάνεις enable custom led και μετά επιλέγεις να τα κάνεις disable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν έπιανε σήμα σε καμία κάρτα και πολύ πολύ πολύ κινεζιά.... Πρέπει να φλάσαρεις το 3g patch μετά τη ρομ. http://pan.baidu.com/s/1gdFzqD1 των κινέζων ή του jonzalvo Οι κινεζιές στις emui είναι συγκεκριμένες και φεύγουν πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisam Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Την εχω 2 εβδομάδες και δεν έχω πρόβλημα ούτε με το σήμα, ούτε το gps; ούτε το wifi... Την έχω λατρέψει, καθώς με το παλιό καπάκι ηταν πολύ λεπτό το f1 και μου γλιστρούσε..τώρα και καλύτερη αίσθηση έχω και η κατασκευή από το καπάκι είναι τέλεια και προσεγμένη..το εκανε κυριλέ :p εγω την φοραω μηνες παντως χωρις διαφορα στο σημα Παροπλισε την δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις το αλουμίνιο είναι ότι χειρότερο για το σήμα. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Γενικά στην περιοχή μου έχω πρόβλημα με το σήμα από όλους τους παρόχους, και ιδικά μέσα στο σπίτι.. Υπάρχει περίπτωση να βελτιστοποιήσω το σήμα μου αλλάζοντας Ρόμς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Κατι ίσως οφ τοπικ, Έκανα ληψη βίντεο με την a better camera στα 1080p σε φορματ mp4 με 30 fps. Τα 4:01 λεπτά ληψης επιασαν 374 mb... Λογικό? Εχω την ρομ infocustt Edited December 11, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πρέπει να φλάσαρεις το 3g patch μετά τη ρομ. http://pan.baidu.com/s/1gdFzqD1 των κινέζων ή του jonzalvo Οι κινεζιές στις emui είναι συγκεκριμένες και φεύγουν πολύ εύκολα. Το είχα περάσει και μάλιστα 2 φορές αλλά δεν.... ίσως δεν έγινε καλό ινσταλ, όπως και να έχει έφυγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεν έπιανε σήμα σε καμία κάρτα και πολύ πολύ πολύ κινεζιά.... 3g patch...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Κατι ίσως οφ τοπικ, Έκανα ληψη βίντεο με την a better camera στα 1080p σε φορματ mp4 με 30 fps. Τα 4:01 λεπτά ληψης επιασαν 374 mb... Λογικό? Εχω την ρομ infocustt με emuiunicom που έχω κάποια ίδια βίντεο τα 3:74 -> 462ΜΒ (17144kbps) άρα κοντά είσαι Πλέον τραβάω μόνο σε 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά σορι για την άκυρη ερώτηση αλλά μιας κ σκέφτομαι να το πάρω το f1 μπορειται να μου πείτε αν υπάρχει καμια καλη miui rom για το f1?θέλω να πηγαινει καλα το τηλ,να μην κολλάει κ γενικά να μην έχω θέματα. Κάτοχος red rice κ την έχω καταβρει με την miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Οκ.. Ευτυχώς εχω 64 κάρτα οπότε με σηκώνει για τέτοιες πολυτελειες.. :) (εν μέρει...) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά σορι για την άκυρη ερώτηση αλλά μιας κ σκέφτομαι να το πάρω το f1 μπορειται να μου πείτε αν υπάρχει καμια καλη miui rom για το f1?θέλω να πηγαινει καλα το τηλ,να μην κολλάει κ γενικά να μην έχω θέματα. Κάτοχος red rice κ την έχω καταβρει με την miui. αφου σου αρεσουν οι Miui θα σε συμβουλευα να μεινεις σε xiaomi,δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη και επιπλεον ειναι απο τις πιο αργες rom που εχουμε σε σχεση με τις καθαρες aosp ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οποιον γνωριζει:Που βρισκεται το boot logo στην a310 και ποιο αρχειο ειναι oταν φορας ηδη την rom?Θελω να δοκιμασω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) ... ΥΓ στην A310 V2 ο ηχος στο hands free είναι χαμηλος. Εδω τι γινεται; Gravity box, πολυμέσα , περισσότερα επίπεδα ήχου. αφου σου αρεσουν οι Miui θα σε συμβουλευα να μεινεις σε xiaomi,δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη και επιπλεον ειναι απο τις πιο αργες rom που εχουμε σε σχεση με τις καθαρες aosp +1 Edited December 11, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 /dev/logo λογικά όταν την φοράς ήδη. Στο zip είναι φάτσα κάρτα με το που το ανοίγεις. Αν δεν είναι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 /dev/logo λογικά όταν την φοράς ήδη. Στο zip είναι φάτσα κάρτα με το που το ανοίγεις. Αν δεν είναι δεν έχει. σωστος,thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts