azuli Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Στο deodex δεν σου βγαλε κανένα error? γιατι θελει οπωσδηποτε το backsmali να παρει σαν παραμετρο τα inline functions για τον mt6592 τα οποία τα έκανα extract τρέχοντας το deodexerant ΜΕΣΑ στο κινητό :wacko:. Επιπλέον όλα αυτά τα bugfixes έχουν γίνει merge στην git εκδοση του backsmali και αναγκαστηκα να κάνω sync το repository και compile από source. Το κάνω upload ούτως η άλλως να ναι καλά το sendspace:https://www.sendspace.com/file/474pvz . Είναι και zipaligned. Επιπλέον δυστυχώς οι ελληνικές μεταφράσεις ΔΕΝ προϋπάρχουν ούτε στην v1 ούτε στη v2, έκανα τα πάντα decompile και δεν υπάρχει values-el* ούτε για δείγμα. EDIT: Τσίμπα και το mod που έκανα στο deodex_install_kitkat με το σωστό smali backsmali, επισκευασμένο deodex_bat καθώς και τα inline για τον mt6592 στο F1. Απλώς τρέξε το bat. Το ποστάρω να υπάρχει... https://www.sendspace.com/file/6vbiz5 δεν το εκανα deodex τελικα γιατι δεν ηθελα να μπω στην μανουρα..Εκανα απλα edit το apk και αλλαξα κατι εικονιδια που ηθελα,αυτα που ανεφερα πιο πανω.Βασικα αυτο που με απασχολει και θα θελα παρα πολυ να μαθω ειναι γιατι η a310 δεν δεχεται αλλαγες στα system files.Ακομα και πριν το φλασαρισμα να τις κανεις οι πιθανοτητες ειναι 50/50 να τις δεχτει.Σα να κανει checksum η κατι τετοιο και να τρωει σκαλωμα αν δεν βρει τα ακριβη αρχεια με τα ακριβη μεγεθη.Και γιατι μονο 2-3 reboot και μετα ολα καλα και οχι bootloop οπως συνηθως συμβαινει αν κανεις βλακεια?! αυτο το Install kitkat για που? edit:τωρα το ειδα.keychain.apk?εγω το keyguard πειραξα για την lockscreen..!Thanks για τον κοπο ;) Edited December 2, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Επίσης παρατηρήσαμε πως κανενα απο τα δυο κινγτα μας δε λαμβάνει μηνύματα απο τους παρόχους μας (ούτε απο cosmote όυτε απο vodafone ούτε απο wind ). Διορθωνεται αυτό κάπως? GO SMS Pro εγω εβαλα αυτο και τελος τα δακρυα :ninja: απλα καπου στο μενου αλλαζεις μια ρυθμιση για Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 δεν το εκανα deodex τελικα γιατι δεν ηθελα να μπω στην μανουρα..Εκανα απλα edit το apk και αλλαξα κατι εικονιδια που ηθελα,αυτα που ανεφερα πιο πανω.Βασικα αυτο που με απασχολει και θα θελα παρα πολυ να μαθω ειναι γιατι η a310 δεν δεχεται αλλαγες στα system files.Ακομα και πριν το φλασαρισμα να τις κανεις οι πιθανοτητες ειναι 50/50 να τις δεχτει.Σα να κανει checksum η κατι τετοιο και να τρωει σκαλωμα αν δεν βρει τα ακριβη αρχεια με τα ακριβη μεγεθη.Και γιατι μονο 2-3 reboot και μετα ολα καλα και οχι bootloop οπως συνηθως συμβαινει αν κανεις βλακεια?! αυτο το Install kitkat για που? edit:τωρα το ειδα.keychain.apk?εγω το keyguard πειραξα για την lockscreen..!Thanks για τον κοπο ;) Ούπς σόρυ - παρε το keyguard deodexed: https://www.sendspace.com/file/cbbsyc Όσο γιατί δεν δέχεται αλλαγές στα system apks: Πολλές ρομ τρώνε απροσδιόριστες κόμπλες αν κάποια ή όλα τα apk του συστήματος είναι unsigned. Επίσης μερικές ρομ τρώνε κομπλα με το zipalign. Οπότε πειραματίζεται κανείς να δεί τι θα δουλέψει. Πάντως το ελλιπές ή καθόλου signing είναι αυτό που μου έχει δημιουργήσει προβλήματα. Και επίσης μερικές εκδόσεις του apktool είναι για τα μπάζα. Για οποιοδήποτε πείραγμα apk εγώ θα συνιστούσα ΜΟΝΟ apktool με εγκατεστημενα σωστά framework-res.apk και mediatek-res.apk και όχι πείραγμα του apk σαν zip. Μετά recompile και οπωσδήποτε sign. Έκανα full deodex sign και zipalign την v1 decrapified ολόκληρη (το οποίο ειναι τρομαχτική μεταβολή) και μετά έπαιξε τέλεια και στην εγκατάσταση και στην χρήση. Δεν έσκασε τίποτα. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Εκανες καλιμπραρισμα με το battery calibration ακολουθωντας την διαδικασια που λεει στο app και δεν επιασε?Αν ναι τοτε δεν ξερω,σε μενα πιανει παντως..Μηπως εχεις κανα ατακτο app? Εκανα στη V1 με το battery calibration και δεν ειδα διαφορα, τωρα με τη V2 χρησιμοποιησα το advanced battery calibrator αλλα ιδια γευση. Το ατακτο app ειναι μια εξηγηση αλλα χτυπαει στο 35%;; Και με ξανάφησε από το 38% μέσα σε μιση ώρα με το τελευταίο 15% να είναι αντίστροφη μέτρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Σήμερα με την θεομηνία εδώ στα Γιάννενα, έτρεχα να περάσω τον δρόμο απέναντι και στην προσπάθειά μου να πηδήξω πάνω από το ρυάκι που είχε σχηματιστεί στην μέση του δρόμου, τσουπ το κινητό φεύγει από την τσέπη και μέσα στο νερό! Μπαίνω στο αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι λείπει, κρύος ιδρώτας κτλ κατεβαίνω - ψάχνω και το βλέπω μέσα στο νερό, κολυμπούσε κυριολεκτικά. Αμέσως βγάζω μπαταρία, πάω σπίτι, ρύζι, καλοριφέρ και προσευχή. Ευτυχώς, μιας και από το κινητό γράφω τώρα, το F1 αποδείχθηκε δεινός κολυμβητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Σήμερα με την θεομηνία εδώ στα Γιάννενα, έτρεχα να περάσω τον δρόμο απέναντι και στην προσπάθειά μου να πηδήξω πάνω από το ρυάκι που είχε σχηματιστεί στην μέση του δρόμου, τσουπ το κινητό φεύγει από την τσέπη και μέσα στο νερό! Μπαίνω στο αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι λείπει, κρύος ιδρώτας κτλ κατεβαίνω - ψάχνω και το βλέπω μέσα στο νερό, κολυμπούσε κυριολεκτικά. Αμέσως βγάζω μπαταρία, πάω σπίτι, ρύζι, καλοριφέρ και προσευχή. Ευτυχώς, μιας και από το κινητό γράφω τώρα, το F1 αποδείχθηκε δεινός κολυμβητής. Πω ρε φιλε φανταζομαι το ντουζ που εκανες απο τον κρυο ιδρωτα εκεινη την ωρα που καταλαβες οτι λειπει το κινητο!! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ευτυχώς, μιας και από το κινητό γράφω τώρα, το F1 αποδείχθηκε δεινός κολυμβητής. Φυσικό είναι αυτό καθώς ο σύντροφος Μάο ήτανε και αυτός δεινός κολυμβητής.:lol: http://www.badrecordcovers.com/wp-content/uploads/2008/08/chinaswim2.jpg Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πω ρε φιλε φανταζομαι το ντουζ που εκανες απο τον κρυο ιδρωτα εκεινη την ωρα που καταλαβες οτι λειπει το κινητο!! Να με έβλεπες όταν το είδα μέσα στο νερό πώς αισθάνθηκα, αλλά η δεύτερη σκέψη ξέρεις ποια ήταν; Τώρα ποιο; Το F2; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Σήμερα παρέλαβα ενα f1 για ενα φιλο,ήρθε γρήγορα σε 14 μέρες απο b2c. Είχα ζητήσει να γίνει root αλλά ήρθε αρουταριστο,έτσι είπα να το ρουταρω και να του περάσω την emui unicom. Ε αυτό το Vroot μου εβγαλε την ψυχή ώσπου διάβασα ενα ποστ λίγο πιο πίσω για το kingo root και έτσι κατάφερα μέσα σε 5 λεπτα να το ρουταρω(και 2 ωρες χαμένες με το vroot). Υστερα είπα να βάλω cwm αλλά παλι τίποτα αλλη μια ωρα όπου τελικά μετα απο πολλές προσπαθειες το πήρε(μόλις πήρα απόφαση να προσπαθήσω με twrp). Τελικά κατάφερα ενα soft brick(αλήθεια αυτό είναι που κολλάει στο λογότυπο?). Ευτυχώς είχα πάρει μπακ απ και μετα συνεχισα κανονικά,μετα δεν έβλεπε την Ρομ οπου αναγκαστικά να αλλάξω κάνα δυο καρτες μνήμης και έτσι τα κατάφερα τελικά και πέρασα την emui unicom. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι το καινούργιο άνοιγε πολύ πιο γρήγορα απ το δικο μου(λογικό)! Συνολικά 4:30 ώρες,μάλλον πρεπει να ζητάω εργατικά δεν συμφέρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Συνολικά 4:30 ώρες,μάλλον πρεπει να ζητάω εργατικά δεν συμφέρει :p Αν μου κολλαγανε ένσημα για οσα F1 έχω σεταρει άνετα θα έβγαινα σε σύνταξη από τώρα... Τέρμα πια οι χάρες δεν παλεύεται άλλο.:lol: Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τίποτα, στα πούπουλα είσαι mate (@leonpap), ξέχνα το. Δες εδώ τι συνέβη σε μενα πριν κάτι μέρες... Ρε παιδιά, silver ή white το coolpad; Δε μπορώ να διαλέξω. :P Έχουμε κανα θέμα με κάποιο απ' τα 2; Σε ανθεκτικότητα χρώματος ας πούμε, με πιθανές γρατσουνιές έχει κανα θέμα τo silver; Οι περισσότεροι white έχετε έτσι; Άντε πείτε να κάνω τη ρημάδα την παραγγελία μπας και παραλάβω προς Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Σήμερα με την θεομηνία εδώ στα Γιάννενα, έτρεχα να περάσω τον δρόμο απέναντι και στην προσπάθειά μου να πηδήξω πάνω από το ρυάκι που είχε σχηματιστεί στην μέση του δρόμου, τσουπ το κινητό φεύγει από την τσέπη και μέσα στο νερό! Μπαίνω στο αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι λείπει, κρύος ιδρώτας κτλ κατεβαίνω - ψάχνω και το βλέπω μέσα στο νερό, κολυμπούσε κυριολεκτικά. Αμέσως βγάζω μπαταρία, πάω σπίτι, ρύζι, καλοριφέρ και προσευχή. Ευτυχώς, μιας και από το κινητό γράφω τώρα, το F1 αποδείχθηκε δεινός κολυμβητής. ηλεκρονικος ειμαι. καμια 10 χρονια σε SONY Hellas σερβις δουλευα... κοιτα.... εαν εισαι τυχερος, και δεν περασε νερο μεσα στην πλακετα, οκ.. αλλιως οταν στεγνωνει το νερο αφηνει αλατα... εαν τα αλατα ειναι καπου που περνανε καλά ρευματα, μεχρι που μπορει να ακουσεις να σκαει κατι. γραμμες, κανα ολοκληρωμενο επιφανειακης κτλ κτλ. μπορει να κατσουν πανω στα ασυρματα. μπορει στο κυκλωμα φορτισης. αλλα και παλι μπορει να κατσουν καπου που δεν κανουν καμια ζημια. η γνωμη μου ειναι πως εαν πιανουν τα χερια σου, δες βιντεο πως ανοιγει το τηλεφωνο, καντο φυλλο και φτερο, και οταν στεγωσει εντελως με ενα μικρο πινελο απο βιβλιοπωλειο (κοψε τις ακρες να γινει σκληρο) και καθαρισε το τυπωμενο. εαν παλι εχεις κανα ηλεκτρονικο(σωστο. λολ. οχι μονο στα λογια)τοτε πανε εκει να σου καθαρισει το τυπωμενο με ειδικα υγρα, εκτος και αν εχει υπερυθρες. υποψιν. το οτι δουλευει σημερα, δε παει να πει θα δουλευει και αυριο.μπορει καπου να τρωει διαρροη και τα ρευματα να υπερβαινουν τα ορια. οποτε.... τεσπα... ας ελπισουμε οτι εισαι τυχερος. εντιτ :P το νου σου στο τηλεφωνο για ανεβασμενες θερμοκρασιες. ειδικα στο πισω μερος της μπαταριας. δε θα'θελες να παρει αναποδες η μπαταρια.... -.- Edited December 2, 2014 by combra24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τίποτα, στα πούπουλα είσαι mate (@leonpap), ξέχνα το. Δες εδώ τι συνέβη σε μενα πριν κάτι μέρες... Ρε παιδιά, silver ή white το coolpad; Δε μπορώ να διαλέξω. :P Έχουμε κανα θέμα με κάποιο απ' τα 2; Σε ανθεκτικότητα χρώματος ας πούμε, με πιθανές γρατσουνιές έχει κανα θέμα τo silver; Οι περισσότεροι white έχετε έτσι; Άντε πείτε να κάνω τη ρημάδα την παραγγελία μπας και παραλάβω προς Χριστούγεννα. Το άσπρο είναι πιο φανταχτερο ενω το ασήμι πιο κλασικό,επίσης το άσπρο είναι γυαλιστερό ενω το άλλο πιο ματ(τυχαίνει να τα έχω δίπλα δίπλα τώρα)! Δεν ξέρω γιατί αλλά σχεδον όλα τα κινεζομαγαζα το silver το ειχαν-εχουν πιο ακριβό κατα 3-5 δολάρια(εκτός εξαιρέσεων). Εγώ έχω το silver και μ'αρεσει ενα κλικ περισσότερο μαζί με την θήκη σιλικόνης(σκούρη). Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με γρατζουνιες και φθορά χρωματος πάντως,βέβαια τον περισσότερο καιρό είναι με θηκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Το άσπρο είναι πιο φανταχτερο ενω το ασήμι πιο κλασικό,επίσης το άσπρο είναι γυαλιστερό ενω το άλλο πιο ματ(τυχαίνει να τα έχω δίπλα δίπλα τώρα)! Δεν ξέρω γιατί αλλά σχεδον όλα τα κινεζομαγαζα το silver το ειχαν-εχουν πιο ακριβό κατα 3-5 δολάρια(εκτός εξαιρέσεων). Εγώ έχω το silver και μ'αρεσει ενα κλικ περισσότερο μαζί με την θήκη σιλικόνης(σκούρη). Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με γρατζουνιες και φθορά χρωματος πάντως,βέβαια τον περισσότερο καιρό είναι με θηκη! Καλά κι εγώ μέσα σε -μαύρο- leather case θα το έχω, δε θα το βγάζω ποτέ. Εδώ και μέρες πάντως που ξαναέγινε available το silver, την ίδια τιμή έχουν τα δύο χρώματα σε vickmall και to2c. Κι εγώ από φωτος-videos κατάλαβα αυτό με το γυαλιστερό vs. ματ. Απ' τη μια προτιμώ γυαλιστερό, απ' την άλλη θα 'θελα silver. Θα στρίψω κέρμα σε λίγο. :P Thanks για το χρήσιμο info-συγκριτικό. edit: Άιντες έγινε η παραγγελία. Βασανίστηκα λίγο μέχρι να πατήσω το κουμπί, αλλά... silver τελικώς. :) Edited December 3, 2014 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημερα παιδια θελω να ρωτησω, οι αλαγες των διαφορων rom αφηνουν υπολειμματα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημερα παιδια θελω να ρωτησω, οι αλαγες των διαφορων rom αφηνουν υπολειμματα στο κινητο? Αν κάνεις αρκετά wipe καθώς και format system cache data dalvik είσαι εντάξει. Πριν από ΚΑΘΕ νέα ρομ. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν κάνεις αρκετά wipe καθώς και format system cache data dalvik είσαι εντάξει. Πριν από ΚΑΘΕ νέα ρομ. Αν περαστει επισημη ρομ με YGDP σβηνουν τα παντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Αν περαστει επισημη ρομ με YGDP σβηνουν τα παντα; ναι.αλλα παντα μπορεις να κανεις και τα wipes πριν! και βεβαια παρε οτι θες απο μεσα και φορμαρε και την sd σου για καθαρο ξεκινημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τίποτα, στα πούπουλα είσαι mate (@leonpap), ξέχνα το. Δες εδώ τι συνέβη σε μενα πριν κάτι μέρες... Ρε παιδιά, silver ή white το coolpad; Δε μπορώ να διαλέξω. :P Έχουμε κανα θέμα με κάποιο απ' τα 2; Σε ανθεκτικότητα χρώματος ας πούμε, με πιθανές γρατσουνιές έχει κανα θέμα τo silver; Οι περισσότεροι white έχετε έτσι; Άντε πείτε να κάνω τη ρημάδα την παραγγελία μπας και παραλάβω προς Χριστούγεννα. Μόνο άσπρο... καμία σχέση (έχω και τα 2 καπάκια) δυστυχώς έκανα λάθος και το πήρα με ασημί... το οποίο είναι πολύ κακής ποιότητας και χαρασεται με το παραμικρό ακομα και μέσα στη θήκη... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το άσπρο ρε συ πολύ γυναικείο φέρνει(έτσι το βλέπω εγώ)! Το κινητό το έχω 6+ μηνες και το καπάκι(silver)είναι σαν καινούργιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Για οποιον εχει την a310 v2 και εχει κανει freeze το videoorbplugin για να μεινει με το aosp lockscreen,εκανα μια μοντα και αφαιρεσα το αθλιο εικονιδιο που βγαινει απο την αριστερη πλευρα του κυκλου οταν ξεκλειδωνεις την οθονη (αυτο που δειχνει ενα εικονιδιο απο το market της micromax).Kαι σε συνδιασμο με το gravity box μπορουμε να βαλουμε πλεον οτι θελουμε εκει. Φλασαρουμε αυτο το zip https://www.sendspace.com/file/0por26 (χωρις wipes φυσικα ) και καθαριζει η αηδια.Πρεπει πρωτα να εχουμε κανει freeze το videoorbplugin και να εχουμε πλεον το aosp lockscreen. backup παντα πρωτα!Έχω αυτή τη θήκη και την A310 V2. Τι πρέπει να κάνω για να βγαίνουν στα σωστά σημεία το ρολόι και το χειριστήριο του ξεκλειδώματος στη lockscreen; Έκανα freeze το "videoorbplugin w13.08" με το Titanium backup, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μόνο άσπρο... καμία σχέση (έχω και τα 2 καπάκια) δυστυχώς έκανα λάθος και το πήρα με ασημί... το οποίο είναι πολύ κακής ποιότητας και χαρασεται με το παραμικρό ακομα και μέσα στη θήκη... Τώρα παρήγγειλα, πάει. Μέσα στη θήκη πως είναι δυνατόν να χαραχτεί;;;;:confused: Και ειδικά μέσα σε αυτήν που παρήγγειλα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τώρα παρήγγειλα, πάει. Μέσα στη θήκη πως είναι δυνατόν να χαραχτεί;;;;:confused: Και ειδικά μέσα σε αυτήν που παρήγγειλα εγώ. Και όμως γίνεται... ίσως πιο δύσκολα με αυτή... αλλά κανα δυο φορές να την βγάλεις και να τη βάλεις, μετά κλαφτα Χαραλαμπε... Βέβαια παραγγελνεις με κάπου 6ευρω αν θυμάμαι καλά, και τη λευκή απο aliexpress... και είσαι άρχοντας... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Κανα νεο απο το μετωπο των rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στα χαρακωματα ειμαστε ολοι χεχε :) Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts