devilgene Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τι γινετε στο μετωπο των rom ρε παιδια, βγηκε καμια τελικα που να τα εχει ολα και να συμφερει? Αντε γιατι αυτη η laek v4 με κερνελ v3 δεν παλευεται αλλο,δεν τις εφταναν τα τοσα bugs (τρελος proximity σενσορας κ.τ.λ!) εχει κανα 2-3 μερες που διαπιστωσα οτι ουτε τα βιντεο δεν μπορω να αποθηκευσω στην sd και ουτε τα sygic μου δουλευουν! Αντε να φαει τον μπουλο να ησυχασω επιτελους αλλα θελω μια που να τα εχει ολα και να συμφερει να μην ξανασχοληθω για κανα τριμηνο,υπαρχει τιποτα τετοια στην πιατσα? Παντως την εχω 1 μηνα + την λαεκ ολα καλα . Θελω να την αλλαξω καποια στιγμη για καλυτερη αυτονομια μονο αν γινεται :D Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τι γινετε στο μετωπο των rom ρε παιδια, βγηκε καμια τελικα που να τα εχει ολα και να συμφερει? Αντε γιατι αυτη η laek v4 με κερνελ v3 δεν παλευεται αλλο,δεν τις εφταναν τα τοσα bugs (τρελος proximity σενσορας κ.τ.λ!) εχει κανα 2-3 μερες που διαπιστωσα οτι ουτε τα βιντεο δεν μπορω να αποθηκευσω στην sd και ουτε τα sygic μου δουλευουν! Αντε να φαει τον μπουλο να ησυχασω επιτελους αλλα θελω μια που να τα εχει ολα και να συμφερει να μην ξανασχοληθω για κανα τριμηνο,υπαρχει τιποτα τετοια στην πιατσα? Σωστα μιλαει ο φιλος,να την φλασαρεις μια φωρα και να μην ξανα ασχολιθεις. Μια να τα εχει ολα,οσο γινεται. εχω βαραθει να γλασαρω συνεχεια διαφωρες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Σωστός αυτό είναι, σου είχα αναφέρει μια παρόμοια λύση και στο παλιότερο post που ρωτούσες. Απλά εγώ πάγωνα την εφαρμογή power save για σιγουριά και δεν έβαζα απλά το go sms στην white list, μιας και δεν μου άρεσε που μου έκοβε συνέχεια εφαρμογές. ναι και σε ευχαριστώ, βασικά ειχα στο μυαλό μου να σε ρωτήσω σχετικά με το 4 (--> εφαρμογή συστήματος - δεν εχω τιτανιουμ και ειχα δοκιμάσει να κάνω move apk to system από θείο, χωρίς επιτυχία) και παράλληλα έψαχνα αν παραμετροποιούνται οι coolpadοεφαρμογές γιατί ψιλοκόλωνα να τις απενεργοποιήσω με την μία. τεσπά, αφού το βρήκαμε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 ναι και σε ευχαριστώ, βασικά ειχα στο μυαλό μου να σε ρωτήσω σχετικά με το 4 (--> εφαρμογή συστήματος - δεν εχω τιτανιουμ και ειχα δοκιμάσει να κάνω move apk to system από θείο, χωρίς επιτυχία) και παράλληλα έψαχνα αν παραμετροποιούνται οι coolpadοεφαρμογές γιατί ψιλοκόλωνα να τις απενεργοποιήσω με την μία. τεσπά, αφού το βρήκαμε όλα καλά. Παρακαλώ! Εγώ έχω παγώσει αυτές τις "coolpadοεφαρμογές" που σου έγραψα χωρίς κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που ηρέμισα και απο την εφαρμογή powersaver που μου έκοβε και το wifi και κάποιες άλλες εφαρμογές. Για το τιτάνιουμ αν το θές στείλε μου pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παντως την εχω 1 μηνα + την λαεκ ολα καλα . Θελω να την αλλαξω καποια στιγμη για καλυτερη αυτονομια μονο αν γινεται :D Απ'οσα εχω διαβασει εδω μεσα με την laek v4 ειναι οπως σου κατσει και εμενα δεν μου εκατσε καθολου καλα παρα τα 3 wipes,και απο την αλλη απ'οσα διαβαζω ειναι και οτι πιο μη ενεργοβαρα κυκλοφορει σε kit kat(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος!)γι'αυτο λιγο δυσκολο να βρεις kit kat με καλυτερη αυτονομια! Το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα,για μενα ROMακλα με κεφαλαια γραματα ηταν η miui v5 , περα απο ενα ψιλοbug που ειχε κυριλικα στα γραματα κατω απο τον εκαστοτε αριθμο πληκτρολογιου του τηλεφωνητη ηταν τελεια αλλα επρεπε να φυγει γιατι και αυτη οπως και ολες οι jelly bean ειχε τραγικα αθλια καμερα! Υπαρχει καμια νεα miui me Eλληνικα και καμερα απο kit kat,μηπως ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδες, ειχα περασει την EMUI2.3-9.30 στο κινητο του ανηψιου μου πριν κανα μηνα και ολα καλα. Ξαφνικα, εδω και 1 βδομαδα του εχει βγαλει μηνυμα να κανει ota update. Κανει dismiss, αλλα καθε τρεις και λιγο επανερχεται. Δεν θελουμε κυριε να κανουμε update, ετσι μας αρεσει η rom... Αυτο το ρημαδι το μηνυμα, ΠΩΣ φευγει???? Οριστικα ομως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Και μια ερώτηση: η A better camera τι ανάλυση βίντεο τραβάει? Εμένα πάει μέχρι 640χ480 το πολύ, είναι θέμα της εφαρμογής, είναι κάτι που λύνεται, το έχετε και άλλοι ή είμαι πάλι εγώ ο γκαντέμης? Προς το παρόν έχω βάλει να τραβάει με τη lenovo βιντεο, αλλα θα προτιμούσα να μην αλλάζω app. Και σε μενα μεχρι εκει φτανει η αναλυση στην A better camera δυστηχως. Ναι μεχρι 480p. Εγω για βιντεο εχω lg camera. Εχει πολλες ρυθμισεις για βιντεο. Λοιπόν τελικά φτιάχνοντας ένα /system/etc/media_profiles.xml οι εφαρμογές που παίρνουν βίντεο μέχρι 480p (a better camera, google camera) πάνε άνετα 1080p και σε mp4 με ότι bitrate θες. Έβαλα αυτό εδώ για δοκιμή, πήρα σαν βάση ένα για LG G2 και μείωσα αρκετά τα bitrates. Φαίνεται να έχει καλό αποτέλεσμα, ΑΛΛA η lenovo camera κάνει πλέον force close στο βίντεο ακόμα και μετά από clear data. Δεν το προτείνω σαν απαραίτητα καλύτερη λύση, απλά η lenovo μου έκανε κάτι νερά με video στα 16fps και θέλω να δοκιμάσω άλλα apps. Προσοχή μόνο γιατί με άκυρο/μη συμβατό media_profiles.xml πέφτει εύκολα σε bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Απ'οσα εχω διαβασει εδω μεσα με την laek v4 ειναι οπως σου κατσει και εμενα δεν μου εκατσε καθολου καλα παρα τα 3 wipes,και απο την αλλη απ'οσα διαβαζω ειναι και οτι πιο μη ενεργοβαρα κυκλοφορει σε kit kat(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος!)γι'αυτο λιγο δυσκολο να βρεις kit kat με καλυτερη αυτονομια! Το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα,για μενα ROMακλα με κεφαλαια γραματα ηταν η miui v5 , περα απο ενα ψιλοbug που ειχε κυριλικα στα γραματα κατω απο τον εκαστοτε αριθμο πληκτρολογιου του τηλεφωνητη ηταν τελεια αλλα επρεπε να φυγει γιατι και αυτη οπως και ολες οι jelly bean ειχε τραγικα αθλια καμερα! Υπαρχει καμια νεα miui me Eλληνικα και καμερα απο kit kat,μηπως ξερει κανεις? Ψιλοδοκιμασα miui αλλα δε με ενθουσιασε το custom ui για να μη πω οτι δε μου αρεσε . Αν ηταν πραγματικα καλη θα τη ξαναδοκιμαζα και εγω Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 πριν μια ωρα ημουνα συνδεσμενος με το wifi του σπιτιου μου και ξαφνικα με πεταξε εκτος και δεν μπορω να συνδεθω.τι μπορει να εχει συμβει? ειμαι με aosp v4 laek 17. (εχω κανει επανεκινιση σε ολα,μοντεμ και κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ειναι το ρουτερ σου συνδεμενο στι ίντερνετ (λαμπακι adsl αναμενο) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Ειναι το ρουτερ σου συνδεμενο στι ίντερνετ (λαμπακι adsl αναμενο) τα παντα δουλευουν σωστα. στο μοντεμ ειναι συνδεμενα ενα λαπτοπ και ενα ταμπλετ. μου βγαζει το κινητο μηνιμα "προβλημα ελεγχου τσυτοτητας" Edited November 30, 2014 by dimitrisn95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 τα παντα δουλευουν σωστα. στο μοντεμ ειναι συνδεμενα ενα λαπτοπ και ενα ταμπλετ. μου βγαζει το κινητο μηνιμα "προβλημα ελεγχου τσυτοτητας" Restart στο ρουτερ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εκανα φιλε kostas 2 φωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fubar1989 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλησπερα σας παιδια. εχω στην κατοχη εδω μου και μια βδομαδα το coolpad f1 και ενω μου ειχαν πει οτι εχει ελληνικα(στην γλωσσα και εισαγωγη το εχω στα ελληνικα) τα μισα ειναι αγγλικα και εχει και κινεζικα σε καποια σημεια!!!!!!αυτο διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εκανα φιλε kostas 2 φωρες. Διέγραψε το δίκτυο από το τηλεφωνο σου και ξαναβαλε τον κωδικό Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Διέγραψε το δίκτυο από το τηλεφωνο σου και ξαναβαλε τον κωδικό και αυτο εχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εκανα φιλε kostas 2 φωρες. Tι ακριβως εκανες-πεοραξες?Εαν εχεις κανει κατι βεβαια.....:) Υποθετω βεβαια οτι εχεις κανει restart και το κντ σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Tι ακριβως εκανες-πεοραξες?Εαν εχεις κανει κατι βεβαια.....:) Υποθετω βεβαια οτι εχεις κανει restart και το κντ σου. φιλε kosta δεν πιραξα τιποτα και ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ.εχω κανει παντου restart. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν θελω να παω για φλασαρισμα νεας rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 φιλε kosta δεν πιραξα τιποτα και ξαφνικα δεν ειχα ιντερνετ.εχω κανει παντου restart. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν θελω να παω για φλασαρισμα νεας rom Εχεις κρατηση καποιο backup ισως?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 πριν μια ωρα ημουνα συνδεσμενος με το wifi του σπιτιου μου και ξαφνικα με πεταξε εκτος και δεν μπορω να συνδεθω.τι μπορει να εχει συμβει? ειμαι με aosp v4 laek 17. (εχω κανει επανεκινιση σε ολα,μοντεμ και κινητο) κανε ενα backup και φλασαρε αυτο χωρις wipes https://www.sendspace.com/file/gh70li Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 jpower73 μια ερώτηση μιας και έχεις εγκαταστήσει την micromax 4.4.031, έμενα τα YGDP στο τελικό στάδιο (δηλ. πριν πατήσω Start Upgrade) δεν βλέπει το κινητό, κλειστό με μπαταρία, ενώ οι drivers είναι οι "καλύτεροι δυνατοί" και το κινητό τα windows 7 το βλέπουν. Έκανα uninstall & reinstall drivers και το MTKdroidTools το βλέπει.:wacko: Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 αμα φλασαρω αλλη rom θα εχω θεμα παλι? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανε ενα backup και φλασαρε αυτο χωρις wipes https://www.sendspace.com/file/gh70li ευχαριστω ολους δουλευει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 αμα φλασαρω αλλη rom θα εχω θεμα παλι? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω ολους δουλευει σωστα. Τι εκανες ακριβως?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 φλασαρα το wifi fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 φλασαρα το wifi fix Μηπως αυτο το wifi fix πρεπει να το κανουμε προληπτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts