tsad92 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγώ αυτήν την στιγμή παίρνω nandroid στον εσωτερικό χώρο... Είναι θέμα ROM μάλλον Μάλλον.Ποιά φοράς; Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μάλλον.Ποιά φοράς; Τη NEXUS 5. Βλέπω ότι ΚΑΙ ΕΣΥ με laek είσαι. Έλεος με αυτές τις ROM! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 σ'ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Can't mount backup path" δεν μπορει να παρει Backup χωρις sd card. καμια ιδεα? Με την cwm 6.0.5.0 το κάνει στον εσωτερικό χώρο Γαι την TWRP δεν ξέρω. Μπηως έχεις αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Με την cwm 6.0.5.0 το κάνει στον εσωτερικό χώρο Γαι την TWRP δεν ξέρω. Μπηως έχεις αυτή? α! ισως εκει να ειναι το προβλημα.. εγω εχω την 6.0.3.0 πως αναβαθμίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα... Πολύ χαμός τελικά με τις rom κλπ. Έδωσα σε ένα φίλο μου να αλλάξει τη Rom - εγώ ακόμα δεν τόχω προσπαθήσει. Όταν προσπάθησε - σε safe mode αν θυμαμαι καλά - έχει κινέζικα και δεν καταλαβαίνει πως να συνεχίσει. Τι κάνουμε; Έχει κανα οδηγό να τη παλέψουμε; Να ρωτήσω επίσης ποιά και γιατί να να επιλέξω Rom? Υπάρχει κάποιος πίνακας τι παρέχει η κάθε μία κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Στην Twrp 2.0.7 παντως επιλεγω που θα γινει το backup Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Στην Twrp 2.0.7 παντως επιλεγω που θα γινει το backup αξιζει λες να βαλω TWRP? απο την αρχή ειμαι με CWM και έχω συνηθίσει.. και από που την κατεβάζω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 α! ισως εκει να ειναι το προβλημα.. εγω εχω την 6.0.3.0 πως αναβαθμίζω? Κατεβάζεις την 6.0.5.0 από το needrom ή από το πρώτο ποστ στον οδηγό μου τις έχει σχεδόν όλες στο τελος. Αν είναι ζιπ το αποσυμπιέζεις και τωρα έχεις το recovery.img. το βάζεις χύμα στην κάρτα sd από το mobile unle toolsπας στο update recovery διαλέγεις το αρχείο και είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Με την cwm 6.0.5.0 το κάνει στον εσωτερικό χώρο Γαι την TWRP δεν ξέρω. Μπηως έχεις αυτή? Εγώ πάντως με TWRP 2.7.0.0 μόλις ολοκλήρωσα backup στον εσωτερικό χώρο με τη NEXUS5. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Και σε cwm του λες που θα κάνει το backup ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Και σε cwm του λες που θα κάνει το backup ρε παιδιά. Μη φοβάσαι την TWRP. Εγώ 3,5 χρόνια ήμουν με CWM και δεν ξαναγυρνάω. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Κατεβάζεις την 6.0.5.0 από το needrom ή από το πρώτο ποστ στον οδηγό μου τις έχει σχεδόν όλες στο τελος. Αν είναι ζιπ το αποσυμπιέζεις και τωρα έχεις το recovery.img. το βάζεις χύμα στην κάρτα sd από το mobile unle toolsπας στο update recovery διαλέγεις το αρχείο και είσαι ΟΚ σ'ευχαριστώ αδερφε.. το κοιτάω τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 @tiffozi13 @giannis78 Ευχαριστώ πολύ που απαντησατε Να είστε καλά Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μη φοβάσαι την TWRP. Εγώ 3,5 χρόνια ήμουν με CWM και δεν ξαναγυρνάω. λες ε? θα τη δοκιμασω τότε.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 αξιζει λες να βαλω TWRP? απο την αρχή ειμαι με CWM και έχω συνηθίσει.. και από που την κατεβάζω..? Με εχει βολεψει καλυτερα επειδη δουλευει το touch ειναι noob-friendly :lol: , αν και κατα καιρους μου κανε κολπακια :) Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Τη φλάσαρα αλλά μάλλον έπεσα σε Bootloop. Έχει πάνω από 10' που μπουτάρει... Άκυρο. Ήθελε 2 φλασαρίσματα μαζί. Edited November 23, 2014 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τη φλάσαρα αλλά μάλλον έπεσα σε Bootloop. Έχει πάνω από 10' που μπουτάρει... 10 ειναι πολλα . Θα εβγαζα μπαταρια και επανεκιννηση να δω τι παιζει αλλιως περασμα απο την αρχη :D Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μια που μιλαμε για backup της ρομ, οταν το κανεις σε CWM που το τοποθετει, σαν τι αρχειο,ωστε να μπορεσω να το κρατησω στο p.c.? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τη φλάσαρα αλλά μάλλον έπεσα σε Bootloop. Έχει πάνω από 10' που μπουτάρει... Για την καινούργια την Α310 λες ?....αυτήν που ψάχνουμε όλοι ?....τελικά ΠΩΣ την περνάμε αυτή ρε παιδιά ?.....ΜΟΝΟ με YGDP ?.....Και εμένα τα ίδια μου έκανε όταν προσπάθησα να την περάσω....αλλά εγώ πήγα να το κάνω μέσω recovery με install zip from sd....αλλά μάλλον είναι λάθος αυτός ο τρόπος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 μια που μιλαμε για backup της ρομ, οταν το κανεις σε CWM που το τοποθετει, σαν τι αρχειο,ωστε να μπορεσω να το κρατησω στο p.c.? Αποθηκευεις ολο το φακελο στο pc . Αν θυμαμαι καλα απο οταν την χρησιμοποιησα ο φακελος clockworkmod Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 ΛΟΙΠΟΝ αυτή η ROM φλασαρίστηκε επιτυχώς. Συμπαθητική αλλά γράφει MMX_Micromax_A310_SW_4.4.023_HW_P0_140703 με kernel Oct 15 031 δεν υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 ΛΟΙΠΟΝ αυτή η ROM φλασαρίστηκε επιτυχώς. Συμπαθητική αλλά γράφει MMX_Micromax_A310_SW_4.4.023_HW_P0_140703 με kernel Oct 15 031 δεν υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι;; Αυτή είναι. 023 γραφει και στην έκδοση για YGDP άρα τη διορθωσε και στο zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αποθηκευεις ολο το φακελο στο pc . Αν θυμαμαι καλα απο οταν την χρησιμοποιησα ο φακελος clockworkmod στο clockworkmod βλεπω μονο 2 αρχεια που ειναι πολυ μικρα.. last_install_path 12byte recovery_version 35byte δεν μπορει να ειναι μονο αυτα.. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 στο clockworkmod βλεπω μονο 2 αρχεια που ειναι πολυ μικρα.. last_install_path 12byte recovery_version 35byte δεν μπορει να ειναι μονο αυτα.. οι φακελοι έιναι με ονοματα τυπου 2014-10-24.21.17.23 και με μεγεθος καπου 1,5gb ανάλογα τι έιχες μέσα στη ρομ Υπάρχει φακελος και στην εσωτερική και στην εξωτερικη μνημη για δες ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) κάπου αρκετα ποστ πιο πίσω είδα κάποιον που ρωτούσε για φθηνή 64GB. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μας κάνει ας πούμε η παρακάτω? http://www.aliexpress.com/item/Mercedes-Benz-Card-key-USB-flash-drive-8GB-16GB-32GB-64GB-Pen-drive-pendrive-USB-disk/1707924204.htmlΑν και τα feedback ειναι καλα, επειδη ομως στο παρελθον την πατησα με ανωνυμη καρτα σε τετοια τιμη ξεφτιλα (ουτε στο PC δεν φορτωνε) δεν θα το ρισκαριζα, μην ξαφνικα βρεθω με τα δεδομενα μου χαμενα. Για 64αρα σε τιμη κατω των 17-18€ το θεωρω μεγαλο ρισκο.. Για την ωρα εχω παραγγειλει μια Sandisk class 10 με 24€. Σ' ευχαριστω παντως για την ενημερωση. Sorry για το off topic παιδες. Edited November 23, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts