jpower73 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αν μη τι άλλο, κάνει για bookreader :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση και τον κοπο σου!! Που να εφτανε δηλαδη και στα 3,2V !! 12 ωρες οθονη μας τρελανες!! Πραγματικά αν έχει τόσο τρομερή διαχείριση μπαταρίας θα την περάσω. Πρέπει να κάνω εντατικά στα YGDP όμως ε; Δε φλασάρεται απλως έτσι δεν είναι;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αυτονομία Vibe ui 2.0 Νομίζω ότι αξίζει όπως έχω γράψει σε παλαιότερο ποστ. Έχει επίλογη power saving mode για όταν κλείνει η οθόνη να τα κόβει όλα καθώς και όταν λειτουργεί δεν δουλεύει η cpu με πλήρη ισχύ. Άπειρες ώρες αναμονής με κλειστή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με την μπαταρια που μαλλον μου δειχνει λαθος στατιστικα μιας και καμια φορα ειναι στο 15-20% και σβηνει τελειως το κινητο ξαφνικα και ο μονος τροπος για να ξανανοιξει ειναι μονο με φορτιση. Εχω την laekv4 με kernel v3 rom. Με ποιο app/τρόπο διορθώνεται? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με την μπαταρια που μαλλον μου δειχνει λαθος στατιστικα μιας και καμια φορα ειναι στο 15-20% και σβηνει τελειως το κινητο ξαφνικα και ο μονος τροπος για να ξανανοιξει ειναι μονο με φορτιση. Εχω την laekv4 με kernel v3 rom. Με ποιο app/τρόπο διορθώνεται? Φορτισε το μια κλειστο μεχρι 100% η δοκιμασε το battery calibration απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με την μπαταρια που μαλλον μου δειχνει λαθος στατιστικα μιας και καμια φορα ειναι στο 15-20% και σβηνει τελειως το κινητο ξαφνικα και ο μονος τροπος για να ξανανοιξει ειναι μονο με φορτιση. Εχω την laekv4 με kernel v3 rom. Με ποιο app/τρόπο διορθώνεται? Πόσα mV λέει ότι είναι λίγο πριν σου κλείσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά κατεβάζω από το play store μία έκδοση του titanium αλλά δεν έχει επιλογή free. Που μπορώ να βρω την έκδοση titanium Donato; τι άλλο μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά κατεβάζω από το play store μία έκδοση του titanium αλλά δεν έχει επιλογή free. Που μπορώ να βρω την έκδοση titanium Donato; τι άλλο μπορώ να κάνω; πρωτα απ'ολα κανεις δεν θα σου πει εδω μεσα που θα βρεις την εκδοση donation, μπορεις να το γκουγκλαρεις και κατα δευτερον για τι χρηση την θελεις?? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά κατεβάζω από το play store μία έκδοση του titanium αλλά δεν έχει επιλογή free. Που μπορώ να βρω την έκδοση titanium Donato; τι άλλο μπορώ να κάνω; Η έκδοση Donate υποθέτω πως είναι η Pro. Άρα την βρίσκεις εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackupPro&hl=el Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το ψιλοχασαμε παιδια........ας μου δωσει καποιος το link για την ΝΕΑ Micromax-A310 να την τεσταρω. Ποσα mb ειναι η νεα στο zipακι??491 η 795??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Για την A310 v2 link για recovery με διορθωμένη τη ρομ 031 (αν και έχει τα ίδια ΜΒ), σύμφωνα με τον δημιουργό: https://mega.co.nz/#!L0EmzaYL!nZMnFtOeDOwXEC7mK0DLrMaV0tlG_6nkljDwZDl7wlU Εγώ που τη φλάσαρα από YGDP tools: η αυτόματη φωτεινότητα δεν δούλευε καθόλου (γιατί διάβασα πριν ότι μόνο με YGDP δουλευει) και η μπαταρία σε μένα έπεσε κάτω των 3,6V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το ψιλοχασαμε παιδια........ας μου δωσει καποιος το link για την ΝΕΑ Micromax-A310 να την τεσταρω. Ποσα mb ειναι η νεα στο zipακι??491 η 795??? https://www.facebook.com/nitroa310?fref=ts εγω κατεβασα απο δω εχει ενα link για την v2 αλλα ειναι 519mb οσο ειναι η πρωτη και μου φενεται λιγο περιεργο.. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 κάπου αρκετα ποστ πιο πίσω είδα κάποιον που ρωτούσε για φθηνή 64GB. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μας κάνει ας πούμε η παρακάτω? http://www.aliexpress.com/item/Mercedes-Benz-Card-key-USB-flash-drive-8GB-16GB-32GB-64GB-Pen-drive-pendrive-USB-disk/1707924204.html sorry αν έχει ήδη διευκρινησθεί, το είδα και το στέλνω σε περιπτωση που κάποιοι θέλουν 64gb καρτουλα.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 εχει να κανει λογικα με τα fonts που χρησιμοποιει η rom,τα οποια μπορεις να τα αλλαξεις.Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να ψαξεις στο play για καποιο τετοιο app ωραια.... εβαλα το Font Installer, και μετα την επανεκινηση, το τηλεφωνο αφου παιζει τον ηχο του welcome με κολληματα, τρωει freeze στο logo. τωρα ρε μαστορα τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 ωραια.... εβαλα το Font Installer, και μετα την επανεκινηση, το τηλεφωνο αφου παιζει τον ηχο του welcome με κολληματα, τρωει freeze στο logo. τωρα ρε μαστορα τι γινετε? ποια rom εχεις?Μαλλον δεν της αρεσε η αλλαγη.Mπες recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik και ξαναδοκιμασε. Παντως η εφαρμογη που διαλεξες εχει πολυ αρνητικα σχολια που λενε για το ιδιο πραγμα που επαθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τελικά τι φάση με τη νέα Micromax? Αυτή ή αυτή;;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τελικά τι φάση με τη νέα Micromax? Αυτή ή αυτή;;; η πρωτη πρεπει να ειναι σε cpb η δευτερη ειναι η decrappified v2 αν κρινω απο το μεγεθος.Η v1 ειναι 519mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 η πρωτη πρεπει να ειναι σε cpb η δευτερη ειναι η decrappified v2 αν κρινω απο το μεγεθος.Η v1 ειναι 519mb Το θεμα ειναι ποια η διαφορα μεταξυ τους;; Περα απο το οτι φλασαρονται διαφορετικα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 ποια rom εχεις?Μαλλον δεν της αρεσε η αλλαγη.Mπες recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik και ξαναδοκιμασε. δεν εχω ιδεα τι φοραει πανω.κανα 3μηνο-4μηνο το εχω απο minideal. οσο αφορα το recovery,εχει κινεζικα.... μια λιστα με επιλογες, και τερμα κατω 4x επιλογες που απο οτι καταλαβα, ειναι το επιστροφη, πανω-κατω, επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ερώτηση: τρόπος να παρεις backup την ROM στον εσωτερικο χώρο και λοχι στην εξωτερική SD υπάρχει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) η πρωτη πρεπει να ειναι σε cpb η δευτερη ειναι η decrappified v2 αν κρινω απο το μεγεθος.Η v1 ειναι 519mb Ετσι ακριβώς (να σημειώσω ότι η 031 flashable zip είναι διορθωμένη μετά την επισήμανση που έγινε στον uploader από το modaco) Δεν μένει να δοκιμαστεί για επιβεβαίωση ( πρεπει το κέρνελ να λεει 15 οκτωβριου) το ζιπ έχει ρουτ και έχει σβησει κάποια κινέζικα apps Edited November 23, 2014 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ερώτηση: τρόπος να παρεις backup την ROM στον εσωτερικο χώρο και λοχι στην εξωτερική SD υπάρχει..? Εμένα στον εσωτερικό χώρο το παίρνει. Στο φινάλε βγάλε την SD να δεις τι θα γινει ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι ακριβώς (να σημειώσω ότι η 031 flashable zip είναι διορθωμένη μετά την επισήμανση που έγινε στον uploader από το modaco) Δεν μένει να δοκιμαστεί για επιβεβαίωση ( πρεπει το κέρνελ να λεει 15 οκτωβριου) το ζιπ έχει ρουτ και έχει σβησει κάποια κινέζικα apps Ωραία. Είμαι στο 80%. Μάλλον θα φλασάρω μετά από σχεδόν 2 μήνες :D Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εμένα στον εσωτερικό χώρο το παίρνει. Στο φινάλε βγάλε την SD να δεις τι θα γινει σ'ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Can't mount backup path" δεν μπορει να παρει Backup χωρις sd card. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsad92 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 σ'ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Can't mount backup path" δεν μπορει να παρει Backup χωρις sd card. καμια ιδεα? Λογικό αφού την εσωτερική μνήμη θα την κάνεις wipe....για αυτό χρειάζεται την εξωτερική. Παράθεση AOSP KK V3REPACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Λογικό αφού την εσωτερική μνήμη θα την κάνεις wipe....για αυτό χρειάζεται την εξωτερική. Εγώ αυτήν την στιγμή παίρνω nandroid στον εσωτερικό χώρο... Είναι θέμα ROM μάλλον Δεν είναι θέμα wipe. Το backup το κάνεις copy στον υπολογιστή, δεν έχει να κάνει... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts