kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 http://postimg.org/image/b1z6g3ggr/ ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://postimg.org/image/b1z6g3ggr/ ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://postimg.org/image/b1z6g3ggr/ Mε ποια rom αυτο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Οποίος χρησιμοποιεί emui rom και θέλει να περάσει κι αλλά themes μπαίνει εδώ στην σελίδα http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone πατάει πάνω στο θέμα που του αρέσει και μετά στο δεξί γκρι πλαίσιο για να κατέβει στο pc... Μετά μεταφέρουμε τα themes στην εσωτερική κάρτα του κινητού , στο φάκελο HWThemes και είμαστε έτοιμοι μετά να τα επιλέξουμε από το κινητό μας από το πρόγραμμα theme.. Δοκιμασμένο από εμένα σε emui Unicom.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Mε ποια rom αυτο?? emui Unicom σορρυ για τις επανειλλημένες παραθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και εγω τωρα μολις το δοκιμασα το gps με το be on road στην unicom κλειδωσε σε δευτερα μεσα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 emui Unicom σορρυ για τις επανειλλημένες παραθέσεις Εαν σου κανει το ιδιο και με αλλες rom εχεις θεμα.......αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι τους βλεπει. Με την εργοστασιακη που ηρθε στο εκανε παλι το ιδιο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εαν σου κανει το ιδιο και με αλλες rom εχεις θεμα.......αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι τους βλεπει. Με την εργοστασιακη που ηρθε στο εκανε παλι το ιδιο?? ναι και με την εργοστασιακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ναι και με την εργοστασιακή Μιλα με το καταστημα εκανες την αγορα......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φτανει πια λεω με την laek v4 με kernel v3,μετα απο μια βδομαδα συμβιοσης σε σχεση με την miui v5 περα απο την λιγο καλυτερη καμερα σε ολα τ'αλλα ειναι χειροτερη! Το θεμα ειναι ξανα μανα στησιμο το τηλ. απο την αρχη,γιάυτο θελω τις γνωμες σας. Υπαρχει miui πιο καινουργια απο την v5 με Ελληνικα και με καλη καμερα? Υπαρχει καλυτερη kit kat με Ελληνικα απο την laek v4 με kernel v3και με αναλογη διαρκεια μπαταριας οπως ειχα με την miui v5? Αυτη η EMUI2.3-10.13 τι bugs εχει(δεν καταλαβα,θελει τιποτα patches για να δουλεψει σωστα?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φτανει πια λεω με την laek v4 με kernel v3,μετα απο μια βδομαδα συμβιοσης σε σχεση με την miui v5 περα απο την λιγο καλυτερη καμερα σε ολα τ'αλλα ειναι χειροτερη! Το θεμα ειναι ξανα μανα στησιμο το τηλ. απο την αρχη,γιάυτο θελω τις γνωμες σας. Υπαρχει miui πιο καινουργια απο την v5 με Ελληνικα και με καλη καμερα? Υπαρχει καλυτερη kit kat με Ελληνικα απο την laek v4 με kernel v3και με αναλογη διαρκεια μπαταριας οπως ειχα με την miui v5? Αυτη η EMUI2.3-10.13 τι bugs εχει(δεν καταλαβα,θελει τιποτα patches για να δουλεψει σωστα?)? Δοκιμασε και την EMUI2.3-10.13 η την emui UNICOM(αυτην εχω επανω τωρα). Μια χαρα δουλευουν. Καλα χειροτερη δεν ειναι τοσο πολυ πια.......αλλη φιλοσοφια η miui,μην μπερδευεις τα πραματα βρε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Aπο emui τι διαφορες εχουμε σε unicom και 13.10 ? Ειναι καποια προτεινομενη απο τις 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Aπο emui τι διαφορες εχουμε σε unicom και 13.10 ? Ειναι καποια προτεινομενη απο τις 2? θα εδινα ενα κλικ παραπανω στην UNICOM,λογο κυριως τον περισσοτερων επιλογων-ρυθμισεων της UNICOM. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδες μπορει να βοηθησει καποιος...περασα την micromax a310 και μου εκανε unroot to κινητο... δοκιμασα το Vroot..αλλα τιποτα....ψαχνο στο νετ ....τα κανω μαλλια κουβαρια........σοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Aπο emui τι διαφορες εχουμε σε unicom και 13.10 ? Ειναι καποια προτεινομενη απο τις 2? Επειδή τις δοκίμασα και τις 2 είναι ίδιες δεν υπάρχει κάποια διαφορά... Απλά η 13.10 δεν είναι σταθερή έχει κινεζιες πολλες και η κάμερα του δεν είναι ανταποκρίσιμη. Επίσης πρέπει να περασέις gaps για να έχεις τουλάχιστον το google store και το επόμενο βήμα είναι ότι πρέπει να περάσεις και ένα patch για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το σήμα 3g. Με λίγα λόγια η 13.10 για εμένα δεν είναι αξιόπιστη και ολοκληρωμένη. Αυτή που θα σε πρότεινα και είναι η UNICOM που λειτουργούνε όλα ρολόι και είναι στα μέτρα αυτής της συσκευής και δεν χρειάζεται επίσης να κάνεις ένα σωρό αγκαρίες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 εβαλα την Unicom και εχω να πω μπραβο στην Huawei,δεν περιμενα να δω τοσο ομορφη και γρηγορη rom απο αυτους μετα την εμπειρια μου με αλλο Huawei..!Mε τα themes μπορουμε να αλλαξουμε αυτα τα ασπρα μπλε tabs που χρησιμοποιει στα settings της?Ειναι το μονο που με χαλαει.Xposed να φανταστω πως δεν παιζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 εβαλα την Unicom και εχω να πω μπραβο στην Huawei,δεν περιμενα να δω τοσο ομορφη και γρηγορη rom απο αυτους μετα την εμπειρια μου με αλλο Huawei..!Mε τα themes μπορουμε να αλλαξουμε αυτα τα ασπρα μπλε tabs που χρησιμοποιει στα settings της?Ειναι το μονο που με χαλαει.Xposed να φανταστω πως δεν παιζει ε? Xposed παίζει μόνο την version 2.4.1. Gravity όχι, πέφτει σε bootloop. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Xposed παίζει μόνο την version 2.4.1. Gravity όχι, πέφτει σε bootloop. αυτά γίνεται να περαστούν με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 αυτά γίνεται να περαστούν με κάποιο τρόπο; Κατεβάζεις την 2.4.1, την βάζεις στην sd card και εγκαθιστάς κανονικά. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Επειδή τις δοκίμασα και τις 2 είναι ίδιες δεν υπάρχει κάποια διαφορά... Απλά η 13.10 δεν είναι σταθερή έχει κινεζιες πολλες και η κάμερα του δεν είναι ανταποκρίσιμη. Επίσης πρέπει να περασέις gaps για να έχεις τουλάχιστον το google store και το επόμενο βήμα είναι ότι πρέπει να περάσεις και ένα patch για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το σήμα 3g. Με λίγα λόγια η 13.10 για εμένα δεν είναι αξιόπιστη και ολοκληρωμένη. Αυτή που θα σε πρότεινα και είναι η UNICOM που λειτουργούνε όλα ρολόι και είναι στα μέτρα αυτής της συσκευής και δεν χρειάζεται επίσης να κάνεις ένα σωρό αγκαρίες. ;) Mαλλον καποιο λαθος κανεις φιλε μου.Πριν το περασμα της rom εκανες ολα τα wipe??την καρτα την φορμαρες στο pc σου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Mαλλον καποιο λαθος κανεις φιλε μου.Πριν το περασμα της rom εκανες ολα τα wipe??την καρτα την φορμαρες στο pc σου? ολα τα wipe εκτος της external sd card λόγω το ότι είχα περασμένη μέσα την ROM και μετα θα έσβηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και εγω τωρα μολις το δοκιμασα το gps με το be on road στην unicom κλειδωσε σε δευτερα μεσα!!!!! To be on road δουλεύει κανονικά! και σε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ολα τα wipe εκτος της external sd card λόγω το ότι είχα περασμένη μέσα την ROM και μετα θα έσβηνε. Τετοια θεματα με αυτα που αναφαιρεις δεν εχω,την καρτα την φορμαρες στο pc σου? Κατι εχει γινει λαθος σε εσενα.Ειδικα η καμερα δεν εχει κανενα θεμα.Ειναι ακριβως ιδια με την UNICOM. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τετοια θεματα με αυτα που αναφαιρεις δεν εχω,την καρτα την φορμαρες στο pc σου? Κατι εχει γινει λαθος σε εσενα.Ειδικα η καμερα δεν εχει κανενα θεμα.Ειναι ακριβως ιδια με την UNICOM. Την πέρασα 2 φορές. Ναι την έκανα φορμάτ την sd. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις ένα λινκ να την κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 [ATTACH]51860[/ATTACH] [ATTACH]51861[/ATTACH]To be on road δουλεύει κανονικά! και σε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Την πέρασα 2 φορές. Ναι την έκανα φορμάτ την sd. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις ένα λινκ να την κατεβάσω; Σε ποιο πισω σελιδες θα βρεις link,δεν θυμαμαι που ειναι ακριβως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 μια γρηγορη ερωτηση για καποιον που τις εχει δοκιμασει Μεταξύ laeκ v4 (με v3 kernel) και Nexus rom ποια να επιλέξω. Θελω να ειναι σταθερη και να εχει καλη αυτονομια γιατι δε σκοπευω να ξαναλλαξω συντομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts