Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι ακόμη για κάποιους σημαντικό.

Με την ROM 4.4.2 v4 με kernel v3, το ακουστικό bluetooth που έχω (Plantronics ML18) λειτουργεί κανονικά

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολο το forum παιδια κανετε εκπληκτικη δουλεια με την υποστηριξη σε καθε προβλημα!!! Ως νεος χρηστης του φορυμ αποφασισα και εγω μετα απο πολυ σκεψη και καιρο να αγορασω το 1ο μου smartphone απο Κινα (μιας και το προηγουμενο μου "Sony Xperia S" εκανε μια ωραια βουτια στην πισινα που δουλευω πριν σχεδον απο εναν χρονο και απο τοτε ειμαι με το παλιο μου κιν. Νοκια Xpress Music...) Τελικα κατεληξα στο συγκεκριμενο κ επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ψωνισω απο κινα θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο ιντερνετο μαγαζο να εμπιστευθω και τι να ζητησω ως προς την γλωσσα και το "root" γιατι ειμαι και ψιλο ασχετος.... Επισης με ποιο ταχυδρομειο να στειλω το δεμα? τελος εαν με συμφερει να παρω και μια μνημη 16gb που θελω ή αυτην θα την βρω και σκετη σε καλη τιμη? Ευχαριστω εκ των προταιρων ολους σας!!!!

Καλησπερα σε ολο το forum παιδια κανετε εκπληκτικη δουλεια με την υποστηριξη σε καθε προβλημα!!! Ως νεος χρηστης του φορυμ αποφασισα και εγω μετα απο πολυ σκεψη και καιρο να αγορασω το 1ο μου smartphone απο Κινα (μιας και το προηγουμενο μου "Sony Xperia S" εκανε μια ωραια βουτια στην πισινα που δουλευω πριν σχεδον απο εναν χρονο και απο τοτε ειμαι με το παλιο μου κιν. Νοκια Xpress Music...) Τελικα κατεληξα στο συγκεκριμενο κ επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ψωνισω απο κινα θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο ιντερνετο μαγαζο να εμπιστευθω και τι να ζητησω ως προς την γλωσσα και το "root" γιατι ειμαι και ψιλο ασχετος.... Επισης με ποιο ταχυδρομειο να στειλω το δεμα? τελος εαν με συμφερει να παρω και μια μνημη 16gb που θελω ή αυτην θα την βρω και σκετη σε καλη τιμη? Ευχαριστω εκ των προταιρων ολους σας!!!!

διαβασε τις τελευταιες σελιδες

1.Vickmall (εχει πλεον παρουσια στο φορουμ)

2.Παρτο rooted με Ελληνικα (ετσι θα κανεις λιγοτερες ερωτήσεις στο συγκεκριμενω θεμα)

3.Αποστολη με Singapore post (Free) να αναγραφεται χαμηλη τιμη και σαν δωρο

4.Παρε την micro sd που δεινει το Vickmall (την εχει σε καλη τιμη μαζι με το κινητο) και θα εισαι μια χαρα....

Α...και για να σε προλάβω αν θες και θηκη από Vickmall (και αυτή την εχει σε καλη τιμη μαζι με το κινητο)

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημερα.ο xposed installer μπαινει στην 4.4.2 v4_laek?

Κανονικότατα!!! Χθες φλάσαρα (ακομη) ενα κινητο και μπηκε μια χαρα κ αυτο κ το gravitybox!!

Όποιος τη φοράει παρακαλείται να μου κάνει μια χάρη και να δοκιμάσει αν από το gravity box ενεργοποιειται η navigation bar. Είμαι γνωστός πολέμιος των φυσικων πληκτρων και προτιμώ να έχω τα κουμπάκια στην οθόνη. Καλημέρα!

Φίλε μου δυστυχώς με καμία του laek δεν μπόρεσα να τα ενεργοποιήσω. Μέχρι και xposed-gravitybox versions παλιότερες δοκίμασα. Τζίφος.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

λοιπόν,

υστερα απο κανα 2-3 μερες με την εμουι 2.3, επιστροφή πάλι στην μικρομαξ

πολυ καλή, με τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει στο ηχειο του κινητου

Πλην όμως, στα ακουστικά, πετυχαινω καλυτερο αποτελεσμα με βαηπερ σε αντιθεση με το dts που είναι φτωχό.

Η μπαταρία τσιμπαει λιγο παραπάνω σε εμουι, άλλα όχι τραγικά πράγματα.

Το περιβάλλον όμορφο, ευχάριστο, καλοφτιαγμένο σε σημείο που η έλλειψη xposed περνάει απαρατήρητη.

αυτά..:)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Κανονικότατα!!! Χθες φλάσαρα (ακομη) ενα κινητο και μπηκε μια χαρα κ αυτο κ το gravitybox!!

Απο που μπορω να το βρω για να το κατεβασω?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν,

υστερα απο κανα 2-3 μερες με την εμουι 2.3, επιστροφή πάλι στην μικρομαξ

πολυ καλή, με τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει στο ηχειο του κινητου

Πλην όμως, στα ακουστικά, πετυχαινω καλυτερο αποτελεσμα με βαηπερ σε αντιθεση με το dts που είναι φτωχό.

Η μπαταρία τσιμπαει λιγο παραπάνω σε εμουι, άλλα όχι τραγικά πράγματα.

Το περιβάλλον όμορφο, ευχάριστο, καλοφτιαγμένο σε σημείο που η έλλειψη xposed περνάει απαρατήρητη.

αυτά..:)

Με την καμερα, ειχες θεματα? δεν ειναι αργη με χαλια ποιοτητα?

oxi, πολυ καλες φωτο.

Μόνο το βίντεο, έχω την εντύπωση, ότι είναι λίγο σκοτεινό..

Χρησιμοποιώ την a better camera

Redmi Note 9 Pro 6-128

Περασα τελικα την MICROMAX A310 και εγινε unroot . Πως το κανουμε παλι root?

Αυτήν πέρασες;

http://www.modaco.com/topic/373497-rom442-micromax-canvas-nitro-a310-rooted-decrappified/

Αυτή αναφέρεται οτι είναι root.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Αυτήν πέρασες;

http://www.modaco.com/topic/373497-rom442-micromax-canvas-nitro-a310-rooted-decrappified/

Aυτη αλλα εγινε unroot. Τι κανουμε τωρα? (Δεν ξερω κινεζικα)

Τελικα τα καταφερα χωρισ να ξερω τι ακριβως κανω με το Vroot στα κινεζικα!!!!!!

Edited by POUARO

Aυτη αλλα εγινε unroot. Τι κανουμε τωρα? (Δεν ξερω κινεζικα)

Τελικα τα καταφερα χωρισ να ξερω τι ακριβως κανω με το Vroot στα κινεζικα!!!!!!

Παίζεις με τη φλόγα...

http://www.music-bazaar.com/album-images/vol0/21/21721/59683-big/PEZIS-ME-TI-FLOGA-cover.jpg

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Αυτήν πέρασες;

καλησπέρα αυτή έχει ελληνικά;;

Νέα official 4.4 016 cpb

η πρώτη επάνω

http://pan.baidu.com/share/home?uk=51931371&view=share#category/type=0

Μου ανάβεις φωτιές!

Την δοκίμασες;

oxi, πολυ καλες φωτο.

Μόνο το βίντεο, έχω την εντύπωση, ότι είναι λίγο σκοτεινό..

Χρησιμοποιώ την a better camera

Το better camera ειναι πολυ καλυτερο απο το stock

Το better camera ειναι πολυ καλυτερο απο το stock

Να συμπληρώσω οτι στην εμυι, δεν υπάρχει επιλογή για χρονοπρογραμματισμο απενεργοποιησης και επισης καμία αντιστοιχη εφαρμογή του πλειστορ δεν λειτουργεί (σε μενα, τουλάχιστον) :)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Το μόνο σου πρόβλημα θα είναι με τις φωτογραφίες μιας και οι jelly bean εκδόσεις με τις οποίες έρχεται το κινητό δεν είναι τόσο καλές όσο με τις kit kat εκδόσεις.
Αυτό είναι δηλαδή ένα πρόβλημα που δε λύνεται με τη χρήση κάποιου εναλλακτικού προγράμματος λήψης φωτογραφιών (πχ A Better Camera);

Αυτό είναι δηλαδή ένα πρόβλημα που δε λύνεται με τη χρήση κάποιου εναλλακτικού προγράμματος λήψης φωτογραφιών (πχ A Better Camera);

Οχι,τις δοκιμασα ολες τιε εναλακτικες εφαρμογες και παλι οι φωτος ειναι για τα μπαζα,αυτολς και μονο ειναι ο λογος που λεω και΄γω να φυγω απο jelybean!

Περασα τελικα την MICROMAX A310 και εγινε unroot . Πως το κανουμε παλι root?

Και γω την ειχα παθει ετσι , και με οσους τροπους προσπαθησα ρουτ δεν γινοταν , οποτε ξαναπερασα την v4 Laek και ειναι οκ .

Οσο αφορα το ΑRΤ πραγματι δεν γινεται ακομα, το γυρναει συνεχως σε dalvik , περιμενουμε μια ρομ ισως και αναβαθμιση της kitkat να κραταει στην ρυθμιση το ART (Η σημαντικοτερη διαφορα μεταξυ ART & dalvik ειναι Less CPU usage results in less battery drain, which is a big plus for portable devices in general. Δειτε αρθρα Εδω )

Για τον φιλο με το βιντεο, το προγραμμα a better camera ειναι το καλυτερο για φωτογραφιες , αλλά για να βιντεο καλυτερα να χρησιμοποιειτε το stock προγραμμα της καμερας . Οσο για την κιτκατ , ειναι μια επιπλεον αναβαθμιση και για τις φωτο ,οποτε βαλτε κιτκατ

Edited by hammer