Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρω να δουλεύω το titanium backup.

Άρα τραβάω backup με το titanium τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, και κάνω wipe στα πάντα και απλά ξαναπερνάω μετά τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους.

ΟΚ κατάλαβα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

An ριξεις ενα search εδω μεσα θα δεις οτι υπαρχουν επιπλοκες με το titanium μερικες φορες και υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι να το χρησιμοποιησεις σωστα χωρις προβληματα.Τα εχω αναφερει καμια βδομαδα πριν εδω μεσα και υπαρχει συζητηση

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Έρχομαι λοιπόν στο επόμενο στάδιο που είναι η εγκατάσταση ρομ και εδώ θα ήθελα αν μπορείτε να μου

προτείνετε κάποια στην οποία θα λυθούν τα προβλήματα :

α) της κακής κάμερας,

β) αναπαραγωγής βίντεο ,

γ)καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας,

δ)κλείδωμα του Gps.

Επιπλέον θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο που ίσως να μην έχω κάνει

ακόμα και είναι απαραίτητο να γίνει .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όλες οι jellybean που δοκίμασα έχουν αθλια κάμερα. Το πρόβλημα δεν υπάρχει στις κιτκατ. Βάλε laek v3 ή laek v4. Για να έχεις καλύτερη μπαταρία στην laek v4 φλασαρισε το ζιπακι kernel που ποσταρισα μερικές σελίδες πριν. Κανένα gps πρόβλημα δεν υπάρχει με τις laek roms.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

στην laek v3 που ειναι το notification flash light app?To βγαζει με εικονιδιο εφαρμογης η στα settings?Θελω να δοκιμασω να το βαλω στην a310.Bασικα το βαλα αλλα δεν βλεπω πουθενα κατι Edited by azuli

Βγαίνει και η νέα έκδοση του android σε μερικές ημέρες.

Αndroid 5.0 Lollipop η ονομασία του.

http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/android-50-lollipop-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-r7693.

Δύσκολο να κάνει κάτι η Coolpad για τη συγκεκριμένη έκδοση και το F1 αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/android-50-lollipop-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-r7693.

Δύσκολο να κάνει κάτι η Coolpad για τη συγκεκριμένη έκδοση και το F1 αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εχει βγει ηδη.......και υπαρχει στα χερια καποιων dev..........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

δεν θα επρεπε να ψαξεις λιγο μονος σου να δεις πως γινονται αυτα τα τουλαχιστον βασικα πραγματα που ειναι και τα ιδια σε καθε τηλεφωνο?Τι πας να πειραξεις το τηλ χωρις να ξερεις καν τα στοιχειωδη?Για σενα το λεω αλλα και για μας που πρεπει να scrollαρουμε καθε μερα αναμεσα στα ιδια post

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

link?Δεν την βλεπω στο play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker.pro

Νταξει.. Κοντα έπεσα :p

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

οπως ειπε και το alter ego στο modaco το θεμα δεν ειναι αν θα βγει (που θα βγει λογικα στα rebranded) αλλα αν θα την θες τωρα που η google κοντευει να γινει apple..

οπως ειπε και το alter ego στο modaco το θεμα δεν ειναι αν θα βγει (που θα βγει λογικα στα rebranded) αλλα αν θα την θες τωρα που η google κοντευει να γινει apple..

Ε, θα θέλει 20 fixes αλλά θα ξεκλειδώσει στο τέλος φαντάζομαι.

Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην καινούργια μόδα των KK σχετικά με το μπάχαλο που επικρατεί με την αποθήκευση δεδομένων στην sd card. Είμαι ακόμα με JB και συγκεκριμένα με την 039 καθώς δεν πιστεύω ότι η KK έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω στην παρούσα χρονική στιγμή. Αν μάλιστα λάβω υπ ' όψιν μου αυτό που είχες αναφέρει τις προάλλες (νομίζω ότι ήσουν εσύ που το είπες) σχετικά με την πιθανή μη ύπαρξη ολοκληρωμένου root στην L (θα υπάρξουν φάκελοι που δεν θα είναι προσπελάσιμοι με τίποτα) τότε μάλλον όντως η Google στο βωμό της ασφάλειας τείνει να εξελιχθεί σε μια Αpple νούμερο δύο.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην καινούργια μόδα των KK σχετικά με το μπάχαλο που επικρατεί με την αποθήκευση δεδομένων στην sd card. Είμαι ακόμα με JB και συγκεκριμένα με την 039 καθώς δεν πιστεύω ότι η KK έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω στην παρούσα χρονική στιγμή. Αν μάλιστα λάβω υπ ' όψιν μου αυτό που είχες αναφέρει τις προάλλες (νομίζω ότι ήσουν εσύ που το είπες) σχετικά με την πιθανή μη ύπαρξη ολοκληρωμένου root στην L (θα υπάρξουν φάκελοι που δεν θα είναι προσπελάσιμοι με τίποτα) τότε μάλλον όντως η Google στο βωμό της ασφάλειας τείνει να εξελιχθεί σε μια Αpple νούμερο δύο.

νομιζω ο Mindtrapper το χε πει,αλλα ηδη αυτο με την sd ειναι βαρυ για μενα.Και δεν ειναι μονο αυτο,η νταβατζιδικη εμμονη με τα notifications με το location service να θελει συνεχεια να το ανοιγεις με εχει ξενερωσει.Στην επομενη rom οτι εχει σχεση με google θα παρει τρελο πουλο.

Και σιγα μην το κανει για την ασφαλεια.Οπως ειδαμε και με την διαρροη των γυμνων φωτο απο το icloud η apple ειχε χεσμενη την ασφαλεια.Απλα οσο πιο κλειστο οικοσυστημα τοσο πιο μεγαλο το κερδος.Η google πρεπει να εχει σκυλομετανιωσει που δεν κλειδωσε καλα το root οταν ηταν νωρις

Edited by azuli

Παιδες εχει βαλει κανεις τα patch που προοριζονται για την jonzalvo's PURE AOSP 2.0 που βελτιωνουν την ληψη φωτογραφιων και video

http://www.modaco.com/topic/373572-patch-performance-improvement-patches-for-jonzalvos-pure-aosp-20-updated-on-20141009/

σε color os 2.0;Εχω βαλει την PURE AOSP 2.0 του jonzalvo,εχω φλασαρει και τα patch,εχω καθαρησει τον φακο της καμερας με ισοπροπυλικη αλκοολη υψηλης καθαροτητας(99,7%) για να ειναι πεντακαθαρος ο φακος,σταθεροποιησα το τηλεφωνο και μ αρεσαν οι φωτογραφιες που εβγαλε.

Δεδομενου οτι αυτες οι δυο ρομ ειναι 4.2.2 υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας αν φλασαρω τα patch σε color os 2.0;

Ειμαι ετοιμος να το κανω δεν μασαω αλλα αν μπρικαρει,φοβαμαι οτι δεν θα καταφερω να το ξαναφερω στη ζωη

Εγω ειμαι ικανοποιημενος με την color os 2.0 εχει καλο ηχο,θελω να χρησημοποιω το κινητο σαν flac player για να ακουω μουσικη,αν τα patch

ειναι συμβατα με color os 2.0 εγω ειμαι απολυτα καλυμενος για τις αναγκες μου.

Παρομοίως πήγα σε colorOS από pure aosp JB. Το ΣΚ τράβηξα πολλές φώτο με την A Better Camera.

Νομίζω ότι με την συγκεκριμένη εφαρμογή τραβάς καλές φώτο που πιθανόν να είναι χειρότερες από αντίστοιχες με ΚΚ rom

αλλά δεν πολυχρησιμοποιώ camera.

Επειδή είμαι της μουσικής και έγω, την έχω καταβρεί με την colorOS. Και επιπλέον είναι smooth, χωρίς bugs και με πολύ ωραίο UI.

Η χρυσή τομή για μένα ανάμεσα σε λειτουργικότητα και εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να σκαλίσεις τίποτα.

Να υπηρχει και τροπος,στην color os 2.0,να βαλουμε και pin στη sim θα ηταν καλα η μηπως εχει βρει κανεις τον τροπο;

Δεν υπάρχει τρόπος. Και ξεκίνημα από κλειστό τηλ. μόνο μέσω recovery.

Τα 2 μελανά σημεία που δεν με απασχολούν.

περασα την CWM recovery και μολις ολοκληρωθηκε η διαδικασια,πατωντας back με πηγε σε μια οθονη που ελεγε : Rom may flash in stock recovery on boot.fix it?(η κατι τετοιο δεν το θυμαμαι ακριβως...).Τι ειναι αυτο?
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

περασα την CWM recovery και μολις ολοκληρωθηκε η διαδικασια,πατωντας back με πηγε σε μια οθονη που ελεγε : Rom may flash in stock recovery on boot.fix it?(η κατι τετοιο δεν το θυμαμαι ακριβως...).Τι ειναι αυτο?

Σου ειπα να βαλεις το twrp που ειναι ποιο ευκολο,και υπαρχει και videoοδηγος στην αρχικη σελιδα.

Για εσας το εφτιαξα,να μην το πολυψαχνεται.

Σου ειπα να βαλεις το twrp που ειναι ποιο ευκολο,και υπαρχει και videoοδηγος στην αρχικη σελιδα.

Για εσας το εφτιαξα,να μην το πολυψαχνεται.

τωρα δεν μπορω να την περασω?

τωρα δεν μπορω να την περασω?

Εννοειται οτι μπορεις,κανε οτι εκανες για να περασεις το CWM.

Επειδή είμαι της μουσικής και έγω

Θα σου πρότεινα την funtouch os (θα τη βρεις στο modaco).

Κατά τη γνώμη μου έχει τον καλύτερο ήχο.

Εννοειται οτι μπορεις,κανε οτι εκανες για να περασεις το CWM.

την περναω πανω στην cwm ετσι?δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο περα απ την γνωστη διαδικασια?

την περναω πανω στην cwm ετσι?δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο περα απ την γνωστη διαδικασια?

Nαι περνα το.

Nαι περνα το.

οκ την περασα την twrp εκανα και το back up.μια διευκρυνηση ομως επειδη στον βιντεοοδηγο δεν το αναφερεις,στο back up εχει τσεκαρισμενο απο μονο του να γινει στην internal storage,το κανουμε εκει η στην external sd?

οκ την περασα την twrp εκανα και το back up.μια διευκρυνηση ομως επειδη στον βιντεοοδηγο δεν το αναφερεις,στο back up εχει τσεκαρισμενο απο μονο του να γινει στην internal storage,το κανουμε εκει η στην external sd?

Στην external sd,και μετα μεταφορα olo το φακελο twrp με το backup στο pc σου για να την εχεις.

Στην external sd,και μετα μεταφορα olo το φακελο twrp με το backup στο pc σου για να την εχεις.

και τωρα που δεν το αλλαξα και εκανα το back up στην internal storage τι γινεται?

να κανω με τον es explorer αποκοπη τον φακελλο twrp απο την εσωτερικη και επικολληση στην external sd?

Edited by suzukis