pitspan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ξερεις καποιος γιατι το κινητο μου δεν βρισκει την τοποθεσια μου μεσω ιντερνετ παρα μονο οταν βγω εξω και ανοιξω gps.δεν ειναι θεμα ρυθμισης.ειμαι 99% σιγουρος οτι τα εχω ολα ανοιχτα.ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?γινεται με ολες τις εφαρμογες.και με αυτες που δεν ειναι της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εμενα παντως με του leak 4.4.2 ολα δουλευουν τελεια.κα η καμερα και ο ηχος και το wifi Και δεν μου κολλησε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ξερεις καποιος γιατι το κινητο μου δεν βρισκει την τοποθεσια μου μεσω ιντερνετ παρα μονο οταν βγω εξω και ανοιξω gps.δεν ειναι θεμα ρυθμισης.ειμαι 99% σιγουρος οτι τα εχω ολα ανοιχτα.ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?γινεται με ολες τις εφαρμογες.και με αυτες που δεν ειναι της google. παιζει να εχει αφαιρεθει απο την rom σου το service αυτο (network location η καποιο αναλογο).Τσεκαρε αν υπαρχει στον system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εχει δει κανεις διαφορα στο touch sensitivity με το που εβαλε το tempered glass?Μου χει ερθει αλλα δεν ξερω αν θα το βαλω αν εχει διαφορα στην ευαισθησια της οθονης.Οποιος ειναι οκ με το tempered ας πει και ποια μαρκα εχει βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εχει δει κανεις διαφορα στο touch sensitivity με το που εβαλε το tempered glass?Μου χει ερθει αλλα δεν ξερω αν θα το βαλω αν εχει διαφορα στην ευαισθησια της οθονης.Οποιος ειναι οκ με το tempered ας πει και ποια μαρκα εχει βαλει Μερικες σελιδες πισω νομιζω ειχε καποιος θεμα με την ευαισθησια και μεσω του uncle tools το διορθωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 'Ερχεται καλή official aosp 4.4.2 από το ινδικό rebranded F1 :) [ROM] [4.4.2] [OFFICIAL] Micromax Canvas Nitro (A310) Stock Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 είμαι με kk v3 του leak δεν μπορώ να παίξω με τίποτα hd παιχνίδια,στην 4.2 του jonzalvo έπαιζαν μια χαρά πρόσθεσα και την γραμμή στο σύστημα για να μπορώ να χρησιμοποιώ την sd αλλά τίποτα έχω δοκιμάσει cod strike team,nfs most wanted,modern combat 4,5,pes 2012 και ανοίγουν και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έχω force close... τι άλλο μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 παιζει να εχει αφαιρεθει απο την rom σου το service αυτο (network location η καποιο αναλογο).Τσεκαρε αν υπαρχει στον system/app δεν βρηκα κατι στο κινητο που να λεει network location η κατι αναλογο.αυτο λες να φταει?υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 'Ερχεται καλή official aosp 4.4.2 από το ινδικό rebranded F1 :) [ROM] [4.4.2] [OFFICIAL] Micromax Canvas Nitro (A310) Stock Rom Πως flashαρετε αυτη??Κανονκα μεσα απο το twrp ας πουμε?? Εαν ναι να την δοκιμασω και αυτην. Ειναι και 776mb......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πως flashαρετε αυτη??Κανονκα μεσα απο το twrp ας πουμε?? Εαν ναι να την δοκιμασω και αυτην. Ειναι και 776mb......... Περίμενε...έρχεται, δεν ήρθε :rolleyes: Ετοιμάζουν .zip με κάποια extra (root, titanium κ.α.) για φλασάρισμα μέσω recovery. Ασχολείται και ο laek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μερικες σελιδες πισω νομιζω ειχε καποιος θεμα με την ευαισθησια και μεσω του uncle tools το διορθωσε αυτο ηταν για τον proximity ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν βρηκα κατι στο κινητο που να λεει network location η κατι αναλογο.αυτο λες να φταει?υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω? Αν δεν ειναι στον system app το χουν αφαιρεσει.Τι rom εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Περίμενε...έρχεται, δεν ήρθε :rolleyes: Ετοιμάζουν .zip με κάποια extra (root, titanium κ.α.) για φλασάρισμα μέσω recovery. Ασχολείται και ο laek. A ok,για να δουμε λοιπον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δες το post 2937 και 2942 που μιλαει για touchscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 αυτο ηταν για τον proximity ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ειναι στον system app το χουν αφαιρεσει.Τι rom εχεις? ελα μου ντε!!!ειναι οπως το παρελαβα απο geekbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 κανεις για βοηθεια? αυτο με το rotation ρε παιδια...μονο εγω το χω στην v3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ελα μου ντε!!!ειναι οπως το παρελαβα απο geekbuying. βαλε μια αλλη rom και βλεπεις τι παιζει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το post 2937 και 2942 που μιλαει για touchscreen ωραιος thanks,χρησιμο post χαμενο αναμεσα στα κυματα των ''ποια rom να βαλω''..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 βαλε μια αλλη rom και βλεπεις τι παιζει ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ωραιος thanks,χρησιμο post χαμενο αναμεσα στα κυματα των ''ποια rom να βαλω''..! λογικα θεμα ρομ θα ειναι ετσι?να ναι κατι αλλο νομιζεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 κανεις για βοηθεια? αυτο με το rotation ρε παιδια...μονο εγω το χω στην v3? Μολις το ενεργοποιησα και βλεπω οτι δουλευει κανονικα. Δεν το εχω ομως σε μονιμη βαση για να σου πω κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 λογικα θεμα ρομ θα ειναι ετσι?να ναι κατι αλλο νομιζεις?? πιο ευκολο ειναι να βαλεις αλλη rom απο το να προσπαθησεις να κανεις troubleshooting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 πιο ευκολο ειναι να βαλεις αλλη rom απο το να προσπαθησεις να κανεις troubleshooting οχι δεν σκοπευω να πειραξω κατι.απλα ρωταω αμα ειναι θεμα software η να ναι κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Νομιζω οτι μολις κυκλοφορησε η official 8297w KITKAT (v009)! Τωρα πεφτουν τα λινκ, καποια στιγμη μεσα στην μερα θα δοκιμασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ωραιος thanks,χρησιμο post χαμενο αναμεσα στα κυματα των ''ποια rom να βαλω''..! Μπορείς να δώσεις και μεγαλύτερη τιμη Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 για όσους έχετε προβλήματα με τις ρομ του laek ιδικά με την V3 έχει διαλύσει το build.prop τα κάνει όλα από εκεί και κάνει overwrite όλο το android, ότι και να αλλάξετε με εφαρμογές η αρχεία θα γίνουν overwrite από το build.prop αν σας χαλάσει το ηχείο δεν θα φταίει το κινητό αλλά το build.prop και αντί να του δώσετε feedback στο needrom,modaco,movileforum ψάχνετε δεξιά αριστερά για λύσεις πείτε τα προβλήματά σας στον dev της ρομ να κάνει την άλλη καλύτερη (αν και αμφιβάλω) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Για τους τολμηρους, απο ATX, CoolLife 5.7: Coolpad8297W_009_4.42_lite_Rooted_0925 http://pan.baidu.com/s/1AiC4A Θα δοκιμασω μετα κ θα γραψω feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 για όσους έχετε προβλήματα με τις ρομ του laek ιδικά με την V3 έχει διαλύσει το build.prop τα κάνει όλα από εκεί και κάνει overwrite όλο το android, ότι και να αλλάξετε με εφαρμογές η αρχεία θα γίνουν overwrite από το build.prop αν σας χαλάσει το ηχείο δεν θα φταίει το κινητό αλλά το build.prop και αντί να του δώσετε feedback στο needrom,modaco,movileforum ψάχνετε δεξιά αριστερά για λύσεις πείτε τα προβλήματά σας στον dev της ρομ να κάνει την άλλη καλύτερη (αν και αμφιβάλω) Την εχω την rom (v3) μια εβδομαδα επανω.Τι να πω δεν μου εχει κανει το παραμικρο.......και ενδιαμεσα βαζω-βγαζv-τεσταρω roms. Αλλα παλι εκει φτανω εαν θελω να δουλεουν ολα ρολοι και απροβληματιστα.Την εχω στησει κιολας αψογα. Btw,εβαλα εχθες επανω την miui,οκ κλασσικα πραματα δεν περιμενα κατι διαφορετικο,αρκετα βαρια,ζητα αμεσα 800-900 mb μετα restart.Πολυ καλη,αλλα οχι με Ελληνικα παντου,και σαν να προσεξα καποιες μικροκαθυστερησεις σε ακυρα σημεια. Αλλα στραβωσα λιγακι καποια στιγμη,και εξηγω,δεν τραβαω ενα video λεω,να δω και τι γινεται,παω να το παιξω αλλα δεν......μετα απο αυτο πηρε ποδι...... Αλλα εφορμογες για αναπαραγωγη videos πολλες να βαλετε.Εαν εισται φαν των miui,καντε μια δοκιμη και εσεις..........:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τους τολμηρους, απο ATX, CoolLife 5.7: Coolpad8297W_009_4.42_lite_Rooted_0925 http://pan.baidu.com/s/1AiC4A Θα δοκιμασω μετα κ θα γραψω feedback. Eλληνικα εχει?μηπως ειδες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts