pitspan Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ρε παιδια μια απορια..εχω το multilanguage απο geekbuying.δεν μου παιζει μερικα πραγματα που ειναι στο κινητο.για παραδειγμα το videoplayer και μερικες εφαρμογες που κατεβαζω απο playstore.ειναι προβλημα της rom η της συσκευης?αν αλλαξω ρομ καποια στιγμη ολα αυτα δεν θα διορθωθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) ρε παιδια μια απορια..εχω το multilanguage απο geekbuying.δεν μου παιζει μερικα πραγματα που ειναι στο κινητο.για παραδειγμα το videoplayer και μερικες εφαρμογες που κατεβαζω απο playstore.ειναι προβλημα της rom η της συσκευης?αν αλλαξω ρομ καποια στιγμη ολα αυτα δεν θα διορθωθουν? απ οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες το video player το default δεν παιζει τα παντα,βαλε αλλο.Τωρα οσο αφορα τις εφαρμογες..σε καμια rom κανενος τηλεφωνου δεν παιζουν ολες ολες οι εφαρμογες,αν πεις ποιες δεν παιζουν ισως σε βοηθησει καποιος απο δω που τις εχει δοκιμασει Edited August 29, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδια απο το aliexpress με prepaid visa μπορεις να κανεις αγορες η μονο με κανονικες πιστωτικες?Θελω να παρω μια θηκη αλλα εχω prepaid καρτα Και στην φορμα που συμπληρωνεις τα στοιχεια της καρτας και σου ζηταει Cardholder Name βαζεις το κανονικο ονομα η οπως το γραφει στην καρτα μπροστα?Πχ εμενα το γραφει P. Kanakis (ψεμα!) και οχι Panagiotis Kanakis. Σορρυ αν ειναι ακυρες οι ερωτησεις αλλα ψωνιζω συνεχεια με paypal και οχι απευθειας με την καρτα.. Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απ οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες το video player το default δεν παιζει τα παντα,βαλε αλλο.Τωρα οσο αφορα τις εφαρμογες..σε καμια rom κανενος τηλεφωνου δεν παιζουν ολες ολες οι εφαρμογες,αν πεις ποιες δεν παιζουν ισως σε βοηθησει καποιος απο δω που τις εχει δοκιμασει Εγω μονο με prepaid ψωνιζω απο ali εδω κ 2 χρονια τελευταια αγορα το coolpad f1 τον μαιο Πρεπει να δηλωσεις ακριβως τα στοιχεια της καρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και ξαφνικά δεν λαμβανω μηνύματα απο Eurobank (οταν ζητάω πχ extra pin) Λαμβάνω κανονικά sms απο Πειραιως (τα extra pin) και απο Cosmote (πχ Υ στο 1330) (Πάντως απο Eurobank μπορώ να λαβω sms δηλώνοντας το κινητό της γυναίκας μου (Samsung Galaxy mini)) Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι αν και το σκαλιζω συνέχεια...Φοράει MIUI v5.0 4.6.16 Τι να κοιτάξω ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Θέλω να παραγγείλω το κινητό για την κοπέλα μου και έχω την εξής απορία η οποία δεν μπόρεσε να μου λυθεί διαβάζοντας το θρεντ. Εγώ πήρα το κινητό από geekbuying και τα google maps κτλ τρέχουν κανονικά, βέβαια δεν δέχεται ορισμένα μνμ από τετραψήφια αλλά κατά τα άλλα όλα καλά με τη μαμα ρομ. Αν το αγοράσω από Minideal θα έχει την ίδια ρομ ή παίζει να πρέπει να την πειράξω για να τρέχει ας πούμε κανονικά google maps?Η διαφορά στα χρήματα είναι σημαντική της τάξεως των 25 ευρώ!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια προβλημα....εχω το κινητο με τη στοκ κσι ενω ολλα τρεχαν μια χαρα ξαφνικα σημερα το βραδυ 2 φορες (μεχρι τωρα) μου παγωσε σε μαυρη οθονη....δνε ανοιγει δηλαδη οτι και να κανω,μονο με βαλε βγαλε την μπαταρια......εκει που ελεγα σε ολους ποσο εκπληκτικο κινητο ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) παιδια προβλημα....εχω το κινητο με τη στοκ κσι ενω ολλα τρεχαν μια χαρα ξαφνικα σημερα το βραδυ 2 φορες (μεχρι τωρα) μου παγωσε σε μαυρη οθονη....δνε ανοιγει δηλαδη οτι και να κανω,μονο με βαλε βγαλε την μπαταρια......εκει που ελεγα σε ολους ποσο εκπληκτικο κινητο ειναι.... καλημερα.ποiα ρομ εχεις?ανοιγει τωρα το κινητο?μηπως ειχες aosp? Edited August 30, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια προβλημα....εχω το κινητο με τη στοκ κσι ενω ολλα τρεχαν μια χαρα ξαφνικα σημερα το βραδυ 2 φορες (μεχρι τωρα) μου παγωσε σε μαυρη οθονη....δνε ανοιγει δηλαδη οτι και να κανω,μονο με βαλε βγαλε την μπαταρια......εκει που ελεγα σε ολους ποσο εκπληκτικο κινητο ειναι.... Μονο το κντ δεν φταιει για αυτο φιλε μου,εκανες καποια αλλαγη?Καποιοπρογραμματακι? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Και ξαφνικά δεν λαμβανω μηνύματα απο Eurobank (οταν ζητάω πχ extra pin) Λαμβάνω κανονικά sms απο Πειραιως (τα extra pin) και απο Cosmote (πχ Υ στο 1330) (Πάντως απο Eurobank μπορώ να λαβω sms δηλώνοντας το κινητό της γυναίκας μου (Samsung Galaxy mini)) Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι αν και το σκαλιζω συνέχεια...Φοράει MIUI v5.0 4.6.16 Τι να κοιτάξω ρε παιδια?? με go sms εισαι η με το default messaging app? thanks efmakis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 με go sms εισαι η με το default messaging app? thanks efmakis! Εχω φορτώσει το Go sms για να γράφω με 160 χαρακτηρες αλλα σαν default εχω της μαμισια της ΜΙUI. Το περίεργο είναι ότι δεν είχα πρόβλημα λήψης μηνυμάτων , λάμβανα κανονικά και απο EUROBANK όταν ζητούσα πχ extra pin για συναλλαγες.Από χθες μου παρουσιάζει το προβλημα. Την σιμ την εβαλα σε άλλο τ/φ και λαμβάνω κανονικά αρα δεν φταίει η EUROBANK. Κατι σκάλισα ίσως ψαχνοντας την MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Εχω φορτώσει το Go sms για να γράφω με 160 χαρακτηρες αλλα σαν default εχω της μαμισια της ΜΙUI. Το περίεργο είναι ότι δεν είχα πρόβλημα λήψης μηνυμάτων , λάμβανα κανονικά και απο EUROBANK όταν ζητούσα πχ extra pin για συναλλαγες.Από χθες μου παρουσιάζει το προβλημα. Την σιμ την εβαλα σε άλλο τ/φ και λαμβάνω κανονικά αρα δεν φταίει η EUROBANK. Κατι σκάλισα ίσως ψαχνοντας την MIUI. 2 πραγματα θα δοκιμαζα 1.παγωσε την default της miui και ξαναδοκιμασε και 2.κανε factory reset την rom (θα τα χασεις ολα υποψη) και μετα παγωσε το messaging app Απ οτι διαβασα το θεμα με τα χαμενα 4ψηφια ειναι περιστασιακο οποτε δεν ειναι απαραιτητο να χαλασε κατι,παντα ηταν χαλασμενο,λογικα απλα τωρα εσκασε η ενδειξη Edited August 30, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παρακαλείται όποιος έχει βάλει την τελευταία kitkat που έχει και το zip του root να μου εξηγήσει πως στο μαύρο γίνεται αυτό. Φλασαρουμε αυτο το zip η θέλει καμία άλλη μαγκια; Θα χαιρόμουν πολύ να πάρω επιτέλους αυτήν την απάντηση. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 wipe cache partition wipe dalvik cache install zip from sdcard (το zip απο το link) reboot supersu update (βάλε την pro αξίζει τα λεφτά του αν και τα κάνει όλα και χωρίς pro) busybox απο app store optional βάζεις root checker εάν είσαι με cwm βάζεις και rom manager Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 2 πραγματα θα δοκιμαζα 1.παγωσε την default της miui και ξαναδοκιμασε και 2.κανε factory reset την rom (θα τα χασεις ολα υποψη) και μετα παγωσε το messaging app Απ οτι διαβασα το θεμα με τα χαμενα 4ψηφια ειναι περιστασιακο οποτε δεν ειναι απαραιτητο να χαλασε κατι,παντα ηταν χαλασμενο,λογικα απλα τωρα εσκασε η ενδειξη Ειχες δίκιο ...Πάγωσα την default mms.apk με το Link2sd και πλέον με το GoSMS pro σαν μοναδικη εφαρμογη, μου ερχονται τα Sms και απο Eurobank.. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JesseJames Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια προβλημα....εχω το κινητο με τη στοκ κσι ενω ολλα τρεχαν μια χαρα ξαφνικα σημερα το βραδυ 2 φορες (μεχρι τωρα) μου παγωσε σε μαυρη οθονη....δνε ανοιγει δηλαδη οτι και να κανω,μονο με βαλε βγαλε την μπαταρια......εκει που ελεγα σε ολους ποσο εκπληκτικο κινητο ειναι.... Σχετικά παρόμοιο θέμα είχα και εγώ με την AOSP v2. To έλυσα απενεργοποιώντας το quick boot από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 wipe cache partition wipe dalvik cache install zip from sdcard (το zip απο το link) reboot supersu update (βάλε την pro αξίζει τα λεφτά του αν και τα κάνει όλα και χωρίς pro) busybox απο app store optional βάζεις root checker εάν είσαι με cwm βάζεις και rom manager Είσαι πολύ ωραίος τύπος! Κανα report απο μπαταρία; Με την pure AOSP είμαι κατενθουσιασμένος στο θέμα αυτό. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 υπαρχει κανενας απο δω που να πουλαει καμια πλαστικη θηκη για το κινητο κατα προτιμηση ασπρη?απο βλακεια οσο περιμενα το κινητο δεν αγορασα θηκη και το λυπαμαι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έχει κανα τέταρτο που μου βγάζει σχεδιάκια Android στο πρώτο boot της kit kat. Πέσαμε σε bootloop άραγε; Καμιά ιδέα; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έχει κανα τέταρτο που μου βγάζει σχεδιάκια Android στο πρώτο boot της kit kat. Πέσαμε σε bootloop άραγε; Καμιά ιδέα; Εκανες ολα τα wipe?Ποια kit kat εβελες?Την καρτα sd την φορμαρισες πρωτα?Με ποιον τροπο πηγες να την περασεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εκανες ολα τα wipe?Ποια kit kat εβελες?Την καρτα sd την φορμαρισες πρωτα?Με ποιον τροπο πηγες να την περασεις? Έκανα μόνο wipe cache και dalvic. Τώρα έκανα και system. Με ΤWRP την Kit kat του link μαζι με το zip που εχει για το root. Περιμένω να μπουτάρει πάλι αλλά και πάλι αργεί... Την sd δεν τη φόρμαρα λες να φταίει αυτό;;; :wacko: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έκανα μόνο wipe cache και dalvic. Τώρα έκανα και system. Με ΤWRP την Kit kat του link μαζι με το zip που εχει για το root. Περιμένω να μπουτάρει πάλι αλλά και πάλι αργεί... Την sd δεν τη φόρμαρα λες να φταίει αυτό;;; :wacko: Κανε format στην sd,μετα ριξε μεσα το zipακι,μπες στο recovery twrp,κανε ολα τα wipe,εκτος απο την sd εννοειται,και μετα κανε install το zipακι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Κανε format στην sd,μετα ριξε μεσα το zipακι,μπες στο recovery twrp,κανε ολα τα wipe,εκτος απο την sd εννοειται,και μετα κανε install το zipακι. Ποια ειχες πριν απο αυτην, ειδες διαφορα; Ειναι root; Ετρεξες antutu; Περιμενουμε εντυπωσεις απο φωτο, μπαταρια, GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έκανα μόνο wipe cache και dalvic. Τώρα έκανα και system. Με ΤWRP την Kit kat του link μαζι με το zip που εχει για το root. Περιμένω να μπουτάρει πάλι αλλά και πάλι αργεί... Την sd δεν τη φόρμαρα λες να φταίει αυτό;;; :wacko: οι οδηγίες που σου έβαλα ήταν μόνο για να κάνεις root, δεν είπες οτι δεν εχεις περάσει την ρομ για την ρομ πρωτα backup to imei με mobileuncletools format data and cache partition format cache partition format system format data wipe dalvik install zip from sdcard reboot reboot σε cwm/twrp format data and cache/factory reset reboot reboot cwm/twrp wipe cache wipe dalvik install zip from sdcard (to zip για root) reboot μην κανεις format την internal card θα μπρικαρεις το τηλ μην κανεις format την external card δεν θα εχεις που να βρεις το zip της rom Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) οι οδηγίες που σου έβαλα ήταν μόνο για να κάνεις root, δεν είπες οτι δεν εχεις περάσει την ρομ για την ρομ πρωτα backup to imei με mobileuncletools format data and cache partition format cache partition format system format data wipe dalvik install zip from sdcard reboot reboot σε cwm/twrp format data and cache/factory reset reboot reboot cwm/twrp wipe cache wipe dalvik install zip from sdcard (to zip για root) reboot μην κανεις format την internal card θα μπρικαρεις το τηλ μην κανεις format την external card δεν θα εχεις που να βρεις το zip της rom Φιλε μου κανω ολα τα wipe,ακομα και την internal card,οταν περναω rom,ποτε δεν brickαρε τον κντ. Κανε format στην sd,μετα ριξε μεσα το zipακι,μπες στο recovery twrp,κανε ολα τα wipe,εκτος απο την sd εννοειται,και μετα κανε install το zipακι. Το αυτο κανω παντα,και δεν ειχα θεμα.Ο φιλος εχει προβλημα με την sd του απο οτι καταλαβα,και του ειπα να δοκιμαση με καποια αλλη. Να πω εδω οτι μολις περασα και το zipαkι,και μαλιστα χωρις καποιο wipe,με το root στην 4.4.2 και ενοειται οτι δουλεψε κανονικα,και φυσικα ειμαι πλεον root και με αυτην την rom. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και screenshot απο το root. http://i59.tinypic.com/kaiql0.png http://i60.tinypic.com/2m2c08j.png Edited August 30, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Φιλε μου κανω ολα τα wipe,ακομα και την internal card,οταν περναω rom,ποτε δεν brickαρε τον κντ. Κανε format στην sd,μετα ριξε μεσα το zipακι,μπες στο recovery twrp,κανε ολα τα wipe,εκτος απο την sd εννοειται,και μετα κανε install το zipακι. Το αυτο κανω παντα,και δεν ειχα θεμα.Ο φιλος εχει προβλημα με την sd του απο οτι καταλαβα,και του ειπα να δοκιμαση με καποια αλλη. Να πω εδω οτι μολις περασα και το zipαkι,και μαλιστα χωρις καποιο wipe,με το root στην 4.4.2 και ενοειται οτι δουλεψε κανονικα,και φυσικα ειμαι πλεον root και με αυτην την rom. o δημιουργός της rom, jonzalvo γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα μην κάνετε format την internal γιατί μπορεί να μπρικαρει το τηλ το γράφει στην συγκεκριμένη rom, όχι σε άλλες οπότε ; κρίμα δεν είναι να ψάχνετε ο φίλος ; Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts