K0mmaT1A Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αφού δοκίμασα πολλές φορές όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στην official, για πολλούς λόγους: καταρχην φαίνεται πολύ πιο σοβαρό όλο το λειτουργικό του κινητού, ιδίως με ένα custom launcher. Το miui αν είχε πιο πολλά πράγματα από official κάτι θα γινόταν. Με aosp ντρέπεσαι να το ανοίξεις. Η συγκεκριμένη rom είναι κανονικά rom για το TD-SCDMA αλλά με αλλαγμένο το firmware οπότε δουλεύει κανονικά και έχει και gravitybox, busybox είναι η μοναδική rom που έχω δει με αυτή την κάμερα. Είναι έκδοση 1.1.40002_ver_2014.06.17, με τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των φώτο κατ' εμέ και η μοναδική κάμερα που συγχρονίζεται τόσο καλά με το led flash (όλες όσες δοκίμασα έχουν καθυστέρηση και χάνουν το πολύ φως..) και πολύ πιο πρακτική στη χρήση. Επίσης περάστε απαραιτήτως αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 ή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vipercn.viper4android42&hl=el έχει απίστευτη βελτίωση στην ποιότητα του ηχείου, ακουστικών κλπ... Το μόνο μου πρόβλημα παραμένει ότι οι official roms, χάνουν κάποια sms, όταν δεν έχουν αριθμό στον αποστολέα αλλά γράμματα, πχ. το υπόλοιπο από cosmote, από forthnet κλπ.. προφανώς είναι bug, γιατί έχω σβήσει όλες τις ασφάλειες κλπ, και με όλες τις άλλες rom έρχονται κανονικά.. Παράθεση Coolpad F1: best ROMs: http://bbs.ydss.cn/thread-444443-1-1.html, http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 ViPER4Android Audio Effects: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αφού δοκίμασα πολλές φορές όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στην official, για πολλούς λόγους: καταρχην φαίνεται πολύ πιο σοβαρό όλο το λειτουργικό του κινητού, ιδίως με ένα custom launcher. Το miui αν είχε πιο πολλά πράγματα από official κάτι θα γινόταν. Με aosp ντρέπεσαι να το ανοίξεις. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Όντως με AOSP ντρέπεσαι να το ανοίξεις, πρέπει να την κράτησα περίπου 40 δευτερόλεπτα. :lol: Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τι έχει η AOSP και δεν σας φαίνεται σοβαρό το κινητό; πέρα από το γεγονός ότι είναι θεωρητικά πιο ελαφριά από όλες τις άλλες και ανοιχτή σε παραμετροποίηση για να την φέρεις στα μέτρα σου. Εκτός αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου και θέλετε έτοιμο ότι σας πασάρει η κάθε Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Αφού δοκίμασα πολλές φορές όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στην official, για πολλούς λόγους: καταρχην φαίνεται πολύ πιο σοβαρό όλο το λειτουργικό του κινητού, ιδίως με ένα custom launcher. Το miui αν είχε πιο πολλά πράγματα από official κάτι θα γινόταν. Με aosp ντρέπεσαι να το ανοίξεις. Η συγκεκριμένη rom είναι κανονικά rom για το TD-SCDMA αλλά με αλλαγμένο το firmware οπότε δουλεύει κανονικά και έχει και gravitybox, busybox είναι η μοναδική rom που έχω δει με αυτή την κάμερα. Είναι έκδοση 1.1.40002_ver_2014.06.17, με τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των φώτο κατ' εμέ και η μοναδική κάμερα που συγχρονίζεται τόσο καλά με το led flash (όλες όσες δοκίμασα έχουν καθυστέρηση και χάνουν το πολύ φως..) και πολύ πιο πρακτική στη χρήση. Επίσης περάστε απαραιτήτως αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 ή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vipercn.viper4android42&hl=el έχει απίστευτη βελτίωση στην ποιότητα του ηχείου, ακουστικών κλπ... Το μόνο μου πρόβλημα παραμένει ότι οι official roms, χάνουν κάποια sms, όταν δεν έχουν αριθμό στον αποστολέα αλλά γράμματα, πχ. το υπόλοιπο από cosmote, από forthnet κλπ.. προφανώς είναι bug, γιατί έχω σβήσει όλες τις ασφάλειες κλπ, και με όλες τις άλλες rom έρχονται κανονικά.. Εγώ όσες φορές δοκίμασα official αντιμετώπισα το πρόβλημα με τις εξαφανισμενες εφαρμογές μετά από κάθε επανεκκίνηση. Αυτό δεν το έχεις συναντήσει; Μόνο στην aosp δεν εχω κάποιο σοβαρό θεμα με εξαίρεση την έλλειψη δόνησης στα soft keys. H rom που αναφερεις ειναι ιδια με την 037 η πιο νεα; Πιο κινεζικο λινκ πατας για κατεβασμα? Edited July 26, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με τις κινεζιες της official τι κάνατε; Πως τις αποχωριζομαστε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmoras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ρε παιδιά..... ακόμη να μου έρθει το κινήτο.... από 10 ιουλίου που έκανα την παραγγελία από minideal.... και ακούω άλλους να λένε μου ήρθε σε 14 μέρες κτλ.... μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ ή οχι;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με τις κινεζιες της official τι κάνατε; Πως τις αποχωριζομαστε; System app remover στο play Ρε παιδιά..... ακόμη να μου έρθει το κινήτο.... από 10 ιουλίου που έκανα την παραγγελία από minideal.... και ακούω άλλους να λένε μου ήρθε σε 14 μέρες κτλ.... μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ ή οχι;:mad: Μπορεί να κάνει και μήνα Φυσιολογικό ειναι Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το παρέλαβα και εγώ πριν 2 μέρες απο vickmall. Ήρθε σε ακριβώς 10 εργάσιμες ημέρες. Η πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και προς το παρόν δεν εχω βρει κατι το αρνητικό. Σε θέματα απόκρισης, οθόνης, wifi, είναι άψογο. GPS δεν δοκίμασα ακόμη. Τελικά θα μείνω μάλλον στην stock δεν βλέπω και κάποιο μεγάλο μείον για να την βγάλω, και η φωτογραφίες δεν είναι δα και τόσο χάλια. Η χρήση του για μένα ποιό πολυ είναι για email λογαριασμούς και internet οποτε το θεμα φωτογραφικής δεν με ενδιαφέρει και τοσο. Η μπαταρία του εχει πολύ καλή διάρκεια, το παρέλαβα στις 24/07 το πρωι με 40% το φόρτισα στο 100% και απο 24/07 στις 12 περίπου μέχρι σημερα χωρίς να το κλείνω το βράδυ με αρκετό wifi, 3g, internet, κλήσεις, και λίγο σκάλισμα εχει τωρα ακομη 34%. Πολύ καλή αυτονομία. Αυτά και απο εμένα....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το viper 4 βελτιωνει τον ηχο σε ολες τις rom? τι ρυθμισεις επιλεγουμε μεσα απο το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Εγώ όσες φορές δοκίμασα official αντιμετώπισα το πρόβλημα με τις εξαφανισμενες εφαρμογές μετά από κάθε επανεκκίνηση. Αυτό δεν το έχεις συναντήσει; Μόνο στην aosp δεν εχω κάποιο σοβαρό θεμα με εξαίρεση την έλλειψη δόνησης στα soft keys. H rom που αναφερεις ειναι ιδια με την 037 η πιο νεα; Πιο κινεζικο λινκ πατας για κατεβασμα? Σε μένα με την official δεν έχει θέμα στην επανεκκίνηση και τα soft keys δουλεύουν κανονικα(με δόνηση) ,το μονο θέματακι που είχα είναι οτι η εφαρμογή video δεν ανοίγει και κατέβασα το MX player και όλα μια χαρα! Τώρα για την κάμερα έχω μπερδευτεί λίγο γιατί καποιες φορες βγάζει πολύ καλά και καποιες αλλες με λίγο θόρυβο(έτσι δεν το λένε:p). Το κινητό πάντως είναι τουμπανο, ταχύτατο με καλό GPS ,με τα ηχεία μικροφωνα κτλ.κομπλε, λήψη σήματος 3g WiFi άψογα. Για μπαταρία ακόμα δεν ξέρω αλλά απο χτες το απόγευμα που το έβγαλα απο τον φορτιστή σήμερα είμαι στο 80%. Τα κινέζικα μπορούμε να τα βγάλουμε με το clean master η οποίο άλλο θέλετε εφοσον είστε root(απλα δεν ξέρουμε τι κανει η κάθε κινέζια)! Edited July 26, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με τις κινεζιες της official τι κάνατε; Πως τις αποχωριζομαστε; Εύκολο, τις άφησα όπως είναι. :lol: Μια εφαρμογή που "κατεβάζει" wallpapers, ringtones και screensavers και άλλη μία που παραμετροποιεί το UI, σιγά το πράγμα... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι έχει η AOSP και δεν σας φαίνεται σοβαρό το κινητό; πέρα από το γεγονός ότι είναι θεωρητικά πιο ελαφριά από όλες τις άλλες και ανοιχτή σε παραμετροποίηση για να την φέρεις στα μέτρα σου. Εκτός αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου και θέλετε έτοιμο ότι σας πασάρει η κάθε Rom. Πολύ απλά, άσχετα από το αν είναι λειτουργική, αυτό που βλέπεις στο μάτι είναι σίχαμα. Στην τελική η συσκευή είναι οκταπύρηνη με 2GB Ram, άρα λίγο eye candy δεν κάνει κακό. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλ. μου λες πως αν εχω απενεργοποιημενα τα δεδομενα ειναι μονιμως 2G? Για το gravity box δεν εχω ιδεα γενικα... Η συσκευη ηρθε με AOSP κ δεν εχω πειραξει πολλα... Οχι.. Η επιλογη λειτουργιας δικτυου ειναι ανεξαρτητη απο τα δεδομενα 2g/3g ειναι η ρυθμιση που επιλεγουμε για το ειδος δικτυου Τα δεδομενα παιζουν και στα 2 ετσι κ αλλιως Οκ, το βρηκα... Αλλα ειναι λιγο βαθεια στα μενου... Υπαρχει καποιο widget για αμεση αλαγη? Σου ειπα πως μεσω gravitybox μπορεις βα εχεις την επιλογη στο quick settings panel Δεν σε βολευει αυτο δηλαδη και προτιμας καποια εφαρμογη/widget? Αφού δοκίμασα πολλές φορές όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στην official, για πολλούς λόγους: καταρχην φαίνεται πολύ πιο σοβαρό όλο το λειτουργικό του κινητού, ιδίως με ένα custom launcher. Το miui αν είχε πιο πολλά πράγματα από official κάτι θα γινόταν. Με aosp ντρέπεσαι να το ανοίξεις. Η συγκεκριμένη rom είναι κανονικά rom για το TD-SCDMA αλλά με αλλαγμένο το firmware οπότε δουλεύει κανονικά και έχει και gravitybox, busybox είναι η μοναδική rom που έχω δει με αυτή την κάμερα. Είναι έκδοση 1.1.40002_ver_2014.06.17, με τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των φώτο κατ' εμέ και η μοναδική κάμερα που συγχρονίζεται τόσο καλά με το led flash (όλες όσες δοκίμασα έχουν καθυστέρηση και χάνουν το πολύ φως..) και πολύ πιο πρακτική στη χρήση. Επίσης περάστε απαραιτήτως αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 ή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vipercn.viper4android42&hl=el έχει απίστευτη βελτίωση στην ποιότητα του ηχείου, ακουστικών κλπ... Το μόνο μου πρόβλημα παραμένει ότι οι official roms, χάνουν κάποια sms, όταν δεν έχουν αριθμό στον αποστολέα αλλά γράμματα, πχ. το υπόλοιπο από cosmote, από forthnet κλπ.. προφανώς είναι bug, γιατί έχω σβήσει όλες τις ασφάλειες κλπ, και με όλες τις άλλες rom έρχονται κανονικά.. Μπορεις να περιγραψεις λιγο καλυτερα τι εννοεις οταν λες πως χανονται σμσ? Οσο για την εμφανιση, περαν του οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο φυσικα, η AOSP σου δινει την δυνατοτητα απεριοριστης παραμετροποιησης Καταρχην και εκει εχεις περασμενο nova launcher Τα εικονιδια αλλαζουν απλα με την επιλογη καποιου αλλου θεματος/skin, αν αυτο ειναι το αισθητικο κομματι που σας χαλαει Πολύ απλά, άσχετα από το αν είναι λειτουργική, αυτό που βλέπεις στο μάτι είναι σίχαμα. Στην τελική η συσκευή είναι οκταπύρηνη με 2GB Ram, άρα λίγο eye candy δεν κάνει κακό. Οπως εγραψα και πιο πανω, υπαρχουν πανευκολοι τροποι να αλλαξει το εμφανησιακο/αισθητικο κομματι του λειτουργικου Eye candy προσφερει και η MIUI, αλλα μαζι με ολο το bloatware της Xiaomi Θελω δηλαδη να πω, πως το εμφανισιακο μερος της καθε ρομ, μπορεις να το φερεις στα μετρα σου με θεματα/σκινς κτλ Η λειτουργικοτητα ομως, ειναι κατι που ή το εχει η καθε ρομ ή οχι Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω πως η αοσπ ειναι η καλυτερη ρομ εβερ και ολες οι αλλες ειναι για τα μπαζα Απλα εμενα με εξυπηρετει καλυτερα Περιμενω ομως καιρο τωρα μια official που δεν θα εχει σοβαρα bugs για να την δοκιμασω Το να χανεις σμσ απο 5ψηφια (πχ ενημερωτικα παροχου κτλ) ειναι για μενα no go Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeinvictus Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να κανω κι εγω κανα δυο σχόλια σαν χρήστης 2-3 εβδομάδων....καταρχήν βλεπω οτι όσοι ψωνισαμε απο vickmall δε μπορέσαμε να κανουμε την cwr recovery να δουλέψει οποτε αν καποιος περιμένει απο το ίδιο site ας παει κατευθείαν στην twrp που ειναι και αφής και πιο εύχρηστη και με τον οδηγό της σελίδας 12 κανει οτι θελει στη συσκευή απο άποψη rom.για την διαμάχη των roms εγω εχω να πω οτι η aosp πετάει και ειναι παναλαφρη αλλα φαινεται πολυ άδεια και ξερή σε σχέση με miui που το αισθητικό κομμάτι τουλάχιστον ειναι απίστευτο,σου δινει ενα feeling πολυ ακριβοτερου κινητού και αν και πιο "βαριά" δε μου κοστίζει καπου στη συσκευή εκτος ισως λιγο στη μπαταρία,αλλα οπως είπαν κι αλλα παιδια πριν,τα παντα ειναι θεμα τι αρεςει και τι ταιριάζει στον καθένα.και για όσους το δουλεύουν δικαρτο και θελουν επιλογή κάρτας στην κλήση με miui η οποία αλλη rom βρηκα ενα application που ισως ταιριάζει σε κάποιους ,λέγεται mtk control free(dual sim) το οποίο εμενα μου κανει φοβερή δουλεια.επισης εχει και επιλογές να καθοριζεις αν θες να ειναι μια απο τις δυο κάρτες ενεργή η οχι,η να εχει δεδομένα on or off που ρώτησε καποιος φίλος πριν...βεβαια δε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε data στην sim slot που δεν υποστηρίζει 3G αλλα γενικα μου φάνηκε καλο προγράμματακι και free στο play store(με 1 ευρω εχει premium επιλογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να κανω κι εγω κανα δυο σχόλια σαν χρήστης 2-3 εβδομάδων....καταρχήν βλεπω οτι όσοι ψωνισαμε απο vickmall δε μπορέσαμε να κανουμε την cwr recovery να δουλέψει οποτε αν καποιος περιμένει απο το ίδιο site ας παει κατευθείαν στην twrp που ειναι και αφής και πιο εύχρηστη ..... και για όσους το δουλεύουν δικαρτο και θελουν επιλογή κάρτας στην κλήση με miui η οποία αλλη rom βρηκα ενα application που ισως ταιριάζει σε κάποιους ,λέγεται mtk control free(dual sim) το οποίο εμενα μου κανει φοβερή δουλεια.επισης εχει και επιλογές να καθοριζεις αν θες να ειναι μια απο τις δυο κάρτες ενεργή η οχι,η να εχει δεδομένα on or off που ρώτησε καποιος φίλος πριν...βεβαια δε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε data στην sim slot που δεν υποστηρίζει 3G αλλα γενικα μου φάνηκε καλο προγράμματακι και free στο play store(με 1 ευρω εχει premium επιλογές) Δεν ισχυει αυτο που λες για το καταστημα 4 συσκευες πηρα, στη μια μονο δεν μπορεσα να περασω την cwm Οι αλλες 3 οκ ;) Οσο για την dual sim λειτουργια, εγω στην αοσπ δεν εχω κανενα θεμα Και οποιαδηποτε "εξτρα" λειτουργια ή feature τα ενεργοποιω μεσω gravitybox το οποιο δεν επιβαρυνει κιολας Ολα σε ενα ομορφα και νοικοκυρεμενα , που ελεγε καποτε και μια παλια διαφημιση, ειναι το gravitybox Θα προτεινα τελος σε ολους οσους τους τρωει το χεριντους, να παιξουν και να πειραξουν τις ρομ που δοκιμαζουν Το gravitybox για παραδειγμα εχει απειρες επιλογες παραμετροποιησης Ο nova launcher prime που ειναι περασμενος, το ιδιο. Τα gestures τα σπανε Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλησπέρα αγορασα και εγω αυτο το κινητο απο το To2com και δε μου αναγνωριζει τιην καρτα σιμ. η καρτα ειναι καινουργια, μολις την πηρα. μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλησπέρα αγορασα και εγω αυτο το κινητο απο το To2com και δε μου αναγνωριζει τιην καρτα σιμ. η καρτα ειναι καινουργια, μολις την πηρα. μπορω να κανω κατι? Σε καμμία από τις δύο υποδοχές; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σε καμμια δοκιμασα και με κομενη σιμ και με κανονικι μικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σε καμμια δοκιμασα και με κομενη σιμ και με κανονικι μικρο Αν οι κάρτες σου αναγνωρίζονται κανονικά σε άλλη συσκευή έχεις πρόβλημα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 δε μπορω να δοκιμασω για την ωρα αν δουλευουν σε αλλο κινητο αλλα την μικρο την πηρα σημερα, παιζει να μην δουλευει? δυσκολο, πρεπει να το στειλω πισω ε? ποιος περιμενει δυο μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 δε μπορω να δοκιμασω για την ωρα αν δουλευουν σε αλλο κινητο αλλα την μικρο την πηρα σημερα, παιζει να μην δουλευει? δυσκολο, πρεπει να το στειλω πισω ε? ποιος περιμενει δυο μηνες Είσαι σίγουρος ότι τις έχεις τοποθετήσει κανονικά; Μπαίνουν με το τσιπάκι προς τα κάτω. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης περάστε απαραιτήτως αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 ή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vipercn.viper4android42&hl=el έχει απίστευτη βελτίωση στην ποιότητα του ηχείου, ακουστικών κλπ... Ποιόν driver επιλέγεις για εγκατάσταση γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά έως τώρα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μήπως να επικοινωνούσε με τον πάροχο για να περάσετε τα APN χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 δε μπορω να δοκιμασω για την ωρα αν δουλευουν σε αλλο κινητο αλλα την μικρο την πηρα σημερα, παιζει να μην δουλευει? δυσκολο, πρεπει να το στειλω πισω ε? ποιος περιμενει δυο μηνες Μήπως να πέρναγες τα apn χειροκίνητα; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K0mmaT1A Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγώ όσες φορές δοκίμασα official αντιμετώπισα το πρόβλημα με τις εξαφανισμενες εφαρμογές μετά από κάθε επανεκκίνηση. Αυτό δεν το έχεις συναντήσει; Το έκανε στις 2-3 πρώτες επανεκκινήσεις, αλλά μετά διορθώθηκε μόνο του; ίσως θέλει λίγο χρόνο να δουλέψει η rom. H rom που αναφερεις ειναι ιδια με την 037 η πιο νεα; Πιο κινεζικο λινκ πατας για κατεβασμα? H rom κυκλοφόρησε μαζί με την 036 περίπου αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο η εταιρία έβαλε πιο νέες εκδόσεις προγραμμάτων στην έκδοση του SD.. και όχι στην WCDMA.. το link το έχω με κόκκινο στο post που έκανες quote. Το viper 4 βελτιωνει τον ηχο σε ολες τις rom? τι ρυθμισεις επιλεγουμε μεσα απο το προγραμμα? Μονο σε official to δοκίμασα αλλά πρέπει να δουλεύει σε όλα τα κινητά θεωρητικά. Πολύ απλά, άσχετα από το αν είναι λειτουργική, αυτό που βλέπεις στο μάτι είναι σίχαμα. Στην τελική η συσκευή είναι οκταπύρηνη με 2GB Ram, άρα λίγο eye candy δεν κάνει κακό. ΑΚΡΙΒΩΣ! τι προσπαθείς να κερδίσεις με την AOSP σε ταχύτητα όταν full φορτωμένο με εφαρμογές και widgets το κινητό πετάει; κι αν δεν βάλουμε εμείς με 27k στο antutu eye-candy ποιός θα βάλει?! Μπορεις να περιγραψεις λιγο καλυτερα τι εννοεις οταν λες πως χανονται σμσ? Η λειτουργικοτητα ομως, ειναι κατι που ή το εχει η καθε ρομ ή οχι Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω πως η αοσπ ειναι η καλυτερη ρομ εβερ και ολες οι αλλες ειναι για τα μπαζα Απλα εμενα με εξυπηρετει καλυτερα Περιμενω ομως καιρο τωρα μια official που δεν θα εχει σοβαρα bugs για να την δοκιμασω Το να χανεις σμσ απο 5ψηφια (πχ ενημερωτικα παροχου κτλ) ειναι για μενα no go δεν ξέρω αν φταίει κάποια απ τις official security apps, δοκιμασα τα απενεργοποίησα όλα, έχει ρυθμίσεις για να δεις κι αν έκοψε κάποια sms ως spam, αλλά δεν έχει κρατημένα τπτ, οπότε υποθέτω ότι λόγω κάποιου bug δεν τα εμφανίζει (πχ kosmokarta υπόλοιπο), άλλα μηνύματα πέρνει από εταιρίες και απ' την cosmote, με κάποια συγκεκριμένα έχει πρόβλημα... Ποιόν driver επιλέγεις για εγκατάσταση γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά έως τώρα. Με την καλύτερη ποιότητα φυσικά, λέει θέλει dual core και πάνω, αλλά δεν θα δεις διαφορά σε μπαταρία ή cpu. Παράθεση Coolpad F1: best ROMs: http://bbs.ydss.cn/thread-444443-1-1.html, http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 ViPER4Android Audio Effects: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μήπως να πέρναγες τα apn χειροκίνητα; δεν αναγνωριζει την σιμ, οχι δε μπορω να μπω στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με την καλύτερη ποιότητα φυσικά, λέει θέλει dual core και πάνω, αλλά δεν θα δεις διαφορά σε μπαταρία ή cpu. Άλλο εννοώ, δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα - ένταση του ήχου. Γι' αυτό ρωτάω ποιόν driver επέλεξες να εγκατασταθεί όταν σε ρωτάει την πρώτη φορά που το ανοίγεις (cortex a8 with neon ή cortex a9/15); Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts