geokostas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 .... ή googleαρετε για την lenovo super camera 3.5.6 Εγω εχω την 3.1.3 ποια η διαφορά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν ξερω να σου αριθμισω τις διαφορες μεταξυ των εκδοσεων Εγω απλως ανεφερα την τςλευταια εκδοση που παιζει απροβληματιστα Υπαρζει και η 3.6.6, ομως καμια φορα φριζαρει και εχει ενα ενοχλητικο ποπ απ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα.εχεται δει αν υπαρχει σε καποιο απο κινεζικο μαγαζι το Coolpad’s Dashen F1 Goddess Edition? η διαφορα ειναι οτι μπορεις να το αγορασεις με οτι χρωμα καπακι θες. εδω αναφερεται πως θα κυκλοφορισει 15/7 Οποτε λιγο δυσκολο να το βρεις καπου αυτη τη στιγμη ετοιμοπαραδοτο νομιζω Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδια μην προσπαθειτε με την στοκ εφαρμογη καμερας να βγαλετε καλες φωρογραφιες... Απλα δεν γινεται Κατεβαστε το a better camera ,απο το πλευ ή googleαρετε για την lenovo super camera 3.5.6 Τελικά την Lenovo camera την φλασαρουμε η ειναι αρχείο apk? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Τελικά την Lenovo camera την φλασαρουμε η ειναι αρχείο apk? Αρχείο apk. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Τελικά την Lenovo camera την φλασαρουμε η ειναι αρχείο apk? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 Για δοκιμασε φιλε και πες μας αν μπορεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Επειδη μπερδευτηκα ετσι οπως το εγραψες να ρωτησω: Εχεις τα Sony Ericsson MH1 ή τα Sony MH1C? Τα πρωτα ειναι ΟΜΤΡ, ενω τα δευτερα CTIA (για αυτο και εχουν το C) Ειχα και γω το v967s και τα ακουστικα που χρησιμοποιουσα εκει δεν δουλευουν σωστα το coolpad (δεν απανταει/τερματιζει τις κλησεις το κουμπακι) Έχω τα MH1 τα OMTP που τα τέσταρα, όπως και τα ΜΗ700(επίσης OMTP) και δουλεύουν μια χαρά στο v967s ενώ όχι στο F1. Τα CTIA Samsung EHS64 ακουστικά που έχω δουλεύουν μια χαρά στο F1. Αυτό μπορείς να το δεις κι εσύ μόνος σου αν δοκιμάσεις να ακούσεις μουσική με OMTP ακουστικά. Θα δεις ότι για να έχεις σωστό ήχο θα πρέπει να κρατάς πατημένο το κουμπί τους. Άλλωστε η μόνη διαφορά OMTP με CTIA είναι πως 2 καλώδια από τα 4 είναι βαλμένα ανάποδα και όταν πατάς το κουμπί αλλάζεις. Τώρα απλά περιμένουμε να βγάλει κανά eshop τα MH1c κάτω από τα 9 ευρώ να τα πάρουμε(ναι καλά). Ή απλά παίρνουμε ανταπτοράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μολις το εβαλα και εγω το apk lenovo super camera 3.5.6 (μου το εμφανιζει ως snapit, αυτο δεν ειναι?). Απο τα πρωτα τεστ μου φανηκε πολυ καλη εφαρμογη και ειδικα στην ληψη βιντεο μου αρεσε το autofocus που εξαφανισε την θολουρα που ειχα με την miui! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω τα MH1 τα OMTP που τα τέσταρα, όπως και τα ΜΗ700(επίσης OMTP) και δουλεύουν μια χαρά στο v967s ενώ όχι στο F1. Τα CTIA Samsung EHS64 ακουστικά που έχω δουλεύουν μια χαρά στο F1. Αυτό μπορείς να το δεις κι εσύ μόνος σου αν δοκιμάσεις να ακούσεις μουσική με OMTP ακουστικά. Θα δεις ότι για να έχεις σωστό ήχο θα πρέπει να κρατάς πατημένο το κουμπί τους. Άλλωστε η μόνη διαφορά OMTP με CTIA είναι πως 2 καλώδια από τα 4 είναι βαλμένα ανάποδα και όταν πατάς το κουμπί αλλάζεις. Τώρα απλά περιμένουμε να βγάλει κανά eshop τα MH1c κάτω από τα 9 ευρώ να τα πάρουμε(ναι καλά). Ή απλά παίρνουμε ανταπτοράκι. Και'γω τα Samsung EHS64 χρησιμοποιω και ειναι μια χαρα και ποιοτηκοτατος ο ηχος και δουλευουν και τα κουμπακια ολα,6-7 ευρω απο ebay! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 H stock φιλε μου ειχε πολλα θεματα για αυτο και εφυγε γρήγορα... Ειναι η πρωτη φορα που την δευτερη κιολας μερα που εχω μια συσκευή αποφασίζω γρηγορα να αλλάξω ρομ Δευτερη μερα? Εγω στη δευτερη ωρα. :lol: Στην πρωτη ωρα εφαγε σουτι η stock,με miui ειμαι και δεν την αλλαζω με τιποτα(δεν εχω δοκιμασει την aosp),πρωτη φορα που δοκιμασα miui σε smartphone και πραγματικα με εξεπληξε η χρηστικοτητα της και η απλοτητα της,απο μπαταρια φυσαει το τηλ. και απο ταχυτητα 27.000 antutu μακαρι λιγο να διορθωθει μια θολουρα που παιζει με το focus στην ληψη hd βιντεο μονο. Και με τις καινούργιες εκδόσεις 035, 036; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfvert01 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Απο τη στιγμη που περασα την τελευταια ΡΟΜ, ενεργοποιησα μεσα απο το gravitybox την επιλογη να εμφανιζεται η ημερομηνια πανω στην statusbar Δυστυχως αυτο τρωει παρα πολυ μπαταρια οποτε πηρε ποδι Για οποιον λοιπον ενδιαφερεται για αυτο το tweak να εχει στα υποψην του οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια Παραθετω και ενα screenshot [ATTACH]47313[/ATTACH] φιλε μου κατι περιεργο συμβαινει. εχω ενεργοποιησει και εγω την ιδια επιλογη αλλα στα εικονιδια της καταναλωσης δεν μου βγαζει καποιο ρολοι. μηπως ειναι καποια αλλη εφαρμογη που τρωει την μπαταρια? μηπως εγω τελικα εχω την παλια aosp 2 και οχι την 30/6/14? απο που μπορω να το δω αυτο μιας και δεν θυμαμαι απο πιο λινκ του jonzalvo κατεβασα την ρομ? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47362&stc=1&d=1405379609 Edited July 14, 2014 by gfvert01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδια μην προσπαθειτε με την στοκ εφαρμογη καμερας να βγαλετε καλες φωρογραφιες... Απλα δεν γινεται Κατεβαστε το a better camera ,απο το πλευ ή googleαρετε για την lenovo super camera 3.5.6 A better camera μακραν η καλύτερη εφαρμογη για φωτογραφίες και ειδικά στο f1 απαραίτητη Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) φιλε μου κατι περιεργο συμβαινει. εχω ενεργοποιησει και εγω την ιδια επιλογη αλλα στα εικονιδια της καταναλωσης δεν μου βγαζει καποιο ρολοι. μηπως ειναι καποια αλλη εφαρμογη που τρωει την μπαταρια? μηπως εγω τελικα εχω την παλια aosp 2 και οχι την 30/6/14? απο που μπορω να το δω αυτο μιας και δεν θυμαμαι απο πιο λινκ του jonzalvo κατεβασα την ρομ? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47362&stc=1&d=1405379609 Λοιποοον Επ' αφορμη του ποστ σου, ξανακοιταξα τι παιζει και διαπιστωσα πως η καταναλωση εξακολουθει να υπαρχει [ATTACH]47364[/ATTACH] Απο οτι φενεται δεν εχει να κανει με ρολοι, αλλα ειναι κατι αλλο [ATTACH]47365[/ATTACH] Εχει καμεις ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο και μου ρουφαει σαν τρελλο την μπαταρια? Δειχνει να εχει καποια σχεση με gps (?), αλλα το gps το εχω συβεχεια κλειστο Αν καποιος εχει καμια ιδεα ας σφυριξει:p Παω να ψαξω τι μπορει να ειναι αυτο edit: Παρ'οτι εχω σταματησει την λειτουργια της παραπανω εφαρμογης/service, αυτη εξακολουθει να τρεχει... Τι στο καλο ειναι αυτο??? Και κατι ακομα. Στην pure AOSP v2.0 υπηρχε η επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις για app permissions οπου ρυθμιζες τα permissions καθε εφαρμογης Στην AOSP v2.0 δεν το εχω βρει ακομα Πρεπει να κανω καποιο βουντου για να εμφανιστει σαν υπομενου? Το εχει βρει κανενας? Edited July 15, 2014 by CrazyAnt Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τελικά την Lenovo camera την φλασαρουμε η ειναι αρχείο apk? Ειναι αρχειο εφαρμογης και την κατεβαζεις απο το λινκ που εδωσε παρακατω ο νικος Υπαρχει και σε flashable zip, αλλα ποιος ο λογος? Έχω τα MH1 τα OMTP που τα τέσταρα, όπως και τα ΜΗ700(επίσης OMTP) και δουλεύουν μια χαρά στο v967s ενώ όχι στο F1. Τα CTIA Samsung EHS64 ακουστικά που έχω δουλεύουν μια χαρά στο F1. Αυτό μπορείς να το δεις κι εσύ μόνος σου αν δοκιμάσεις να ακούσεις μουσική με OMTP ακουστικά. Θα δεις ότι για να έχεις σωστό ήχο θα πρέπει να κρατάς πατημένο το κουμπί τους. Άλλωστε η μόνη διαφορά OMTP με CTIA είναι πως 2 καλώδια από τα 4 είναι βαλμένα ανάποδα και όταν πατάς το κουμπί αλλάζεις. Τώρα απλά περιμένουμε να βγάλει κανά eshop τα MH1c κάτω από τα 9 ευρώ να τα πάρουμε(ναι καλά). Ή απλά παίρνουμε ανταπτοράκι. Τα τεχνικα τα ξερω βρε, απλα δεν καταλαβα ποια ειχεε (ημουν αφηρημενος εκεινη την ωρα που διαβαζα) και ειχα και την εντυπωση πως το v967s ηταν CTIA Εφοσον ομως λες οτι τα mh1 στο 967 παιζαν κανονικα, σημαινει πως ηταν ΟΜΤΡ και πως το Coolpad ειναι CTIA Μολις το εβαλα και εγω το apk lenovo super camera 3.5.6 (μου το εμφανιζει ως snapit, αυτο δεν ειναι?). Απο τα πρωτα τεστ μου φανηκε πολυ καλη εφαρμογη και ειδικα στην ληψη βιντεο μου αρεσε το autofocus που εξαφανισε την θολουρα που ειχα με την miui! Και'γω τα Samsung EHS64 χρησιμοποιω και ειναι μια χαρα και ποιοτηκοτατος ο ηχος και δουλευουν και τα κουμπακια ολα,6-7 ευρω απο ebay! snapit λεγοταν πριν γινει super camera Αναλογως απο που το κατεβασες θα εμφανιστει και το αναλογο ονομα Το ιδιο πραγμα ειναι παντως οποτε μην ανησυχεις Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Λοιποοον Επ' αφορμη του ποστ σου, ξανακοιταξα τι παιζει και διαπιστωσα πως η καταναλωση εξακολουθει να υπαρχει [ATTACH]47364[/ATTACH] Απο οτι φενεται δεν εχει να κανει με ρολοι, αλλα ειναι κατι αλλο [ATTACH]47365[/ATTACH] Εχει καμεις ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο και μου ρουφαει σαν τρελλο την μπαταρια? Δειχνει να εχει καποια σχεση με gps (?), αλλα το gps το εχω συβεχεια κλειστο Αν καποιος εχει καμια ιδεα ας σφυριξει:p Παω να ψαξω τι μπορει να ειναι αυτο edit: Παρ'οτι εχω σταματησει την λειτουργια της παραπανω εφαρμογης/service, αυτη εξακολουθει να τρεχει... Τι στο καλο ειναι αυτο??? Και κατι ακομα. Στην pure AOSP v2.0 υπηρχε η επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις για app permissions οπου ρυθμιζες τα permissions καθε εφαρμογης Στην AOSP v2.0 δεν το εχω βρει ακομα Πρεπει να κανω καποιο βουντου για να εμφανιστει σαν υπομενου? Το εχει βρει κανενας? Και για του λογου το αληθες ανεβαζω 2 ακομα sceenshot που φενεται οτι το cLock εξακολουθει να κανει τα δικα του παρ'οτι το εχω κανει force stop... [ATTACH]47366[/ATTACH] [ATTACH]47367[/ATTACH] Ακομα δεν εχω βρει κατι για την αντιμετωπιση του Θα περασω το wakelock μηπως μου δωσει πληροφοριες για το ποια εφαρμογη το προκαλει... Παντως το ρολοι δεν πρεπει να ειναι γιατι το ρολοι εμφανιζεται σαν Clock και οχι cLock απο οτι εχω προσεξεινσε διαφορα ποστ στο xda Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και για του λογου το αληθες ανεβαζω 2 ακομα sceenshot που φενεται οτι το cLock εξακολουθει να κανει τα δικα του παρ'οτι το εχω κανει force stop... [ATTACH]47366[/ATTACH] [ATTACH]47367[/ATTACH] Ακομα δεν εχω βρει κατι για την αντιμετωπιση του Θα περασω το wakelock μηπως μου δωσει πληροφοριες για το ποια εφαρμογη το προκαλει... Παντως το ρολοι δεν πρεπει να ειναι γιατι το ρολοι εμφανιζεται σαν Clock και οχι cLock απο οτι εχω προσεξεινσε διαφορα ποστ στο xda Εγώ αυτο που βλέπω είναι ότι έχεις ενεργοποιημένη την αφύπνιση.Για κανε απενεργοποίηση και δες το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ αυτο που βλέπω είναι ότι έχεις ενεργοποιημένη την αφύπνιση.Για κανε απενεργοποίηση και δες το.. Εαν ηταν η αφυπνηση τοτε γιατι ζηταει προσβαση στο GPS? Δες και στο screenshot toy gfvert01 Και αυτος εχει ενεργη την αφυπνηση, αλλα δεν εμφανιζεται το cLock στο screenshot που παρεθεσε Και να ειναι η αφυπνηση παντως, εξακολουθει να ειναι προβλημα παντως Πρεπει να ειναι ενεργη οπως καταλαβαινεις :p εσυ οταν εχεις την αφυπνηση ενεργη σου εμφανιζεται κατι αναλογο? Παρεπιπτοντως Οσο εγραφα το παρον την απενεργοποιησα την αφυπνηση αλλα εξακολουθει να υπαρχει και να τραβαει πορους Μαλιστα απο μονο του ξανα ενεργοποιηθηκε (το ειχα κανει force stop πριν 2 ωρες) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 update Καταρχην να πω πως παρ'οτι εκανα force stop την λειτουργια, αυτη μετα απο λιγο ξεκινουσε ξανα να τραβαει πορους, ειτε ηταν ανοιχτη η αφυπνηση, ειτε οχι Οποτε δοκιμασα το εξης Πηγα μεσα απο τις ρυθμισεις του gravitybox και εκλεισα masterswitch για τα clock settings Στην συνεχεια εκανα reboot για να αλλαξουν οι ρυθμισεις επειτα ξανανοιξα το masterswitch μεσα στα clock settings και ξανα reboot Τωρα το συγκεκριμενο process/app δεν εμφανιζεται και δεν δειχνει να τρωει πορους εδω και μερικα λεπτα που το παρακολουθω Εβαλα μια αφυπνηση να χτυπησει και το service εξακολουθει να μην εμφανιζεται Εβαλα αλλη μια και την εβαλα σε snooze για να δω μηπως αυτο επιρεαζει, αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι Θα το εχω στο νου μου και θα δω αν αρχισει παλι να τρεχει Ισως να ηταν καποιο bug και να εφαγε καποιο σκαλωμα, θα δουμε Και μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν MIUI Ποια ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη και πιο σταθερη που να εχει περασμενα GAPPS και ποια η καλυτερη και πιο σταθερη που να εχει GAPPS και ελληνικα (γιατι απο ειδα η τελευταιες εκδοσεις εχουν μονο ENG/CN και δεν εχουν περασμενα GAPPS) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Με το όνομα cLock υπάρχει εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550410 η οποία εμφανίζει κάποιες πληροφορίες στην lock screen. Κοίταξε μήπως είναι προεγκατεστημένη στην ROM που έχεις περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Με το όνομα cLock υπάρχει εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2550410 η οποία εμφανίζει κάποιες πληροφορίες στην lock screen. Κοίταξε μήπως είναι προεγκατεστημένη στην ROM που έχεις περασμένη. σωραιος! την εκανα dissable Αντε να δουμε τωρα αν επιρεασει κατι αλλο η απενεργοποιηση της :lol: Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και μια ερωτηση σε οσους χρησιμοποιουν MIUI Ποια ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη και πιο σταθερη που να εχει περασμενα GAPPS και ποια η καλυτερη και πιο σταθερη που να εχει GAPPS και ελληνικα (γιατι απο ειδα η τελευταιες εκδοσεις εχουν μονο ENG/CN και δεν εχουν περασμενα GAPPS) Την 4.6.16 αναφερουν εδω. Γνωριζει κανεις απο ποια xiaomi συσκευη ειναι φτιαγμενη η rom για το Coolpad F1; Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτην την ειχα δοκιμασει και εγω Απο τις νεοτερες αν υπαρχει καποια ειναι το ερωτημα :) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πραγματικο κελεπουρη το τηλ.,και παρα πολυ καλα σπεκς και απο τα ποιοτικοτερα Κινεζικα που εχω πιασει και παμφθηνα ανταλακτικα για αν χρειαστει ποτε! Τα εχει ολα και συμφερει! H αδελφη μου εχει το lenovo s650 και το να συγκρινεις το coolpad με το s650 ειναι σαν να συγκρινεις mercendes με zastava! Λοιποοον Επ' αφορμη του ποστ σου, ξανακοιταξα τι παιζει και διαπιστωσα πως η καταναλωση εξακολουθει να υπαρχει [ATTACH]47364[/ATTACH] Απο οτι φενεται δεν εχει να κανει με ρολοι, αλλα ειναι κατι αλλο [ATTACH]47365[/ATTACH] Εχει καμεις ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο και μου ρουφαει σαν τρελλο την μπαταρια? Δειχνει να εχει καποια σχεση με gps (?), αλλα το gps το εχω συβεχεια κλειστο Αν καποιος εχει καμια ιδεα ας σφυριξει:p Παω να ψαξω τι μπορει να ειναι αυτο edit: Παρ'οτι εχω σταματησει την λειτουργια της παραπανω εφαρμογης/service, αυτη εξακολουθει να τρεχει... Τι στο καλο ειναι αυτο??? Και κατι ακομα. Στην pure AOSP v2.0 υπηρχε η επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις για app permissions οπου ρυθμιζες τα permissions καθε εφαρμογης Στην AOSP v2.0 δεν το εχω βρει ακομα Πρεπει να κανω καποιο βουντου για να εμφανιστει σαν υπομενου? Το εχει βρει κανενας? To cLock ειναι το widget που δειχνει καιρο και ωρα στην κεντρικη οθονη, το ειχε μεσα η rom ή το εχεις περασει απο το CMapps? Ξηλωσε το οπως ειναι, γιατι και σε μενα ετρωγε μπαταρια (σε αλλοκινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 To cLock ειναι το widget που δειχνει καιρο και ωρα στην κεντρικη οθονη, το ειχε μεσα η rom ή το εχεις περασει απο το CMapps? Ξηλωσε το οπως ειναι, γιατι και σε μενα ετρωγε μπαταρια (σε αλλοκινητο) Κι εμένα το έκανε αυτό στο Nubia που είχα και όχι απλά έτρωγε, ρουφούσε μπαταρία σαν τρελό... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγω παντως παιδια δεν βλεπω διαφορες αξιες λογου μεταξυ των A Better Camera , Lenovo Super Camera και της Stock. Δεν ξερω εαν εχετε κανει κάποιες ειδικες ρυθμίσεις ωστε να παίρνετε καλυτερο αποτέλεσμα αλλα με την ρύθμιση στο auto - απλη φωτο βγαινουν τα παρακάτω A Better Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Abettercamera1_zpsc7c717c3.jpg Lenovo super camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Lenovo1_zps4b57799e.jpg Stock Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Stockcamera1_zpsa4b33e47.jpg A Better Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Abettercamera2_zpsfc9075a6.jpg Lenovo super camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Lenovo2_zpsb0f3791d.jpg Stock Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Stockcamera2_zpsa872f60c.jpg Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 A Better Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Abettercamera3_zpsb172ef03.jpg Lenovo super camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Lenovo3_zps634599cf.jpg Stock Camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Stockcamera3_zps0c0732a9.jpg S3 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/s33_zps7ab3cf57.jpg Στην τελευταία βάζω και μια με το s3 . Νομιζω πως δεν πρεπει να το ψάχνουμε πλεον οσον αφορα την καμερα σε αυτης της κατηγορίας τιμης smartphone. Σίγουρα προσφέρουν πολλα για τα χρήματα που ζητάνε αλλα αν τα κατάφερναν το ιδιο καλα και στην κάμερα τοτε δεν θα ειχαν λογο ύπαρξης τα μεγαθήρια του χώρου. Σε κινεζικο με καλη καμερα θα πρεπει να ανεβουμε κανενα εκατο-ευρω . Πιστευω πως σε κατηγορία τιμης μεταξυ 200-280 ευρω οι εικονες θα είναι πολύ πιο αξιόλογες Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 To cLock ειναι το widget που δειχνει καιρο και ωρα στην κεντρικη οθονη, το ειχε μεσα η rom ή το εχεις περασει απο το CMapps? Ξηλωσε το οπως ειναι, γιατι και σε μενα ετρωγε μπαταρια (σε αλλοκινητο) Δεν το περασα εγω οποτε θποθετω πως υπηρχε μεσα Το ερωτημα βεβαια ειναι πως ενεργοποιηθηκε απο μονο του μιας και δεν χρησιμοποιω καθολου widgets, αλλα τεσπα Εφαγε ενα dissable και μεχρι στιγμης ολα ζαχαρη Νομιζω πως δεν πρεπει να το ψάχνουμε πλεον οσον αφορα την καμερα σε αυτης της κατηγορίας τιμης smartphone. Σίγουρα προσφέρουν πολλα για τα χρήματα που ζητάνε αλλα αν τα κατάφερναν το ιδιο καλα και στην κάμερα τοτε δεν θα ειχαν λογο ύπαρξης τα μεγαθήρια του χώρου. Σε κινεζικο με καλη καμερα θα πρεπει να ανεβουμε κανενα εκατο-ευρω . Πιστευω πως σε κατηγορία τιμης μεταξυ 200-280 ευρω οι εικονες θα είναι πολύ πιο αξιόλογες Με ποια ΡΟΜ εισαι? απο τις φωτογραφιες που ανεβασες, εμενα μου φενονται λιγο πιο φωτεινες και πιο ευκρινης αυτες με το Lenovo app Ολες ομως μου φενονται καπως θολες/σκοτεινες απο πλευρας hardware παντως, το F1 φοραει τον φακο της Sony που φορουσαν οι περισυνες ναυαρχιες (S3-S4,Note κτλ) Δεν νομιζω πως υπαρχει κινεζικο με καλυτερο φακο.Τον ιδιο φακο φορανε τα τηλεφωνα που εχουν καλη καμερα ;) Το θεμα ειναι κατα ποσο καποιος αλλος κατασκευαστης εχει καλυτερο λογισμικο/drivers για να αποδιδει η καμερα οπως πρεπει Επειδη προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με την φωτογραφικη ενος κινητου και παντα παιζω auto δεν εχω προσωπικη εμπειρια να καταθεσω στα περι ρυθμισεων Σιγουρα ομως οι πιο γνωστες θα μπορουσαν να προτεινουν καποιες ρυθμισεις για all arround χρηση, ε?:rolleyes::rolleyes::O::D Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts