Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το τηλ. 3 μερες εβαλα καρτα με μουσικη απο το προηγουμενο τηλ.δεν μου βγαζη επιλογη για να κανω ηχο κλησης καποιο τραγουδι.πως μπορω να βαλω δικο μου ηχο για κληση? και οταν συνδεομε με τον υπολογιστη βλεπω τον σκληρο του βαζω ενα mp3 στο musik αλλα στο τηλ δεν βλεπω τιποτα. δεν γνωριζω απο androind πολλα πραγματα .Εχαριστω.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή το έκανα πριν από λίγο.. Κατεβάζεις από εδώ το πακέτο. Πας στον φάκελο MTK6592_PdaNET_ADB_VCOM_Drivers και εγκαθιστάς τους drivers.. όταν δεις http://s17.postimg.org/k9bnhb7iz/usb.jpg' alt='usb.jpg'> σύνδεσε το τηλ. και θα προχωρήσει κανονικά.

Μετά πας και αντιγράφεις τους ήχους στο phone storage-ringtones.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Και πάλι ευχαριστώ Χρήστο!!! Η αλήθεια είναι ότι με τη multi του vickmall εχω κάποια θέματα. Πχ. στο Temple run δεν δουλεύει το tilt ( πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά στην πυξίδα και να κάνω calibrate) και το OTG για ntfs δεν δουλεύει τελικά..

Τώρα που ξανάνοιξε το κινητό κατάφερα να περάσω τους drivers στο pc κανονικά και θα ήθελα να δοκιμάσω ASOP αλλά αύριο την κάνω για διακοπές. Αν δεν σου κάνει κόπο, πες εντυοώσεις από ASOP και αν δουλεύουν όλα σωστά. :respect::respect:

Η asop ειναι κινεζικη και εχει μονο αγγλικα-κινεζικα.δε δουλευει το gps και καταφερα να το φτιαξω με συνδυασμο αρχειων απο την aosp.αλλα φαινεται να εχει και αλλα μικρα θεματακια.το θετικο της ειναι οτι κανει αριστη διαχειριση της καρτας μνημης και της εσωτερικης μνημης.απο την αλλη η aosp δεν εχει αυτα τα θεματα αλλα η μνημη ειναι οπως και στη miui,δηλαδη καποια πραγματα δε πανε στην εξωτερικη καρτα μνημης.κατα τα αλλα ειναι οκ και λειτουργει και xposed συν gravitybox.προσπαθω να κανω την aosp να διαχειριζεται τη μνημη οπως η asop

Thank's φίλε. Όταν με το καλό γυρίσω, θα το τολμήσω για aosp αν και άσχετος! Θα γίνω beta tester..:up:

Και μέτα την περιπέτεια μου έδωσε και το καλύτερο antutu σκορ!! :D (για αποζημίωση)

http://s27.postimg.org/uj7viy8xb/Screenshot_2014_08_11_02_39_49.jpg

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

εχω κανη copy paste sta ringtones αλλα πως θα γινη ηχος κλησης .

Ρυθμίσεις-Ήχος-Ήχοι κλήσης-Local -Custom-Επιλογή τραγουδιού!

ενω στο fhone storage ringtones το βλεπω στο custom δεν φενετε σαν επιλογη.

Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει σε σένα φίλε. Μόλις το δοκίμασα και όλα κανονικά.. Κοίτα και το screenshot μήπως κάνω κάτι λάθος. (από μνήμης στο έγραψα, σε μένα βγάζει κινέζικα)

http://s21.postimg.org/ez5ef07s3/Screenshot_2014_08_11_03_17_07.jpg

σωστα τα λες αλλα σε μενα τιποτα .σε τι μορφη πρεπη να το βαλω ειναι mp3 μηπως να το αλαξω?θα δοκιμασω ευχαριστω παντος θα παιξω λιγουλακι. σε μενα τα βγαζει αγγλικα.

Εγώ του έχω βάλει wav, flac, mp3 και τα παίζει κανονικά. Κάνε και κάνα restart μήπως δουλέψει...

Η asop ειναι κινεζικη και εχει μονο αγγλικα-κινεζικα.δε δουλευει το gps και καταφερα να το φτιαξω με συνδυασμο αρχειων απο την aosp.αλλα φαινεται να εχει και αλλα μικρα θεματακια.το θετικο της ειναι οτι κανει αριστη διαχειριση της καρτας μνημης και της εσωτερικης μνημης.απο την αλλη η aosp δεν εχει αυτα τα θεματα αλλα η μνημη ειναι οπως και στη miui,δηλαδη καποια πραγματα δε πανε στην εξωτερικη καρτα μνημης.κατα τα αλλα ειναι οκ και λειτουργει και xposed συν gravitybox.προσπαθω να κανω την aosp να διαχειριζεται τη μνημη οπως η asop

Ποιά AOSP έβαλες;

Πέρασα χθες αυτή.

Είναι multilingual και δουλεύουν όλα.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

Υ

Ποιά AOSP έβαλες;

Πέρασα χθες αυτή.

Είναι multilingual και δουλεύουν όλα.

Ναι, σε αυτήν δουλεύουν όλα και είναι και multi. Το μόνο πρόβλημα είναι με τις μνήμες. Δεν τις διαχειρίζεται 100% σωστά και κάποια πράγματα πάνε στην εσωτερική. Αυτήν προσπαθεί να φτιάξει τώρα ο Χρήστος.

Αυτή στην οποία διαχειρίζονται απόλυτα σωστά οι μνήμες είναι η ASOP_DEV_0627 OS από εδώ http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html, στην οποία όμως δεν δουλεύει το GPS και δεν είναι multi. Ο Χρήστος την έφτιαξε να δουλεύει και το GPS, κάνοντας ένα mix από τις δυο Ρομ, αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια.

Τις AOSP από το Needrom τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Είναι περίπου ίδιες και από τον ίδιο Ισπανό developer

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Υ

Ναι, σε αυτήν δουλεύουν όλα και είναι και multi. Το μόνο πρόβλημα είναι με τις μνήμες. Δεν τις διαχειρίζεται 100% σωστά και κάποια πράγματα πάνε στην εσωτερική. Αυτήν προσπαθεί να φτιάξει τώρα ο Χρήστος.

Αυτή στην οποία διαχειρίζονται απόλυτα σωστά οι μνήμες είναι η ASOP_DEV_0627 OS από εδώ http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html, στην οποία όμως δεν δουλεύει το GPS και δεν είναι multi. Ο Χρήστος την έφτιαξε να δουλεύει και το GPS, κάνοντας ένα mix από τις δυο Ρομ, αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια.

Τις AOSP από το Needrom τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Είναι περίπου ίδιες και από τον ίδιο Ισπανό developer

Ωραία.

Περιμένουμε λοιπόν νέα από το Χρήστο.

Φιλικά.Γιώργος.

Λέω να δοκιμάσω κι αυτή

NEW UPDATE CM11_v1_1 http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html

Καλημέρα πιαδια .. πότε βλέπετε να το εχω ?

REGISTERED ARTICLE / SMS MAIL/ SMARTPAC STATUS

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF252934936SG 31-07-2014 02-08-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

• Administrators
Καλημέρα πιαδια .. πότε βλέπετε να το εχω ?

REGISTERED ARTICLE / SMS MAIL/ SMARTPAC STATUS

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF252934936SG 31-07-2014 02-08-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

Γράφεις σε λάθος θέμα. Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif

Λέω να δοκιμάσω κι αυτή

NEW UPDATE CM11_v1_1 http://en.miui.com/thread-26132-1-1.html

Την έβαλα. Δεν είναι φυσικά 4.4.2 αλλά 4.2.2, όμως το ζιπακι που δείνει ο τύπος για το swap των μνημών δουλεύει. Άρα όποιος έχει την AOSP από needrom μπορεί να φλασαρει αυτό το αρχειάκι και θα φτιάξουν οι μνήμες.

Edited by sso

παιδια χρειαζεται καποια ρυθμιση για να δουλεψει το otg cable ?ειναι ρουταρισμενο απο vickmall με multi !

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είσαι root όπως λες, κατέβασε το titanium backup ή το link2sd και αφαίρεσε ότι δεν θέλεις. Πρόσεξε όμως πριν πετάς ανεξέλεγκτα εφαρμογές γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εκκίνησης της συσκευής.

ευχαριστω αδερφε δουλεψε μια χαρα με titanium

σωστα τα λες αλλα σε μενα τιποτα .σε τι μορφη πρεπη να το βαλω ειναι mp3 μηπως να το αλαξω?θα δοκιμασω ευχαριστω παντος θα παιξω λιγουλακι. σε μενα τα βγαζει αγγλικα.

Ε κατέβασε το rocket player. Τα τραγούδια που ακούς, μπορείς να τα βάλεις ήχο κλήσης.

H aosp http://www.needrom.com/mobile/aosp-2/ με το αρχειάκι για τις μνήμες δουλεύει άψογα.Ολη η εσωτερική μνήμη δηλαδή περίπου 5.8gb ειναι για εγκατάσταση εφαρμογών και η sd για τα αρχεία μας και τα "παρελκόμενα" των εφαρμογών.Προσωπικά θα ξαναγυρίσω σε miui αν κάποια στιγμή βγάλουν kitkat.Ευελπιστώντας φυσικά με τον κερνελ και τα αρχεία απο kitkat miui να φτιαχτεί πάλι μια καλή kitkat aosp Edited by bbbb

Bbbb αν δεν κάνω λάθος σε έχω δει ξανά σε φόρουμ για συσκευές gps και σε htc hd2. Παντα ενημερωμενος- αν είσαι ο ίδιος που είχα παρατηρήσει. Εγώ ακόμα περιμένω το note μου απο minideal. Αλλά διαβάζω να ενημερώνονται γιατί δεν κάθομαι σε ησυχία. Τα ξεκατινιαζω τα μηχανάκια. Το hd2 ηταν το καλυτερο για πείραγμα.

Ναι εγώ είμαι ο ίδιος.Το hd2 για την εποχή του ήταν κορυφαία συσκευή γιαυτό άλλωστε θα συνεχίσω να την έχω στο avatar μου.Σε ότι αφορά το redmi note θεωρώ ότι είναι απο τα καλύτερα mtk κινητά που έχουν βγει μέχρι στιγμής.Βέβαια κλασσικά ως mtk δε περιμένουμε να έχει την τεράστια υποστήριξη που είχε το hd2 αλλά και άλλα κινητά με quallcomm cpu αλλά παρόλα αυτά για κάποιον που θέλει ένα αξιόπιστο δίκαρτο κινητό με μεγάλη οθόνη,μπαταρία και να κάνει άνετα καθημερινές εργασίες και τιμή κοντά στα 150-160€ το προτείνω.

Μετα το hd2(ακόμα το έχω και περπαταει-dual boot) ,πήγα σε zopo 980+ χάλασα την κάμερα όταν το πείραξα μέσα. Και είπα να δω και το xiaomi. Πιστεύω οτι φοράει την ίδια κάμερα με το zopo by the way.Βασίλης.

To zopo προσωπικά δεν το έχω δει αλλά το redmi έχει την καλύτερη κάμερα απο όλα τα mtk που έχω αγοράσει μέχρι τώρα αλλά και έχω δει απο φίλους μου.