Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα μηνύματα του Facebook που ΔΕΝ ανοίγουν μέσα στην εφαρμογή Facebook (ούτε κάνει pop up η ειδοποίηση), αλλά πρέπει να ανοίξω ξεχωριστά την εφαρμογή Messenger, καμία λύση;

Πάνε στο κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > δικαιώματα βρες την εφαρμογή Facebook messagenger και δώσε δικαιώματα να ανοίγουν τα αναδιώμενα παράθυρα

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάνε στο κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > δικαιώματα βρες την εφαρμογή Facebook messagenger και δώσε δικαιώματα να ανοίγουν τα αναδιώμενα παράθυρα

Δεν αλλάζει κάτι. Πάλι τα μηνύματα δεν ανοίγουν μέσα στο fb όταν κάνεις κλικ (δάχτυλο) στο εικονίδιο μηνυμάτων.

Άκυρο.. Τελικά δουλεύει στην 5.4.17 αλλά εγώ φοράω την ελληνική G. T. V

Edited by GR_MAcedon
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

MIUI ROM 5.4.17

Όπως κάθε Παρασκευή βγήκε η κινέζικη έκδοση για το κινητό μας. Όμως θα καθυστερήσω λίγο να την ανεβάσω.

Πριν γίνει διαθέσιμη η έκδοση της Παρασκευή, βγαίνουν τρεις εκδόσεις (μια για κάθε μέρα) από Τρίτη μέχρι Πέμπτη.

Έτσι και έγινε και αυτή την βδομάδα, όμως οι developers αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη δυνατότητα εναλλαγής 3G μεταξύ των καρτών (μπορούσε να γίνει με εξωτερική εφαρμογή) από την έκδοση της Τρίτης και μετά. Δημιουργώντας όμως και νέο bug. Η κάρτες μεταξύ τους αλλάξαν θέση!!!. Αυτό ίσως συνέβη σε μένα επειδή είχα το 3G στη δεύτερη κάρτα. Πραγματικά περίμενα σήμερα να το διορθώσουν αυτό και να λειτουργεί όπως και πριν. Όμως η έκδοση που βγήκε τελικά δεν έχει τη δυνατότητα εναλλαγής 3G. Μέχρι να το διορθώσω αυτό (κάνω κάποιες δοκιμές) θα καθυστερήσω να την ανεβάσω.

Τέλος οι δοκιμές νομίζω ότι δουλεύει...

Όπως κάθε παρασκευή η τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G θα βρίσκεται στο λογαριασμό μου στο BasketBuild.

Όσοι έχουν προηγούμενη έκδοση θα την κατεβάσουν μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" (όπως πάντα!).

φιλε μου ποια ειναι αυτη η εφαρμογη που μπορεις να εναλασεις το 3g στις καρτες?εχω παρατηρησει πως ενω στη πρωτη θεση της καρτας μου (κοσμοτε) το 3g τρεχει μια χαρα,στη δευτερη θεση (καρτα ουιντ) σερνεται....αν κανω τραμπα τις καρτες η απλα βαλω την ουιντ σε αλλη συσκευη δουλευει μια χαρα......

Προσπαθώ να το ενσωματώσω στις μελλοντικές αναβαθμίσεις ώστε να μην χρειάζεται εξωτερική εφαρμογή όπως είχα κάνει στο MIUI5.

Για την MIUI6 θα πρέπει να κατεβάσεις από το Google Play την εφαρμογή Dual Sim Control Free και θα βρεις την επιλογή "Data Connection" -> "Set SIM 2 as 3G".

Edited by deliopoulos

Προσπαθώ να το ενσωματώσω στις μελλοντικές αναβαθμίσεις ώστε να μην χρειάζεται εξωτερική εφαρμογή όπως είχα κάνει στο MIUI5.

Για την MIUI6 θα πρέπει να κατεβάσεις από το Google Play την εφαρμογή Dual Sim Control Free και θα βρεις την επιλογή "Data Connection" -> "Set SIM 2 as 3G".

σε ευχαριστω φιλε μου

Στη MIUI V6 5.4.10 (English/Chinese), οταν κουμπωνω τα ακουστικα αναβει η οθονη (δεν μου το εκανε στη V5). Εχει βρει κανεις πως απενεργοποιειται αυτο?

Δεν έγινε τίποτα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Βγήκε και η εβδομαδιαία αναβάθμιση 5.4.24 του deliopoulos..... μόλις την κατεβάζω με ΟΤΑ τώρα...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

MIUI ROM 5.4.24

Όπως κάθε παρασκευή η τελευταία έκδοση για το Redmi Note 3G θα βρίσκεται στο λογαριασμό μου στο BasketBuild.

Όσοι έχουν προηγούμενη έκδοση θα την κατεβάσουν μέσω της εφαρμογής "Αναβάθμιση" (όπως πάντα!).

Καλησπερα

Ειχα την Xiaomi 5.02.10 Note3G απο την 4.2.2, και περασα την δικια σου 5.4.17 αλλα εχω προβλημα οτι δεν δουλευουν οι καρτες SIM ειναι σαν να εχω το AIRPLANE Κλειστο!!!!!!

userbar.gif

Καλησπέρα

Είχα την Xiaomi 5.02.10 Note3G απο την 4.2.2, και πέρασα την δικιά σου 5.4.17 αλλά έχω πρόβλημα ότι δεν δουλεύουν οι κάρτες SIM είναι σαν να έχω το AIRPLANE Κλειστό!!!!!!

Κανονικά η αναβάθμιση από MIUI v5 σε MIUI v6 στο ίδιο το επίσημο forum της MIUI προτείνεται να γίνει με καθαρή εγκατάσταση.

Επειδή το έχω ξαναδεί αυτό σε έναν φίλο, θα σου προτείνω το ίδιο. Από την στιγμή που δε σου "έκατσε" πρέπει να την εγκαταστήσεις με full wipe. Ίσως τελικά μετά από τόσες εκδόσεις MIUI v6 έχουν αλλάξει τόσα πολλά που η απλή αναβάθμιση δε παίζει πια.

Edited by deliopoulos

Κανονικά η αναβάθμιση από MIUI v5 σε MIUI v6 στο ίδιο το επίσημο forum της MIUI προτείνεται να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

Επειδή το έχω ξαναδεί αυτό σε έναν φίλο, θα σου προτείνω το ίδιο. Από την στιγμή που δε σου "έκατσε" πρέπει να την εγκαταστήσεις με full wipe. Ίσως τελικά μετά από τόσες εκδόσεις MIUI v6 έχουν αλλάξει τόσα πολλά που η απλή αναβάθμιση δε παίζει πια.

Καθαρη την εκανα με full wipe

userbar.gif

Καθαρή την έκανα με full wipe

Έλεγξε εάν το αρχείο που κατέβασες, κατέβηκε σωστά. Στο BasketBuild δίπλα από κάθε αρχείο έχει επιλογή "View MD5". Έλεγξε το MD5 από το site με το MD5 από το αρχείο που κατέβασες εάν είναι σωστό.

καλησπερα παιδια. σκεφτομαι και εγω να αγορασω το Xiaomi Redmi Note. τι να προσεξω? απο που να το αγορασω? υπαρχει περιπτωση τελωνειου? επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι η απομιμηση της απομιμησης? αξιζει να το παρω απευθειας απο την http://www.xiaomiworld.com/ ???
Vespa

Πολύ δύσκολο να το βρεις αυτό το κινητό δεν το βγάζει πια η xiaomi.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ναι είναι άλλο τηλέφωνο το 4G . Το δικό μας είναι με mediateck επεξεργαστή 8 πύρινο.

Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει :

Σε κινητό με ελλατωματικο recovery (multilanguage) οπου έχει εγκατασταθεί TWRP αν κάνω όλα τα wipes πριν απο την εγκατάσταση νεας ROM δεν θα σβηστεί και το TWRP;

Μετά πως θα περαστεί η ROM αφού αλλιως δεν μπαίνει recovery.

Το recovery δεν διαγράφεται με full wipes. Είναι σε δικό του partition το οποίο δεν μπορεί να πειραχτεί μέσα από το ίδιο το recovery.
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Το recovery δεν διαγράφεται με full wipes. Είναι σε δικό του partition το οποίο δεν μπορεί να πειραχτεί μέσα από το ίδιο το recovery.

Εφόσων δεν μπαίνει όμως με συνδυασμό πλήκτρων απο κλειστό σε recovery πως θα μπω αφού θα χω κανει όλα τα wipes;Υπόψην δεν λειτουργει ο uptader.

Edited by johndrama

Θα το φλασαρεις με mobile uncle tool μετά θα μπαίνεις

Όχι το twrp recovery θα φλασαρεις από το uncle tool και από εκεί θα μπεις σε recovery. Edited by chios

Συγνώμη για το μπέρδεμα αλλά για να μην κάνω πατάτα ρωταω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Απο τον θειο μπαίνω σε recovery TWRP.Απο εκεί αν κάνω τα wipes πριν απο την εγκατάσταση θα παραμείνω στο περιβαλλον του TWRP ή θα με πετάξει εκτός .Μετα αν έχει σβηστεί ο θείος πως θα ξαναμπω σε recovery για να φλασαρω τη ROM αφού μονο μέσω του θειου μπαίνω recovery και ο updater δεν λειτουργει;;;;

Το ρεκοβερι δεν παθαίνει τίποτα κάνεις τα wipe και μετά φλασαρεις την Ρομ.