NickSS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την Ελληνική 4.11.14 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-11-14-Rooted/#files από Ασφάλεια/Αναβάθμιση/Αριστερό πλήκτρο αφής/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. Για recovery μερικές σελίδες πίσω είχα δώσει Link για το TWRP 2.8.1. Αποσυμπιέζεις, παίρνεις το αρχείο recovery.img και το περνάς με το Mobileuncle Tools, η φλασάρεις το zip όπως είναι από recovery. EDIT: Αν έχεις την τελευταία Ελληνική αντι για το Home πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο αφής. Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά καλή χρονιά . Έχω μια απορία εδω και καιρό δεν ξέρω αν το κανει σε κάποιον άλλον αλλά ότι λινκς από εδώ μέσα από το Φόρουμ δημοσιεύεται , που πατώντας το ανοίγει μέσω browser ,δεν μου τα ανοίγει ,τα περισσότερα τουλάχιστον όπως παράδειγμα αυτό που παρέθεσα του sso . και μου λέει αδυναμία προβολής της σελίδας.έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει; το μόνο που ίσως έχει αλλάξει από τότε που συμβαίνει αυτό το πρόβλημα είναι η τελευταία ανανέωση του τάπα talk Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχεις κάποιο adblocker εγκατεστημένο; Το πιο πιθανό είναι ότι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχεις κάποιο adblocker εγκατεστημένο; Το πιο πιθανό είναι ότι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Είχα βάλει κάποτε το adaway αλλά μου το βρήκε Σάν ιό κάποια στιγμή Που σάρωσαν για ιούς μέσα από το ασφάλεια της mini και μου το έβγαλε.. παίζει ρόλο αυτό ; Αλλά πλεον δεν είναι εγκατεστημένο Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Τότε δεν μπορεί να είναι αυτό. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Μήπως φταίει ο browser της Rom miui v 4.9.5 που έχω να θέλει αναβάθμιση πλέον I Rom για να ανανεωθεί και ο browser? Edited January 2, 2015 by NickSS Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν δοκίμασες άλλο browser; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιουσα τον stock browser. Είχα βολευτεί με Chrome και dolphin :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν δοκίμασες άλλο browser; Μπα έβαλα προεπιλεγμένο browser τoν Mozilla και πάλι τα ίδια κάνει φταίει το τάπα talk πιθανώς αλλά γιατί? Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιουσα τον stock browser. Είχα βολευτεί με Chrome και dolphin :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν ξέρω.. Πίστευα ότι το θέμα είναι λόγω adaway, αλλά τελικά μάλλον δεν. Πιθανόν να φταίει το ίδιο το tapatalk. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν ξέρω.. Πίστευα ότι το θέμα είναι λόγω adaway, αλλά τελικά μάλλον δεν. Πιθανόν να φταίει το ίδιο το tapatalk. Το adaway κάνει την ζημιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το τάπα. Μόλις του έκανα επαναφορά στα Original host δουλεύει κανονικά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ναι αλλά το έχει απεγκαταστήσει. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το είχα και εγώ αυτό το θέμα, δεν κατάλαβα τι έφταιγε. Η λύση ήταν να κάνω εγκατάσταση το xposed for miui από εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/xposed-xposed-framework-miui-v5-t2479133 και μετά αυτό το module http://repo.xposed.info/module/com.germainz.crappalinks Πριν την εγκατάσταση του xposed πρέπει να σβήσεις όλα τα αρχεία .jex από το system/framework. Όλα αυτά με προσοχή και αν δεν είσαι σίγουρος, η δεν ξέρεις τι κάνεις μη το κάνεις. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ναι αλλά το έχει απεγκαταστήσει. Εγώ δεν το απεγκατεστησα απλά έκανα επαναφορά στα αρχικά host και μου λύνει το πρόβλημα. Όταν κάνω στο adaway ξανά install host το πρόβλημα εμφανίζεται. Δεν ξέρω αν το απεγκατεστησεις χωρίς να κάνεις επαναφορά τα host επανέρχονται;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το είχα και εγώ αυτό το θέμα, δεν κατάλαβα τι έφταιγε. Η λύση ήταν να κάνω εγκατάσταση το xposed for miui από εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/xposed-xposed-framework-miui-v5-t2479133 και μετά αυτό το module http://repo.xposed.info/module/com.germainz.crappalinks Πριν την εγκατάσταση του xposed πρέπει να σβήσεις όλα τα αρχεία .jex από το system/framework. Όλα αυτά με προσοχή και αν δεν είσαι σίγουρος, η δεν ξέρεις τι κάνεις μη το κάνεις. Είσαι ωραίος. Έχω εγκατεστημένο κανονικά το xposed αλλά δεν ήξερα αυτό το module. Το εγκατέστησα και όλα παίζουν άψογα! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ δεν το απεγκατεστησα απλά έκανα επαναφορά στα αρχικά host και μου λύνει το πρόβλημα. Όταν κάνω στο adaway ξανά install host το πρόβλημα εμφανίζεται. Δεν ξέρω αν το απεγκατεστησεις χωρίς να κάνεις επαναφορά τα host επανέρχονται;; Ούτε εγώ το εγκατέστησα , είχα κάνει σαρώσει για ιούς Από το μενού ασφάλεια μέσα της μιυι και μου το βρήκες σαν ιό και μου το έσβησε τώρα μάλλον θα πρέπει να το ξαναβάλω για να κάνω αυτά που λες. από που το κάνεις αυτό μέσα απο το πρόγραμμα; Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για κάποιο λόγο η ασφάλεια της miui το βλέπει σαν risk και σου ζητάει να το απεγκαταστήσει. Εγώ δεν το απεγκαθιστώ, δεν θέλω με τίποτα να πετάγονται ads από παντού. Εγκαθιστάς το xposed framework και το module που λέει ο συνφορουμίτης Nirvana1979 παραπάνω και είσαι έτοιμος. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για κάποιο λόγο η ασφάλεια της miui το βλέπει σαν risk και σου ζητάει να το απεγκαταστήσει. Εγώ δεν το απεγκαθιστώ, δεν θέλω με τίποτα να πετάγονται ads από παντού. Εγκαθιστάς το xposed framework και το module που λέει ο συνφορουμίτης Nirvana1979 παραπάνω και είσαι έτοιμος. Με το πρόβλημα που έχω δεν μπορώ να δω τι δείχνουν τα λινκ Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αν μπαίνεις από tapatalk επέλεξε το post που θέλεις και από τις 3 τελείες πάνω δεξιά επέλεξε "open in browser". Ανοίγεις στον browser και κατεβάζεις. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το είχα και εγώ αυτό το θέμα, δεν κατάλαβα τι έφταιγε. Η λύση ήταν να κάνω εγκατάσταση το xposed for miui από εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/xposed-xposed-framework-miui-v5-t2479133 και μετά αυτό το module http://repo.xposed.info/module/com.germainz.crappalinks Πριν την εγκατάσταση του xposed πρέπει να σβήσεις όλα τα αρχεία .jex από το system/framework. Όλα αυτά με προσοχή και αν δεν είσαι σίγουρος, η δεν ξέρεις τι κάνεις μη το κάνεις. Εγώ δεν το απεγκατεστησα απλά έκανα επαναφορά στα αρχικά host και μου λύνει το πρόβλημα. Όταν κάνω στο adaway ξανά install host το πρόβλημα εμφανίζεται. Δεν ξέρω αν το απεγκατεστησεις χωρίς να κάνεις επαναφορά τα host επανέρχονται;; Για κάποιο λόγο η ασφάλεια της miui το βλέπει σαν risk και σου ζητάει να το απεγκαταστήσει. Εγώ δεν το απεγκαθιστώ, δεν θέλω με τίποτα να πετάγονται ads από παντού. Εγκαθιστάς το xposed framework και το module που λέει ο συνφορουμίτης Nirvana1979 παραπάνω και είσαι έτοιμος. Λοιπόν το έφτιαξα , το Adaway επειδή το είχε σβήσει σάρωση για ιούς το έσβησε χωρίς να φύγουν οι ρυθμίσεις του οπότε εγώ το ξανά εγκατέστησα και το απενεργοποίησα και δούλευε μετά όμως έβαλα και αυτό το module αλλά στο wsmtools που έχω ήδη εγκατεστημένο και έπειτα ξανά ενεργοποίησα το Adaway και με εκείνο το module μαζί δουλεύουν όλα σωστά :D ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντωμεταξύ κάτι άλλο τώρα , έχω ακόμα την 4.9.5 version , και φοβάμαι να κάνω update απ' το ota μην κάτι χαλάσει . θα είναιεντάξειεάν κάνω το τελευταίο updateέτσι;αυτά τα wipe που βγάζει από μόνο του με φοβίζουν Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 To Antutu 5.5 βγάζει λίγο μεγαλύτερο σκορ από την έκδοση 5.3 . Και το 5.3 βγάζει παραπάνω από το 5.0 που θεωρώ και το πιο αξιόπιστο. Μετά το 5.0 άρχισαν τα κόλπα μάλλον από τις εταιρίες και "χειραγωγούν" το antutu. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά καλή χρονιά . Έχω μια απορία εδω και καιρό δεν ξέρω αν το κανει σε κάποιον άλλον αλλά ότι λινκς από εδώ μέσα από το Φόρουμ δημοσιεύεται , που πατώντας το ανοίγει μέσω browser ,δεν μου τα ανοίγει ,τα περισσότερα τουλάχιστον όπως παράδειγμα αυτό που παρέθεσα του sso . και μου λέει αδυναμία προβολής της σελίδας.έχει κάποιος κάποια ιδέα τι συμβαίνει; το μόνο που ίσως έχει αλλάξει από τότε που συμβαίνει αυτό το πρόβλημα είναι η τελευταία ανανέωση του τάπα talk Κάτι άσχετο : πως κατάφερες να αλλάξεις τα signal bars color? Εγω εχω το mi-tools το τελευταίο αλλά δε μου δουλεύει για κάποιο λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ειναι σιγουρο οτι 13 του μηνα θα βγει η 4.4;Επειδη εχω προβλημα με το airplay με την 4.2 Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μακάρι να βγει τελικά η 4.4.Και εγώ χρησιμοποιώ mirrorop και με την 4.2 δεν έχω ήχο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Κάτι άσχετο : πως κατάφερες να αλλάξεις τα signal bars color? Εγω εχω το mi-tools το τελευταίο αλλά δε μου δουλεύει για κάποιο λόγο.. Με mitools Από wsm φίλε . Δεν ξέρω σε μένα δούλευαν όλα αυτά μήπως έχει να κάνει με την Rom? Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ναι αυτό λέω και εγώ με mi-tools σε wsm είμαι.. Rom έχω την τελευταία ελληνική.. Τι να πω περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts