Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα. Εχει κανεις κατα νου καποιο video player καλο; κυκλοφορουν πολλα και αν εχει καποιος να προτεινει κατι θα με χαροποιουσε :)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mx player ο καλύτερος παίζει τα πάντα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Σε ψηφοφορία που κάνει το αγγλικό επίσημο φόρουμ της xiaomi-miui για το πιο δημοφιλές επίσημο φόρουμ της ομώνυμης εταιρίας το xiaomi-miui.gr που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή και υποστήριξη της ελληνικής rom των xiaomi συσκευών έρχεται 3ο στον κόσμο.

Παρακαλώ για την ψήφο σας. Όσοι ψηφίσουν συμμετέχουν σε κλήρωση για δώρα. Η ψηφοφορία λήγει αύριο Δεύτερα 22/12 ή 23/12 ημερομηνία Κίνας.

Οδηγίες για το πώς να ψηφίσετε θα βρείτε παρακάτω.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7955-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-MIUI-Fan-Site-Awards-2014/?pageNo=12

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σε ψηφοφορία που κάνει το αγγλικό επίσημο φόρουμ της xiaomi-miui για το πιο δημοφιλές επίσημο φόρουμ της ομώνυμης εταιρίας το xiaomi-miui.gr που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή και υποστήριξη της ελληνικής rom των xiaomi συσκευών έρχεται 3ο στον κόσμο.

Παρακαλώ για την ψήφο σας. ..............

Δωσαμε, δωσαμε :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ευχαριστώ παιδια, απλά εσβησα την εφαρμογη που ειχε μεσα για βιντεο επειδη μ βγαζε κατι κινεζικα και εβαλα το mx. Επισης ενδιαφερομαι για θηκη που να ΜΗΝ καλυπτει τα κουμπια (ενταση & κλειδωμα). Αν μπορει να με βοηθησει καποιος;

Τι εννοεις να μην καλυπτει τα πληκτρα; Οποια θηκη και να παρεις που ΕΙΝΑΙ για το note δεν εχουν τετοιο θεμα.

Τι εννοεις να μην καλυπτει τα πληκτρα; Οποια θηκη και να παρεις που ΕΙΝΑΙ για το note δεν εχουν τετοιο θεμα.

Δεν υπάρχει θήκη που να καλύπτει τα πλήκτρα .

Εγώ έχω πάρει και χρησιμοποιώ αυτή .....

http://www.ebay.com/itm/Color-Luxury-Flip-Wallet-Leather-Case-Cover-Pouch-For-Xiaomi-Redmi-note-Film-/261573954048?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ce705ca00

Use your Illusions..

Η θήκη σιλικόνης καλύπτει τα πλήκτρα και πατιούνται κάπως δύσκολα.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Πάντως στις φωτο η θήκη αυτή δεν είναι απο το note (αν προσεξεις η κάμερα είναι στη γωνία της συσκευής)

Πάντως στις φωτο η θήκη αυτή δεν είναι απο το note (αν προσεξεις η κάμερα είναι στη γωνία της συσκευής)

Ναι η φωτο ειναι ενδεικτικη, υπαρχει επιλογη για μοντελο και μαρκα τηλεφωνου..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

... και ενω στον τιτλο λεει για αλουμινιο στην περιγραφη γραφει οτι ειναι πλαστικη.

Ok σαφως και δεν ειναι αλουμινιο..Απλα φαινεται ψαρωτικη και αρκετα σοβαρη..

Use your Illusions..

Γεια σας, πηρα και φω το κινητο εδω κ μια βδομαδα κ αρχισε να παρουσιαζει προβλημα με την μπροστινη καμερα. Καποιες φορες δν την αναγνωριζει καν και καποιες αλλες την αναγνωριζει αλλα μολις πας να βγαλεις φωτογραφια κολλαει. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?

Πια ρομ φοράς;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Γεια σας, πηρα και φω το κινητο εδω κ μια βδομαδα κ αρχισε να παρουσιαζει προβλημα με την μπροστινη καμερα. Καποιες φορες δν την αναγνωριζει καν και καποιες αλλες την αναγνωριζει αλλα μολις πας να βγαλεις φωτογραφια κολλαει. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?

Μου εβγαλε την ψυχη το Redmi 1S με την πισω καμερα και το ιδιο ακριβως προβλημα.

Διορθωθηκε μονο περνωντας την Global 45 rom, ενω με αλλες δεν ηθελε να δουλεψει.

Δοκιμασα δε αρκετες. Μου την εκανε με την CM11 την ζημια, την οποια και δεν ξαναφορτωσα απο τοτε.

Παντως εκτοτε κανενα απολυτως προβλημα. Προφανως ειναι θεμα software.

Οπλισου με υπομονη και ξεκινα να φλασαρεις ρομ, (αφου κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν εισαι τυχερος να σου δουλεψει).

Κάνε ένα unbreak μετά βάλε την ελληνική ρομ και τέλος επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα έχεις ένα καινούριο τηλέφωνο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

... και ενω στον τιτλο λεει για αλουμινιο στην περιγραφη γραφει οτι ειναι πλαστικη.

Αν πάρεις θήκη μεταλλική θα έχεις μείωση στη λήψη

Καλησπερα και χρονια πολλα στους φιλους του myphone,

Ενδιαφερεται ο θειος μου να παρει ενα μεγαλο κινητο και μου ειχε πει το lenovo s939, και εγω εψαξα και βρηκα to redmi note και συγεκριμενα το μοντελο με τα 2gb ram και 3g και του το προτεινα σαν καλυτερο. Τωρα εχω καποιες ερωτησεις. Σε αλλα σαιτ διαβαζω εχει ραδιοφωνο, σε αλλα οχι, παει αναλογα με το μοντελο ή ολα εχουν; Επισης ειδα εχει παρει 4,4,4, πως παει με αυτη; Υπαρχει καποιο προβλημα; Εχει καμια πιθανοτητα για android 5; Τελος εχετε να προτεινεται καποιο μαγαζι για να το παραγγειλω; Εχω δει το minideal που το εχει στα 187 €.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Το 3g δεν έχει βάλει ακόμα ΚΙΤ-ΚΑΤ. Αναμένεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου να βάλει απευθείας lollipop . Έχει ραδιόφωνο και εάν είσαι έξω σε περιοχή με καλή λήψη μπορεί να δουλεύει και χωρίς καλώδιο ακουστικών.

Με την ελληνική ρομ που φοράω εγώ δουλεύει σφαίρα αξίζει χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 4 μήνες.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά, μπήκα και γω στην παρέα της Xiaomi και της MIUI.

Το κινητό είναι model number ΗΜ ΝΟΤΕ 1W με Android Version MIUI-JHDMIBH37.0.1, το έχω κάνει root σύμφωνα με την πρώτη σελίδα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ποια ROM με ελληνικά να φλασάρω? Η αν είναι καλύτερη η AOSP?

Θα ρίξω διάβασμα τώρα :confused: αλλά άν εχει κάποιος όρεξη να προτείνει κάτι, θα σας ήμουν ευγνώμων :)

Ευχαριστώ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά, μπήκα και γω στην παρέα της Xiaomi και της MIUI.

Το κινητό είναι model number ΗΜ ΝΟΤΕ 1W με Android Version MIUI-JHDMIBH37.0.1, το έχω κάνει root σύμφωνα με την πρώτη σελίδα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ποια ROM με ελληνικά να φλασάρω? Η αν είναι καλύτερη η AOSP?

Θα ρίξω διάβασμα τώρα :confused: αλλά άν εχει κάποιος όρεξη να προτείνει κάτι, θα σας ήμουν ευγνώμων :)

Ευχαριστώ.

χρονια πολλα φιλε μου, καλοριζικο το τηλεφωνο :) καταρχην ξεκινα με την τελευταια εκδοση της ελληνικης ρομ που φτιαχνουν τα παιδια απο το Miui.gr, εχει τελεια μεταφραση σε ελληνικα στα παντα, οδηγους πως και τι θα βρεις εδω στο θεμα, μετα αν θες να ψαχτεις υπαρχουν αρκετες καλες aosp, εγω τις δοκιμασα τις περισσοτερες αλλα παλι σε miui γυρισα :lol: