geobas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μιά χαρά είναι το 3G . Αν έχουμε τα ίδια προβλήματα με την ΚΚ που έχουν παρουσιαστεί σε άλλα κινητά (μπαταρία κλπ) , να μου λείπει . Κι' αν ακόμα έλθει , που το βλέπω ισχνό , θα περιμένω τεκμηριωμένες εντυπώσεις από φίλους που θα το τολμήσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κάτι που δουλεύει σωστά και με καλύπτει στο 100% δεν το πειράζω. Αν Τώρα έρθει η κιτ κατ και δουλεύει σωστά μόνο ευπρόσδεκτη θα είναι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κάτι που δουλεύει σωστά και με καλύπτει στο 100% δεν το πειράζω. Αν Τώρα έρθει η κιτ κατ και δουλεύει σωστά μόνο ευπρόσδεκτη θα είναι. Ετσι ακριβως ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Σπάσαμε τον κανόνα που λέει "στους 2 Ελληνες οι 3 διαφωνούνε" :lol::lol: 'Αλλο... Μήπως κατάφερε κανείς στη φωνητική αναζήτηση του Google , να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις (με ρύθμιση στα Ελληνικά) Edited November 20, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Νέα Ρομ βγήκε την προηγούμενη βδομάδα 4.11.14 και είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi-miui. Με το google now ακόμα δεν μπορείς να του δώσεις εντολές στα ελληνικά. Για να το διατάξεις να καλέσει μια επαφή αυτή θα πρέπει να είναι γραμμένη στα λατινικα-αγγλικά και να πεις ok google, call john petridis. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εχει εγκαταστησει κανεις το xposed framework στο κινητο μας;Γιατι το bubble upnp για να κανει stream τον ηχο θα πρεπει να το εχεις εγκατεστημενο.Εβαλα χτες ενα απο xda και με την τελευταια ελληνικη εκανε bootloop! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Δεν δουλευει το xposed σε miui φιλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Νέα Ρομ βγήκε την προηγούμενη βδομάδα 4.11.14 και είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi-miui........... Χαχαχαχα, σε προλαβα φιλαρακι εδω, κι ας μην εχω πια Xiaomi ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Τελικα καταφερα και δουλεψε το xposed framework στην τελευταια εκδοση και μπορεσα να στειλω ηχο υψηλης ποιοτητας απο το bubble upnp σε αλλη συσκευη xbmx. κατεβαζετε απο εδω αφου εχετε root το κινητο http://dl.xposed.info/latest.apk Μετα με root explorer πατε εδω system/framework,σβηνετε ολα τα αρχεια με καταληξη .jex Εγκαθιστατε το xposed σε normal mode και κανετε επανεκκίνηση. Ολα καλα μετα! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τελικα καταφερα και δουλεψε το xposed framework στην τελευταια εκδοση και μπορεσα να στειλω ηχο υψηλης ποιοτητας απο το bubble upnp σε αλλη συσκευη xbmx. κατεβαζετε απο εδω αφου εχετε root το κινητο http://dl.xposed.info/latest.apk Μετα με root explorer πατε εδω system/framework,σβηνετε ολα τα αρχεια με καταληξη .jex Εγκαθιστατε το xposed σε normal mode και κανετε επανεκκίνηση. Ολα καλα μετα! Και δεν μπρικαρει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Οχι μια χαρα δουλευει αμα σβησεις τα αρχεια πριν το βαλεις! στριμαρω ηχο ασυρματα με το bubbleupnp και το audiocast. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πίνω καφέ με τον κολλητό μου στην παραλιακή και διαφωνούμε γιά την KitKat στο Tab 3. Εγώ δεν πιστεύω στις αναβαθμίσεις ( έχω γράψει σχετικά) , εκείνος έχει την έχει βάλει στο δικό του χωρίς να μπορεί να μου τεκμηριώσει ότι το Τ-311 , έγινε καλύτερο . Κατεβάζουμε το Antutu και το τρέχουμε και οι δύο στα Τ-311 μας. Εγώ με την 4.2.2 ........... βγάζω 18968 μπαταρία κανονικά Εκείνος με την KitKat ..... βγάζει 19123 και με την μπαταρία να μην την προλαβαίνει . Sent with my T-311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Κάτοχος εδώ και 6 μήνες το NOTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και λειτουργία του με ένα μόνο πρόβλημα. Εδώ και κάποιες μέρες αφού μπαίνω στο internet το κινητό μου κολλάει ( δηλαδή δεν βγάζει άλλη σελίδα και πρέπει να το σβήσω και να το ανάψω πάλι για να λειτουργήσει το internet ( και κάποιες φορές το ξανακάνει ). Το θέμα αυτό μου το είχε ξαναεμφανίσει πάλι για λίγο το καλοκαίρι αλλά έφτιαξε. To κινητό το πήρα από vickamall και είναι root και multilangue. Επειδή είμαι πανάσχετος δεν έχω πειράξει τίποτα. Τι να κάνω ( παρακαλώ οι συμβουλές λίγο κατανοητές γιατί και λόγω ηλικίας είμαι ολίγον άσχετος!:wack Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 μου θυμίζει ενα θεμα που ειχα εγω με συγκεκριμένο router, οποτε συνδεομουν μετα δεν παιζαν ουτε τα δεδομενα ουτε τιποτα, μονο με επανεκκίνηση, μηπως στο κανει σε συγκεκριμένο router και εσενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAROS111 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλημέρα σας. Αντιμετώπιζω το ίδιο προβλημα με το xiaomi note. Στην εφαρμογή Facebook όταν κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει μύνημα "Σφάλμα. Διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Υπάρχει λύση;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα εκτιμούσα την παρακάτω βοήθεια. Το κινητό το πήρα από το vickmall και έκανε 20 ημέρες να φτάσει στα χέρια μου. Είναι ρουταρισμένο και έχει πάνω του την εφαρμογή του Facebook. Αυτή, όμως, είναι η παλιά. Δεν παίρνει αναβαθμίσεις είτε μέσω του Play Store είτε μέσω του Mobogenie. Οταν προσπαθώ να την κατεβάσω και κάνω εγκατάσταση, μου βγάζει το μήνυμα "διπλότυπη εξουσιοδότηση παροχέα" και 'σφάλμα". Προσπάθησα να την απενεργοποιήσω την παλιά εφαρμογή, μία από τα ίδια... Όποιος μπορεί να δώσει λύση τον ευχαριστώ προκαταβολικά... Καλημέρα σας. Αντιμετώπιζω το ίδιο προβλημα με το xiaomi note. Στην εφαρμογή Facebook όταν κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει μύνημα "Σφάλμα. Διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Υπάρχει λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλημέρα σας. Αντιμετώπιζω το ίδιο προβλημα με το xiaomi note. Στην εφαρμογή Facebook όταν κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει μύνημα "Σφάλμα. Διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Υπάρχει λύση;;; Τω σφάλμα σου μπωρείς να τω αναζητείσεις με τειν φράση στα αγγλεικά : Error. Duplicate authorization provider Συνείθως τω πρώβλειμα υπάρχει ώταν πας να εγκαταστείσεις κάτει πάνω στω παλειώ που είναι "πειραγμένω". Αν υπάρχει είδει εγκατεστειμένω το facebook βγάλτω και κάνε εγκατάστασει απώ την αρχεί. Αν δεν υπάρχει καθόλου τώτε φταίει ει κινέζικει ρωμ που σου έβαλαν ώταν τω έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 @NXONTZ @Saleakos @IKAROS111 Δοκιμάστε να παραθέσετε το θέμα σας στην Ελληνική κοινότητα εδώ, βάλτε την Ελληνική Rom , και πάρτε απαντήσεις στα προβλήματά σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Κάτοχος εδώ και 6 μήνες το NOTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και λειτουργία του με ένα μόνο πρόβλημα. Εδώ και κάποιες μέρες αφού μπαίνω στο internet το κινητό μου κολλάει ( δηλαδή δεν βγάζει άλλη σελίδα και πρέπει να το σβήσω και να το ανάψω πάλι για να λειτουργήσει το internet ( και κάποιες φορές το ξανακάνει ). Το θέμα αυτό μου το είχε ξαναεμφανίσει πάλι για λίγο το καλοκαίρι αλλά έφτιαξε. To κινητό το πήρα από vickamall και είναι root και multilangue. Επειδή είμαι πανάσχετος δεν έχω πειράξει τίποτα. Τι να κάνω ( παρακαλώ οι συμβουλές λίγο κατανοητές γιατί και λόγω ηλικίας είμαι ολίγον άσχετος!:wack Όπως έχει προαναφερθεί, όλες οι ROM (εκτός της μαμάς) από τα κινεζομάγαζα έρχονται με διάφορα προβλήματα τα οποία λύνονται. Γι' αυτό έχουν φροντίσει τα παιδιά τις ελληνικής κοινότητας xiaomi.gr. Κατεβάστε την τελευταία ελληνική ROM και όλα διορθώνονται. Τα τηλέφωνα έρχονται με κάποιες εφαρμογές προεγκατεστημένες όπως π.χ. Facebook. Αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να πάρουν ενημερώσεις γιατί είναι κλειδωμένες στην έκδοση που περάστηκαν. Λύση: κατεβάζουμε το MobileUncle, τις κάνουμε απεγκατάσταση μέσω του "θειόυ" και μετά τις κατεβάζουμε από το Playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Κατεβάστε την τελευταία ελληνική ROM και όλα διορθώνονται. . Αυτό πως γίνεται φίλε μου ( please με κατανοητούς όρους λόγω της ασχετοσύνης μου:wacko:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAROS111 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Με το "mobile uncle" λύθηκε το πρόβλημα της "Διπλοτυπη εξουσιοδότηση παροχέα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτό πως γίνεται φίλε μου ( please με κατανοητούς όρους λόγω της ασχετοσύνης μου:wacko:) Πας εδώ : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-11-14-Rooted/ Έχει την τελευταία ελληνική Rom και οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πας εδώ : https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5869-Stable-37-0-Xiaomi-Redmi-Note-GTV-4-11-14-Rooted/ Έχει την τελευταία ελληνική Rom και οδηγίες. Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Το είδα και θα πάω σε κάποιο φίλο να με βοηθήσει μέσα στην βδομάδα γιατί εγώ είμαι κουλάδι:wacko: Να συμπληρώσω επίσης ( σε mail που έστειλα στο vickmall που το αγόρασα ) μου είπαν να αλλάξω browser και μάλλον θα φτιάξει! Μάλλον κάτι θα ξέρουν αυτοί ή όχι..............;; Βέβαια σήμερα δεν μου κόλλησε καθόλου ( 1 1/2 ώρα χρήση), για να δώ τι γίνεται...... Για τον browser τι γνώμη έχετε ;( θα χρησιμοποιήσω μάλλον τον opera που το έχει το κινητό επάνω ) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ Chrome και είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Το είδα και θα πάω σε κάποιο φίλο να με βοηθήσει μέσα στην βδομάδα γιατί εγώ είμαι κουλάδι:wacko: Να συμπληρώσω επίσης ( σε mail που έστειλα στο vickmall που το αγόρασα ) μου είπαν να αλλάξω browser και μάλλον θα φτιάξει! Μάλλον κάτι θα ξέρουν αυτοί ή όχι..............;; Βέβαια σήμερα δεν μου κόλλησε καθόλου ( 1 1/2 ώρα χρήση), για να δώ τι γίνεται...... Για τον browser τι γνώμη έχετε ;( θα χρησιμοποιήσω μάλλον τον opera που το έχει το κινητό επάνω ) Τελικά και σε μένα και χωρίς κανένα σκάλισμα ( λόγω ασχετοσύνης ) με το opera δουλεύει σφαίρα το εργαλείο:D Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπέρα σας! Διαβάζω όλο και περισσότερα για το επόμενο redmi note και για τα χαρακτηριστηκά του, περί snapdragon 6χχ. Είναι μέρες τωρα και κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου. Γνωρίζουμε κάτι πιο "επίσημο"; Αξίζει να περιμένω κανα μήνα μπας και βγει ή να προχωρήσω στην αγορά αυτού με τον 8πύρηνο 2gb ram που ναι κ 2καρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts