Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω περάσει την Xiaomi Redmi Note WCDMA - Stable 36.0.0 Multilang από εδώ με τη διαδικασία που έγραψες. Άψογη rom με ελληνικά και root !

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

397mb ειναι...

Οκ τοτε θα πειραματιστω αρχικα με αυτη για να μπω στο κλιμα.

Θα σου πω τις εντυπωσεις μου αυριο...

Σε υπερ ευχεραστω για την βοηθεια.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...

Lenovo A8 806 Golden Warrior

Να ' σαι καλά :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

παιδια συγχωριστε με αλλα θα ηθελα να ξερω σε ολα τα δικτυα ελλαδος δουλευει απροβληματιστα?

Εγω ειμαι cosmote επισης οταν λεε δικαρτο εγω εαν του βαλω 1 μονο sim θα εχω προβλημα?

Ευχαριστω

Ok. Τώρα που την στήνουμε και την ψάχνουμε με τον Χρήστο μου λέει ότι αυτή η Ρομ μάλλον ήρθε για να μείνει!!!:)

Η ρομ είναι γρήγορη.Οι ρυθμίσεις σε λευκό χρώμα και χωρισμένες σε quick και general όπως η miui.xposed + gravitybox κτλ παίζουν κανονικά.Επισης η ρομ έχει ενσωματωμένο permission manager και autostarts εφαρμογή.Το fix για την ενοποίηση της εσωτερικής μνήμης,περασμένο εξαρχής και το otg παίζει κανονικά χωρίς αλλαγή κερνελ

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση παίδες!!!!

Είμαι σε δίλημα τώρα.... Είναι η πρώτη φορά που μου δουλεύει το sygic (του θείου :X ) και δεν ξέρω αν θα ξαναδουλέψει μετά το backup....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια συγχωριστε με αλλα θα ηθελα να ξερω σε ολα τα δικτυα ελλαδος δουλευει απροβληματιστα?

Εγω ειμαι cosmote επισης οταν λεε δικαρτο εγω εαν του βαλω 1 μονο sim θα εχω προβλημα?

Ευχαριστω

Αν αγοράσεις το Xiaomi Redmi Note WCDMA .:) δουλεύει με όλα τα δίκτυα, με μια ή δύο κάρτες!

φιλε μου σε ευχαριστω να σε παρακαλεσω εαν μπορεις επεσε αυτο στην αντιλιψη στο ebay 133 λυρες αγγλικες μπορεις να μου πεις εαν κοιταω το σωστο σου παραθετω το link

http://www.ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Note-Hongmi-Note-Octa-Core-MTK6592-13MP-5-5-HD-MIUI-V5-Smartphone-/271566414316?

Edited by alexanderth81

Εγω ειμαι cosmote επισης οταν λετε δικαρτο εγω εαν του βαλω 1 μονο sim θα εχω προβλημα? Ευχαριστω

δουλευει μια χαρα σε ολα τα δικτυα τα Ελληνικα, χωρις κανενα προβλημα.

Ακομη και να βαλεις 1 SIM, παλι δεν θα εχεις προβλημα ;)

Είμαι σε δίλημα τώρα.... Είναι η πρώτη φορά που μου δουλεύει το sygic (του θείου :X ) και δεν ξέρω αν θα ξαναδουλέψει μετά το backup....

Δεν εχει καμια σχεση η rom με το sygic. Στη συγκεκριμενη συσκευη δε διαμαρτυρηθηκε κανεις οτι δεν του δουλευει η πλοηγηση. Και φυσικα αν επαναφερεις backup θα δουλευει οπως και πριν το backup, οποια rom και αν ειχες. Ετσι λεω εγω :rolleyes:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Εγώ σήμερα την σουταρα. Σε ένα ταξιδάκι μου έκανε νούμερα το gps. Δεν έβρισκε δορυφόρους. Έκανα μια επανεκκίνηση (και εδώ βγάζει Συνέχεια εκείνο το σπαστικό "Βελτιστοποίηση εφαρμογών"), αλλά και πάλι Δεν έστρωσε. Οπότε recovery, wipe και restore την Paranoid. Και όλα αυτά καθ' οδόν. Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Εγώ σήμερα την σουταρα. Σε ένα ταξιδάκι μου έκανε νούμερα το gps. Δεν έβρισκε δορυφόρους. Έκανα μια επανεκκίνηση (και εδώ βγάζει Συνέχεια εκείνο το σπαστικό "Βελτιστοποίηση εφαρμογών"), αλλά και πάλι Δεν έστρωσε. Οπότε recovery, wipe και restore την Dragon Fly. Και όλα αυτά καθ' οδόν.

ναι αυτο με την βελτιστοποιηση μου το κανει και μενα, και μετριο το gps της, η dragonfly τι λεει καλη; μηπως την δοκιμασω αλλιως γυρναω στην paranoid που εχω backup ετοιμη σεταριαμενη

Εγώ σήμερα την σουταρα. Σε ένα ταξιδάκι μου έκανε νούμερα το gps. Δεν έβρισκε δορυφόρους. Έκανα μια επανεκκίνηση (και εδώ βγάζει Συνέχεια εκείνο το σπαστικό "Βελτιστοποίηση εφαρμογών"), αλλά και πάλι Δεν έστρωσε. Οπότε recovery, wipe και restore την Dragon Fly. Και όλα αυτά καθ' οδόν.

Σωτηρη, η Dragon Fly ειναι οτι καλυτερο εχεις δοκιμασει περαν της miui ? εχεις κανενα link να την κατεβασω ? Λεω να κανω καμια δοκιμη, μια και ..... Miui 6 δεν βλεπουμε ακομη. Πρεπει να προσεξω κατι ? :confused:

Υπομονη, μεχρι το τελος του μηνα που θα αλλαξω συσκευη, θα το δωσω το Note ......

συνχωρεστε με admin τοσο συντομα θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση γιατι δεν ανεβασα πριν το link μπορει να μου καποιος εαν κοιταω το σωστο στο ebay γιατι εχω καταμπερδευτει

http://www.ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Note-Hongmi-Note-Octa-Core-MTK6592-13MP-5-5-HD-MIUI-V5-Smartphone-/271566414316?

φιλε μου σε ευχαριστω να σε παρακαλεσω εαν μπορεις επεσε αυτο στην αντιλιψη στο ebay 133 λυρες αγγλικες μπορεις να μου πεις εαν κοιταω το σωστο σου παραθετω το link

Αυτό φίλε είναι με τον 8πύρινο στα 1.4GHz και 1γίγα μνήμη.... Εγώ λέω για αυτό

Δυστηχώς έχει ανέβει η τιμή του...

Υπομονη, μεχρι το τελος του μηνα που θα αλλαξω συσκευη, θα το δωσω το Note ......

Σε τι δεν σε ικανοποίησε αν επιτρέπεται;

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Δεν εχει καμια σχεση η rom με το sygic. Στη συγκεκριμενη συσκευη δε διαμαρτυρηθηκε κανεις οτι δεν του δουλευει η πλοηγηση. Και φυσικα αν επαναφερεις backup θα δουλευει οπως και πριν το backup, οποια rom και αν ειχες. Ετσι λεω εγω :rolleyes:

Σωστό ! Αλλά απ' ότι είπε ο Σωκράτης δεν αξίζει η rom, άρα αναβάλεται.

Αυτό φίλε είναι με τον 8πύρινο στα 1.4GHz και 1γίγα μνήμη.... Εγώ λέω για αυτό

Δυστηχώς έχει ανέβει η τιμή του...

Δεν με πειραζει που ειναι 8πυρινο με 1.4 αντι για 1.7 απο την εμπειρια εαν ειναι το σωστο η εαν οχι τι πρεπει να ρωτησω αυτον

Επισης to geekbuying το εχει 192

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi-Note-5-5Inch-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-IPS-HD-Screen-2GB-RAM-8GB-ROM-13-0MP-3G-GPS-OTG-Gyroscope-329262.html

Ειναι εμπιστο το αναγραφομενο επανω site δουλευει με paypal?

Εγώ σήμερα την σουταρα. Σε ένα ταξιδάκι μου έκανε νούμερα το gps. Δεν έβρισκε δορυφόρους. Έκανα μια επανεκκίνηση (και εδώ βγάζει Συνέχεια εκείνο το σπαστικό "Βελτιστοποίηση εφαρμογών"), αλλά και πάλι Δεν έστρωσε. Οπότε recovery, wipe και restore την Paranoid. Και όλα αυτά καθ' οδόν.

Δεν παίζεσαι ρε man.....:lol:

Σωτηρη, η Dragon Fly ειναι οτι καλυτερο εχεις δοκιμασει περαν της miui ? εχεις κανενα link να την κατεβασω ? Λεω να κανω καμια δοκιμη, μια και ..... Miui 6 δεν βλεπουμε ακομη. Πρεπει να προσεξω κατι ? :confused:

Έχεις βαλθεί να μου αλλάξεις το όνομα:lol:

Κατ' αρχήν να διορθώσω ότι επανέφερα την Paranoid και όχι την Dragonfly. Ο δαίμονας!!!

Paranoid: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-paranoid-rom.81312/unread

Dragonfly: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-dragonfly.80209/

Zero cool: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-zero-cool.82767/unread

Όλες οι Ρομ του Ιασπανού: http://www.movilesdualsim.com/foros/roms-xiaomi-redmi-note.504/

Σε τι δεν σε ικανοποίησε αν επιτρέπεται;

Ποιος ειπε οτι δεν με ικανοποιησε ? Η συσκευη ειναι οτι καλυτερο και πιο τιμιο εχω αγορασει σε Android, επωνυμο και "μη επωνυμο", αν μπορουμε ετσι να πουμε εταιριες οπως Xiaomi, ThL, Zopo κλπ. Γιαυτο και την χρησιμοποιω σαν 1η συσκευη ;)

Απλα παω για μηλαρακι και παλι σαν κυρια συσκευη και δευτερευουσα ενα Samsung Galaxy S Duos που μου εδωςαν απο τη δουλεια. Κριμα να εχω το Note σαν 2η :rolleyes:

Η συσκευη ειναι αξιοπιστη, γρηγορη και πανω πολυ απο το μεσο ορο. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για οσους το σκεφτονται !!!!! :D

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις βαλθεί να μου αλλάξεις το όνομα:lol:

Κατ' αρχήν να διορθώσω ότι επανέφερα την Paranoid και όχι την Dragonfly. Ο δαίμονας!!!

Paranoid: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-paranoid-rom.81312/unread

Dragonfly: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-dragonfly.80209/

Zero cool: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-zero-cool.82767/unread

Όλες οι Ρομ του Ιασπανού: http://www.movilesdualsim.com/foros/roms-xiaomi-redmi-note.504/

Πω ρε Σωκρατη, πως μου κολλησε το Σωτηρης :confused:

Anyway, να βαλω Paranoid ? ειναι καλη ? Τιποτε tips ? :wacko:

Δεν με πειραζει που ειναι 8πυρινο με 1.4 αντι για 1.7 απο την εμπειρια εαν ειναι το σωστο η εαν οχι τι πρεπει να ρωτησω αυτον

Επισης to geekbuying το εχει 192

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Hongmi-Note-5-5Inch-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-IPS-HD-Screen-2GB-RAM-8GB-ROM-13-0MP-3G-GPS-OTG-Gyroscope-329262.html

Ειναι εμπιστο το αναγραφομενο επανω site δουλευει με paypal?

Καλύτερα για μένα να πας στο 1.7 με 2G μνήμη αν σε παίρνει οικονομικά. Αλλιώς πάρε ένα coolpad f1 (διαβάζω είναι πολύ καλό!)

Ίδια τιμή το έχει στο site που λες. Εγώ το πήρα από vickmall και έμεινα ευχαριστημένος :)

Ποιος ειπε οτι δεν με ικανοποιησε ? Η συσκευη ειναι οτι καλυτερο και πιο τιμιο εχω αγορασει σε Android, επωνυμο και "μη επωνυμο", αν μπορουμε ετσι να πουμε εταιριες οπως Xiaomi, ThL, Zopo κλπ. Γιαυτο και την χρησιμοποιω σαν 1η συσκευη ;)

Απλα παω για μηλαρακι και παλι σαν κυρια συσκευη και δευτερευουσα ενα Samsung Galaxy S Duos που μου εδωςαν απο τη δουλεια. Κριμα να εχω το Note σαν 2η :rolleyes:

Η συσκευη ειναι αξιοπιστη, γρηγορη και πανω πολυ απο το μεσο ορο. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για οσους το σκεφτονται !!!!! :D

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πω ρε Σωκρατη, πως μου κολλησε το Σωτηρης :confused:

Anyway, να βαλω Paranoid ? ειναι καλη ? Τιποτε tips ? :wacko:

Ναι βάλτην. Δεν χρειάζεται τίποτα. Recovery--->backup(προαιρετικά)--->wipe--->install. Και καπάκι install το fix για τις μνήμες (1η σελίδα, 1ο ποστ). Στην τελευταία, την Giallu, το έχδει ενσωματώσει.

Ναι βάλτην. Δεν χρειάζεται τίποτα. Recovery--->backup(προαιρετικά)--->wipe--->install. Και καπάκι install το fix για τις μνήμες (1η σελίδα, 1ο ποστ). Στην τελευταία, την Giallu, το έχδει ενσωματώσει.

Σωκράτη είναι απαραίτητο το fix? Είδα ότι έχει επιλογή να σώζει στην εξ. κάρτα.

Σωκράτη είναι απαραίτητο το fix? Είδα ότι έχει επιλογή να σώζει στην εξ. κάρτα.

Αν πας Ρυθμίσεις/Αποθηκευτικός χώρος τι βλέπεις; Τα βγάζει σωστά;

Edited by sso

Αν πας Ρυθμίσεις/Αποθηκευτικός χώρος τι βλέπεις; Τα βγάζει σωστά;

Δεν έχω paranoid αυτή τη στιγμή, αλλά θυμάμαι ότι είχα επιλέξει να σώζει στην εξ. κάρτα.