Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην ξεχάσεις να φλασάρεις και το fix για τις μνήμες (1η σελίδα, 1ο Ποστ):)

Το φλασαρα, ευχαριστω :) Εβαλα την zero cool τελικα, πρωτες εντυπωσεις καλες, αρκετα γρηγορη, τωρα δειχνουν να λειτουργουν κομπλε ολα σε ενα γρηγορο τσεκ που εκανα, απευθειας Nova launcher βεβαια γιατι αυτος που εχει ειναι τα ζωα μου αργα

Edited by Saleakos

καλησπέρα

υπάρχει λόγος να αγοράσει καποιος το Lenovo A8 A806 4G

http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

αντί να αγοράσει το XIAOMI Redmi Note 4G FDD LTE Hongmi Note Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch ???

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

θέλει ενα φιλαράκι σήμερα κινητό και διάλεξε το lenovo αλλά σκέφτομαι να του πω να πάρει το XIAOMI Redmi Note 4G

Εχει και μεγαλύτερη οθόνη που γουστάρει αυτός.

Αν και ειναι να μην προτείνεις γενικότερα...

Το παρελαβε ο γαμπρος μου προχτες.Γενικα καλο ωραιο σαν κατασκευη γρηγορο κτλ αλλα αν ειναι να το παρει ας το παρει με την εργοστασιακη rom χωρις ελληνικα γιατι με multi εχει καποια θεματακια.Οι ειδοποιησεις στα ελληνικα βγαινουν με λειψους χαρακτηρες πχ και καποια πραγματα οπως πχ θεματα δεν λειτουργουν.Αν δε τον νοιαζουν αυτα μια χαρα κινητακι ειναι αλλα και παλι δε θα το προτιμουσα εναντι του note ;-)

Αν στο Xiaomi βάλεις την ελληνική Ρομ από την ελληνική ομάδα θα είσαι οκ
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αρχική οθόνη κλειδώματος όταν ανοίγω το κινητό από sleep (που έχει 4 επιλογές σε σχήμα σταυρού)

Καλησπέρα,

από σήμερα οι roms μου για το Note θα ανεβαίνουν στο BasketBuild

Σύντομα θα υπάρχουν και ota αναβαθμίσεις και από τις επίσημες κινέζικες roms.

Από τα παιδιά που θα τις κατεβάζουν θα ήθελα κάποια σχόλια για διορθώσεις.

Καλησπέρα,

Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου! !

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα,

Είσαι ωραίος!

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας;

Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον.

Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

2 amper Είναι .

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

2 amper Είναι .

Ευχαριστώ.. ...δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το ότι είναι 4,2 αυτός του αυτοκινήτου, ε;

Ευχαριστώ.. ...δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το ότι είναι 4,2 αυτός του αυτοκινήτου, ε;

Κανένα πρόβλημα.

Φιλικά.Γιώργος.

Είναι απόλυτα λειτουργικές και οι δύο Ρομ που ανέφερες. Δοκίμασα και την Paranoid και την Zero cool. Τώρα είμαι με την zero cool αλλά της έχω βάλει το modem από την Paranoid επειδή μου φάνηκε καλύτερο το gps της Paranoid.

εβαλα και την paranoid, μου φαινεται πιο γρηγορη απο την zero cool, μαλλον σε αυτην θα μεινω προς το παρον :D

Καλησπέρα,

Έχω που φοράω ελληνική από xiaomi Hellas πως περνάω την δικιά σου; από updater ;; θέλει wipe τα δεδομένα μου θα χαθούν;

Καλησπέρα,

Μόλις τελείωσα το κατέβασμα και την εγκατάσταση του update, από την 36.0.1 που είχα στην 36.1.1, από το link που μας έδωσες.

Ποιες οι αλλαγές της νέας αυτής αναβάθμισης, σε σχέση με την προηγούμενη 36.0.1?

Βλέπω ότι προστέθηκε ένας νέος updater, που συνδέεται με τον σερβερ σου για έλεγχο αναβάθμισης.... .Υποθέτω για να κάνει ΟΤΑ updates από εκεί;

Edited by topmar

Μόλις τελείωσα το κατέβασμα και την εγκατάσταση του update, από την 36.0.1 που είχα στην 36.1.1, από το link που μας έδωσες.

Ποιες οι αλλαγές της νέας αυτής αναβάθμισης, σε σχέση με την προηγούμενη 36.0.1?

Βλέπω ότι προστέθηκε ένας νέος updater, που συνδέεται με τον σερβερ σου για έλεγχο αναβάθμισης.... .Υποθέτω για να κάνει ΟΤΑ updates από εκεί;

Η έκδοση αυτή περιέχει μερικές αλλαγές στα εικονίδια των εφαρμογών, διόρθωση στο widget του ρολογιού καθώς και στη οθόνη κλειδώματος ως προς την εμφάνιση της ώρας, εφαρμογή για έλεγχο αναβάθμισης της rom, εμφάνιση ελληνικών στον dialer.

Ο ota updater αν και ελέγχει και μπορεί να κατεβάζει νέες αναβαθμίσεις έχει κάποιο bug και δεν τις κάνει εγκατάσταση, οπότε χρειάζεται ακόμα ο official (οι rom κατεβαίνουν στον φάκελο downloaded_rom). Για την ενεργοποίηση του νέου updater, στις ρυθμίσεις του θα πρέπει να επιλέξετε ως update server την επιλογή που έχει, αλλιώς ελέγχει τον official.

Έχω που φοράω ελληνική από xiaomi Hellas πως περνάω την δικιά σου; από updater ;; θέλει wipe τα δεδομένα μου θα χαθούν;

Από τον official updater, κανονικά δεν θέλει wipe. Καλό όμως είναι να υπάρχει κάποιο αντίγραφο ασφαλείας πριν από οποιανδήποτε ενημέρωση. Χρειάζεσαι όμως την πλήρη έκδοση της rom και όχι το ota update.

Η έκδοση αυτή περιέχει μερικές αλλαγές στα εικονίδια των εφαρμογών, διόρθωση στο widget του ρολογιού καθώς και στη οθόνη κλειδώματος ως προς την εμφάνιση της ώρας, εφαρμογή για έλεγχο αναβάθμισης της rom, εμφάνιση ελληνικών στον dialer.

Ο ota updater αν και ελέγχει και μπορεί να κατεβάζει νέες αναβαθμίσεις έχει κάποιο bug και δεν τις κάνει εγκατάσταση, οπότε χρειάζεται ακόμα ο official (οι rom κατεβαίνουν στον φάκελο downloaded_rom). Για την ενεργοποίηση του νέου updater, στις ρυθμίσεις του θα πρέπει να επιλέξετε ως update server την επιλογή που έχει, αλλιώς ελέγχει τον official.

Καλημέρα,

μετά από δοκιμή για κάνα 2ωρο της νέας έκδοσης αυτής, είδα ως πιο σημαντικό την βελτίωση της χρήσης μνήμης. Ενώ με την προηγούμενη 36.0.1, καθαρίζοντας όλες τις εφαρμογές που έτρεχαν (με παρατεταμένο πάτημα του μεσαίου κουμπιου και σβήσιμο), το υπόλοιπο μνήμης για χρήση ήταν από 750-900 ΜΒ, τώρα με την 36.1.1 βλέπω σταθερά πάνω από 1-1,1 ΜΒ, πάει σφαίρα φυσικά .....

Το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα του default theme επίσης, έγινε πράσινο-μπλέ, ωραία ανανέωση.....

Keep up the good job!

[ATTACH]50736[/ATTACH]

[ATTACH]50737[/ATTACH]

[ATTACH]50738[/ATTACH]

εβαλα και την paranoid, μου φαινεται πιο γρηγορη απο την zero cool, μαλλον σε αυτην θα μεινω προς το παρον :D

Καλημέρα φιλέ μου έχω βάλει την paranoid και δεν μου δουλεύουν τα data με την καμια

Την έχω φλασαρει 3 φορες έως τώρα αλλά τίποτα καμια ιδέα;

πήγαινε στις ρυθμίσεις-->connect-->περισσότερα-->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->ονόματα σημείου πρόσβασης και τσέκαρε αν εχουν περαστεί οι ρυθμίσεις του δικτύου σου και αν όχι βάλτες χειροκίνητα. Edited by bbbb

Καλημέρα φιλέ μου έχω βάλει την paranoid και δεν μου δουλεύουν τα data με την καμια

Την έχω φλασαρει 3 φορες έως τώρα αλλά τίποτα καμια ιδέα;

καλημερα φιλε, εχθες την εβαλα αργα αλλα ημουν ολη την ωρα με WiFi και δεν πηρα χαμπαρι τι γινεται, ουτε σε μενα δουλευουν και απο οτι βλεπω στο σημειο προσβασης δεν βλεπω ρυθμισεις να το κανω χειροκινητα οπως λεει ο φιλος απο πανω

ελα βρηκα τις ρυθμισεις, απλα στο ονομα σημειου προσβασεις διαλεγεις τον παροχο και μετα πατας το αριστερο κουμπι επιλογων και διαλεγεις νεο APN, βρισκεις τις ρυθμισεις του παροχου σου και τις βαζεις και δουλευει

πήγαινε στις ρυθμίσεις-->connect-->περισσότερα-->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->ονόματα σημείου πρόσβασης και τσέκαρε αν εχουν περαστεί οι ρυθμίσεις του δικτύου σου και αν όχι βάλτες χειροκίνητα.

Ευχαριστουμε φιλε

Edited by Saleakos

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αρχική οθόνη κλειδώματος όταν ανοίγω το κινητό από sleep (που έχει 4 επιλογές σε σχήμα σταυρού)

Επιλογές για προγραμματιστές--> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα.

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Χρησιμοποιεί κανείς greenify με τη miui? Δεν μου δουλεύει σωστά η συντόμευση lock screen & hibernate... Όταν το πατάω κλειδώνει και σβήνει την οθόνη, αλλά ξανανοίγει άμεσα την οθόνη (χωρίς να την ξεκλειδώσει) και την ξανακλείνει μόνο του μετά από ~ 10".

Any ideas? :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

παιδια καλησπερα λιγο αργα αλλα καταλαβα κ εγω κ ξυπναω θα ηθελα να ρωτησω ενδιαφερομαι κ εγω για αγορα αυτου του πραγματικου τερατος!!!!αλλα δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω geekbuying η η καποιο αλλο site το xiaomishop η αν γνωριζει καποιος αλλος κατι θα ημουν υποχρεος επισης θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με εγγυησεις?

Ευχαριστω πολλη

Edited by alexanderth81

παιδια καλησπερα λιγο αργα αλλα καταλαβα κ εγω κ ξυπναω θα ηθελα να ρωτησω ενδιαφερομαι κ εγω για αγορα αυτου του πραγματικου τερατος!!!!αλλα δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω geekbuying η η καποιο αλλο site το xiaomishop η αν γνωριζει καποιος αλλος κατι θα ημουν υποχρεος επισης θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με εγγυησεις?

Ευχαριστω πολλη

Από μένα vickmall από τα καλύτερα.

Μην σκέφτεσαι την εγγύηση πάρε το να το χαρείς πολύ σπάνια θα σου βγάλει ζημιά το συγκεκριμένο.